Hvorfor vaksinekritikere er farlige

Hvorfor vaksinekritikere er farlige

SAMFUNNS ENGASJERT 

&

VAKSINEKRITIKER

Hvorfor vaksinekritikere er farlige?

VAKSINEKRITIKERENE  stiller ubehaglige spørsmål..

EKSEMPEL :

BLIR DU SKREMT AV DENNE GRAFEN? 

VAKSINEKRITIKERE lurer da på:

Når det sies at uvaksinerte fyller opp sykehus.

Men om du ser på det nye fancy diagrammet til fhi, så er altså kjangs en 18 ganger så høy for uvaksinerte.

Det de ikke skriver er at om alle 365000 uvaksinerte blir smittet samtidig så vil kun under 30 bli innlagt med alvorlig sykdomsforløp

Så hvordan kan uvaksinerte fylle opp sykehus plasser når de selv lager et sånt diagram?

7,5 av 100 000 da på uvaksinerte

Legg merke til talene de bruker for å skremme vettet av folk: "18 ganger "så  høy bla, bla,bla. De overlater ikke noe til tilfeldighet. De liker å operere med bestemte tall.

Deres egen tabell, er jo bevis på det motsatte enn de påstår, og grunnen til coronpass som er pga uvaksinerte opptar sengeplasser.

30 stk vist alle blir smitta liksom ifg deres egne prognoser..

Er det realistisk? 

VAKSINEKRITIKERE finner linker, info, rappoerter og spør, hva er td. dette link

VAKSINEKRITIKERE ser hva andre land foretar seg Link

VAKSINEKRITIKERE høre hva leger sier når de tar egne valg :

VAKSINEKRITIKERE hjelper andre mot press,setter opp ansvars erklæringer.

FØLER DU PRESSET ER STORT, HA KLAR DENNE.

Denne kan du kopiere,printe ut og be alle som pusher på om å signere på, husk å be om legitimasjon

VAKSINEKRITIKERE lurer på hvorfor så mange dør av vaksinen, derfor følger de nøye med på rapporter og batch nr,her kan du sjekke om ditt batch har skadelig dose : batch link

VAKSINEKRITIKERE får tilsendt informasjon som dette.

Les litt om hva som skjer. 

ADV. FUELLMICH: EN INTERNASJONAL RETTSSAK STARTER OM ca. 2UKER 

(Dato i dag 07.01.2022)

I et nytt podcast-intervju med australske Maria Zeee gir advokat Reiner Fuellmich en oppdatering om status i Nuremberg 2.0. 

I intervjuet forteller Fuellmich at den tyske corona-komitèen har overveldende bevis i rettssaken som er under forberedelse, og gir mye av æren for arbeidet med bevisene til Dr Michael Yeadon. 

​"De prøver å drepe så mange mennesker som mulig uten at noen legger merke til det", sier han og hevder at det opereres med ulike doser og pauser mellom giftinjeksjonene. På spørsmål om hvorfor svarer han slik: "Hvis de hadde brukt de dødelige dosene fra starten ville alle blitt drept. De prøver å finne ut hvordan de kan forårsake mye skade uten at folket forstår hva som skjer." Han legger ikke skjul på at han er overrasket over nivået av ondskapsfullhet. 

Fuellmich opplyser at eliten ikke gjør dette for penger da de har altfor mye penger fra før som er stjålet fra folket. Men de bruker penger for å "kjøpe" politikere, journalister, leger, og advokater. De bruker to verktøy for å kontrollere folket; 
- penger for å bestikke
- utpressing

Han forteller også at rituelt misbruk av barn spiller en stor rolle i denne agendaen, og hevder at det er et svært utbredt fenomen blant verdens herskere. Det har coronakomitèen fått opplyst av varslere. Han beskriver pandemien som en stor psykologisk operasjon som har vært planlagt i minst 30 år der målet er å skape mest mulig panikk. 

Fuellmich opplyser videre hvordan eliten investerer penger i selskaper som Blackrock og Vanguard, som han omtaler som finansiell mafia. Gjennom disse selskapene har de full kontroll over 147 globale selskap. 

Private-public partnership means a hostile takeover of our politicians by them. We think it's our politicians. No, it's them. 
- Reiner Fuellmich

For å skjule hvordan de har stjålet folkets penger trengte eliten en distraksjon. Det var slik de fant opp corona-pandemien, hevder Fuellmich. De trengte "cases", og derfor måtte de erklære en "Public health emergency of international concern." "Dette var nødvendig for å kunne introdusere en utestet "vaksine" som ikke er noen vaksine men en manipulerende genterapi", sier han. 

"Våre regjeringer er ikke lenger våre regjeringer, men er fullstendig kontrollert av den andre siden", sier han og viser til Davos-eliten som utgjør mellom 300 og 3000 mennesker. Han opplyser at de følger en agenda som kalles HERA (Health Emergency Response Agency) som nå jobber med å innføre New World Order (NWO) i Europa, og nevner en tale som Paven holdt i 2020 der han sa at "vi må innrette oss etter en ny regjering under FN". "Ingen kjenner noen som har dødd av Covid, men alle kjenner noen som har fått alvorlige bivirkninger eller dødd av vaksinene", sier han og viser til at det bare er et tidsspørsmål før det ikke lenger er mulig å feie dette under teppet. Han mener det nytter å protestere. Han hevder også at mediene manipulerer med tall over antall vaksinerte, og viser til et eksempel fra Tyskland der 40 prosent er vaksinert mens mediene skriver at så mange som 90 prosent har tatt injeksjonene. 

Eliten har to hovedmål:
1. redusere verdens befolkning
2. kontrollere resten av oss og gjøre oss til slaver uten evne til å tenke eller gjøre motstand
- Reiner Fuellmich

"Det viktigste med rettssaken er å legge frem bevis fra ekte eksperter som vet hva de snakker om, og trekker blant annet frem navn som Robert Malone, Catherine Austin Fitts, og Peter McCullough. "Disse personene og endel politikere som har byttet side vil vitne og fortelle hva som egentlig har skjedd", sier han og hevder elitens mål er å ødelegge vår økonomi og helse.

Fuellmich understreker betydningen av at det er folket som bestemmer, og sier at vi må bygge opp helt nye demokratiske systemer for utdanning, økonomi, og et nytt rettssystem da nåværende systemer er gjennomkorrupt. Han mener også at det må etableres regionale regjeringer som knytter kontakt med andre regionale regjeringer. "Bli kvitt det jævla EU! Det er kun et instrument for å stjele penger fra folket og medlemslandene i EU, sier han og fortsetter "Det var veldig smart av Storbritannia å forlate EU, og nå er landene i Øst-Europa i ferd med å forlate EU også. Vi må starte fra scratch."

"Vi kan ikke la disse folkene kontrollere oss gjennom en verdensregjering. Aldri i livet!", sier han og nevner et bilde av Tedros (sjefen for WHO red. anm.) som holder et våpen i hendene mens døde folk ligger bak ham. Ifølge Fuellmich er han en kjent terrorist. 

Advokaten er tydelig på at de skyldige vil betale en veldig høy pris for sine kriminelle handlinger og vil få lange fengselsstraffer. 

​Rettssaken starter om to uker, og vil bli annonsert på hans Telegram-konto. Den vil bli streamet live. Han avslutter med å si: «Ikke gi opp!».

Hør det uhyre interessante intervjuet i videoen som legges i kommentarfelt.

VAKSINEKRITIKERE SER VIDEOER

VIKTIG VIDEO DOKUMENTAR

VAKSINEKRITIKERE Har spørsmål angående TESTEN,SE VIDEO

Som på videoen.. 

Eller VAKSINEKRITIKERE spør.. 

Hva skjedde?

#Bivirkninger My neighbor next door got his booster on the 2nd of December. He passed away on the 17th in his home.

Judging by his FB history he was experiencing chest pain 5 months prior. Some commented it might be an adverse effect of the vaccine but he was in denial. He was 43.

#Bivirkninger

Gutta mine var her i julehelga. Jeg kjente med en gang de kom at noe var galt. Ble irritert i hals og øyne, samt rennende nese.

Etter to dager kom det frem at yngstemann har tatt to doser. Jeg sa til ham at det er ikke rart han er sjuk da. Han hoster harker og drar snørr hele jævla tiden. 


Jeg er på bedringens vei nå etter å ha fått naturlig medisin av søster, men hatt to jævlige uker med snørr og hoste og snytt blodkaker ut av nesa, og kjent lukten av ozon hele tiden

____________

VAKSINEKRITIKERE hører på.. 

____________

Reduserer syntetisk mRNA nanotech minner? Hukommelsen forsvinner.. 

DNA i kroppen er minner/alle cellene har intelligens. Så når man endrer sitt DNA i alle celler med syntetisk mRNA nanotech hva skjer med psykologien?

Tankene, følelsene, opplevelsene, minnene, drømmene, søvnen?

Når man da også kan kobles opp mot kunstig inntelligens også biometrisk. Hva skjer med sjelen i metaverse?

Hvordan føles dette?

Hvordan klarer hjernen å forholde seg til alt dette?

Har vaksinen allerede koblet om noe, og gjordt dem til noen syke tilbakestående mobbere? 

Alle andre kroppsfunksjoner?

Dette er ikke science fiction mer. Denne nanoteknologien er nå injisjert inn i mange av menneskene på jorden.

Hvordan den digitale tvillingen vil bli brukt til å styre mennesker og hva de skal føle?

Når vaksinekritikere mottar utallige slike meldinger,spørsmål spør de til de får svar..

NO MORE

Visste du at det NORSKE politi, henta 570 nordmenn fra sine Norske hjem, i Norge og sendte dem til gassing, gift sprøyter og kremering.. I 1942... MANGE VAKSINEKRITIKERE vet dette, og historiens minner dukker opp. Krapylene er fortsatt i systemet.. Følger bare ordre. Kan en politimann vere stolt av dette? 

TA TILBAKE FRIHETEN, START NÅ! 

VAKSINEKRITIKERE lurer på 

https://www.fluoridefreepeel.ca/freedom-of-information-reveals-public-health-agency-of-canada-has-no-record-of-sars-cov-2-isolation-performed-by-anyone-anywhere-ever

  Most of you have followed all of the rules set out by various governments to keep you and others safe.

So that you can get back to normal and where has that got you? I've posted this letterhead from HC twice before over the last year and a half.

Both times it was never removed from you know who and with all the censoring of so-called disinformation how would that be possible? This time I will post the letterhead with a link so that you can learn more about this than you can imagine and one without a link because I believe it will be censored just like Youtube does every time. Have an awesome day everyone!

Noen få eksempler ser du lenger ned.

Interessant rettssak i Florida. Corminaty er ennå ikke på markedet, alle V er fremdeles eksperimentelle! https://brjm.org/2021/12/federal-judge-rejects-claim-pfizer-comirnaty-same/

Hvorfor dør så mange etter vaksinen?lytt til Dr.Shankara..

DANSKE LEGER SIER DET IKKE ER FAGLIG BELEGG FOR Å VAKSINERE BARN 5-11 ÅR:

VAKSINEKRITIKERENE  spør ,hva sier korrupte politikere til dette,knebler de legen?

VAKSINEKRITIKERENE VISSTE OM PLANENE I 2009...

Men hvem ville tru på td. ICKE den gang..? 

VÅKN opp! 

Dette er EKTE! 

Scenarioøvelsen Event 201

Event 201. En pandemiøvelse gjennomført i oktober 2019. Her er deres egen video. Den bør sees og diskuteres:

Denne øvelsen ble organisert av The Johns Hopkins Center for Health Security, World Economic Forum og Bill & Melinda Gates Foundation. Link

Land etter land er i krig, tvinger vaksinen på folk... Bøter, lockdown, karantene.. Tyranni. 

Eg har agt mange andre snutter på min kanal på bitchute se dem her.. link>>>

_______

Tallene som ble drept av disse vaksinene er mye verre enn det vi trodde". Dr. Sucharit Bhakdi, Dr. Mike Yeadon
Av Dr. Mike Yeadon og Dr. Sucharit Bhakdi
Dette er en viktig melding som vi nettopp mottok fra Dr. Mike Yeadon, tidligere visepresident i Pfizer
Videresend denne meldingen langt og bredt.
***
Min gode venn Dr Sucharit Bhakdi, som vi og andre skrev en serie åpne brev med til European Medicines Agency, er helt fortvilet.
Lytte nøye.
Han og hans kollega, en patolog, har bekreftet at selv hos personer som har dødd etter covid-19-vaksinasjon og hvor deres død ikke ble tilskrevet de negative effektene av vaksinasjon, døde de i nesten alle tilfeller som følge av vaksinasjonen.
Antall drepte av disse vaksinene er mye verre enn det vi allerede trodde.
Men det er det de nettopp har oppdaget som er mye verre.
Vi kjente til blodpropp fra å uttrykke piggprotein.
Vi var klar over autoimmune angrep på eget vev som uttrykker piggprotein som våre drepende lymfocytter ble primet til, for eksempel myokarditt.
Men det som er nytt er åpenbaringen om at lymfeknuteceller også blir invadert av de genbaserte midlene og markerer DEM for automatisk ødeleggelse.
Når du ødelegger den delen av immunsystemet, som vi løst kaller "immunovervåking", eksploderer alle slags ekle, latente infeksjoner, av virus og bakterier, ukontrollert.
Hundrevis av millioner mennesker kommer til å dø av uhemmet tuberkulose, Epstein Barr-virus, toksoplasmose etc etc etc
OG på toppen av dette opphører den daglige tilfeldige produksjonen av kreftceller, som normalt slettes raskt ved immunovervåking, før de kan dele seg.
Gjett hva som skjer videre?
Jeg bryr meg ikke om hvor du har sittet under denne latterlige "pandemien".
Enten du har gått med på det, å vite at det var en overreaksjon. Eller til og med i uvitenhet.
Jeg forteller deg akkurat nå:
HVIS DU PERSONLIG HAR SETT DETTE, VELGER Å SLÅ TILBAKE FOR Å SE EN FILM, I STEDET FOR Å RINGE FOLK DU KJENNER OG FORTELLE DEM OM DET, ER SLUTEN PÅ MENNESKEHET EN DELT BYRDE MED OVERGJENINGSMENNE.
Vennligst legg dette på hver plattform.
Svamp «faktasjekkerne».
Vennligst gjør det nå.
Redd sivilisasjonen vår mens det er uskyldige å redde, SPESIELT våre barn og barnebarn.
Hjertelig takk,
Mike

____________

VAKSINEKRITIKERENE MOTTAR MYE PÅ ENGELSK:

The 3 phases of mortality from the Covid vaccine 

Phase 1 (0-30 days) 
• Blood clots 
• Thrombosis 
• Myocarditis 
• Strokes 
• Heart attacks 
• Spontaneous abortions 
• Pulmonary embolism 
• Anaphylactic shocks 

Phase 2 (1-12 months) 
• Immunodeficiency induced by repeated vaccinations 
• Antibody-dependent amplification (ADE) 
• Autoimmune reactions 
• Prion-like neurological destruction 
• Heart failure 

Phase 3 (1-10 years) 
• Chromosomal damage induced by the spike proteins 
• Cancer 
• Severe immune deficiency 
• Autoimmune diseases with fatal outcome 
• Suppressed DNA repair mechanisms (NHEJ) 
• Infertility/reproductive disorders 

Myocarditis alone is fatal after vaccination in up to 56% of patients within the first 5 years. The particular "giant cell" form of myocarditis will cause over 80% of the death rate in the next 5 years.

Vaksinekritikere må oversette,stille spørsmål, forsiktig å legge det på sosiale platformer pga.sensur.

Vaksinekritikere hører,leser,mottar info.som dette:

(Etter en video/direkte sending der eg nevnte 5G i en sekvens)

Du har helt rett Sigve!
Jeg er satelitt tekniker og i min verden opperer vi på 12-14 GHz. 

Vi har en sikkerhets avstand ved påslått utstyr på 40 m

5G er godkjent i Norge til å gå helt opp til 37 GHz 

Nok effekt og rett frekvens slår du et menneske av bakken

Fyller du opp med Grafen oxid vil den kunne fungere som en Antenne leder som gir Mye bedre effekt 

5 G nettet kan fort bli dødelig 5G, men få tror det.   FAKTA!

Mottok denne... 

At the end of the day you end up with a 10 digit ID code that is assigned to your processor. That is now your NWO ID and you are now part of the BEAST system. I will let the video do the rest of the talking but take the time to pause it, take notes and really let it sink in. This thing INVADES EVERY CELL OF YOUR BODY! This is the “iron mixing with clay” spoken about in Daniel 2. This is the Mark of the Beast. Period. They may add the quantum dot tattoos or something similar for boosters and ID purposes but the mark is the vaccine. It assembles inside of you and invades every cell making you something other than human. DO NOT TAKE IT! PRAY FOR THOSE WHO HAVE!

Nano processors and Self Assembling Chips

Here is the Rumble link. https://rumble.com/vm60jw-the-vax-is-the-mark-of-the-beast-part-5-bluetooth-capabilities.html

Link til resten av artikkelen link>>>

Så mottok vi denne linken>>>

La oss se denne videoen.. noen assiasjoner til alle rykter?

Her er kvalitetssikret info om mobiltelefon,men hva med 5G?

Mottatte meldinger om bivirkninger:

#Bivirkninger leger som dette,forklarer FAGLIG hvor farlig denne vaksinen er, de blir truet av mobbere, politikere,..

#Bivirkninger 

Jeg så på en som leste denne forrige dagen. Han var vaksinert. Han gråt

https://miniblogg.no/javelsierdudet/135734/hvorfor-vaksine-er-viktig.html

Du må gjerne dele. Den er vanntett.

Det var derfor han gråt!

#Bivirkninger Min mor  fikk hjertesvikt 2-3 uker etter første vaks, mistet nesten livet. Har dessverre også tatt andre dose. Nå har jeg virkelig prøvd å opplyse henne om å ikke ta flere, men doktoren sier at hun bør ta den tredje dosen.Je blir matt at dette er så vanskelig  å skjønne.

(Blir ikke registrert som bivirkninger ,denne legen pusher et menneske i døden og blir da evt.overlagt drapsmann om pasienten dør)

BEKYMRET..

#Hei :) Ramlet innom  din vegg, og ble sittende å høre på direktesendingen din.

Intressert i forskjellige vinklinger. Jeg er uvaksinert helsearbeider, og lurer selv på hva verdens ledere vil med dette hysteriet.

Vi vet vel at det er en liten forkjølelse og at vaksinepass er rett rundt hjørnet.

#Bivirkninger Så hørte jeg i aftes om en pårørende til en gravid sygeplejerske der blev vaccineret og fødte et barn fuldstændig deform. Barnet dør ved en fremskreden fødsel. Stakkels forældre.

#Bivirkninger info

#Bivirkninger 

Jeg har vært syk fra 25 aug etter vaksine nr 2.. Så syk har jeg aldri vært før.. Var innlagt på sykehus flere gng, rehab 2 gng, men legene vil ikke ha noe snakk om dette.. Vondt i alle ledd, klør over hele kroppen, vil bare sove,, Kan være bedre et par dager om gangen, men smertene kommer tilbake gang på gang.. Dette har blitt en gal verden vi lever i..

#Bivirkninger 

Fire av de som har dødd av alvorlige bivirkninger av AstraZeneca-vaksinen, får ingen unnskyldning, Foreldrene til Hanne Finstad (34) savner en beklagelse fra myndighetene.

Arrogansen er så igjennomskuendes! 

DØDE, ingen unnskyldning til de etterlatte. Link>>>

#Bivirkninger

3 gamle som døde; mars, april og mai. Alle vaxa seff.

Kjenner kun 2 som har hatt korona, begge etter 2 vax.

#Bivirkninger Kjenner ingen som har hatt corona,men vet flere som har dødd av kvaksinen.

Se videre på hva ekte mennesker skriver! 

Klikk på linkene til flere av våres blogger.

PASS PÅ BARNA VÅRES

TRENGER VI IDIOTER? 

NY SERIE MED BIVIRKNINGER 

SAMLING AV BIVIRKNINGENE 

___________

SÅ DUKKER DET OPP VIDEOER... 

Vaksinekritikere MOTTAR TIPS OM KORRUPTE PERSONER SOM MANIPULERE MED TALL ..VI VISER DET FREM..

LA MEG FØRST PRESENTERE EN MEGET BRA VIDEO OG DOKUMENTAR,den omhandler et enkelt dødsfall av medisin, som etter hvert viser seg å skjule titusener DØDE...,den er litt lang,men meget godt dokumentert. Gjelder psykisk helsevern..men AKKURAT samme systemet brukes på all medisinering også c19...

Vaksinekritikere forteller OM UNDERRAPPORTERING 

Vi fulgte bare ordre!

Sier de..

Denne videoen har eg tatt kopi av,da den er fakta,den er bevis på forbrytelser som legemiddel industrien driver med.

Se hele denne, meget gode dokumentaren, legg på minnet at BARE ca. 5% av bivirkninger blir registrert.

Når du da hører tall og statistikker fra COVID-19 ... kan du gange de med 20!

De kunne ikke fremlegge en eneste positiv virkning..! Se videoen. 

PS.Feil og overmedisinering! Selgerene Pusher på med smarte salgsteknikker, uten faglig bakgrunn! Vaksinekritikere roper varsku!

VI MÅ rope varsko ! Noe er fryktelig galt!

Vaksinekritikere, kritikere til Legemiddel industrien,samfunnskritikere og andre selvstendig tenkende er skumle denne industrien.

VAKSINEKRITIKERE ROPER OPP NÅR MANGE FOLK DØR.. LINK>>>

VAKSIINEKRITIKERE har sagt at pcr testen ikke fungerer, nå avvikles den av CDC HADDE de rett se Link>>>

Vaksinekritikere sa for 1 år siden..fikk de rett?

... Så hvorfor vaksinekritikere er farlige? 

Når faktiske opplysninger rundt vaksiner kalles "vaksine motstand" og ikke kritikere...
Da finnes det ikke håp.
En innringer fra kommunen ba de endre teksten.. hvem var innringeren?

HVEM PRESSET KOMMUNEN TIL Å SKJULE SANNHETEN? BARE DET ER ET STORT SPØRSMÅL!

Er det så underlig at skepsisen vokser for mange, når også saklig informasjon utelates?

Limer inn en kommentar :
"Sa ikke George Orwell at jo lengre et samfunn drives fra sannheten, jo mer vil det hate de som sier den?

I dette tilfellet ble det personalsak av det. 

Og til alle som beskytter løgnene og falskheten som vi blir utsatt for i dag: Det Orwell skrev var advarsler og ikke manualer."

Er Vaksinekritikere er ikke farlige på grunn av smitte, men fordi de har gjennomskuet løgnene og bedraget?

SÅ FORANDRET DE... https://resett.no/2021/12/27/skien-kommune-omtalte-de-som-far-vaksinene-som-deltakere-i-observasjonsstudier-for-vaksine-sikkerhet-sa-ble-teksten-fjernet/?swcfpc=1

BODØ ps.informert samtykke?

En aggressiv markedsføring.

Vaksinekritiker : her er kommentarer under et sponset innlegg fra Bodø kommune, som kom på veggen min i går, ang timebestilling for tredje vaksinedose. 

Da jeg trykte meg inn i kommentarfeltet, bestilte folk time derfra. Lett tilgjengelig skal de være. 


De er vel ikke halvveis i tredje runde, før de ruller ut fjerde dose, som ifølge kommentar fra kommunen viser at den kommer rett over nyttår.
Er det nå på tide å spørre seg hva dette egentlig dreier seg om? Og om disse såkalte «ekspertene» vet hva de holder på med, og har folks helse i fokus? 


Har du spurt deg selv om hvilke stoffer som sprøytes inn i kroppen din, og hva de skal være godt for, for å beskytte deg mot et virus så godt som alle overlever, gjør de tydeligvis ikke? 


Hvor mange sprøyter av dette tåler kroppen din, når mange har fått alvorlige vaksineskader etter første og andre skudd? 


Dette stopper ikke med at folket godtar disse hårreisende inngrepene, det stopper når folk setter ned foten og sier stopp‼️

Vaksinekritikere er varslere, når korrupte politikere og ledere er blitt fiender av sitt eget folk,som blir mere og mere tydelig i covid-19 debatten.    

_______________

Toronto Canada MISSLEDANDE INFO! 

An Ontario mayor is calling on the province to overhaul how it reports pandemic hospitalizations, saying that the COVID-19 data reported daily is "misleading."

https://toronto.ctvnews.ca/mobile/ontario-mayor-calls-for-overhaul-of-misleading-covid-19-hospitalization-data-1.5722699

_____________

BILL GATES ER DØMT TIL LIVSTID.. 

Pluss mange flere, sakene ruller og de har panikk.. 

FAUCI LYVER:

NORSKE LIGGER OGSÅ DÅRLIG AN.. 

Camilla Stoltenberg VISSTE AT HUN LØY den 13.desember 2021.

Tallene var oppspinn og FHI visste det.  

FHI slet med å komme igjennom. Først da de dro frem storslegga og presenterte SKREMSELSTALL , ble det fart i tredjedosevaksineringen.

De fleste av oss husker Camilla Stoltenberg foreløpige scenario som la grunnlag for nye tiltak og nasjonal skjenkestop.  

Skandaløs innrømmelse fra Camilla Stoltenbert ( artikkel fra Steigan )  

Det hjalp å rope høyt sa hun og smilte..  Så dypt har norsk politikk og statforvalter falt.

I en demokratisk rettstat ville de blitt avsatt på dagen. Istedet for det enorme 300 000 nye smittetilfeller og opp til 1000 innlagte pr dag. har smitten gått ned 27% og innleggelsenetallene synker for hver dag.  

Dette har vært i en periode der det har vært travel julehandel i store varemagasin og mange mennesker har truffet hverandre,  Likevel er FHI og Støre svært misfornøyd da under 30 % har tatt 3 dose.  

De prøver fortsatt desperat med trusler om nedstengninger og begrensninger med coronapass.  

Hvor lenge skal den Norske Befolkningen akseptere å ha slike personligheter som ledere?

Samtidig øker bivirkningstallene og vi hører stadig om mennesker som dør like etter 3.dose. 

Hvorfor eksploderer ikke alle restauranteiere, hotellbransjen,  alle som var avhengig av inntekter på julebord og skjenkebevilling.

Alle begrensninger og nedstengninger er basert på løgner for å presse befolkningen til å ta flere sprøyter som ikke virker , som ikke beskytter , smitten sprer like mye og tom mer blant vaksinerte.  

Vi har ikke et virus å frykte,,, men løgnere som gjør alt det de kan for å gruse det norske folk.    DE LYVER !!!  

Hva vil du gjøre med det ?

Hilsen en Vaksinekritiker

Kritikere er den eneste kraften som kan holde forbryterne ansvarlige, avsette dem og bringe tyranniet til opphør. Når rettssystemet svikter, Grunnloven settes ut av funksjon og media er de fremste pådriverne for å dekke over forbrytelsene, da må folket ta makten tilbake.   

Vaksinekritikere tør fortelle om maktsyke arrogante ledere..

Danmarks helseminister med kraftsalve mot Facebook-gruppe..

En gruppe som etterlyser sannheten, hva står i de hemmelige kontrakter...

Magnus Heunicke fyrer av en kraftsalve mot coronagrupper på Facebook, i et Facebook-innlegg andre juledag.

Det gjør han etter at nettavisen POV International skrev hvordan gruppen «Digital Civil Ulydighed» oppfordret folk til å bestille vaksine- og testtimer, for så ikke å møte opp. Gruppen har over 1.500 medlemmer.

Det her er grenseløst usolidarisk og fullstendig ødeleggende for Danmarks innsats, skriver helseministeren.

Det er ikke klart om forsøket på sabotasje har lyktes. Helseregionene har foreløpig ikke kommentert saken.

https://www.abcnyheter.no/nyheter/verden/2021/12/27/195812793/danmarks-helseminister-med-kraftsalve-mot-facebook-gruppe

VAKSINEKRITIKERE VET AT CA.BARE 5% AV BIVIRKNINGER REGISTRES?

VAKSINEKRITIKERE vet at i Danmark skal sette 8 vaksiner,dette har de ikke informert sine borgere om..De lyver akkurat som i alle andre land, Norge har også kjøpt inn 8 doser til hver..

Sånne pushere har VAKSINEKRITIKERE ingen respekt for, heller ikke min side!

VAKSINEKRITIKERE har oppdaget noen kyniske og farlige politikere.

I CANADA BLIR PRESIDENTEN FORTALT!

RESPEKT! En tøff VAKSINEKRITIKERE sier rett ut til presidenten:"Du har sviktet Canada, slike landsvikere blir hengt,du har solgt Canada til globalismen..

DEMONSTRASJONER PÅGÅR OVER HELE VERDEN..Men MSM forteller ikke noe..de støtter landsvikere!

VAKSINEKRITIKERE ser igjennom utallige videoer.. SE ISRAEL! 

The Testimonies Project was created to provide a platform for all those who were affected after getting the covid-19 vaccines, and to make sure their voices are heard, since they are not heard in the Israeli media.

We hope this project will encourage more and more people to tell their story.

Testimonies link>>>

Har noen AV DISSE politikere under, falt for denne korrupte gjengen? 

Når VAKSINEKRITIKERE oppdager elitens løpegutter,som spinorere og planlegger i hemmelighet, de som forstår hva som foregår på denne videoen, vet hva VAKSINEKRITIKERE snakker om. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=5554753914551833&id=100000518381352

SPANIA..( flere videoer kommer fra hele verden)

Ingen frykter og hater makthaverne mer enn frie, selvstendige mennesker som ikke lar seg kue og undertrykke.

FORDI VAKSINEKRITIKERE GRAVER DYPERE..sjekker og spør..stiller kritiske spørsmål, de blir en "pain in the ass" for korrupte ledere.

VAKSINEKRITIKERE har moralsk styrke til å ofre seg for sannhet og rettferdighet når vår frihet er under angrep, slik våre forfedre har kjempet kriger før denne.

Når folket samler seg, organiserer seg og gjør opprør er de en reell fare for den korrupte makteliten som nå sender samfunnet utfor stupet.   

VAKSINEKRITIKERE  støtter td. Robert F.Kennedy når han samler folket og når han  sier : folket har makten,spørsmålet er om og når de forstår det.

VAKSINEKRITIKERE og motstandere av denne vaksinen er ikke egoister, uansvarlige og de vet ikke bedre enn ekspertene. De lytter bare til andre eksperter som er sensurert og utestengt fra media på tross av å være blant verdens fremste vaksineforskere, virologer, epiloger, patologer, forskere,.. Til og med oppfinneren av PCR testen.. Døde litt merkelig, topp forskeren av mrna teknologien blir kneblet... 

NARRATIVET SLÅR SPREKKER OG KARMA GJØR JOBBEN FOR VAKSINEKRITIKERENE , DE SETTER SPOTTLIGTH PÅ KORRUPTE KJELTRINGER! Se video.

Det er nå vitenskapelig dokumentert at denne vaksinen er helseskadelig. Det er den entydige konklusjonen i en studie gjengitt i det ledende medisinske tidsskriftet på hjerte- og karsykdommer, Circulation, 8. november 2021:  

«We conclude that the mRNA vaccine dramatically increase inflammation on the endothelium and T cell infiltration of cardiac muscle and may account for the observations of increased thrombosis, cardiomyopathy, and other vascular events following vaccination.» 

VAKSINEKRITIKERE lytter til flere Leger som ROPER UT..

Det er kun å undre seg over at våre medisinske eksperter fortsatt kan ignorere sin egen vitenskap.  

VAKSINEKRITIKERE er en "fare" for den delen av befolkningen som lydig underkaster seg.

Hvor befolkningen Innbitt forsvarer sine overgripere av frykten for å innrømme sin feighet.

Akkurat som når en kvinne blit slått og voldtatt, forsvarer  og skjuler sin overgreps person.. Sånn skjer akkurat NÅ, mange forstår, men de fortsetter å forsvare galskapen! 

I fornektelse, fortregning og passive taushet ofrer de sin frihet og moralske integritet i bytte mot et falskt håp om trygghet.

Ingen hater de konforme mer enn dem som går i utakt med flokken og krever sin naturgitte frihet. 

I dette tilfellet retten stadfestet i Nürnbergkoden, – friheten til å bestemme over sin egen kropp. Medisinske inngrep eller eksperimenter kan ikke foretas uten informert samtykke. Presset, utestengelsen og diskrimineringen de vaksinefrie nå utsettes for er en grov krenkelse av denne grunnleggende menneskerettigheten se video.

Stadig flere våkner opp og forstår. Det gjelder også leger og helsepersonell. De er ikke generelt i mot vaksiner, men FAKTA er at denne vaksinen er verdens største medisinske experiment "experimental medication". 

Stadig flere blant de vaksinerte har fått nok og forstår at dette ikke lenger handler om helse, men om samfunnskontroll.

(Sarah Palin RESPEKT! )

Stadig flere blir klar over de omfattende og systematisk underrapporterte skadevirkningene som nå overgår alle andre vaksiner til sammen.

PS.husk x20

Legemiddelverket har pr oktober 2021 rapportert over 4000 alvorlige skadevirkninger og størst i yngre aldersgrupper.(ps.X20)

All erfaring tilsier at mørketallene er langt større. Etter 548 alvorlige rapporterte skadevirkninger fra svineinfluensavaksinen i 2009 kalte overlege og smittevernekspert Preben Aavitsland i FHI dette for «den mest alvorlige vaksinekatastrofen i moderne tid.»

Hva har han tenkt å kalle denne ?

Derfor er VAKSINEKRITIKERE, samfunnskritikere og andre selvstendig tenkende nå under kraftig angrep fordi samfunnet er på vei mot tyranni i overgangen til en ny verdensorden. NWO.

Folket er den reelle samfunnsmakten, men når folket sover, er hypnotisert av løgn, propaganda og vettskremte av en medieskapt helsetrussel på nivå med influensa er de slaver.

Faren vi står overfor er ikke et virus, men diktaturet som følger om det ikke stanses før det er for sent. 

-------------------------
Kilde: Mrna COVID Vaccines Dramatically Increase Endothelial Inflammatory Markers and ACS Risk as Measured by the PULS Cardiac Test: A Warning, Steven R Gundry, 8 Nov. Circulation.

Og:

Her er tiltalen i full tekst som nå er levert:

https://www.docdroid.com/WUjv6iw/icc-complaint-7-1-pdf

See: coronavirus-yellowcard.mhra.gov.uk
See: vaers.hhs.gov
See: ema.europa.eu/en/human-regulatory/researchdevelopment/pharmacovigilance/eudravigilance
See: vigiaccess.org (search covid-19 vaccine)

https://worldcouncilforhealth.org/campaign/covid-19-vaccine-cease-and-desist/

________________

https://www.cognitoforms.com/MultistakeholderismActionGroup/CorporateCaptureOfGlobalGovernanceTheWorldEconomicForumWEFUNPartnershipAgreementIsADangerousThreatToUN?fbclid=IwAR0jaqd3fdz2Nl3ndlSl-fbR1mlMwMESKTDX5SlwtN-kwY3eLfQAFq71ujM

Derfor er VAKSINEKRITIKERE farlige?

Det tok få uker å NØD godkjenne c19 som medfører død og djevelskap,  medan noe av det beste kreft medisin tar 20 år og fortsatt krangler dem...

Den korrupte big pharma liker ikke medisin som fungerer.

VAKSINEKRITIKERENE undrer seg over dette...

_______________________________________

Om oss på norsk:

Mpesaduka.com og bloggen. 

I ca. 2 år har eg/vi saumfart informasjon fra hele verden, videoer,kontrakter,personlig erfaringer, etc. Eg har blitt kallet idiot, konspirasjonsteoretiker, tinnfoliehatt, og der som værre er. Eg er på "vakt" 24/7, følger med utvikling av krigen,og deler og informerer,så snart eg får oppdatering. 

Eg har stått uredd opp mot stormen,etter at eg oppdaget narrativet , at tidlig at dette var planlagt, det er planlagt å resette økonomi, du skal bli fratatt alt, rettigheter og eiendom, samtidig er det et synkronisert genocide, der lederen for WHO sier rett ut, some countries use the booster to kill children,that is not ok..

En makaber ide om å resette verdens økonomien foregår rett foran øynene våres.

De som ikke vil se, kan vi ikke hjelpe..de som våkner nå, kan bidra. 

Her er link til noen av mine blogger, bare klikk på å se, ps. Dette er samling fra en rekke andre ulike personer, ikke bare mine meninger. 

Klikk på linkene:

PASS PÅ BARNA VÅRES

TRENGER VI IDIOTER? 

NY SERIE MED BIVIRKNINGER 

SAMLING AV BIVIRKNINGENE 

Fakta eksempel:

Når en kvinne tar første stikk og blir veldig syk, tar likevel stikk nr.2 og havner på pleiehjem...(hold dere fast) så bestiller hun stikk nr.3 levert på plejehjemmer...da forstår man ikke.

Takker til alle som støtter meg, en tier på "vipps sier mye", og gir meg inspirasjon til å fortsette å samle viktig informasjon. 

Send på sms, om du har bivirkninger eller kjenner noen som har. Sms 403 10 231 vi legger de ut anonymisert.

Nr. 403 10 231 er også vipps, dersom eg får litt drahjelp økonomisk, vil eg samle og redigere fremover, samt legge ut anbefalinger til behandling mm. 

Har du tips og råd, svar på spørsmål, send meg gjerne på sms, og eg kan "henge under" en kommentar. 

Mvh

Sigve Varholm 

Telefon, vipps og whatsapp +47 40310231 

NORDEA Konto nr. 6550 06 80940

Andre plattformer eg bruker:

Bitchute  Twitter

Facebook

Telegram

____________

DONERE MED CRYPTO? 

Recieve code:

>35WZ4jyEgsunxoDbFhVuqdVUyrinMtW11o <

PS:HAR DU ELLER ØNSKER DU Å SKAFFE DEG CRYPTO  WALLET 

Ønsker du å finne ut mere om crypto valuta?

Kjapp Informasjon: crypto/Block chain teknologien er alternativ til FIAT/ det vanlige penge systemet du bruker til daglig.

Fiat-penger er penger uten en iboende verdi. Det er penger som er erklært for å være penger, men der utstederen ikke har dekning til å innløse dem i realverdier. Det er utelukkende tiltroen til at den neste kjøperen i rekken også vil akseptere myntene og sedlene som penger, som gir dem status som betalingsmiddel.

Utifra dagens usikkerhet,kan det vere smart skaffe seg en online lommebok,få innsyn ,tillit til dette systemet, og det er lærerikt, samt at Block chain technology er fremtiden. Registrer deg en online WALLET Spør meg gjerne om support, eg har allerede hjelp mange i gang.  Registrer deg en WALLET Dette er KUN som en bank konto,en online lommebok, der KUN du har tilgang.

______________

Takk til alle de som støtter meg og bloggen, det er som sagt tøft å stå oppreist i stormen, eg har blitt kalt idiot, konspirasjonsteoretiker, tinnfoliehatt og det som værre er.

Eg har opplevd shedding/transmission MERE en 14 ganger, eg kjenner utallige med bivirkninger, opplevd flere døde ..dette er CREEPY!

Samtid synes eg det viktig å holdet hodet kaldt, og det er et stort ansvar å informere folk om dette, her er knivseggen mellom liv og død reell. Har mistet nære venner i galskapen, så eg vurdere all info. Eg mottar seriøst.

Men risiko for å overse noe er der hele tiden, så håper du vurdere selv informasjonen eg deler.

Dette er reell. krig! 

Dette er en lavbudsjett blogg, det koster også økonomisk å holde den i gang,eg har ingen inntekt fra bloggen,kun støtte fra venner og andre som ser verdien i det vi driver med.

NÅR FOLK SPONSER OSS, GRAVER VI ENDA DYPERE!

Vipps oss gjerne en liten donasjon,så vi kan holde bloggen gående, vipps nr.40310231

Takker hjerteligst på forhånd og takk til alle dere som har støttet.

PÅ FORHÅND TAKK!