ELVER BLIR KATASTROFER UTEN KLIMAETS HJELP

ELVER BLIR KATASTROFER UTEN KLIMAETS HJELP

ELVER BLIR KATASTROFER UTEN KLIMAETS HJELP

Noe som du nok alldri komer til å høre ett kvitter om i nyhetene eller noe andre steder er at vi har rettet ut en hel del elveløp opp gjennom ørene, rettet dem ut og fjernet skog og busker.


Elveløp skal være buktende, det er en hel del årsaker og fordeler ved det.
En buktende elv vil supplere jordsmonnet med adskillig større mengde grunnvann enn ett rett elveløp, likeledes vil det ta lenger tid for elven å tørkes ut, og den vil også være i stand til å absorbere uhorvelige mengder mer vann. 
Med rette elveløp så tørker grunnvannet ut fortere, som videre tørker ut jordsmonnet. Det at jordsmonnet tørker ut gir at den hardner til og mister opptaksevnen, så når store regnskyll kommer så fyles alt opp mye fortere, og renner av mye fortere. Skulle ikke forundre meg om en uke il så er det tørke som er det store problemet. Ganske enkelt for at vi har ødelagt jordsmonnet med vår linjalrette tankegang. 
Men som sagt, ikke forvent at noe miljøhode eller dagsrevy reporter gi en reflektert analyse. 


Svaret på problemet vil utelukkende være at vi må betale me skatt og kjøre mindre bil, som selvfølgelig ikke kommer til å løse noenting som helst annet enn at politikerne får enda mer penger til å fly første klasse rundt jordkloden på konferanser for å diskutere flere metoder for å loppe deg og meg på. 
https://pks.or.at/en/water

Motatt fra en venn.

EG BARE BLOGGER OG DELER..

Sigve Varholm

Mange tipser meg om saker privat (sms) på på 40310231. Dette er også mitt vipps nr. Dersom du synes eg skal bruke mere tid på temaet, spre informasjon, kan du sende en krone eller to.

Takk.

IF YOU THINK ITS IMPORTANT TO SHARE THIS, JUST DO IT...!

Donate some money,so we can keep the blog allive. 

Thank you! Takk ! Asante!

________________________________________

About Mpesaduka

Mpesaduka.com its a FREE online platform for marketing. Stay tuned and get the last and best hot deals straight to your malibox. Please subscribe on our newsletter 

Karibu mpesaduka.com

If you want to support us, feel free to donate.

Lady young donation PayPal 
Norwegian vipps: 403 10 231 
Kenyan m-pesa  +254716575427