BARE VER DEN DU ER

BARE VER DEN DU ER

HVA VERDEN TRENGER ER AT DU ER DU!

Jeg vil ikke krangle med noen lenger, om hvem som har rett i hva.

Det er blitt uinteressant for meg. Jeg har gått videre, og ønsker å fokusere på hva vi kan få til sammen uansett hvem du er. Åpenhet for hverandres ulikheter kan være en inngangsport til å forstå hverandre bedre. Det er der jeg er nå. 

Jeg forbereder meg til å gi slipp på det jeg ikke vil ha i livet mitt, for å gi større plass til det jeg ønsker, som ikke er helt klart for meg enda. Men når jeg gir slipp på noe, da er jeg trygg på at det kommer noe annet som er bedre til meg. 

En annen ting er at jeg kommer til å være mye mere kritisk til hvem jeg støtter nå fremover. Jeg er lei av å demonstrere for frihet og rettferdighet, fordi det er for mye kontrollert opposisjon der ute. Spesielt frustrerer det meg når disse administratorene legger ut bilruta på FB sånn at det blir fritt for alle å se hvor de kommer til å kjøre. Da kan man virkelig lure på hva motivet deres er, og hvem de følger. Jeg har bestemt meg for at jeg ikke vil støtte dem. Det samme gjelder alle andre jeg ikke har tillit til. 

Jeg vil bruke mere tid på hva som er viktig for meg, og det som løfter meg. Samtidig vil hatere, nettroll, konfliktskapere, mobbere, hetsere osv. osv. bli neglisjert i stor grad. Det er ikke tid for å pleie deres "vennskap" lenger. Til det er det for mye fantastisk som skjer både med oss og universet for tia. Spesielt har jeg oppdaga det etter at jeg kutta ut mye av det som drar meg ned istedenfor å løfte meg. 

Aurora fra "The Galactic Federation" sier bl.a. dette:

"You are a gift to your family, friends, teachers, and community.
You are a gift to this world.
Your unique presence and perspective are something that no one else can fill.
You being you is what the world needs right now!"

Hvordan kommer man dithen at man ser at man er en gave? Jeg har ingen fasit på det, men å følge autoriteter blindt, vil bringe deg på avveier. For hvem er du hvis du ikke kan holde deg sjøl? Først når man gir slipp på det man tror man er avhengig av, vil man kunne vende blikket innover. 

Jeg prøver så godt jeg kan å være tro mot meg sjøl, og ikke la andre bestemme hva som er best for meg. Slik jeg ser det, så er det mitt ansvar å ivareta meg sjøl. 

Noen tanker om hva som foregår "der ute:"

Jeg tror ikke det blir tredje verdenskrig, for ingen, hverken de onde eller de gode kreftene ønsker det. Da vil alle bli radert bort fra jorda. Det har vært flere "Resets" før, men ikke denne gangen. Hvis jeg skulle ta feil, så har jeg hørt det ikke er så verst i livet etter dette. Så uansett hvordan dette ender, så blir det for meg en vinn vinn situasjon. ????

Litt informasjon om Facebook Protect;

Jeg ser ikke på TV, og jeg følger ingen mainstream media på FB. FB har bedt meg om å ha Facebook Protect innen 5. april, men det blir ikke aktuelt. Jeg kommer til å si nei, fordi jeg nekter å la meg presse til å gjøre noe jeg ikke vil. For den som har et ønske om å fortsette dialogen med meg, så har jeg profil på Telegram og Signal. Dere er velkommen til å ha kontakt med meg der. 

Det har vært både spennende og interessante møter her på FB, men også ekstremt utmattende. Derfor gleder jeg meg til Truth Social, fordi jeg kan være meg sjøl der, uten å bli jaga og sensurert. Jeg lengter etter mere ro, mindre hat og sinne, og mere glede og kjærlighet for menneskeheten. Da starter jeg med meg sjøl, fordi jeg mener det er på den måten endringene skjer; Inni hver og en av oss. 

Ønsker dere en nydelig søndag!
Blir det sol, så setter jeg meg på verandaen og slikker sol. Vi ble lurt  til å tro at sola er farlig for oss.

Tenk at vi gikk på den.

DINMAKT.NO