Jeg er i sorg over å ha mista landet vårt!

Jeg er i sorg over å ha mista landet vårt!

NÅ ER JEG KVALM OG SYK av alt hat og alle løgner! 

Jeg er i sorg over å ha mista landet vårt! Det råtne har tatt over og det ser ut til at mange mennesker elsker løgn!  
Hvordan skal vår fremtid bli? Nå ser vi at vi er på veg til å få diktatur i Norge også?  De aller fleste bryr seg ikke! Bare de kan drikke og feste når de vil, (gjelder ikke alle) og sitte foran en data, la seg programmere av NRK og andre media og få rom til å hate og undertrykke alle de som fortsatt kjemper for et liv i frihet. (Igjen, gjelder IKKE alle)

Vårt Norge er i ferd med å forsvinne! Kulturen vår, den vakre Naturen!
Visste dere at Arbeiderpartiet og Høyre har solgt vår norske natur som sammen med alle våre andre norske ressurser og rettigheter!  
Forsvinner også våre grunnleggende menneskerettigheter? Om ikke det Norske folk reiser seg og fjerner det råtne politiske system som regjerer i verden! De har planer om å lage et «Smitte»-diktatur, hvor man kan internere dem som ikke har tatt mRNA injeksjonen, og ellers er en «Fare» for samfunnet. Disse er nå oppe til høring på stortinget.
Det er tydelig at de som har makta vil ha diktatur. Dette gjelder omtrent alle land i verden for øyeblikket, under forkledningen av Helse.
 
Zelensky, en diktator? Du tror det er demokrati, fordi alle politisk korrekte mediehus forteller deg det? I Ukraina er det bare ÉN nyhetskanal og all informasjon er styrt av Zelensky. Ukrainas militære ledere kaller russere for avskyelige kakerlakker! 

Visste dere at den østlige del av Ukraina er russisk og at den russiske delen av befolkningen har blitt forfulgt, hånet, spottet, torturert og drept?! I åtte år har mafiaen og de korrupte styrt Ukraina.  Hvor mange barn som har blitt drept gjennom disse årene har vel ingen tall på! 
 
Vi har sett minnegravstøtter og vi har sett dokumentasjoner og vi har vært villig til å lese historien til Ukraina og Russland! 
HAR DU i det hele tatt giddet å undersøke litt på egenhånd om hva som er sant eller ikke?
Eller har du latt deg programmere til at dette er bare "Russisk propaganda"?
Visste du at USA, "President" Biden og vennene hans i World Economic Forum er involvert i Biokjemiske laboratorier i Ukraina? (Startet med Obama) Hvor mange mennesker som har blitt ødelagt, torturert og drept? 
 En ung mann fra Ukraina kom frem (for første gang) på NRK og fikk informere om at denne krigen har pågått i minst 8 år. Korrupte, hensynsløse, iskalde grupperinger, med nazister som forbilder, har regjert og regjerer i Ukraina. 
 
KRIG er grusomt, det går alltid utover folket! Uskyldige barn og voksne!  Må alle være villig til å legge ned hat, søke sannhet og informasjon!  Alle de grusomme handlinger og urett som har skjedd i Ukraina de siste 8 år, (minst) er det flere parter som er skyld i.

Media programmerer nå folkemassen i å hate Russere!  Det Russiske folk blir kalt for kakerlakker. En slik retorikk støtter Norge.  
Avskyelig! 
  
Her i Norge har vi vært beskyttet fra krig i mange år nå! Er det derfor nordmenn er så lettlurte? 
I Norge har vi frem til noen år tilbake hatt FULL ytringsfrihet, den er nå under sterkt angrep!  Vi har også fått minst en kjøpt og betalt nyhetskanal og media, som gir folket den informasjon som til enhver tid er den politisk korrekte rådende narrative.
Den fjerde statsmakt er en sagablott.
Løgn og fryktpropaganda, nye lover som fratar oss våre menneskerettigheter.  Vårt Norge som har blitt solgt bit for bit til utlandet.  Grensene slettes ut og vår norske identitet blir nå vasket bort.

Hvorfor elsker så mange mennesker løgn, baktalelse, ondskap og ødeleggelse?  Hvorfor støtter mennesker ødeleggelse og forurensing av naturen vår, nedleggelse av norske gårder?   Hvordan kan mennesker være så onde at de dreper og torturerer levende skapninger, i mange tilfeller kun for moro?  
Jeg er kvalm og syk av å se all ondskap og urettferdighet.  Høre alle løgner og se alle nikkedukkene.  Hat!  Mange formørkede sjeler som har kun en glede igjen i livet, og det er å ødelegge livet for andre!   
På frukten skal treet kjennes!  Nå ser vi fruktene av å ha en korrupt råtten ledelse på vårt norske Storting og Regjering, o ellers i verden, som blir styrt fra globalt hold, og hva som våre skolebarn har blitt indoktrinert med. Kongefamilien (de yngre) har også omfavnet globalismen, som blir styrt av ett gjennomkorrupt EU.

Det Norske folk går under i sin egen likegyldighet og manglende evne til å skille mellom rett og galt!  
Moralen er fjernet!  «De ugudelige og onde» har tatt over og der de er, der er det ofte mørkt, og ondskapen regjerer!  
Nå er det vitenskapelig bevist at Pfizer og Moderna «vaksinene» ikke beskytter mot sykdom, etter FHI sine rapporter ser vi at det er de som har tatt 3 doser som nå blir sykest og dør. 

Overdødeligheten stiger!  Folk dør av mRNA injeksjonene, men det korrupte helsevesenet med legemiddelverket i spissen, (Steinar Madsen) skylder på virusrelaterte sykdommer som dødsårsak,   
Registrerte bivirkninger øker, og disse "vaksinene" stopper ikke smittespredning!  Samtidig som det jobbes på spreng med å få inn nye lover og regler om muligheten til tvangs vaksinering av folket med de samme "vaksinene".  Ekskludering og utestenging fra samfunn og avisning fra arbeidsplasser uten lønn om vi ikke lar oss injisere! 
Sannheten begraves sammen med uskyldige, godtroende og uvitende mennesker!  Utrolig nok har fortsatt noen tillitt til dette råtne helsesystem og de enda mer råtne politikerne. 
Korrupte myndigheter, verden over som har misbrukt sin makt, har nå forvandlet store deler av verdens befolkning til en folkemasse av «roboter» som, i mange tilfeller, hater medmennesker og medborgere alt etter hva de gjennomkorrupte mediekanalene forteller dem! 
 Livet og menneskeverd er snart borte!  Pandemi håndteringen er tvang og ondskap, forkledd som omsorg!  Urettferdighet, undertrykkelse og løgn!  Kondolerer! 
Dårskapen har blitt avgud!  Ondskapen er den som styrer verden
Gud har overgitt dem til sin egen dårskap.

Klippe du som brast for meg!  
La meg skjule meg i deg
La det vann og blod som går
Fra din sides åpne sår
Rense meg i nådens pakt
fra all syndens skyld og makt

(Inspirert av Hilde Falch-Krokå sin original. Redigert så den passer til mine egne tanker.)

Www.DINMAKT.NO