OPPSKRIFT PÅ VARMT OG KALDT VÆR

OPPSKRIFT PÅ VARMT OG KALDT VÆR

NOEN BAKER KAKER..NOEN LAGER VÆR.

OPPSKRIFT PÅ  varmt og kaldt vær:

SÅNN KAN DU LAGE KALDT VÆR: Pulver AL fluoride...som har formelen: AL2F3-3H2O---legg merke til fluorid som brukes bla i tannkrem,ikke bra for huden,så ikke overdrive.

VARMT VÆR:HAR DU:Pulver av Aluminium sulfat som har formelen: AL2(SO4)3, kan du lage varmt vær..

SÅ FINNER DU ET PASSELIG FLY,TD LEIE FRA QATAR eller noe sånt.
Setter inn noen tanker, og kobler sammen og benytter flyets eksosystem, det gir best spredning.

TØFT...!

Pulver blandes med vann, sendes da "naturlig" ut ut av dyser mellom motor og vinge eller under motor og flykropp. Prøv deg litt frem..Viktig at det ser litt naturlig ut.

PS.disse stoffene i større mengder er farlige for mennesker og alt liv, SÅ VIKTIG Å FLY FORT OVER STØRRE OMRÅDER. 

DU KAN OGSÅ DIMME SOLEN..dette er helvetes artig. Da bruker du "kalk", kjøper det i Kiruna,de har oppskrift på hvor mye, eller spør Bill Gates, han vet litt mere om dette.

Så sender du det lenger opp i atmosfæren, så det blir en stund, du kan også bruke ballonger.PS. passe på så det ikke blir solformørkelse haha. Litt vanskelig å beregne ..så prøv deg frem,helst ikke over strender hvor folk er ute å soler seg,eller er ute å ser på solnedgang..kanskje siste gang de vil se sola,om du overdriver 

DA blir de helvetes forbanna om de oppdager deg.

Det er vann i cirrusskyene som flyene "lager", blandes pulveret med vann blir det "litt" farlig,men når dette igjen faller nå ned på jorda som "regn" tørker fort opp. ..kan egentlig forårsake tørke og uttørring av jordsmonnet. 

Andre klager også, folk undrer seg på ..
JA, noen opplever kjæledyr  blir syke,begynner å klø, spyr når de kommer hjem,noen kjæledyr får kræft og dør,masse kuler under pelsen. 

Hunder spiser ,drikker ,slikker på alt. Men spesielt snøen..så anbefaler at du ikke sprayer for mye på vinteren..


PS..når kjæledyr dør,så er det ikke så bra for deg om de finner ut det kommer fra dette stoffet... godt tips er å spre dette utover større områder,hvor folk ikke lufter hunder, ta også hensyn til barna..skolegården bør du også unngå..i vertfall for mye der. Litt hodepine ..kan skyldes andre ting..

Dimme kalken er litt mere ufarlig, lys og mørkt..du kan leke GUD. Slå av solen over områder..dette hjævla moro...lytt på radioen.

Flere FLY er selvsagt mere effektivt, du kan spre mye på kort tid. Men også et fly, er ok. Problemet er jo at det blir kaldere/varmere bare der du flyr, mest spennende er jo hytte områder..se folk gå ut og inn av hyttene..kaldt/varmt/kaldt..haha. 

Viktig å ikke fortelle dette til noen,da td. bønder blir eitrandes forbanna om de får vite at du er årsaken til at avlingen deres blir ødelagt. 
PS. Du kan møte på "konkurenter" rundt om i Norge, men da er det bare å fly sammen..blir enda mere vær, spesielt om du lager varmt og de kaldt..haha..

Ver med på å skape flotte solnedganger..

Du kan variere mønsteret, fly i sirkler,lage mønster på himmelen..bare VÆR kreativ,spesielt vakre blir stripene i solnedgangen..

Været blir helvets kaldt eller varmt,eller vått eller tørt...så ha det gøy, pass på å lytte til værmelding, så når metrologen..sier det blir varmere, så sprer du kaldt...og omvendt,sånn at de får feil..

Forvirrende folk tror da at dette er klima endring,og klima krise. Politikere vil selvsagt utnytte situasjonen og sette i gang med høgere skatter og avgifter link,og folk må jobbe mere,fyre mere,og de slippe ut mere co2, og det blir varmere.. da peiser du på med kaldere..sånn passe så de  kjøler seg ned igjen.

Samarbeider du med politikere, 
PÅ RETTE MÅTEN,kan du få tilskudd til pulveret..og lage enda mere "USTABILT"VÆR.

WEATHER MODIFICATION CALCIUM
Rain Making, by W. J. Humphreys (1926), pages 57- 58
1960-1961 Method for Controlling Smog US2991014A Carbon (1)
https://drive.google.com/file/d/1sbbs22tKWsvKYr1npmXCELUGnb-pOP75/view?usp=sharing

Det er helvetes moro..

PS. Tips: Pass deg for Greta Tunberg, hun sier det IKKE finnes klima krise. SPRER DU ekstra mye VÆR, vil hun selvsagt måtte endre mening og forvirringen blir skikkelig underholdende,stakkars jente..men moro.

SERIØST:

Husk å dele dette, så andre kan prøve også.

Har du spørsmål, bare å sende meg en sms.40310231 (også vipps,skatte vipps haha.)

LYKKE TIL.

DINMAKT.NO