Smittespredning

Smittespredning

JOBBER MED RESEARCH 

KORONAREGIMET: OPPGJØRET, KONFLIKTENE, ROTET, TABBENE.

«Hvordan kan Guldvog og Nakstad beholde jobbene sine etter dette?» spør kommentatoren fra Nettavisen George K. Gooding på Facebook.

Det gikk hardt for seg bak lukkede dører, skriver Aftenposten om forholdet mellom Helsedirektoratet, Folkehelseinstituttet og regjeringa. Avisa har lest epostene som er overlevert til Koronakommisjonen. 

Avisa omtaler det høflig, men på godt norsk kommer man ikke utenom å trekke den konklusjonen at Helsedirektoratet har løyet for regjeringa og offentligheten og presentert det som om det var enighet mellom dem og FHI, mens det i virkeligheten var stikk motsatte syn.

FHI: Helsedirektoratet handlet i strid med loven.

I sin siste e-post til koronakommisjonen skriver FHI:

«Eksemplene under viser hvordan det etter vår mening er uoverensstemmelser og duplisering av arbeidet mellom Helsedirektoratet og oss, og som vi mener er i strid med Smittevernloven og Helseberedskapsloven».

«Hvis Hdir mener at de skal vurdere hvilke av våre råd de skal sende videre og hvilke de kan fjerne, samt hva de selv skal legge til, kan de ikke skrive at rådet er noe FHI og Hdir er enige om!» heter det i e-posten fra FHI.

«Vi har flere eksempler der vi er uenige i Helsedirektoratets sine råd. Dette er problematisk, da FHI tross alt er det fremste fagmiljøet på smittevern», skriver FHI.

Dette betyr i klartekst at Hdir har løyet overfor regjeringa og offentligheten og framstilt det som om FHI var enige med dem, når det motsatte var tilfelle.

Da regjeringen vedtok covid-19-forskriften, som siden er endret over 100 ganger, mente FHI at forskriften stred med smittevernloven og tidligere praksis.

Årsaken var at FHI ble fjernet som rådgivende organ. Alle råd skulle gis av Helsedirektoratet.

«Man kan få inntrykk av at også i HOD er det personer uten innsikt på smittevernområdet som nå er satt til å håndtere forskriftsendringer om smittevern», heter det i e-posten. 

Nakstad og Guldvog har i realiteten styrt Norge gjennom dekreter i over ett år. 

Gang på gang har de overkjørt FHI, for eksempel når det gjelder stengning av skoler og barnehager, som FHI var imot. 

FHI var også sterkt imot å anbefale generell bruk av ansiktsmasker, men det er også blitt drevet gjennom av radarparet Nakstad/Guldvog. 

Til nød har FHI latt seg presse til en liksomaksept av maskepåbudet, men Folkehelseinstituttet frarådet et påbud om munnbind, og mente at ulempene ved tiltaket kan være større enn gevinsten. 

Hvor får Nakstad og Guldvog sine linjer fra?

Når Nakstad og Guldvog gang på gang overkjører faginstansen FHI i så sentrale spørsmål som vi har sett her, så må man spørre: 

Er dette noe de bare finner på, eller har de kontakter internasjonalt som gir dem råd om dette?

Vi har gang på gang stilt spørsmål til statsminister Erna Solberg og Statsministerens kontor om hvilke faglige utredninger og hvilke konsekvensanalyser som lå til grunn da koronaregimet ble innført 12, mars i fjor, men uten å få svar.

Koronaregimet til Solberg har kostet hundrevis av milliarder kroner, over 100.000 arbeidsplasser, massevis av tapte inntekter og tapte livsverk. 

Det har påført barn og ungdom tap som vil prege dem resten av livet. Massevis av sjukdommer har forblitt ubehandlet på grunn av at koronaen har feid dem til side. Hva det har betydd i tap av liv eller leveår vet vi ennå ikke.

Og likevel har 99 prosent av norske medier og 99 prosent av norske politikere stått i stram givakt og akseptert og applaudert alt som har kommet fra Nakstad og Guldvog. 

Det hadde også trengtes en koronakommisjon for norske medier, samt et oppgjør med den såkalte opposisjonen på Stortinget. 

Hvor har de vært hen?

 https://steigan.no/2021/04/koronaregimet-oppgjoret-konfliktene-rotet-tabbene/?fbclid=IwAR1TO5xlVH0X3vF06T91orGqxU0buZ1HrCB_X8IIzajUlh_9VIIVBIcLPOs

 https://www.aftenposten.no/norge/i/nA2EOx/oppgjoeret-konfliktene-rotet-tabbene-det-gikk-hardt-for-seg-bak-luk

DOMSTOL I TYSKLAND: MASKER, KORONATESTER OG MINSTEAVSTAND ER ULOVLIG I SKOLEN  

Disse tiltakene «setter barnas åndelige, kroppslige og sjelelige velvære i fare».

En domstol i den tyske byen Weimar har felt dom i ei sak som var reist på vegne av to elever ved en av grunnskolene i byen. 

Saka dreide seg om lovligheten eller ulovligheten av myndighetenes påbud om masker, koronatester og minsteavstand i grunnskolen.

Dommen inneholder et svært grundig og omfattende kildemateriale, blant annet om RT-PCR-testene, og retten sier at den høye graden av falske positive tester fører til unødvendige samfunnsmessige nedstenginger og andre tiltak som skader samfunnet og den enkelte.

Og når det gjelder skolen og barna der sier retten framfor alt at:

Disse tiltakene «setter barnas åndelige, kroppslige og sjelelige velvære i fare».

Tvang mot skolebarnen til å bruke masker og holde avstand fra hverandre og fra tredjeparter skader barna fysisk, psykologisk, pedagogisk og i deres psykososiale utvikling, uten mer enn marginal fordel for barna selv eller tredjeparter. 

Skolene spiller ingen vesentlig rolle i pandemien.

PCR-testene og hurtigtestene er i prinsippet ikke engang i utgangspunktet egnet for å bestemme en ‘infeksjon’ med SARS-CoV-2-viruset. 

Ifølge forklaringene i ekspertrapporten kommer dette fra egne beregninger fra Robert Koch Institute. 

I ølge RKI-beregninger, som ekspert Prof. Dr. Kuhbandner forklarer, i massetester med hurtigtester, uavhengig av symptomer, er sannsynligheten for å faktisk bli smittet hvis et positivt resultat oppnås bare to prosent med en forekomst på 50 (testspesifisitet 80%, testfølsomhet 98%). 

Det vil bety: 

For hver to virkelig positive hurtigtestresultater vil det være 98 falske positive raske testresultater, som alle må testes på nytt med en PCR-test. 

Dette kan man ikke pålegges fordi det er uforholdsmessig i forhold til den effekten som kan oppnås med det. Samtidig setter den regelmessige prøvetvangen barna under et psykologisk press, fordi deres evne til å gå på skole hele tida blir satt på prøve.

Tingretten understreker tydelig at:

Basert på undersøkelser i Østerrike, der det ikke brukes masker på barneskolene, men hurtigtester utføres tre ganger i uka, går det fram av utredninger fra eksperten Prof. Dr. Kuhbandner at 100.000 grunnskoleelever måtte tåle alle bivirkningene av å ha på seg maske i ei uke for å forhindre bare én infeksjon per uke.

Hele dommen finnes her. ?

 https://steigan.no/2021/04/domstol-i-tyskland-masker-koronatester-og-minsteavstand-er-ulovlig-i-skolen/?fbclid=IwAR0nBuQZRaAmTV2Ic2Ob-H2YicWs-h2ob2gxvBC4WFW15DLMSVsJ1ENyFSQ