LLC

LLC

SLITER DU MED Å BET REGNINGER, LÅN MM?
Alle mennesker har en kollateral konto på 1 billion dollar.
Be de hente pengene de mener du skylder de fra den kontoen :) 

SEND DINE REGNINGER TIL UPU,  DE FLESTE FIRMAER DRIVER KRIMINALITET OG ULOVLIGHETER. 
HJELP UPU Å TA DE NED, OG SAMTIDIG SLIPPE Å BETALE DE.

Alle regninger, krav brev, trusselbrev (inkasso eller tyveri av barn) osv er utilgivelige forbrytelser mot våre liv og ekte skapergitte menneskerettigheter som vi kan gjøre noe med via UPU. 

Når du får et brev fra en såkalt (selvoppnevnt) "myndighet", som for eksempel AS REGJERINGEN, AS STATSMINISTERENS KONTOR, AS STORTINGET, AS RÅDHUSET, AS SLOTTET, AS HØYESTERETT, AS XXX KOMMUNE, ORDFØREREN, AS BARNEVERNET, AS NORSK SKOLE eller fra andre systemer i det private "offentlige" næringslivet hørende innunder the New World Order Bilderberg Groups falske samfunnssystem, er UPU din beste venn. 

Alt disse forbryterne pålegger deg og fysisk gjøre dette mot deg både økonomisk og kroppslig, i brevs form kan du sende til UPU, da deres mandat, som verdens øverste militære myndighet, også inkluderer å følge opp saker der mennesker utsettes for korporative eller politiske myndigheters angrep på rettigheter, liv, helse og økonomi.

Så får du en regning i posten som krever deg for penger for noe du allerede eier, uten gyldig frimerke, dvs. frankert, er det postsvindel.

Husk, det gjelder absolutt alt du får fra staten, inkludert fra Statens Lånekasse og bøter fra politiet mm. 
Disse brevene kan videresendes UPU mistenkt for postsvindel.  

Det samme gjelde all mistanke om kontrakts svindel eller brudd på dine eller familiens menneskerettigheter. 
Da sjekker UPU om de riktige forhold ligger til rette for å sende ut digre bøter til de(n) som sendte deg postsvindel brevet, og slik hjelper du UPU å gjøre disse globalist, korporative lands forræderi rotter konkurs!

Alle mennesker har en kollateral konto på 1 billion dollar.
Hvis det brevet du sender videre til UPU inneholder en regning i ditt navn, begår de som sendte deg brevet enda en forbrytelse, fordi ingen privateide selskaper eller interesser har lov til å sende en regning til en levende mann eller kvinne, fordi pengene skal egentlig tas fra din kollateral konto. 

På din kollateral konto står det minst en billion dollar fordi disse pengene tilsvarer din andel av hele verdens felleseide naturressursers beregnede verdier. 
Vi skal kunne kjøre til en bensinstasjon og fylle tanken vår gratis, for eksempel. 
Råstoffene og sluttproduktet tilhører oss alle sammen, den eneste grunn til at vi må betale for dette i dag er at våre næringslivs politiske frimurer myndigheter har privatisert landet vårt som nå heter AS NORGE slik at alle aksjeeierne i AS NORGE tjener penger på landets verdi ressurser. 
Slik det er i dag betaler for det vi allerede eier!

Vær klar over at alle privateide eller lisens gitte private selskaper som sender ut krav om betaling for tjenester eller produkter egentlig skal finansieres fra din kollateral konto. 
Kollateral betyr midler. 
Din kollateral konto skal til enhver tid inneholde et like høyt beløp som alle andre levende menneskers kollateral konto. 
Ingen har mer eller mindre penger på sin konto fordi vår planet produserer og leverer nye verdi ressurser hele døgnet og vil fortsette med det i mange millioner år fremover. 
Med andre ord, vi kommer aldri til å mangle penger!!!!!

Ekte frimerke på det du sender til UPU.
Viktig å huske når du sender dine brev til UPU, er at du kjøper ekte frimerker. 
Dette er viktig, fordi slik vi forstår det, når du sender konvolutter til UPU og bruker frimerke(r), er det det samme som at du gir UPU en ordre, dvs ber dem utføre arbeid på dine vegne = kontrollere det du sender dem mistenkt for post svindel, kontrakts svindel eller krenkelser av menneskerettigheter!

Har du inngått kontrakt med de?
Har du beordret myndighetene om å trekke inntektsskatt fra lønnen din? Ikke? 
Men de gjør det likevel! 
Har du beordret betaling av moms, bøter, avgifter, bompenger, egenandeler, eller ytret ønsket om at barnevernet må komme og stjele barna dine? Ikke det heller? 
Likevel skjer dette over hele landet hver eneste dag - uten at du først har bestilt eller beordret noe av dette på forhånd - hvilket er forutsetningen for at STATEN AS NORGE skal kunne sende deg regninger eller skattelegge deg eller stjele barna dine. 
Skjønner du nå?

Det statsapparatene i verden har gjort er å lage sitt eget parallelle postsystem hvor de frankerer alt som sendes ut fra forvaltningen og det store private næringslivet over hele verden, hvilket er en kjempe forbrytelse mot UPU. 
Og det er der du kan ta dem neste gang staten sender deg et brev uten ekte frimerke av riktig verdi med riktig godkjent UPU poststempel. 
Når du får slike brev er det bare å videresende dem til UPU, med mistanke om postsvindel. 
UPU vil da undersøke brevet, ikke bare for post svindel, men også for kontrakts svindel og krenkelse av dine menneskerettigheter. 

Så, brett opp armene og la oss komme i gang med å bistå UPU i å velte den nye verdensorden! 
Send et brev som forklarer i kort tekst, og legg ved brevene uåpnet så de ser at de ikke har send deg regninger i posten med frimerker.

Du skal ikke måtte betale for ting du ikke har bestilt, altså ikke har beordret!
Eller om det har gått til inkasso som er 3dje part og som du ikke har noen kontrakt med, eller enda høyere opp i systemene.

UPU, verdens øverste militære myndighet.
Hjelper folk med bøter og andre ulovligheter fra myndigheter mm

Under posten ligger lenken til UPU og mer info.. sett i gang.
La oss ta de ned. SAMMEN og hver for oss.

Adressen du sender til med ekte frimerke og en kort forklaring:
Universell postunion

Weltpoststrasse 4

Postboks 312

3000 Berne 15

Sveits