400 DOCTORS WITH OPEN LETTER ABOUT CORONA

400 DOCTORS WITH OPEN LETTER ABOUT CORONA

400 PROFESSIONAL DOCTORs STAND BEHIND THIS LETTER.

Open letter from medical doctors and health professionals to all Belgian authorities and all Belgian media.

September 5th 2020

 

We, doctors and health professionals, wish to express our serious concern about the evolution of the situation in the recent months surrounding the outbreak of the SARS-CoV-2 virus. We call on politicians to be independently and critically informed in the decision-making process and in the compulsory implementation of corona-measures. We ask for an open debate, where all experts are represented without any form of censorship. After the initial panic surrounding covid-19, the objective facts now show a completely different picture – there is no medical justification for any emergency policy anymore.
The current crisis management has become totally disproportionate and causes more damage than it does any good.
We call for an end to all measures and ask for an immediate restoration of our normal democratic governance and legal structures and of all our civil liberties.

‘A cure must not be worse than the problem’ is a thesis that is more relevant than ever in the current situation. We note, however, that the collateral damage now being caused to the population will have a greater impact in the short and long term on all sections of the population than the number of people now being safeguarded from corona.

 

Read on Docs4opendebate

 

OUR NORWEGIAN FREE TRANSLATED

BREV FRA 400 LEGER !
Dette åpne brevet er signert av over 400 belgiske leger og av over 1000 av andre helsepersonell. Brevet er adressert til alle belgiske myndigheter og alle belgiske medier 5. september 2020.

Vi, belgiske leger og helsepersonell, vil uttrykke vår alvorlige bekymring for situasjonen rundt utbruddet av SARS-CoV-2-viruset de siste månedene.

Vi oppfordrer politikere til å være uavhengige og kritisk informerte i beslutningsprosessen og i den generelle gjennomføringen av koronatiltak.

Vi etterlyser en åpen debatt, der alle eksperter er representert uten noen form for sensur.

Etter den innledende panikken rundt covid-19 viser de nå observerte fakta et helt annet bilde - det er ingen medisinske motiver for noen krisepolitikk lenger. Den nåværende krisehåndteringen har blitt totalt uforholdsmessig og forårsaker mer skade enn godt.

Vi krever en ny vurdering av alle tiltak og krever øyeblikkelig gjenoppretting av vår normale demokratiske styring og juridiske prinsipper og av alle våre sivile friheter.

"Boten må ikke være verre enn soten" er en regel som er ekstremt relevant i dagens situasjon. Vi bemerker imidlertid at den indirekte skaden som befolkningen nå forårsaker vil ha større effekt på kort og lang sikt på alle deler av befolkningen enn for antall mennesker som nå er beskyttet mot koronaen.

Etter vår mening er de nåværende koronatiltakene og de strenge straffene for manglende overholdelse av dem i strid med verdiene formulert av det belgiske øverste helserådet, som inntil nylig alltid har sikret kvalitetsmedisin i vårt land: “Vitenskap - ekspertise - kvalitet - upartiskhet - Uavhengighet - Gjennomsiktighet ”.1

Vi mener at politikken har innført obligatoriske tiltak som ikke er tilstrekkelig vitenskapelig basert, ensidig orientert, og at det ikke er nok plass i media for en åpen debatt der ulike meninger og synspunkter høres. I tillegg har hver kommune og provins nå lov til å legge til sine egne tiltak, uavhengig av om de er velbegrunnede eller ikke.

I tillegg står den strenge repressive politikken angående korona i sterk kontrast til regjeringens ubetydelige tiltak når det gjelder sykdomsforebygging, styrking av vårt eget immunforsvar gjennom en sunn livsstil, optimal omsorg med oppmerksomhet til den enkelte og investering i omsorgspersonell.2

KONKSEPTET MED HELSE
I 1948 definerte WHO helse som følger: "Helse er en tilstand av fullstendig fysisk, mental og sosial velvære og ikke bare fravær av sykdom eller annen fysisk funksjonshemning" .3

Helse er derfor et bredt begrep som går utover det fysiske og også forholder seg til individets emosjonelle og sosiale velvære. Belgia har også en forpliktelse til å opprettholde grunnleggende menneskerettigheter og å inkludere disse menneskerettighetene i beslutningsprosessen i forhold til tiltak som er tatt i sammenheng med folkehelsen.4

De nåværende globale tiltakene som er tatt for å bekjempe SARS-CoV-2, bryter sterkt dette synet på helse og menneskerettigheter. Tiltakene inkluderer obligatorisk bruk av maske (også i det fri og under idrettsaktiviteter, og i noen kommuner selv når det ikke er andre mennesker i nærheten), fysisk avstand, sosial isolasjon, obligatorisk karantene for visse grupper og hygienetiltak.

DEN FORUTSAGTE PANDEMIEN MED MILLIONER AV DØDSFALL
I begynnelsen av pandemien var tiltakene forståelige og støttet bredt, selv om det var forskjeller i implementeringen i landene rundt oss. WHO forutslo opprinnelig en pandemi som ville kreve 3,4% dødsfall, med andre ord millioner av dødsfall og et svært smittsomt virus som ingen behandling eller vaksine var tilgjengelig for. Dette ville sette enestående press på intensivavdelingene på sykehusene våre.

Dette førte til en global alarmsituasjon, aldri sett i menneskehetens historie: den "flate kurven" ble representert av en nedleggelse som stengte hele samfunnet og økonomien og karantene til sunne mennesker. Sosial distansering ble den nye normalen mens man ventet på en redningsvaksine.

FAKTA OM CO VI D 19
Til slutt ringte vekkerklokken fra mange retninger: observerbare fakta viste en helt annen virkelighet enn alarmene.5 6

Utviklingen av Co vi d-19-infeksjonen fulgte en normal utvikling av infeksjonen som en influensasesong. Som hvert år ser vi en blanding av influensavirus som følger kurven: først rhinovirus, deretter influensa A- og B-virus, etterfulgt av coronavirus. Det er ingenting annet enn det vi normalt ser.

Bruken av den ikke-spesifikke PCR-testen, som gir mange falske positive resultater, viste et eksponentielt bilde. Denne testen ble tvunget til en nødsituasjon og ble aldri testet seriøst. Designeren advarte eksplisitt om at denne testen var ment for forskning og ikke for diagnostikk

PCR-testen fungerer gjennom sykluser av amplifikasjon av genetisk materiale - et stykke av genomet forsterkes hver gang. Enhver forurensning (f.eks. Andre virus, rusk fra gamle virusgenomer) kan føre til falske positive resultater

Testen måler ikke hvor mange virus som er i prøven. En ekte virusinfeksjon betyr en massiv tilstedeværelse av virus, den såkalte virusbelastningen. Hvis noen tester positivt, betyr ikke dette at personen faktisk er klinisk smittet, er syk eller blir syk. Kochs postulat er ikke oppfylt.

Ettersom en positiv PCR-test ikke automatisk indikerer aktiv infeksjon eller smitte, rettferdiggjør dette ikke de sosiale tiltakene som er tatt, som kun er basert på disse testene.9 10

NEDSTENGNING/LOCKDOWN
Hvis vi sammenligner infeksjonsbølgene i land med strenge stengepolitikk med land som ikke har innført nedstenging (Sverige, Island ...), ser vi lignende kurver. Så det er ingen sammenheng mellom tvungen nedleggelse og forekomsten av infeksjonen. Nedleggelsen har ikke ført til lavere dødelighet.

Hvis vi ser på datoen for anvendelse av den pålagte stengningen,  ser vi at disse ble satt inn etter at toppen allerede var over og antall saker begynte å synke. Nedgangen var derfor ikke et resultat av tiltakene.11 Som hvert år ser det ut til at klimatiske forhold (vær, temperatur og fuktighet) og økende immunitet er mer sannsynlig å redusere infeksjonsbølgen.

VÅRT IMMUNFORSVAR
I tusenvis av år har menneskekroppen daglig blitt utsatt for fuktighet og dråper som inneholder smittsomme mikroorganismer (virus, bakterier og sopp). Opptaket av disse mikroorganismene forhindres av en avansert forsvarsmekanisme - immunforsvaret. Et sterkt immunforsvar er avhengig av normal daglig eksponering for disse mikrobielle påvirkningene. Overdreven hygienetiltak virker skadelig på immuniteten vår. 12 13 Bare personer med et svakt eller mangelfullt immunforsvar bør beskyttes av omfattende hygienetiltak og sosial distansering.

Influensa vil dukke opp igjen til høsten (i kombinasjon med covid-19), og en mulig reduksjon i naturlig motstandskraft kan føre til ytterligere tap. Immunsystemet vårt består av to deler: et medfødt, ikke-spesifikt immunsystem og et adaptivt immunsystem.

Det uspesifikke immunforsvaret danner en første barriere: hud, spytt, magesaft, tarmslim, vibrerende hårceller, commensal flora, ... og forhindrer at mikroorganismer fester seg til vevet. Hvis de fester seg, kan makrofager føre til at mikroorganismer blir innkapslet og ødelagt.

Det adaptive immunsystemet består av slimhinneimmunitet (IgA-antistoffer, hovedsakelig produsert av celler i tarmene og lungeepitelet), cellulær immunitet (T-celleaktivering), som kan genereres i kontakt med fremmede stoffer eller mikroorganismer, og humoral immunitet (IgM- og IgG-antistoffer produsert av B-cellene).

Ny forskning viser at begge systemene er veldig integrert i hverandre.

Det ser ut til at de fleste allerede har en medfødt eller generell immunitet. Dette bekreftes av resultatene fra cruiseskipet Diamond Princess, som ble satt i karantene på grunn av noen passasjerer som døde av Covid-19. De fleste av passasjerene var eldre og var i en ideell situasjon for overføring på skipet. Imidlertid syntes 75% ikke å være smittet. Så selv i denne høyrisikogruppen er flertallet resistente mot viruset.

En studie i tidsskriftet Cell viser at folk flest nøytraliserer koronavirus gjennom slimhinnen (IgA) og cellulær immunitet (T-celler), mens de opplever få eller ingen symptomer 14. Forskere fant opp til 60% SARS-Cov-2 reaktivitet med CD4 + T-celler i en ikke-infisert populasjon, noe som indikerer kryssreaktivitet med andre forkjølelses (corona) virus.15 De fleste har derfor allerede en medfødt eller kryssimmun immunitet fordi de allerede har vært i kontakt med varianter av samme type virus.

Antistoffdannelsen (IgM og IgG) til B-celler opptar bare en relativt liten del av immunforsvaret vårt. Dette kan forklare hvorfor det med en antistoffprosent på 5-10% fortsatt kan være en gruppeimmunitet. Effekten av vaksinen vurderes ut fra om vi har disse antistoffene eller ikke. Dette er misvisende.

De fleste som tester positivt (PCR) har ingen symptomer. Immunsystemet deres er sterkt nok. Styrking av naturlig immunitet er en mye mer logisk tilnærming. Forebygging er en viktig, utilstrekkelig opplyst komponent: sunn rik ernæring, trening i frisk luft, uten maske, stressreduksjon og nærende følelsesmessige og sosiale kontakter.

KONSEKVENSER AV SOSIAL ISOLASJON PÅ FYSISK OG MENTAL HELSE
Sosial isolasjon og økonomisk skade førte til en økning i depresjon, angst, selvmord, vold i hjemmet og barnemishandling

Studier har vist at jo mer sosiale og emosjonelle forpliktelser folk har, desto mer motstandsdyktige er de overfor virus. Det er mye mer sannsynlig at isolasjon og karantene får fatale konsekvenser

Isolasjonstiltakene har også ført til fysisk inaktivitet hos mange eldre på grunn av å bli tvunget til å holde seg innendørs. (Blant annet øker risikoen for blodpropp. / Min kommentar) Tilstrekkelig trening har imidlertid en positiv effekt på kognitiv funksjon, reduserer depressive klager og angst og forbedrer fysisk helse, energinivå, velvære og generelt livskvalitet.18

Frykt, vedvarende stress og ensomhet forårsaket av sosial distansering har en påvist negativ innvirkning på psykologisk og generell helse.

ET SVÆRT SMITTSOMT VIRUS MED MILLIONER AV DØDSFALL UTEN BEHANDLING?
Dødeligheten ble funnet å være mange ganger lavere enn forventet og nær den for en vanlig sesonginfluensa (0,2%), så antall registrerte koronadødsfall synes fortsatt å være overvurdert. Det er en forskjell mellom død fra korona og død med korona. Mennesker er ofte bærere av flere virus og potensielt patogene bakterier samtidig. Gitt at de fleste som har utviklet alvorlige symptomer led av ytterligere patologi, kan man ikke bare konkludere med at hjertesykdom var dødsårsaken. Dette er stort sett ikke tatt med i statistikken.

De mest sårbare gruppene kan identifiseres tydelig. De aller fleste avdøde pasienter var 80 år eller eldre. Flertallet (70%) av de avdøde, yngre enn 70 år, hadde en underliggende lidelse, som hjerte- og karsykdommer, diabetes mellitus, kronisk lungesykdom eller fedme. De aller fleste smittede (> 98%) ble knapt syke eller kom seg spontant.

Samtidig er det en rimelig, sikker og effektiv terapi tilgjengelig for de som viser alvorlige sykdomssymptomer i form av HCQ (hydroksyklorokin), sink og AZT (azitromycin). Denne behandlingen blir raskt brukt, og fører til utvinning og forhindrer ofte sykehusinnleggelse. Knapt noen trenger å dø nå.

Denne effektive behandlingen er bekreftet av den kliniske erfaringen fra kolleger i felt med imponerende resultater. Dette er i sterk kontrast til den teoretiske kritikken (utilstrekkelig undersøkt gjennom dobbeltblinde studier) som i noen land (f.eks. Nederland) til og med har ført til et forbud mot denne terapien. En metaanalyse i The Lancet, som ikke kunne demonstrere en effekt av HCQ, ble trukket tilbake. De primære datakildene som ble brukt viste seg å være upålitelige, og 2 av 3 forfattere var i en interessekonflikt. Imidlertid forble de fleste retningslinjene basert på denne studien uendret ... 48 49

Vi stiller alvorlige spørsmål om denne tilstanden? En gruppe amerikanske leger i felt, som daglig ser pasienter, gikk sammen i "America's Frontline Doctors" og holdt en pressekonferanse som har blitt sett millioner av ganger. 21 51 (Ser på pressekonferansen er blitt sensurert av Youtube og Facebook. / Min Merk)

Den franske professoren Didier Raoult fra Institut d’Infectiologie de Marseille (IHU) presenterte også den lovende kombinasjonsbehandlingen med HCQ allerede i april. Nederlandsk Rob Elens, som kurerte mange pasienter i sin praksis med HCQ og sink, oppfordret kolleger i en begjæring om terapifrihet.22 Det endelige beviset kom fra en epidemiologisk oppfølging i Sveits: dødelighet sammenlignet med og uten denne behandlingen.23

Fra de skremmende mediebildene av ARDS (akutt respiratorisk nødsyndrom) der kvelende mennesker fikk kunstig åndedrett i smerte, vet vi nå at dette var forårsaket av overdreven immunrespons med intravaskulær koagulasjon i blodkarene. Administrering av blodfortynnere og deksametason (steroid) og unngåelse av kunstig ventilasjon, som ble funnet å forårsake ytterligere skade på lungevev, betyr at også denne fryktede komplikasjonen praktisk talt ikke lenger er dødelig.47

Det er derfor ikke et dødelig virus, men en behandlingsbar tilstand.

SPREDNING AV SMITTE
Spredning skjer ved dråpeinfeksjon (bare for pasienter som hoster eller nyser) og aerosoler i lukkede, uventilerte rom. Forurensning er derfor ikke mulig i det fri. Kontaktsporing og epidemiologiske studier viser at friske individer (eller positivt testede asymptomatiske bærere) praktisk talt ikke er i stand til å overføre viruset. Friske mennesker setter derfor ikke hverandre i fare.24 25 Overføringer via gjenstander (f.eks. Penger, handlevogner) er ikke vitenskapelig bevist.26 27 28 Alt dette setter alvorlig spørsmål ved hele politikken med sosial distansering og obligatorisk munnmasker for friske mennesker det er ikke noe vitenskapelig grunnlag for dette.

MASKER
Åndedrettsmasker hører hjemme i sammenhenger der kontakter med identifiserte risikogrupper eller personer med øvre luftveisdiagnoser finner sted, og i medisinsk sammenheng som sykehus / sykehjem. De reduserer risikoen for dryppinfeksjon gjennom nysing eller hoste. Masken til friske individer er ineffektive mot spredning av virusinfeksjoner.29 30 31 Bruk av maske er ikke uten bivirkninger.32 33 Mangel på oksygen (hodepine, kvalme, tretthet, konsentrasjonstap) oppstår ganske raskt, en effekt som ligner høydesyke. Hver dag ser vi nå pasienter som klager over hodepine, bihuleproblemer, pusteproblemer og hyperventilasjon på grunn av bruk av maske. I tillegg fører den akkumulerte CO2-gassen til en giftig forsuring av organismen som påvirker immuniteten vår. Noen eksperter advarer til og med om økt overføring av viruset i tilfelle feil bruk av ormer

Vår lov om arbeidssikkerhet (Codex 6) refererer til et CO2-innhold (ventilasjon på arbeidsplasser) på 900 ppm, maksimalt 1200 ppm under spesielle omstendigheter. Etter å ha pustet inn en maske i ett minutt overskrides denne toksiske grensen betydelig til verdier som er tre til fire ganger høyere enn disse maksimumsverdiene. Personen som bærer masken er derfor i et ekstremt dårlig ventilert rom.35

Feil bruk av masker uten omfattende medisinsk hjerte- / lungetest anbefales derfor ikke av anerkjente arbeidsmiljøspesialister. Sykehus har et sterilt miljø i operasjonsrommene der personalet bruker masker og det er presis regulering av fuktighet / temperatur med tilstrekkelig overvåket oksygenstrøm for å kompensere for dette, og dermed oppfylles strenge sikkerhetsstandarder.36

EN NY CORONABØLGE?
En annen bølge blir nå diskutert i Belgia, med ytterligere innstramming av tiltak som et resultat. En nærmere titt på Sciensanos tall37 viser imidlertid at selv om det har vært en økning i antall infeksjoner siden midten av juli, var det ingen økning i sykehusinnleggelser eller dødsfall på den tiden. Det er derfor ikke en andre koronabølge, men en ren effekt av et økt antall tester
Antall sykehusinnleggelser eller dødsfall viste en kortsiktig minimal økning de siste ukene, men når vi tolker dette, må vi ta hensyn til den siste hetebølgen. I tillegg er de aller fleste ofrene fortsatt i befolkningsgruppen> 75 år. Dette indikerer at andelen tiltak som er tatt i forhold til den yrkesaktive befolkningen og unge ikke er i forhold til de tiltenkte målene. De aller fleste av de positivt testede "infiserte" personene er i aldersgruppen til den aktive befolkningen, som ikke utvikler noen eller bare begrensede symptomer på grunn av et velfungerende immunsystem.
Så ingenting har endret seg - toppen er over.

STYRKE FOREBYGGENDE POLITIKK
Koronatiltakene er en slående kontrast til de svært begrensede tiltakene som regjeringen har tatt så langt, når det gjelder velbegrunnede tiltak med påvist helsemessige fordeler som sukkeravgift, forbud mot (e-) sigaretter og å gjøre sunn mat, trening og sosiale støttenettverk økonomisk attraktive og allment tilgjengelige. Det er en savnet mulighet for en bedre forebyggingspolitikk som kunne ha ført til en endring i mentaliteten til alle befolkningsgrupper med klare resultater når det gjelder folkehelse. For tiden går bare 3% av helsebudsjettet til forebyggende tiltak.

DEN HIPPOKRATISKE ED:
Som leger sverget vi den hippokratiske ed:

"Fremfor alt vil jeg ta vare på pasientene mine, fremme helsen deres og lindre lidelsen."

"Jeg vil informere pasientene mine riktig."

"Selv under press vil jeg ikke bruke medisinsk kunnskap til metoder som er i strid med menneskeheten."

De nåværende tiltakene tvinger oss til å handle mot denne ed.

Andre helsepersonell har en lignende kode.

"Primum non nocere" (forårsaker primært ikke skade), som antatt av enhver lege og helsepersonell, undergraves også av gjeldende tiltak og utsiktene for mulig innføring av en generalisert vaksine, som ikke er gjenstand for omfattende forhåndstesting.

VAKSINE
Undersøkelsesstudier om influensavaksinasjoner viser at vi på 10 år KUN HAR LYKKES TRE GANGER med å utvikle en vaksine med en effektivitet på mer enn 50 prosent. Det å virke eldre synes å være ineffektivt. Over 75 år er effekten nesten ikke eksisterende.

På grunn av den kontinuerlige naturlige mutasjonen av virus, som vi også ser hvert år i tilfelle influensavirus, er en vaksine i beste fall en midlertidig løsning som krever nye vaksiner hver gang etterpå. En uprøvd vaksine, utviklet gjennom nødprosedyrer og som produsenter allerede har fått lovlig immunitet mot mulig skade, gir alvorlige bekymringer.39 40 Vi ønsker ikke å bruke pasientene våre som marsvin. Globalt forventes 700 000 tilfeller av skade eller død som følge av vaksinen.41 Hvis 95% av mennesker opplever Covid-19 praktisk talt asymptomatisk, er risikoen for eksponering for en utestet vaksine uansvarlig.

MEDIENES ROLLE OG DEN OFFISIELLE KOMMUNIKASJONSPLANEN:
De siste månedene ser beslutningstakere i aviser, radio og fjernsyn ut til å stå nesten ukritisk bak ekspertpanelet og regjeringen. Det er nettopp media som skal være kritiske og forhindre ensidig statskommunikasjon. Dette har ført til offentlig kommunikasjon i nyhetsmediene våre, som er mer som propaganda enn objektiv rapportering. Etter vår mening er det journalistikkens oppgave å bære nyheter så objektivt og nøytralt som mulig, som tar sikte på å finne sannheten og kritisk kontrollere makten, med avvikende eksperter som også får et forum der de kan uttrykke seg.

Dette synet støttes av de journalistiske etiske kodene.42 Den offisielle historien om at en nedstenging var nødvendig, at dette var den eneste mulige løsningen, og at alle sto bak denne nedstengingen, gjorde det vanskelig for mennesker med et annet syn, så vel som eksperter, å uttrykke en annen mening. Alternative synspunkter ble ignorert eller latterliggjort i media. Vi har ikke sett åpne debatter i media, der forskjellige synspunkter kan komme til uttrykk.

Vi ble også overrasket over de mange videoene og artiklene fra mange vitenskapelige eksperter og myndigheter, som ble tatt og fortsatt er fjernet fra sosiale medier. Vi mener at dette ikke passer inn i en fri, demokratisk stat styrt av loven, desto mer som det fører til tunnelsyn. Denne politikken har også en lammende effekt og avler frykt og angst i samfunnet. I denne sammenheng avviser vi intensjonen om å sensurere uenighet i EU! 43

Måten Covid-19 er skildret av politikere og media har heller ikke gjort situasjonen noe bra. Krigsbetingelser er populære, og krigsliknende språk mangler ikke. Det har ofte blitt nevnt en "krig" med en "usynlig fiende" som må "beseires". Bruken i media av setninger som "frontline Healthcare Heroes" og "Corona offers" har ytterligere ført til frykt, og det samme har ideen om at vi har å gjøre med et "drapevirus" globalt.

Den ubarmhjertige bombardementet av tall, som ble frigjort på befolkningen dag etter dag, time etter time, uten å tolke disse tallene, uten å sammenligne dem med influensadødsfall i andre år, uten å sammenligne dem med dødsfall av andre grunner, har provosert en reell psykose av frykt for befolkningen. Dette er ikke informasjon, dette er manipulasjon.

Vi beklager WHOs rolle i denne, som har bedt om at infodemien (dvs. alle avvikende meninger fra den offisielle diskursen, inkludert av eksperter med forskjellige meninger), skal stilles av enestående mediesensur.43 44

Vi oppfordrer media til å ta sitt ansvar her!

Vi krever en åpen debatt der alle eksperter blir hørt.

NØDLOVER VERSUS MENNESKERETTIGHETER

Det generelle prinsippet om god regjering krever at proporsjonaliteten av regjeringsbeslutninger veies opp mot høyere juridiske standarder: all myndighetsintervensjon må være i samsvar med grunnleggende rettigheter som nedfelt i den europeiske konvensjonen for beskyttelse av menneskerettigheter og grunnleggende friheter. Innblanding fra offentlige myndigheter er kun tillatt i krisesituasjoner. Med andre ord må skjønnsmessige avgjørelser stå i forhold til en absolutt nødvendighet.

Tiltakene som for øyeblikket treffes, gjelder inngrep i utøvelsen av blant annet retten til respekt for privat- og familieliv, tankefrihet, samvittighets- og religionsfrihet, ytrings- og forsamlings- og foreningsfrihet, retten til utdanning osv., Og må derfor respektere grunnleggende rettigheter som beskyttet av den europeiske menneskerettighetskonvensjonen (den europeiske konvensjonen).

I samsvar med artikkel 8 nr. 2 i den europeiske konvensjonen er for eksempel inngrep i retten til privatliv og familieliv bare tillatt hvis tiltakene er nødvendige av hensyn til nasjonal sikkerhet, offentlig sikkerhet, landets økonomiske velvære, beskyttelse av offentlig orden og forebygging av kriminalitet. helse eller beskyttelse av andres rettigheter og friheter, må reguleringsteksten som handlingen bygger på være tilstrekkelig klar, forutsigbar og stå i forhold til de forfulgte målene.45

Den forutsagte pandemien om millioner av dødsfall så ut til å svare på disse kriseforholdene, og førte til etablering av en beredskapsregjering. Nå som de objektive fakta viser noe helt annet, er ikke tilstanden til å handle på en annen måte (ikke tid til å evaluere grundig om det er en nødsituasjon) ikke lenger på plass. Covid-19 er ikke et forkjølelsesvirus, men en behandlingsbar tilstand med en dødelighet som kan sammenlignes med sesonginfluensa. Det er med andre ord ikke lenger en uoverstigelig hindring for folkehelsen.

Det er ingen unntakstilstand.

ENORME SKADER FORÅRSAKET AV GJELDENDE POLITIKK: 
En åpen diskusjon om koronatiltak innebærer at vi i tillegg til leveårene som coronapasienter får, også må ta hensyn til andre faktorer som påvirker helsen til hele befolkningen. Disse inkluderer skader i det psykososiale området (økning i depresjon, angst, selvmord, vold i hjemmet og barnemishandling) 16 og økonomisk skade.

Hvis vi tar hensyn til denne utilsiktede skaden, er ikke den nåværende politikken i det hele tatt proporsjonal, den beryktede bruken av en slegge for å knekke en mutter.

Vi synes det er sjokkerende at regjeringen påkaller helse som en grunn til den presserende loven.

Som leger og helsepersonell, i møte med et virus som når det gjelder skadelighet, dødelighet og overførbarhet, nærmer seg den normale sesonginfluensa, kan vi bare avvise disse ekstremt uforholdsmessige tiltakene.

  -  Vi krever derfor en umiddelbar slutt på alle tiltak.
  -  Vi stiller spørsmål ved legitimiteten til dagens rådgivende eksperter, som møtes bak lukkede dører.
    
- Som et resultat av ACU 2020 46 https: //acu 2020.org /nederlandse-versie/, krever vi en grundig undersøkelse av WHOs rolle og mulig innflytelse av interessekonflikter i denne organisasjonen. Det var også i sentrum for kampen mot "infodemien", dvs. Dette er uakseptabelt for en demokratisk lovstyrt stat.43

DISTRIBUSJON AV DETTE BREV: 
Vi vil offentlig appellere til våre profesjonelle organisasjoner og andre omsorgspersoner om å kommentere gjeldende tiltak.

Vi ønsker å rette oppmerksomhet mot og etterlyse en åpen diskusjon der helsepersonell kan og tør å si fra.

Med dette åpne brevet sender vi ut signalet om at fremgang på samme vilkår gjør mer skade enn godt, og oppfordrer politikere til å informere seg selvstendig og kritisk om tilgjengelig bevis - inkludert eksperter med ulike meninger, så lenge det er basert på sunn vitenskap - når de utarbeider en policy, med mål om å fremme optimal helse.

Med angst, håp og i personlig kapasitet.
Undertegnet av bl.a. 400 leger

DEL, DEL, DEL 

 


KARIBU MPESADUKA 

We build a FREE online platform for buy and sell, we promote product and give extra service. 

Subscribe on our NEWSLETTER, and get the latest hot deals and good offer from MpesaDuka's members. 

Stay tuned.