DE TØFFESTE AV OSS TAR VAKSINEN..

DE TØFFESTE AV OSS TAR VAKSINEN..

Jeg forstår virkelig ikke at noen tør å ta dette!

Forstår dere ikke at en dose som dette kan skape intoleranse og allergi ovenfor de matvarer dette inneholder? Vaksine kultur vokser gjerne frem i melk, egg, eller apenyrer. Ja, du leste riktig!

Virus forsker dr.Judy Milkovitc måtte bøte med 5 år i fengsel etter å ha oppdaget at vaksiner inneholdt retro virus fra apenyrer. Hun burde hatt Nobels pris i medisin, men ble nominert med utestengelse og 5 års fengsel. Hun jobbet under Anthony Fauci og ble stevnet fordi hun liksom hadde stjålet noe fra laboratoriet. Som hus selv sier, så er det ingenting fra laben hun kan bruke hjemme. Det er åpenbart at hun oppdaget noe som ikke skulle røres ved.

Vi kjenner starten av de vi kaller den vestlig medisin formet av John David Rockefeller i fra 1913. Han var da USA's første milliarder og satte sterke føringer for hvordan medisin skulle undervises, med det mål å selge mest mulig av hans egen medisin. Han bygde sykehus og sponset universitetene med føringer for å bruke hans patenterte medisiner. Han kjøpte opp alle aviser og magasiner som kunne støtte ham, så det ikke var rom for kritiske ord noen steder. Kun hyllest til ham ble publisert. Urtemedisin og hømopati forsvant fra medisin hyllene og ble erstattet av patentbaserte medisiner. Dette er fremdeles uendret, så Rockefeller familien blir selvfølgelig stadig rikere.

Rockefeller institutt er riktignok det eneste institutt i verden, etter hva jeg har blitt opplyst, som hevder at smitte blir overført fra dyr til mennesker. Ikke så merkelig kanskje da vi lar virus vokse frem i apenyrer og hunde nyrer. Forstår dere ikke at dette ikke er naturlig?

Forstår dere ikke at at vårt immunforvar er eldre en menneske kroppen og at immunitet alltid blitt skapt på en annen måte enn vaksiner? Vaksine kom for sent på markedet for å ta æren for tilbakegangen av både tuberkulose og polio, men det endte like vel med å få æren for det. Forstår dere ikke at det var markedsført?

USA fikk den første svine influensa i 1976, da den eneste president som ikke ble valgt til president satt ved roret. Gerarld Ford ble presentert da Nixon ble avsatt under Wathergate skandalen og visepresident Gerhard Ford ble regjerende president 1974-1977. Han valgte Nixon Rockefeller til sin visepresident. Og under dette styret så fikk USA det første utbrudd av svineinfluensa, hvor Rockefeller institutt, "tilfeldigvis," hadde en vaksine. Forstår dere ikke at det var mafiaens verk, og at det var the big mafia som regjerte i det hvite hus?

Forstår dere ikke at HIV, Sars, svineinfluensa og  Covid-19 alle er laboratore skapte virus? Forstår dere ikke at mafiaen står bak og har tjent milliarder på alle land som har åpnet pengesekken siden mars 2020?

Forstår dere ikke at vi er midt i en krig hvor familie medlemmer blir satt opp mot hverandre, og at de som har iscenesatt (eier) krigen tjener mer penger enn noen gang?

Forstår dere ikke at alle verdens ledere blir manipulert, og truet med et virus med 99,3% overlevelses rate, (99,98% for barn)? Dette er ikke Ebola som faktisk har 90% dødelighet for de smittede. Det er et skadelig spike protein som er klippet inn i et alminnelig forkjølelse virus for å kunne spres. Som Luc Montagnier, (Nobels pris vinner i medisin i 2008 for sin forskning på HIV og AIDS), sier så er det ikke mange steder i verden det kan la seg gjøre. Det er patentert som biologisk våpen i 2008, og spik proteinet ble patentert av Pfizer så tidlig som 28 januar 2000, i følge patent ingeniør dr David Martin. I følge dr Martin, så er det over 4000 patenter i forhold til virus. Noen har tenkt å tjene penger på dette mer enn 20 år. Det er planlagt og ikke fra noe marked i Kina. 

HIV ble hevdet å komme i fra aper i Afrika, men senere granskning viste at det slett ikke startet i Afrika, men via engelsk tannleger som tilfeldigvis hadde fått bedøvelse med HIV. Da det kom frem så ble det stille om HIV i media. Hvorfor?

Når sannheten er en trussel for de som eier media så blir det stille. Det er jo hele poenget med å ta kontroll over medier, samt å fremme det som gavner de. Det har de jo lært av John David Rockefeller. Tror dere virkelig at verden er mindre kontrollert i dag?

Jeg hørte nå etter valget i Tyskland at det for første gang manglet stemme urner, og stemmesedler. Det var lange køer så mange ikke engang fikk stemt. Mine venner i Berlin sier det aldri har hendt før, og at det sannsynligvis var gjort med hensikt. De sier at det har vært slike tendenser ved valg i flere land nå i det siste årene, men det ser vi jo lite til i media.

I Norge så fikk vi jo vite at Covid-19 hadde en 100 års taushetsplikt da corona epedemien startet i mars 2020. Denne taushetsplikt ble endret til 60 år, så var alle fornøyde og så ble det stille om det. Forstår dere hvorfor en ny sykdom, som ikke engang leger kjenner til, skulle ha en taushetsplikt? Det gir jo ingen mening før vi forstår at Covid-19 er et designet virus med en bruksanvisning. All annen forklaring i forhold til denne taushetsplikt gir liten mening. Forstår dere ikke at en hel verden blir manipulert?

Vi må vokne å tørre og si vår mening! Se hvordan folket i de fleste Europeiske land stiller opp i protest. Ja, det er sant, det kommer jo ikke frem i media. Snu dere rundt å se på andre kilder.

Tusenvis av mennesker protesterer i de fleste Europeiske land. Det er jo ikke slik at alle aksepterer vaksine og lockdown. Dere blir fortalt hva dere skal to via main stream media, men virkeligheten er ganske anderledes når man ser seg litt rundt.

Jeg får si som Victor Schauberger (1885-1958) en gang sa: "Om jeg tar feil så er det bare en gal mann til i verden, og det får vel verden tåle, men mye verre er det om jeg har rett!" Victor beskrev en rekke natur fenomener som forskerne ikke kunne beskrive. Han lagde to flyvende tallerkener, som ble drevet av energien fra lufta, før andre verdenskrig. Ingen har greid å gjenskape det.

# many many cases like this..

Gabe (17) received the second d0se of Pf—and the following day began experiencing severe chest pains, dizziness, high fever, nausea, and vomiting. 

After spending ten hours in the emergency room he was diagnosed with myocarditis, inflammation of the heart wall. The hospital admitted that this is an adverse reaction they're beginning to see among adolescents, especially young males, who have received the v—ine. He's being treated with various medications and has been sent home for observation. 

"We told him to make the decision for himself (he's almost 18). He's not thinking it was such a good idea right now." — M. Gillespie, mother 

#ProtectYourFamily