GODE LINKS OG TIPS MOT...

GODE LINKS OG TIPS MOT...

Et rop om hjelp fra en Mor ,som har forstått risikoen med vaksinen..

Hjælp!

Mine børns far kommer allerede i aften og vi skal diskutere om de skal vaccineres eller ej. Han er meget autoritetstro og går meget op i at følge det der bliver anbefalet. Har I nogle gode links som jeg kan vise ham? 
Gerne med Fakta og tal.
Og er der en der ligger inde med videoen fra, hvor sundhedsministeren ikke kan svare på spørgsmålene? 
På forhånd mange tak! 

Se video først, så kommentarer under..

Svar og gode råd.

Men som autoritetstro kan det nok være svært at tro noget andet og skifte fokus. Måske spørge en masse ind til om han har undersøgt dit og dat, og hvad han tænker om det ene og det andet, og om han har læst eller hørt det, og om ikke han synes det er underligt at fex folk ikke er helt ellevilde for at blive vaxx når det er sådan en "dødelig" virus - og hvad hvis nu, hvordan vil han så have det hvis osv. Bare en ide til at få sat gang i nogle tanker hos ham. Håber han er lydhør 

____

https://www.berlingske.dk/samfund/professor-advarer-mod-at-vaccinere-boern-mod-coronasmitte-et-faktatjek

_____

https://nyheder.tv2.dk/samfund/2021-11-16-selskaber-bag-coronavacciner-tjener-1000-dollar-i-sekundet

_____

OVERVEJ VACCINERING AF UNGE!!!!!!

Min 13 årige dreng var i sidste uge indlagt på Aalborg sygehus med myocarditis (betændelse i hjertet), efter 2. Pfizer vaccine stik. Han er heldigvis i bedring og er hjemme igen, men har siden vaccinationen for godt en uge siden, haft en hjertestop trussel hængende over hovedet.

Symptomerne var voldsomt trykken i brystet og høj feber. Vagtlægen sagde Panodil, som de plejer. Egen læge foretog efterfølgende EKG, som viste forstyrrelser på hjerterytme og fik straks indlagt min dreng…

Jeg har ikke tidligere stillet spørgsmålstegn ved vaccinen, men har efterfølgende erfaret hvilket vanvid det er, at vaccinere sunde og raske unge mennesker.

Jeg har ikke oplevet unge mennesker blive alvorligt syge af covid!!! De bliver, efter at være smittet ifølge læger, til gengæld meget bedre beskyttet mod ny smitte, end vaccinerede gør. 

Min dreng var smittet med covid-19 i december, uden skyggen af symptomer. 
Vaccinen gav til gengæld myocarditis!!

Sundhedsstyrelsen skriver, at formålet med vaccinering af 12-15 årige ikke har til hensigt at beskytte børnene, men hovedsageligt er for at beskytte pårørende(som jo næsten alle er vaccineret) 

Myocarditis opstår åbenbart hovedsageligt hos unge mænd og antallet stiger. Alene i forbindelse med dette opslag, har flere i samme situation henvendt sig til mig.

Jeg forstår argumenterne for vaccine til ældre og udsatte, men kan virkelig ikke se logikken i, at vaccinere sunde og raske unge!!!!

Læs hvad der kan læses inden I tager valget????????

Valget er helt frit, men jeg tør ikke mere!!!

PS: Jeg har fjernet mine statistikker og påstande om covid, da jeg ikke ønsker at indgå i diskussioner om dette. Ønsker kun at dele egne erfaringer.

_____

Galskap å vaksinere friske, unge mennesker!
Vi mennesker er utstyrt med et velfungerende immunsystem, faktisk !
Her fins INGEN PANDEMI !
Virusen ble stoppet i Japan med det kjente legemiddelet Ivermectin .

Men i Europa får ikke legene lov å bestille denne kjente ,gode medisinen!
Det er satt ut løgner om at den er til hester kun....

Jeg ber for at gutten blir helbredet i Jesu Navn

____

Min eks og jeg var dræbende uenige. Han ringes til hospitalet og talte med lægerne, de fik ham på andre tanker for nu! En anden ting er, at han ikke må vax jeres børn, såfremt du har gjort indsigelse. (Hvis i har fælles forældremyndighed) Problemet er bare at ingen ved hvor du skal gøre indsigelse

_____

Tjaaaaa.... Det er ikke farligt for sunde børn. (Altså Corona ikke farligt --> ikke vaccineres )
https://www.wnd.com/2021/12/major-study-shows-zero-deaths-covid-among-healthy-kids/

______

https://www.berlingske.dk/samfund/vaccineforsker-afventer-vaccination-af-sin-femaarige-datter-det-er-bedre

_______

Den lægefaglige tænketank Atlas

https://www.tt-atlas.dk/presse

____

Lad ham læse punkterne på "invitationen", som jeg har rammet ind. Der står blandt andet, at jeres børn ville være med i et forsøg med henblik på at finde ud af, hvilke uventede bivirkninger efter v. Desuden noget med, at de beholder data indtil 2 år efter barnets død.... Det burde skræmme ham rigeligt til at gå imod "autoriteterne" <3 <3

____

Denne burde være svar nok. 

https://www.ft.dk/RIPdf/samling/20201/aktstykke/aktstk150/20201_aktstk_afgjort150.pdf

______

https://youtu.be/DyjuSog8VoY

Denne her. Ca 5.30 min og ca 8 min inde i videoen.

_____

https://thetruedefender.com/pfizer-knew-that-innocent-kids-will-die-due-to-their-vaccine/?fbclid=IwAR1yyfApfuieQrdllqsMYN4qI8dpMGd7s39UfoXXxFUJYb1TwgD5n-FfBO8

_____

Altså hvis han er villig til at spille hasard med sine børns liv så er der altså et eller andet galt med ham????‍♂️corona er minimalt farlig for børn og unge så hvorfor ta chancen fordi man er “autoritetstro”..?

_____

Følg dit moder hjerte 

------

Fra cdc https://www.cdc.gov/vaccines/covid-19/clinical-considerations/myocarditis.html

____

Lige nu kan man se, at de vaccineret smitter ligeså meget som de uvaccineret Hvorfor tage chancen med sine børn  de vil slet ikke blive så syge, som de ældre... Pas på børnene 
PS regeringen er snart på røven, da de vacciner ikke hjælper... 

___

https://dk.linkedin.com/pulse/skal-jeg-vaccinere-mit-5-11-%C3%A5rige-barn-med-de-nye-vacciner-benn?fbclid=IwAR2_wPKl1Dp6JcyXHjq59pZKo6J2NHRBZ8LLRQHLeEncBIQyaOxM4xCjUvI

____

https://thetruedefender.com/inventor-of-the-mrna-this-is.../

_____

Hvad med at forklare at de smitter andre uanset om de er vaccinerede eller ej. Og børn for meget milde forløb, så whats the point, hvor gamble med deres helbred. Du kan jo evt, holde fast ved at i kan tale om det når han kan vise dig en indlægsseddel ( udkommer først i 2076 ) mener jeg. Og i kan tale om det, når den har gennemgået sit forsøg og blevet godkendt, den er jo slet ikke godkendt. Det er ko ikke dig der skal bevise noget overfor ham, sig ham skal fremskaffe beviser for, hvordan vaccinen vil hjælpe jeres børns kroppe....

Bare tanker 

_____

Corona-live - del gerne!

Nedenfor er link til studiet som viser, at vaccinerede har lige så meget virus som u-vaccinerede. Ved smitte. 

Virus-dynamikken den samme. Det viser også, at der ikke er forskel på Delta og Alfa-virus. Kort sagt - vaccinerede smitter FULDSTÆNDIG som u-vaccinerede. 

Lad julefreden sænke sig!

Her har du studiet:
https://www.nejm.org/doi/full/10.1056/NEJMc2102507?query=TOC&cid=NEJM+eToc%2C+December+2%2C+2021+DM510980_NEJM_Non_Subscriber&bid=724898988

Her har du badges:
https://forlagetliva.dk/kan-ikke-baere-mundbind-badge-1.html

Her har du den 1. Politiske bøf af Rikke My:

https://forlagetliva.dk/politisk-bof-1-af-rikke-my.html

Her har du et kys.

____

Det är de covidvaccinerade som sprider covidsmittan och som oftast avlider med covid!! 

86% av de som dog med COVID under oktober månad var vaccinerade och på äldreboenden var det över 97% som avled vaccinerade! Varför nämns detta inte av TV och dagstidningarna? Var finns de grävande journalisterna?

Nu är det huvudsakligen de vaccinerade som avlider med covid! Detta har Folkhälsomyndigheten bekräftat. Läs nedan deras svar jag fick på mina frågor till dem. 

Sannolikt är det de vaccinerade som nu sprider covidsjukan över hela landet. Obekräftade uppgifter säger att utbrott inom vård och omsorg härrör från fullvaccinerade med lindriga symtom som smittar fullvaccinerade vårdpersonal!

Trots detta ska ovaccinerade och vaccinerade ha olika förhållningsregler vilket är ur smittspridningssynpunkt totalt ologiskt.

Trots detta stämplas de ovaccinerade som orsak till spridningen av covid och skall diskrimineras på olika sätt genom införande av ett s.k. covidpass. 
Våra politiker och medicinska auktoriteter har gått i Covidfällan, gillrad av militärpsykologer som är specialiserade på psykologisk krigföring, dvs hjärntvätt, av en aningslös befolkning. 


Därutöver tyder mycket på att vi har ett nästan verkningslöst s.k. vaccin mot Covid-19 men med massor av biverkningar. Läkemedelsverket skriver på sin hemsida följande: Till och med 2021-11-17 har det totalt inkommit och registrerats 85 257 rapporter om misstänkta biverkningar för de vacciner som används mot covid‍-‍19 i Sverige. 

Under september månad avled i Sverige 182 personer med covid och av dessa var mer än 70% vaccinerade och minder än 30% ovaccinerade. 
Av de som avled på äldreboende under september månad var 91% vaccinerade och 9% ovaccinerade!

Under oktober månad avled 151 personer och dessa var mer än 80% vaccinerade och mindre än 20% ovaccinerade. 
Av de som avled på äldreboende var 97% vaccinerade och endast 3% ovaccinerade!

Efter att vi nästan dagligen får rapporter från Folkhälsomyndigheterna att så och så många har avlidit med covid så hittade jag ingen information om hur många som var covidvaccinerade eller ovaccinerade. Däremot sa FHM att vaccinerna skyddar mot svårare insjuknande. Och till det sistnämnde borde de som avlider med covid räknas. Men inga jämförelsetal om detta redovisas. Och journalisterna på FHMs presskonferenser tycks tiga med frågor om detta. 

Jag skrev till FHM och ställde följande två frågor.

1. Hur många av de som avlidit i eller med covid under september och oktober månad 2021 var vaccinerade mot covid-19?

 2. Hur många covidvaccinerade och icke vaccinerade har avlidit under september och oktober månad på äldreboenden?

Och jag fick snabbt nedanstående svar som avslöjar med all tydlighet att de flesta som avlider med covid är fullvaccinerade! 
Svaret från FHM kan du läsa nedan. 

Hej!
 
Här kommer svar på dina frågor utifrån uppgifter i nationella vaccinationsregistret och sjukdomsdatabasen SmiNet, data uttaget 10 november 2021. 
Data gäller september månad 2021.
 
Totalt har 182 personer rapporterats avlidna bland de bekräftade fallen av covid-19. Statistiken innefattar inte information om dödsorsak utan är i de flesta fall dödsfall som skett inom 30 dagar av covid-diagnosen. Bland de 182 var 129 vaccinerade med två doser och det hade gått mer än 14 dagar sedan andra dosen (fullvaccinerade), 5 personer var vaccinerade med 1 dos vaccin och resterande 48 personer var ovaccinerade.
 
Hur många covidvaccinerade och icke vaccinerade har avlidit under september månad på äldreboenden?
Av de 182 avlidna bekräftade fallen var 79 bland personer på boende på särskilda boenden för äldre (SÄBO). Av dessa var 70 vaccinerade med två doser och det hade gått mer än 14 dagar sedan andra dosen, 2 hade fått en dos vaccin, och 7 var ovaccinerade.

 
Oktober
Totalt har 151 personer rapporterats avlidna i oktober bland de bekräftade fallen av covid-19. Statistiken innefattar inte information om dödsorsak utan är i de flesta fall dödsfall som skett inom 30 dagar av covid-diagnosen. Bland de 151 var 122 vaccinerade med två doser och det hade gått mer än 14 dagar sedan andra dosen (fullvaccinerade), 9 personer var vaccinerade med 1 dos vaccin och resterande 20 personer var ovaccinerade.
 
Av de 151 avlidna bekräftade fallen var 70 bland personer på boende på särskilda boenden för äldre (SÄBO). Av dessa var 65 vaccinerade med två doser och det hade gått mer än 14 dagar sedan andra dosen, 3 hade fått en dos vaccin, och 2 var ovaccinerade.

 
Hälsningar Xxxxxxxxx

Ps. 
Mitt tillägg(Raimo).  Att vi började covidvaccinera 27 december 2020 var planerat globalt från ”högre ort“. 
Att vi skall nu införa covidpass är troligen globalt
planerat från ”högre ort”.  
Vilka är ”högre ort” som ger dessa order? Den så kallade Eliten?

_______

Få ham til at dele Christine Stabell Benns bekymringer med ekskonen - https://www.linkedin.com/posts/christine-stabell-benn_jeg-har-skrevet-en-artikel-om-covid-19-vaccination-activity-6871903903378612224-75n3

Hun skriver også en del om myocarditis, som er en af flere uspecifikke bivirkninger, som man ikke havde forventet.

Hun er også med i en 2 årig gammel TEDx, hvor hun fortæller om udfordringerne ved "non-live" vs. "live" vacciner.

Hun argumenterede også imod i Deadline forrige fredag, og ser man på forsigtighedsprincippet, så er det mig en gåde for, hvorfor børn skal ind i ligningen - https://www.dr.dk/drtv/episode/deadline_-skal-vores-boern-vaccineres_286040

I Portugal har man 100 % vaccineret over 12 år, og der udvikler smittet sig med hastige skridt.


____

Der er også masser info på

http://checkfact.org

______

https://www.docdroid.com/Otk61VC/nature-of-the-covid-era-public-health-disaster-in-the-usa-from-all-cause-mortality-and-socio-geo-economic-and-climatic-data-pdf

------

Noen flere? Send sms til +4740310231

Mvh

Sigve Varholm