FRA BEKYMREDE FORELDRE

FRA BEKYMREDE FORELDRE

Til alle voksne som jobber med – og omgås – barn.  

FØRST EN GLADMELDING!

"Hurra, jeg har klaget og min sønn slipper nå all testing på skolen. Jeg har sagt at han har rettigheter og kan ikke bli kastet ut fordi vi velger å ikke teste han. Etter 20 dager hjemme ble det vurdert å få han tilbake uten testing."

Enda en... 

EN LÆRER SKRIVER: Jeg tar ikke sjansen. Jeg jobber i videregående og elever ligger strødd med bivirkninger, tenkte fra første dag at dette er ikke normalt. Jeg mener det er et stort medisinsk feilgrep å tilby den, og det er nok av eksperter som advarer.
Og elever selv sier ifra.. 

ELEVER TAR ANSVAR OG ROPER UT.. KLIKK PÅ BILDET Å SE VIDEOSNUTT.. 
FOR NOEN ER DET FORSEINT..

R.I.P

DU BESTEMMER!
DU HAR ET ANSVAR! 
DET ER DIN KROPP, OG DINE BARNS KROPP SOM DU HAR ANSVAR FOR.. 
HUSK FRITT vaksine valg>>>
Tallene ingen snakker om
365 unge mennesker (0-29 år) er hittil alvorlig skadet etter vaksinering.
Intresant,men på engelsk:

https://www.bbc.com/news/health-57766717

REELL OBSERVERVASJON..

Massevaksinering av barn 15.9.21, varsel fra lærer på ungdomsskolen!
"Hei, jeg heter ..., jeg er utdannet vernepleier og jobber som miljøarbeider og lærer på en Ungdomskole.


I forkant av massevaksineringen som skulle skje 16.09.21 på skolen. Hadde jeg gitt beskjed til min sjef, rektoren, om at jeg ikke ville delta eller bistå på noe vis under vaksineringen, men at jeg kunne bistå på andre ting. Det endte med at jeg hadde mye inspeksjon både friminuttene men også i noen av skole timene.

Dette medførte at jeg observerte hele seansen fra det startet kl 1100 til 1230 pluss et friminutt senere på dagen. Samt på slutten av dagen.
Det vil si jeg observerte over en tid:

Da er vaxxineringen av ungdommene på Ungdomskolen i gang. Først, så kjenner jeg en veldig til intens hodepine, jeg skal ikke si at det er noe sammenheng. Jeg bare konstaterer at den er der.

Det er en urolig stemning i gangen. Mange av ungdommen er ute i gangene. Stemningen blant ungdommene er veldig spent og veldig avventende. Man kan føle at det ligger en spenning i luften.

De tar suksessivt klassene. På vår skole er det 3 trinn med 4 klasser. Dvs 12 klasser med gjennomsnitt ca 22 elever. Dette teamet kom kl 1100 og begynte å rydde sammen 1345. På under 3 timer er ca 220 elever vaxxinerte.

De blir hentet klassevis av skolens helsepleier. For deretter bli satt i kø utenfor vaksinerommet på skolen som tilvanlig er et gruppe rom. Grupperommet ved siden er det lagt ut matter som elevene kan få ligge på.

Jeg legger merke til senere på dagen at noen av disse mattene er flyttet til klasserommet rett over. Hvorfor det? Har det ligget flere samtidig på forskjellige rom?

Etter hvert som ungdommene har blitt vaksinert og kommer ut, så ser jeg flere som gråter. Det er flere som sier de er kvalme og jeg ser flere som ligger på gulvet med bena i været nå inne på sitt klasserom med sin klassekontakt ved siden av seg. En annen sykepleiere er ved siden av en annen elev i samme klasse. Det vil si at det er flere i en klasse som ligger nede.

Jeg legger merke til at det var ikke leger til stedet eller i teamet som kom å hadde ansvar for vaxxen. Jeg kjenner noen av de fra før som utførte vaxxineringen. Det var noen som var aktive sykepleiere på ulike skoler i byen, men flesteparten av de som var der var damer som var av den alderen at de kunne være pensjonister.

En ny oppdatering. Mange barn svimte av, noen ble kjørt hjem, noen lå på gulvene og sa de besvimte, noen gråt, noen var bleike, mange var meget tankefulle og stille etter vaxxen. Det var veldig trykkende stemning i dag. Mye spente og urolige ungdom å se.

Lærer kommenterte til meg at dette var en merkelig dag, veldig trykkende og rar stemning og at ingen undervisning ila hele dagen gikk som planlagt...

Nå var alle fått sin sprøyte, klokken var nå 1400 og igjen satt en elev med en sykepleier sammenkrøpet i hjørnet på et av observasjonsrommene, stirret tomt framom seg og gråt i det stille. Hvor jeg hører sykepleieren som sitter ved siden henne sier, "...mor kommer straks. Husk å få i deg litt mat nå, så blir alt bra skal du se."

Dette skjer medan våres politikere hygger seg ..

RESPEKT!  For de som kan engelsk, ser kontrasten til våres Norske ledere. Her en Sheriff som sier klart ifra, de har sett,de vet..og de vil beskytte folket!

INTRESANT : HVA SKJER I TYSKLAND link>>>

AUSTRALIA Folk dør etter vaksinen link>>>

CDC ANSWER QUESTIONS Links>>>

Tyranny in USA >>>....Portugal >>>

Mere vil eg legge ut..

Dette er fakta.

Husk fritt vaksinevalg link>>>

Denne videoen er ganske troverdig, og basert på informasjon fra leger fra hele verden ,sykepleiere, virologer,  observeratører, tystere,vanlige folk, statistikker etc. Også en Normann som har tidligere forsket på Mrna vaksine,  fortalte på podcast, at de hadde testet på mus. De søkte på videre forskning, men fikk avslag.

Alle mus døde i løpet av 2 mnd.

1 mnd levetid av mus tilsvarer 1 menneskeår, derfor brukes mus i laboratorium forsøk.

BI VIRKNINGER FRA EUROPEISKE RAPPORT

Det ikke bare er blodpropp i lungene, men små og voksende blodpropper i hele kroppen som er problemet,virker det som.

"IME-listen
Europeiske legemiddelmyndigheter (EMA) har laget en liste over viktige medisinske hendelser som alltid skal klassifiseres som alvorlige (IME-listen). Under har vi angitt hvilke av disse hendelsene som er hyppigst meldt i Norge etter covid-19 vaksinering (i synkende rekkefølge):
• blodpropp i lungene
• besvimelse (synkope)
• hjerteposebetennelse (perikarditt)
• anafylaktisk reaksjon
• dyp venetrombose
• hjertemuskelbetennelse (myokarditt)
• underlivsblødninger etter overgangsalder
• hjerterytmeforstyrrelser (arytmi)
• blodpropp eller blødning i hjernen
• hjerneinfarkt

Kilde: FHI og legemiddelverket i Norge.

DERFOR ROPER VI VARSKO!

Fra bekymrede foreldre m/ flere.                                                        Bergen, 13.09.21 

Angående tilbud om vaksinering av barn mot SARS-CoV-2. 

I forbindelse med Bergen kommunes annonsering av vaksinering av barn i aldersgruppen 12-15 år mot SARS-CoV-2, er vi en stadig større gruppe foreldre som er bekymret for retningen den offentlige myndighet ser ut til å ta i denne saken.  

 

Vi er oppriktig bekymret for at flere barn skal bli skadet i forsøket på å beskytte dem mot noe de ikke trenger beskyttelse mot. Derfor mener vi at barna trenger å beskyttes mot selve tiltaket.  

Vi vil med dette brevet prøve å forklare hvorfor, og samtidig gi kommunen og dens ansvarlige myndighet anledning til å besvare spørsmålene vi har:  

  1. Hvorfor mener Bergen kommune at vi skal gi en vaksine til våre barn som potensielt kan være skadelig, for å motvirke et virus som beviselig og generelt ikke er farlig for våre barn? Hva er formålet?  
  2. Hvordan kommer Bergen kommune til å tilrettelegge for vaksinering av aldergruppen 12-15 år, både med tanke på informasjon gitt i forkant, promotering, samt tilrettelegging av hjelpeapparat/støttetiltak ved eventuelle alvorlige bivirkninger som følge av vaksineringen? 
  3. Kan det antas at man gjennom å åpne for vaksinering av denne gruppen legger et press på foreldre og barn med hensyn til å ta denne vaksinen, slik at samfunnet kan åpnes? 
  4. Hvilke sikkerhetsstudier ligger til grunn for – og hva vet Bergen kommune om den langsiktige effekten av – å vaksinere barn i denne alderen?  
  5. Hvem er ansvarlig for at legemidler promotert og tilgjengeliggjort av Bergen kommune ikke skader barn i kommunen, og hvem blir ansvarliggjort for barna som blir skadet? 
  6. Oppfatter Bergen kommune dette som et helsefaglig eller helsepolitisk vedtak? 
  7. Dersom dette oppfattes som et helsefaglig tiltak, hva er det helsefaglige grunnlaget som rettferdiggjør medisinsk eksperimentering på barn, og hvilken lovhjemmel hjemles tiltaket i? 
  8. Dersom dette oppfattes som et helsepolitisk vedtak, hvilken lovhjemmel og hvilke etiske retningslinjer legges til grunn? 
  9. Innbyggere i Norge har generelt stor tiltro til kommunale og nasjonale myndigheter, mens foreldre har ansvaret for barna sine. Hvilket kunnskapsnivå mener kommunen at Bergen s befolkning – og da spesielt foreldre – har vedrørende risikoen for lemlestelse som følge av vaksinering, kontra den statistisk sett ekstremt lave alvorlighetsgraden av infeksjon for gruppen 12-15 år? 
  10. Hvor trygg føler Bergen kommune seg på at råd som kommer fra sentrale myndigheter ikke er farget av industrien som profiterer på dette? 
  11. Hva skal til for at Bergen kommune avventer med utprøving av vaksiner på barn i kommunen, inntil vi besitter data som sier noe reelt om langtidseffekten av denne vaksineringen. Altså til etter 2023? 
  12. Hvordan vil kommunen sikre at alle barns rettigheter blir ivaretatt, uavhengig av vaksinestatus? 

Siden vaksineringen startet i desember 2020 har det gått svært fort – fra å bli ledet til å tro at vi bare ventet på å kunne vaksinere risikogruppene, til nå hvor det bygges opp et enormt press på de gjenstående gruppene, ikke minst barna, for at de skal bli vaksine-injisert før en eventuell full gjenåpning av samfunnet kan finne sted. Dette presset mener vi er urimelig, uetisk og menneskerettighetsstridig.  

Vi kan ikke se at det eksisterer noen klar medisinskfaglig begrunnelse, slik smittevernloven § 1-5 krever, men at det snarere finnes en relativt høy risiko for at vaksinerte barn etter vaksinering ender opp med langt dårligere helse og livskvalitet enn sitt utgangspunkt som uvaksinerte. (19,20, 21)  

Vi ber derfor kommunen om å beskytte barna våre fra unødig politisk press!  

Vi ber derfor kommunen om å avstå fra å innføre et forhastet vaksineregime for barn! 

Vi ber derfor kommunen om å avstå fra å gjøre våre barn til forsøksdyr i verdenshistoriens største og mest risikable medisinske forskningsprosjekt!  

I skrivende stund sitter vi på en del informasjon og fakta som vi mener bør tas med i vurdering: 

  1. Foreløpig er det registrert 2 634 alvorlige bivirkninger av vaksineringen (1). Dette er over dobbelt så mange som det man registrerte av alvorlige bivirkninger etter Pandemrixskandalen i 2009 (oppdatert 2013), dette justert i forhold til antall vaksinerte. Kun 54 prosent av det totale antall innmeldte bivirkninger etter vaksinene for SARS-CoV2 er i skrivende stund ferdig behandlet. (2)  
  2. Preben Aavitsland, overlege i Folkehelseinstituttets ledelse og stab for smittevern, miljø og helse, omtalte vaksineringen i 2009 som «den mest alvorlige vaksinekatastrofen i moderne tid». (3) 
  3. Det er meldt inn 32 alvorlige bivirkninger etter vaksinering for aldersgruppen 0-19 år

  

  1. Det er meldt inn 2 covid-relaterte dødsfall i samme aldersgruppe siden mars 2020. (4) 
  2. FHI konkluderer med at risiko for alvorlig forløp av en SARS-CoV-2 infeksjon hos aldersgruppen barn er SVÆRT lav. Informasjonen som skal ligge til grunn for en kost-/nytte-/risikovurdering er per i dag MANGELFULL. (5) 
  3. Sammenligner man SARS-CoV-2 med influensa og antall innleggelser for barn, er en infeksjon med vanlig influensa MANGE ganger farligere. (6, 9, 10) 
  4. Underrapportering av legemidlers bivirkninger er et kjent problem, og det estimeres at færre enn 10 prosent meldes inn til systemet i USA. Man må dermed anta at det fins store mørketall også her til lands. Uttalelser fra RELIS i den kritikerroste dokumentaren 

«Dødsårsak ukjent» snakker om 5 prosent rapportering i Norge. (7, 8) 

  1. Utrulling av vaksiner for SARS-CoV-2 er i alle praktiske henseender å regne for et eksperiment, med ny teknologi som aldri har blitt prøvd ut på et stort antall mennesker før. Første del av sikkerhetsstudiet er ikke ferdig før i 2023. Dette gjelder også vurderinger rundt effektivitet og sikkerhet for barn i alderen 12-15 år. (11) 
  2. I Lov om medisinsk og helsefaglig forskning står det blant annet: § 18 «Forskning som inkluderer mindreårige og personer uten samtykkekompetanse etter pasient- og brukerrettighetsloven § 4-3 kan bare finne sted dersom a. Eventuell risiko eller ulempe for personen er ubetydelig […]» (12) 

10.§ 22 i samme lov sier følgende: «Forskning på mennesker kan bare finne sted dersom det ikke finnes alternative metoder som er tilnærmet like effektive.» Det finnes i dag en rekke fagfellevurderte studier publisert i anerkjente forskningstidsskrifter som bekrefter at man kan redusere infeksjonens dødelighet med mer enn 80 prosent ved tidlig medikamentell behandling. (13) 

11.Storbritannia kommer ikke til å vaksinere sine 12-15 åringer. Dette basert på den største studien i sitt slag, som omhandler barn og covid. Den britiske regjeringens Joint Committee on Vaccination and Immunisation (JVCI) konkluderer med at «[…] fordelsmarginen anses for liten til å støtte universell vaksinasjon av friske 12-15-åringer på dette tidspunkt». (14, 15) 

  

12.Europarådet stemte i januar 2021 gjennom en resolusjon som blant annet sier at det skal informeres om at vaksinasjon er frivillig. Mennesker skal ikke utsettes for politisk eller sosialt press, og ingen kan diskrimineres på bakgrunn av vaksinestatus. (16, 17) 

13.Nürnbergkodeksen gjelder fortsatt, 70 år etter at traktaten ble til. Et eksempel: «Forsøket bør utføres på en måte som unngår all unødvendig fysisk og psykisk lidelse og skade.» (18) Lærdommen etter Nürnberg var også at ingen kunne gjemme seg bak at man «bare fulgte ordre». Alle involverte er ansvarlig for sine handlinger, direkte og indirekte – uansett hvem som ga ordre til hva.  

Hilsen: 

 

Referanser:  

2021.09.09 Rapport over meldte bivirkninger av koronavaksine.pdf (legemiddelverket.no)

  1. https://legemiddelvrket.no/nyheter/bivirkninger-av-pandemrix-oppdaterte-tall-per-9april-2013 
  2. https://www.nrk.no/livsstil/_-en-medisinsk-katastrofe-1.10880384 
  3. https://www.fhi.no/contentassets/8a971e7b0a3c4a06bdbf381ab52e6157/vedlegg/2021/ ukerapport-uke-34-23.08---29.08.21.pdf 
  4. https://www.fhi.no/contentassets/3596efb4a1064c9f9c7c9e3f68ec481f/svarpaoppdrag-45---om-vurdering-av-koronavaksinasjon-av-barn-12-15-ar.pdf 
  5. https://www.dn.no/innlegg/koronakrisen/koronaviruset/vaksiner/innlegg-barn-ogungema-kunne-leve-vanlige-liv-igjen-na/2-1-1018180?  
  6. https://tidsskriftet.no/2003/02/legemidler-i-praksis/bivirkningsrapportering-oglegemiddelovervaking 
  7. https://www.bmj.com/content/357/bmj.j2449  
  8. https://www.fhi.no/contentassets/8a971e7b0a3c4a06bdbf381ab52e6157/vedlegg/2021/ ukerapport-uke-34-23.08---29.08.21.pdf 
  9. https://www.fhi.no/globalassets/dokumenterfiler/rapporter/2018/influensasesongen-inorge-2017-18_publisert-100718.pdf 
  10. https://clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT04368728 
  11. https://lovdata.no/dokument/NL/lov/2008-06-20-44 
  12. https://c19early.com/ 
  13. https://www.bbc.com/news/health-57766717 
  14. https://www.researchsquare.com/article/rs-689684/v1 
  15. https://theirishsentinel.com/2021/01/29/european-court-of-human-rights-voted-thatprohibits-member-states-from-making-vaccination-against-the-coronavirus-mandatory/ 
  16. https://pace.coe.int/en/files/29004/html 
  17. https://www.forskningsetikk.no/ressurser/fbib/lover-retningslinjer/nurnbergkodeksen/ 
  18. https://www.nettavisen.no/nyheter/bukholm-om-potensielt-darlige-utsikter-for-fremtidigevirusvarianter-en-mulighet/s/12-95-3424174819  
  19. https://www.bt.no/btmeninger/debatt/i/eEan5M/dropp-koronavaksine-til-barn 
  20. https://lovdata.no/dokument/NL/lov/1994-08-05-55 

Watch this video , promident doctors talk.

En artikkel fra Steigan>>> 

TIL ETTERTANKE (Kopiert)

Jeg blir altså så lei meg for hvordan vi behandler ungene våre om dagen. På vei inn på kontoret i dag så kom jeg til å tenke på om vi voksne hadde akseptert å bli behandlet på denne måten? 

Stille seg i kø utenfor døra til arbeidsplassen. Vi må møte opp en time før vi egentlig begynner på jobb. Fordi de skal rekke og teste alle. De som tester negativt møter man i kontorlandskapet senere. Alle vet hvem som har testet positivt. For noen mangler til morgenmøtet. 

Den positive testen som ble avlagt medfører for øvrig at det stort kundearrangement må avlyses, en ansatt må avlyse bryllupet sitt og konfirmasjonene blir avlyst. 

Når det skal vaksineres så settes det frem stoler på rekke i kantina og alle går i samlet flokk for å få vaksine. Alle vet hvem som ikke har fått vaksine. 

Dette skjer hver dag på skoler i Norge. 

Både arbeidsgiverorganisasjonene og fagforeninga hadde løpt til høyesterett. Det hadde blitt streik og demonstrasjoner. 

Men det er helt greit å behandle de sårbare barna på denne måten? 

Dette vil bli et meget mørkt kaptittel i historien. Jeg håper det er mange skoleansatte, journalister og kommuneoverleger som sover dårlig om natta i mange år fremover når de innser hva de har vært pådriver for.

Ja, tenk over hvor enkelt det er.

SENSUR PÅ FACEBOOK ER REELL! 

Grupper på flerr hundre tusen er stengt ned av Facebook, fordi alt for mange sier sannheten. 

Husk å meld dere inn i back-up grupp på Telegram og/eller MeWe. Vi börjar bli många och risken ökar för censur og nedstengning etter hvert som Facebook nå skal stramme inn enda mer på hva de tolererer. Tack för den goda energien i gruppen og for all verdifull info som delas, idéer og tips som utbytes, stötte som gis og  styrke som bygges opp. Sammen er vi sterke! 

https://t.me/joinchat/6XfYRrhDwIMyMjk0

https://mewe.com/group/6129e7a600a16575d8c0ee00

(Foreldre mot test og med.eksperiment på barna våre)

Hjelp til pasienten skade erstatning >>>

Vi skriver, formidler brev og informasjon via Bloggen, støtt oss gjerne med noen kroner, vipps nr.40310231.  Samme nr. Kan brukes til å sende oss tips og tilbakemeldinger.