SANNHETEN TIL FOLKET

SANNHETEN TIL FOLKET

(Translation will come)

SANNHET TIL FOLKET, ELLER FRYKTBASERT PROPAGANDA FOR Å KUNNE STYRE FOLKET? 

I disse corona tider: 
Snart ett år er gått siden vi ble fortalt at en farlig pandemi var på vei som kom til å drepe millioner av oss.

Jeg vil filosofere litt rundt Helse, mitt eget fagfelt: 

Hva er god helse? Hva hemmer og hva fremmer helse?
Vår biologi er slik laget at den naturlig tar hånd om uønskede virus og bakterier. Det er kun når helsen blir svekket over lengre tid, at immunforsvaret ikke fungerer som det skal, og dermed kan skadelige virus/bakterier vinne den indre kampen, over immunforsvaret:

Så beste «medisin» mot uønskede inntrengere, er å styrke kroppen naturlige helbredelses-evne!

1. 
Siden stress bryter ned immunforsvaret, kan vi jobbe med stress-reduksjon, (selvutvikling, yoga, meditasjon, mindfulness osv) Forløsing av gamle traumer vil redusere kronisk stress.

2.
Maten er også en super medisin. Bli bevisst hvordan giftstoffer fra plantevernmidler, fluor, vaksiner med kvikksølv osv. bryter ned, Og legge om til økologisk mat, nødvendige tilskudd (vitaminer, mineraler: omega 3, magnesium osv) Kroppen trenger smørsyre, særlig hjernen, altså ekte smør (unngå alle lett-produkter)

3. 
Og unngå hvitt sukker og aspartam og prossessert ferdigmat med skadelige E stoffer (junkfood)

4.
Frisk luft, naturopplevelser og trening du finner lystbetont.

5. 
Kunnskap om de nyere vitenskaper: epigenetikk og neuroscience og kvantefysikk : se at cellene påvirkes av våre tanker, følelser og omgivelser, og i liten grad av vårt genmateriale. Dermed kan vi endre  vårt celle-miljø fra skadelig til sunt på enkle måter og i løpet av kort tid, helt uten piller, som kun er smertedempende og ikke i seg selv helbredende.

Nå vil jeg se litt på hva som formidles av myndigheter og media. 

Hvordan finne ut hva som er sant og usant i dagens virvar av  nyheter? Er folk klar over hvor mye Pengemakta styrer mediene? 
I hvilken grad har vi ytringsfrihet og andre demokratiske rettigheter?

Sitat Pål Steigan, 21.2-21
«For tredje gang  har den amerikanske kongressen innkalt toppsjefene for de sosiale medieselskapene for å presse  dem til å sensurere mer innhold på plattformene sine. 
Demokratene i Kongressen har ikke lagt skjul på sitt endelige mål er å utøve kontroll over innholdet på disse online plattformene. De har til hensikt å bruke statsmakt til å tvinge disse selskapene til å sensurere mer.»

Hvor er det i såfall blitt av Demokratiet? 

Vi har jo visst dette lenge, at Sosiale medier, Google, YouTube driver med sensur og at Ytringsfriheten dermed reduseres. Men disse nyheter fra USA, burde få noen og enhver til å tenke seg om. 

Hvor mye vil vi, folket, godta i disse tider med stadig mindre demokrati og stadig mer Statsmakt? Ja for dette skjer ikke bare i USA, men overalt, i EU land , i Norge. 

La oss foreta et kort historisk tilbakeblikk: 

Jesus liv og lære var enkel og vakker, og helt annerledes enn den kristendom som ble skapt av Peter og Paulus 50-100 år etter Jesu død.

Kirkens forvrenging av Jesu budskap utviklet seg til en skremselspropaganda i middelalderen, hvor folk lot seg tvinge til underkastelse under kirke-statsmakten. Og kors-krigers blodbad erstattet Jesu kjærlighets-budskap.
Kommunismen slik den kan leses hos Karl Marx var ikke noen dårlig ideologi, egentlig, men se hvordan sjefene på toppen ble til tyranner, og folket mistet sin frihet pga maktmisbruk
Det samme med Mao i Kina. Bra grunntanker i bånn, men samme misbruk av makt
Se på de mange revolusjoner, hvor kamper for likhet, frihet og brorskap også ender i vold og undertrykkelse, hvor de få rike fortsetter sitt maktmisbruk på bekostning av folket, som lider under trange kår.
Se hvordan demokrati og de svartes frihet i SørAfrika kun levde med den vakre sjelen Nelson Mandela og gikk i grus med en senere despot av en leder
Og se hvordan fredelige urbefolkninger, verden over, ble kriget ut av sine områder og tvunget til å innordne seg de ego-styrte erobrerne

Hva skjer egentlig nå, i 2021?

En FB venn av meg publiserte følgende:

«Journalister er vår tids største landsforrædere !
Fakta er at det er ingen pandemi. Hva vi opplever er sesonginfluensa gitt et annet navn. Myndigheter i samarbeid med media har ukritisk blåst covid-19  ut av proporsjoner med tragiske økonomiske, samfunnsmessige og menneskelige konsekvenser. 
Dette er en styrt utvikling og handler verken om virus eller helse. Det er en total dekonstruksjon av det samfunnet vi kjenner, for å innførelse en ny verdensorden. Dette er åpent beskrevet i rapporter fra World Economic Forum, FN osv. og omtales som The Great Reset eller New World Order. 
Det er ingen konspirasjonsteori. 
Det er fakta hvem som helst kan undersøke.  
Dette er en  krig mot alle våre demokratiske verdier, som ble avskaffet 11.mars 2020»

Virus-spesialister og andre forskere forteller at myndigheter skjuler sannheten. En anerkjent virolog har nå gått ut med utallige rapporter, hvor medisinske forskere i mange land innrømmer at de ikke har klart å isolere covid-19 viruset. Dermed er en vaksine i vanlig forstand ikke mulig å lage. I stedet har de utviklet en GMO injeksjon som griper inn i vårt arvestoff, som er altfor lite utprøvd, forsknings messige strenge rutiner er brutt......... 
(det er umulig å få delt videoen med intervju av denne virologen, men delt av Sessa O Enoksen som fant den  under VR covid side)

Big Pharma ser ikke ut til å være opptatt av sann helbredelse. Pengene korrumperer, her som i andre bransjer, feks Narkotika-bransjen. De blir besatt av å tjene enda mer penger. Og noen har åpent uttalt at de ønsker å få ned befolkningsveksten. Folk kan gjøres sterile gjennom moderne vaksine-strategi. (Bill Gates sa det rett ut)
Om du går til kjente biologer, feks Bruce Lipton og mange internasjonale leger, så ser du at det finnes enkle helbredelser for covid-19 influensaen, store doser C og D vitamin  osv. Og at vaksinene ikke forhindrer smitte. 

Når de ikke klarer å isolere covid-viruset, så kan heller ikke en vaksine, i vanlig forstand lages. Den  helt nye injeksjonen, er en ny GMO teknologi,  og denne har forårsaket mange dødsfall, 100 hittil i Norge. Et sykehjem i Italia mistet 47 av 150 etter denne injeksjonen og stoppet deretter vaksinering. Dette er neppe hovedoverskrifter i NRK, VG og Aftenposten 
I disse dager avsløres løgner som stammer fra  Big Pharma , 
Bla. : småbarns-foreldre har fått høre at Kvikksølv for lengst er fjernet fra moderne vaksiner. De som setter seg skikkelig inn i dette, vet bedre ! Barne-vaksinene inneholder ennå kvikksølv. 
Du kan selv søke opp og finne ut hvordan kvikksølv påvirker helsen! 

Det er nemlig grunner til at halvparten av barn i USA har dårlig helse. Sjekk selv: mange grunner: Matproduksjon med giftige plantevernmidler, Prossessert mat (junk food) Fluor (tilsatt drikkevann, dermed ikke valgfritt) Giftige vaksiner, hvor antall vaksiner på barn har steget fra 4 på 1980 tallet til 16-18 nå i dag.  Og i tillegg kommer stress og psykiske problemer som raskt bryter ned immunforsvaret. 
Mange leger roper ut advarsler.  Robert Kennedy står ennå på barrikadene og informerer. 
Hvor mange finner denne informasjon som sjelden kommer i MSM? Hvis alt annet enn MSM stemples som konspirasjon.

Det er skremmende å oppdage at demokratiet svinner og statsmakten sprer falsk info. Så jeg har forståelse for at flertallet ikke vil vite dette. 

Og at de kaller mindretallet for konspiratører (vi som går til andre kilder enn MSM) Vi som prøver å formidle vitenskaplige helse-fakta, må nok forvente (og tåle) at vi stemples som farlige konspirasjons spredere.

For frykten er spredd, (et helt år i mars) og folk er redd for en Covid virus som faktisk kan kureres  og slett ikke er farlig.

Frykt gjør at folk gjør som myndighetene legger opp til, på tross av at stadig fler ser at følgene av lockdown skaper større helseproblem, enn selve viruset, samt økonomiske konkurser. 

I middelalderen var det frykt som gjorde at folk betalte penger til kirken for å unngå å havne i «skjærsilden» Den gangen, da kirken hadde makten over folket, var Jesus Frelseren som skulle frelse fra synd (en kirke-skapt synd) Da var det den strenge Gud Fader som rådde, eller frykten for Djevelen. 

I 2021 heter Frelseren covid-vaksine, distribuert av myndigheter i de fleste land. Disse hevder at vaksinen er trygg, og at den verner mot et «virus-monster». De sprer «pandemi»-frykt, på tross av svært få døde globalt. Helsemyndigheter hevder at noen dødsfall og kroniske sykdommer som oppstår rett etter vaksinasjon,  ikke har noe med vaksinen å gjøre!

Det er håp om endring i disse tider. Jeg tror at stadig flere får tilgang til den informasjon som pengemakta prøver å sensure. Det ser ut som vi nærmer oss Avsløringens tid på mange fronter.  Det kan bli sjokkartede nyheter for mange. Men forhåpentligvis vil det gjøre at mange begynner å sette seg inn i sakene selv, virkelig undersøke medisinsk fakta. Først da vil de kunne gjøre valg som beskytter de små barna. De vil begynne å studere hva som egentlig fremmer eller hemmer Helse! 
Som jeg allerede har pekt på,  så har historien gjentatt seg i århundrer. 

HVORFOR  gjentar historien seg igjen og igjen?

Jeg mener som de største åndsmenneskene forteller oss, at  så lenge vi befinner oss på det tre dimensjonale Ego-planet (der kapitalismen herjer fritt med de rikeste maktmenneskene som ledere) så styres vi av ledere som aldri blir rike nok på penger. Disse er kanskje de fattigste i ånden!?
Jeg mener Rudolf Steiner hadde rett i sin åndsvitenskap for 100 år siden, Og at dagens åndelige ledere har rett når de hevder at maktmisbruket vil gjenta seg helt til menneskeheten evolusjons-messig når et høyere bevissthets-plan. Og dermed befinner seg på et plan hvor egoet blir hjertets tjener, og ikke omvendt (som i dag) Og jeg tror på disse som hevder at den store oppvåknings tiden er NÅ. Når medfølelse og kjærlighet blir målet for tilværelsen og dermed samfunnsutviklingen, så har den nødvendige transformasjonen skjedd.  Jeg tror vi er midt inne  i «the Big shift» og da mener jeg at «the good guys» vinner, slik som i de store fortellingene: Ringenes herre, Harry Potter osv.

Det totalitære har alltid skapt undertrykkelse av menneskerettigheter (ytringsfrihet osv) Men det som få er oppmerksom på, er at Vestens såkalte demokratier, i vår tid, er skjult totalitær-makt !!!
Ved sensur og fordreing av globale nyheter, forføres folket gjennom en styrt og langsom hjernevask. Denne hjernevask akselererte fra og med mars 2020, under dekke av en «pandemi» som ikke finnes (fake news) uten at folk flest forstår det.

Dette er tydelig for dem som virkelig forstår hensikten bak planene om New World Order og Agenda 2030. Også disse planer pakkes inn i gullpapir, og ser fordelaktige ut på overflaten. Men går du i dybden og gransker milliardærenes skapelse og hensikten med dette, så ser du at de ikke fremmer menneskehetens beste, men kun sine egne maktposisjoner.
Jeg vet ikke hva som er mest skadelig, det åpenbare eller det skjulte maktmisbruket.
Men uansett, jeg er optimist, for jeg tror vi lever i en oppvåknings tid, og at all sann, grundig informasjon vinner frem!

Til slutt
Du trenger ikke høre på meg, vær gjerne uenig. Jeg bare gjør så godt jeg kan for å informere, jeg.  Men DU må undersøke selv.

Når det gjelder nyheter, har du hele verdens-nettet å velge fra. 
Og om du går utenfor NRK, vil du se mye videre. Du kan jo begynne med Pål Steigan, som er svært nøye med kildehenvisninger og driver selvstendig undersøkende journalistikk.

Se video..

KOM OVER EN ARTIKKEL FRA EN..annen "konspirasjonsteoretiker"

FLOKKIMUNITET I INDIA: DE FLESTE VISTE IKKE AT DE VAR SMITTET 

Det er ikke gitt at nedstenging hindrer smittespredning og død viser flere studier.

Før koronapandemien var karantene og nedstengninger ikke anbefalt ved influensapandemier. Grunnen til det var betydelige menneskelige og økonomiske kostnader ved nedstengninger og usikkerhet vedrørende effektiviteten til tiltakene.

Stikk i strid med disse anbefalingene valgte Norge og flere land i verden likevel å stenge ned i mars i fjor. Teoretisk kunne det høres innlysende ut at dette vil stoppe eller i det minste bremse smittespredningen. 

Men mange fagpersoner, også her i Norge var kritiske til nedstengninger. 

Mest kjent er initiativtakerne til The Great Barrington Declaration, hvor det ble argumentert for fokusert beskyttelse av gamle og sårbare, men hvor livet ellers burde fortsette mer eller mindre som før med enkle hygieniske tiltak. 

"Den siste kartlegginga av smittesituasjonen i den indiske millionbyen Hyderabad avslørte at kring 54 prosent av byens innbyggarar hadde utvikla antistoff mot SARS-CoV-2, altså at dei har vore eksponert for koronaviruset. Kartlegginga avdekka og at over 75 prosent av dei seropositive ikkje visste om at dei nokon gong hadde blitt infiserte med koronaviruset.

Studien – som vart gjennomført i eit samarbeid mellom Rådet for vitskapeleg og industriell forskning (Council of Scientific and Industrial Research , CSIR), Senter for cellulær og molekylær biologi (Centre for Cellular and Molecular Biology, CCMB), Det indiske rådet for medisinsk forskning (Indian Council of Medical Research, ICMR), Det nasjonale instituttet for ernæring (National Institute of Nutrition, NIN) og det indiske bioteknologiske selskapet Bharat Biotech – hadde til mål å finne eit estimat på førekomsten av antistoff mot koronaviruset i Hyderabad.

Vitskapsfolka sjekka ovar 9000 testar for virusantistoff frå 30 ulike område av byen. Minst 300 frå kvar del, samtlege eldre enn 10 år, vart testa under kartlegginga.

Dei fleste av bydelane hadde ein antistoff-førekomst på 50-60 prosent. Men nokre få av dei hadde så høg som 70 prosent eller så låg som 30 prosent.

Kvinner hadde ein marginalt større seropositivitetsrate (56%) enn menn (53%). Dei over 70 år hadde lågare seropositivitet (49%), kanskje p.g.a. lågare mobilitet og større omsynstaking hos den eldre befolkninga under pandemien.

Ikkje overraskande viste studien at den største antistoff-førekomsten (78%) fanst blant dei som budde i hop med Covid-19-positive. Følgd av dei med kjende Covid-19-kontaktar utanfor heimen (68%).

I ei pressemelding fortalde dr. A. Laxmaiah, vitskapsmann ‘G’ ved NIN, at eit større tal rom i huset og færre i familien gir lågare førekomst av koronavirusinfeksjon.

«Denne studien, som er gjort i fleire steg og med eit tilfeldig utval av 9000 menneske i byen Hyderabad, viste at meir enn 75 prosent av dei seropositive ikkje visste at dei hadde vore utsette for koronavirusinfeksjon. Dette tyder på serokonversjon, d.v.s. antistoff-formasjon har skjedd sjølv ved stille infeksjonar,» sa dr. R Hemalatha, direktør for NIN.

I følge studien hadde både dei med utprega Covid-19-symptom og dei utan like stor førekomst av antistoff på rundt 54 prosent.

Omlag 18 prosent av studiens testa hadde vore testa tidlegare og funne positive for koronaviruset. Minst 90 prosent av dei var seropositive, noko som tyder på at dei har bevart antistoffresponsen.

«Denne studien tilfører eit omfattande perspektiv på den potensielt beskyttande immunresponsen mot koronaviruset i byens befolkning. Dataa indikerer at innbyggarane i Hyderabad sakte går mot flokkimmunitet, og det vil akselererast ytterlegare med vaksineringsprosjekta som er i gang,» sa dr. Rakesh Mishra, direktør for CCMB.

Se linkindianexpress.com

Steigan.no skriver:

Men dette er bare toppen av isfjellet. Britiske myndigheter rapporterer om 460 dødsfall and 243.612 negative virkninger av Pfizers og AstraZenecas vaksiner til sammen.

For COVID-19 mRNA Pfizer- BioNTech rapporterer de:

  • 2033 Blood disorders including 1 death
  • 1032 Cardiac disorders including 25 deaths
  • 3 Congenital disorder
  • 713 Ear disorders
  • 10 Endocrine disorders
  • 1242 Eye disorders
  • 9360 Gastrointestinal disorders including 11 deaths
  • 26,394 General disorders including 111 deaths
  • 17 Hepatic disorders
  • 466 Immune system disorders
  • 1863 Infections including 33 deaths
  • 393 Injuries including 1 death
  • 965 Investigations
  • 525 Metabolic disorders including 1 death
  • 11,565 Muscle & tissue disorders
  • 20 Neoplasms
  • 16,107 Nervous system disorders including 14 deaths
  • 29 Pregnancy conditions including 1 death
  • 1235 Psychiatric disorders
  • 187 Renal & urinary disorders
  • 338 Reproductive & breast disorders
  • 3575 Respiratory disorders including 12 deaths
  • 6042 Skin disorders including 1 death
  • 16 Social circumstances
  • 45 Surgical & medical procedures
  • 992 Vascular disorders including 1 death

Se link Steigan 

NOEN SPÅR AT EN KATASTROFE VIL KOMME

En vaksineforsker sier fra
Når en av medisinindustriens ledende vaksineforskere drar i nødbremsen bør det fange verdens oppmerksomhet, – inklusivt din! Det kan knapt ropes et høyere varsko enn hva Geert Vanden Bossche Phd, gjør i sitt nylige opprop til verden hvor han advarer mot "en global immun-katastrofe uten sidestykke."    

Dette er for stort til å la seg sensurere, undertrykke eller stoppe. Verden kommer til å våkne opp til dette, fordi dette er så klar tale og fra et så høyt nivå at leger, fagfolk, helsepersonell, journalister, politikere og informerte vil forstå alvoret av.

Dette er ingen vaksinemotstander, men en av vaksineindustriens egne og blant de ledende generalene i denne krigen. Han sier at våpenet som nå utvikles i form av en genteknologisk vaksine virker stikk mot sin hensikt. Våpenet er effektivt, men det er feil våpen. En vaksine ment å være forebyggende, skal i følge ham ikke anvendes overfor en akutt pandemi. På kort sikt er det virkningsfullt, men på lang sikt gjør det kroppens immunforsvar forsvarsløs mot senere angrep. 

Sagt på en enkel måte vil vaksinen omprogrammere immunforsvaret fra å være multi-resistent til enkelt-resistent. Det vil si at immunforsvaret blir spesialisert til å angripe en type virus, mens alle andre vil passere under radaren og etterlate kroppen forsvarsløs mot invasjon.

Det er bemerkelsesverdig og høyst sensasjonelt at en vaksineforsker med en slik status, nå setter hele sin karriere på spill og varsler på denne måten. De mange rapporterte dødsfallene og bivirkningene av vaksineringen så langt er muligens blitt langt større enn forventet. Selv sier han at det er blitt et moralsk dilemma.   

Geert Vanden Bossche Phd ble intervjuet av Dr. Philip McMillan og finnes enn så lenge på Youtube. Flere intervjuer finnes også på Bitchute. Intervjuet er forholdsvis teknisk og for de litt mer utrente i denne type fremstilling gjør journalisten Del Bigtree i The High Wire en glimrende jobb i å kommentere deler av intervjuet. Han sier at det er den viktigste nyhetssaken han har formidlet i hele sin 15 år karriere i medisinsk journalistikk. Han gjør det enda mer tydelig hva dette grensesprengende intervjuet åpenbarer av sjokkerende nyheter og anbefales å se først. 

Fremstillingen over er en forenkling. For detaljene se hele intervjuet. Del med så mange som mulig. Denne flodbølgen kan stanses, dersom nok blir oppmerksom på hva som her slippes ut over verden, med uopprettelige konsekvenser.

Kommentarer fra The High wire LINK

Originalt intervju: LINK

DEL GJERNE, KOPIER OG LIM!

22.2.2021
Bente Carolyn Markussen

PS. Støtt oss gjerne.

Ønsker du å støtte denne siden,  vipps en tikroner eller 2 til 403 10 231

Takk

  • user

    MpesaDukaCREW

    Man trenger ikke mye intelligens for å forstå at dette har sammenheng.. «Vi avventer flere opplysninger før hendelsen kan vurderes nærmere. Dødsfallet gjelder en yngre person som er helsearbeider. Det er ikke mistanke om at personen døde av blodpropp slik som tilfellet i Danmark»,

    3 years ago