Dette er faktisk starten på et mareritt for mange

Dette er faktisk starten på et mareritt for mange

Huff ...
Blir helt numm av å lese alle som sliter av denne "fantastiske" vaksinen, som man har blitt presset på. Ja jeg skriver presset på, av media, politikere, jobb, skole, venner og kanskje familie. 


Klart du må ta vaksinen, den er jo selve redningen ....

Men nei, dette er faktisk starten på et mareritt for mange. Der få, nermest ingen, -har blitt fortalt hvilket innhold disse mRNA vaksinene har.

Meget få har fått vite om giftstoffer som vaksinen innholder, men som heldigvis (men alt for sent) begynner å komme frem i lyset.

Dette er giftstoffer som gir alvorlige allergiske reaksjoner, bivirkninger, og som ingen kjenner til eller før har blitt utsatt for, av den grunn har ikke peiling om man kan reagere på.

Og media er tause, stiller fortsatt ingen spørsmål, leger og helsepersonell er tause, ivertfall fleste av dem, og de som åpner seg og sine erfaringer som da går mot WHO og Bill Gates programmet blir slettet eller på andre måter tvunget til taushet.


Alt har to eller flere sider, men prøv å dele noe (også her inne) så blir man merket av såkalte "faktasjekkere" 
Man kan enkelt google: who pays fact checkers, og du vil finne en organisasjon med navn Annenberg Foundation.

Google så who fund Annenberg Foundation. Og du vil finne Bill Gates. Så også her som i mange store medier så er det Bill Gates som styrer hva som skal frem. Bill Gates og hans vaksine program.

Så uviten eller naiv så
"Tar man en for laget" og det er det så alt for mange som har gjort, uten å sette noe som helst krav til seg selv på hva man injektseres med.

Og gotroen man er av presset der ute så lar man seg rive med. Mange har følt presset .... Mange har ikke peiling, sikkert mange som angrer ....

Og så skjer det fatale, man får allergiske reaksjoner og blir alvorlig syke. Det verste med dette er at man nærmest ikke får noe som helst hjelp her også.

Først offrer man seg, så får man liksom ingen hjelp tilbake. Hovedsakelig fordi leger ikke helt vet hvordan de kan hjelpe "infisert" blod, og tørr heller ikke å legge dette som bivirkninger av vaksinen, vaksinen de selv har pushet på sine pasienter.

Få tenkte tanken på at man kanskje kan bli ufør av vaksinen, få tenkte vel at man kunne bli smittet med vaksinen, være bærer og smitte andre med vaksinen. Dette kommer selvfølgelig i tillegg til vaksinens bivirkninger.

Når sars vaksinen ble stoppet var det 58mistenksomme dødsfall som gjorde at dette vaksine programmet ble stoppet. Nå snakker vi flere tusen men fortsatt får programmet pågå ....?!

"Ja men med vaksinen får man mer frihet" ja via dette vaksine passet. Og dette føles fortsatt trygt?- å reise verden rundt, opptre og gjøre helt normale ting, - når du fortsatt kan være bærer, smitter og bli smittet?!

De uvaksinerte må jo selvfølgelig bli testet hele tiden, få skylla for fortsatt smitte, bli utsatt for hets etc  det slipper de vaksinerte ...???!


En vaksine uten noen form for garantier, hverken på virkning eller bivirkning. Mot et virus som mange må testes for å vite om man har det eller ikke. Et virus med 99,7% overlevelse rate. Der snittet på de døde er 80år, altså høyere enn gjennomsnitt forventet levealder .....?!

Kom ikke fortelle meg annet en at det handler ikke om viruset, men selve vaksinen!