OVER 2 MILLIONER MENNESKER UTE I GATENE I PARIS MOT DIKTATURET SOM NÅ INNFØRES

OVER 2 MILLIONER MENNESKER UTE I GATENE I PARIS MOT DIKTATURET SOM NÅ INNFØRES

OVER 2 MILLIONER MENNESKER UTE I GATENE I PARIS MOT DIKTATURET SOM NÅ INNFØRES 

LEGG MERKE TIL AT FACEBOOK NEKTER MEG Å DELE..

Eg testet ut andre artikler, null problem å dele!

FLERE KILDER..

VALGET ER VÅRT; TYRANNI ELLER FRIHET

NORGE! VÅKN OPP NÅ! 

Det globale koronaregimet går nå mer og mer over i den totalitære fasen, og når de først er kommet i gang, har de ikke mange stoppmekanismer. 

Hvis de da ikke møtes av opprør langt ut over noe vi har sett til nå.

Folk i Frankrike som går inn i en bar eller restaurant uten COVID-pass, kan bli straffet med seks måneders fengsel, mens bedriftseiere som ikke sørger for å kontrollere statusen deres, kan få 1 års fengsel og en bot på € 45.000.

Virkelig? Kan dette være sant? Ja, dessverre.

Disse straffene er en del av de drakoniske tiltakene den franske regjeringa planlegger å sette i verk for å tvinge innbyggerne til å ta de eksperimentelle vaksinene.

President Emmanuel Macron kunngjorde tidligere denne uka at de som ikke klarer å bevise at de er vaksinert eller en negativ COVID-test (for egen regning), får forbud mot å bruke offentlig transport, gå inn på kino, kjøpesenter, bar, kafé, restauranter og andre arenaer fra 1. august.

https://www.leparisien.fr/societe/sante/covid-19-emmanuel-macron-prend-la-parole-ce-lundi-a-20-heures-suivez-notre-direct-12-07-2021J3O6BMJETJGPFE4W3EIHIMCM74.php
 https://steigan.no/2021/07/frankrike-lovutkast-6-maneders-fengsel-for-a-ga-pa-bar-uten-vaksinepass/?fbclid=IwAR341F6RSDJcf_rPUekebMJWzguBau64aDHBrOY4T0B44c01UBBaobrbGlY