STØRST AV ALT ER YTRINGSFRIHETEN

STØRST AV ALT ER YTRINGSFRIHETEN

VI HAR VALGT Å GI EN STØTTE TIL DE SOM KJEMPER FOR YTRINGSFRIHETEN. 

Artikkelen er skrevet av grunnleggeren av de gule skjorter for ytringsfrihet. 

Veslemøy Lian (bildet )

Veslemøy Lian

For de som er interessert i historien bak «gule skjorter for ytringsfrihet», kommer nå kapittel 2.

Turen skulle gå til Bergen der SIAN skulle ha en stand 22 august.

Jeg hadde fått skaffet nye skjorter, etter at mobben i Lillestrøm fikk tak i skjortelageret vårt og skåret dem i stykker.

Denne gangen bestilte jeg gule skjorter ut i fra tanken om at politiet ville da lettere kunne skille oss fra mobben om vi ble angrepet.


Før jeg dro, skrev jeg et «opprop» til Bergens innbyggere som jeg la ut på FB veggen min og oppfordret alle til å dele:
HALLO BERGEN OG HEIA YTRINGSFRIHETEN !
OPPROP FOR YTRINGSFRIHETEN.


Er du så tøff og glad i ditt fedreland at du tør være med meg for å slå et slag for ytringsfriheten i Norge?


Denne gangen på Festplassen i Bergen lørdag 22 august kl 13 00.


Jeg som skriver dette er ei dame på 60 år og jeg håper du tar deg tid til å lese og reflektere over mine meninger og min forespørsel om du kan være med å kjempe for vår Norske Grunnlov og ytringsfriheten som er hjemlet klart og tydelig i § 100. 


Så langt er det nå gått i Norge, at om du ytrer deg politisk ukorrekt, er sjansene store for at mobben mobiliserer og du blir demonisert, stemplet med stygge navn, du kan miste jobben og risikere at vennene forlater deg av frykt for å bli assosiert med deg. 


For få dager siden ble en politiker slått ned mens han delte ut informasjon om partiet sitt, i Norge.


Er du som meg, lei av å se på at rampen får sabotere og rasere lovlige demonstrasjoner/stands i Norge? 


Er du lei av å se på at politiet lar seg steine og ikke utøver plikten sin til å forsvare fredelige tilskuere og allemannsretten til å ytre seg? 


Retten til å ytre seg gjelder for alle. Også for de vi ikke «liker», så lenge det er en omsøkt og lovlig demonstrasjon.


Disse fremtoningene som eksponerer seg, bl a på SIAN`s stands, (Stopp Islamiseringen Av Norge), gjør ikke det de burde gjøre når de hører noe de ikke liker – nemlig å gå sin vei. 


Neida. Disse «motdemonstrantene» angriper og raserer. De kaster steiner, gjenstander av jern, flasker, utemøbler og mat. Og ingen stopper dem!


Jeg var til stede i Trondheim 29. juni i år og så denne pøbelen/»motdemonstrantene» utfolde seg.

Etter å ha klart å rive barrikadene, knuste de alt av sceneutstyr og fortsette med å kaste stein og gjenstander på politiet som hadde gått i dekning bak en politibil.

Det var et helt sinnsykt skue og rart det ikke gikk liv. SIAN`s to medlemmer ble bortkjørt og «seiersrusen» hos pøbelen, som hadde klart å kneble ytringsfriheten, våre demokratiske rettigheter, var stor mens de fikk fortsette å knuse og ramponere og veive med antifa- og kommunistflagg. 


Min henvendelse her er ikke et «reklamestunt» for SIAN eller noen politisk gruppering, men et forsøk på å få til fysiske markeringer for å ta tilbake vår rettmessige ytringsfrihet og få satt en stopper for pøbelveldet som griper rundt seg.

Vise pøbelen at norske kvinner og menn nå reiser seg og markerer at slik atferd godtar vi ikke! 


Og det enten det gjelder SIAN`s stands, omreisende predikanter, politikere på stands eller ei gammeldansforening fra Hallingdal som vil formidle et budskap.

Vi stiller også tydelige krav til politiet at de utøver den plikten de har til å beskytte oss fredelige mennesker som har valgt å stoppe opp ved en stand.


Vi som er tøffe nok og glade i vårt Norge, forlater nå tastaturet noen timer for å vise:
Vi har vært med på å bygge opp demokratiet og velstanden i Norge!


At vi ikke godtar ramp som saboterer vår Grunnlov`s rett til å ytre sine meninger!
At vi er voksne og vi har lest vår historie!
Vi er mange og vi er sterke!


Og i Norge snakker vi sammen og slår ikke ned dem som er uenige med oss.


Tilliten til politisk ledelse og myndigheter er noe tynnslitt. Vi kan ikke lenger være trygge på at myndighetene ivaretar vår sikkerhet, og da spesielt oss som er etniske norske.


Spørsmålet er: Vil politiet forsvare oss om denne uoppdragne rampen går løs på oss?
Det vil vise seg.... Vi slåss ikke med annet enn våre meningers mot.

Forsvarsspray har jeg alltid med meg nå til eget forsvar om det skulle bli nødvendig.

Vi skal imidlertid ikke synke ned på pøbelens nivå her med voldsbruk og remjing, men vi skal «ta litt plass» ved barrikadene, holde oss samlet i våre gule skjorter og se pøbelen inn i hvitøyet med forakt. 


Ytringsfrihetsforkjemperne hadde sin første «opptreden» i Lillestrøm 1. august i år i forbindelse med en SIAN stand. Gå inn på FB siden min å se hvordan det utartet seg.

Vi var ikke så mange i Lillestrøm men du verden så sterke og modige mennesker som sto med meg. 


Det er jo innmari godt å synke ned i sofaen og taste ut sin misnøye?

Nå har vi en sjanse til å organisere oss, bli sterke sammen og utøve press på våre myndigheter om at de gjør det de skal gjøre, nemlig beskytte oss og opprettholde lov og orden i Norge og det uansett etnisk opprinnelse.


Så, tør du være med meg å forsvare ytringsfriheten den 22. august i Bergen, stå med meg ved franskgjerdene, så vil du få utdelt ei knallgul t-skjorte i forkant av standen med teksten «Størst av alt er ytringsfriheten».

Den får du til odel og eie. Og vi skal bære plakater med «Stans angrepene på ytringsfriheten».

Nå er det i tillegg trykt en binders foran på skjorta. Bindersen er igjen et høyaktuelt symbol på at vi ytringsfrihetsforkjempere tar avstand fra nazister og den rasismen som nazismen representerte under 2.verdenskrig. 


Og dette spesiellt til dere innbyggere i Bergen. Møt opp. Forsvar byen deres. Ikke godta vold, tilgrising og ruteknusing som i Trondheim og flere andre steder.

Vis denne historie- og kunnskapsløse selvhatende pøbelen at nå er det nok! 


Til dere som allerede har meldt dere på, tusen takk. Vi treffes i Bergen. 


Til dere som vil melde dere på, send meg en PM, melding eller ring meg på 454 22 660. Da vil dere få nærmere beskjed om oppmøteplass for oss ytringsfrihetsforkjemperne.


Vi skal nemlig gå i samlet flokk til Festplassen og denne «kjerringa» på 60 år, akter gå først.


Viser forøvrig til mitt innlegg på FB fra 17. juli 2020. 


Til sist en «takk» til Sparebank 1 fordi de stanset Spleisen min etter et døgn. Dette var en innsamling til blant annet å betale t-skjorter som Bergens ytringsfrihetsforkjempere skal få.

Den saken er vi ikke ferdig med. Når ble vår Grunnlovsfestede ytringsfrihet krenkende, støtende eller ulovlig, Sparebank 1? 
Bergenserne skal få skjortene sine allikevel.

Vi er mange og vi er sterke!  
Størst av alt er ytringsfriheten!!!
Og del, del, del i hytt og pine!
Leserinnlegg fra Marie Rørvik i forkant av Bergen 22 august 2020
https://alternativ-media.com/2020/08/18/ytringsfrihet-for-alle-i-bergen-den-22-august/

Min egen oppsummering fra Bergensturen følger her:
HEIA YTRINGSFRIHETEN!


OPPSUMMERING FRA BERGENSTUREN.
Endelig har hodet roet seg såpass at jeg kan gi en tilbakemelding fra Bergen. 


Først tusen, tusen takk til dere modige mennesker som møtte opp og tok på dere de gule ytringsfrihets skjortene og sto i lag med meg i kaoset og galskapen.

En spesiell takk til dere tøffe damene som stilte opp! Vi skulle egentlig ikke behøvd å være til stede der for å kjempe for ytringsfriheten som er en selvsagt og uomtvistelig rettighet alle i Norge har. 


Vi som skulle gå med gule skjorter og våre plakater, samlet oss på trappa til politiet i Bergen i forkant av standen på Festplassen kl 13 00. Der sto tre politifolk og venta på oss og de krevde at vi legitimerte oss og viste frem det vi skulle ha med oss.

Politifolkene var greie nok, men det føltes litt rart å bli behandlet på denne måten og denne følelsen forsterket seg når vi så ansamlingen på Festplassen. 


Det var virkelig ikke vi som utgjorde en trussel i Bergen den 22. august 2020!
I utgangspunktet var motdemonstrantene bortvist av politiet fra Festplassen og fått beskjed om å holde seg på Tårnplassen, en og en halv kilometer unna.

Men der sto de, på Festplassen, med sine bannere, egg, steiner og jeg så slåsshansker også. Slik jeg ser det, er det en tjenesteforsømmelse fra politiets side at de ikke fikk unna disse som ikke hadde noen gode hensikter med å være til stede.


Det var en uhyggelig stemning på Festplassen da vi kom. Et raseri en kunne lukte og nesten ta på. Og den støyen. Det suste godt i ørene et par dager etter å ha stått i dette infernoet av hat og raseri.

Noen av oss gulskjortene var samlet på lørdag kveld og det var godt å få snakke om den sorgen og fortvilelsen vi kjente på etter å ha vært i en «krigssone» i vårt eget fedreland.
Og det kunne virkelig gått liv i Bergen den 22.august i 2020. 


Lederen for den lovlige standen, ble slått i hodet med en stein, de sparket ham og de hoppet på hodet hans. Etter pøbelen hadde rasert og slått ned lederen for SIAN, stormet de frem over gjerdene og gikk løs på politiet. Og de jublet. »Vi har seiret!»

En sinnsyk gledesrus over det de hadde gjort. Uten noen tanker om at de kanskje hadde slått i hjel en mann. De ville ha mer. Slikt skremmer meg!


De angrep oss gule skjortene også. Rev plakater ut av hendene våre og knuste dem. En svær mann kom i mot meg og skulle knuffe meg ned. Heldigvis reagerte det sivile politiet og tok ham med seg.

En av våre gulskjorter, ble omringet av ca 10 stykker og fikk et slag mot munnen så han blødde.

Han forsøkte å få hjelp av politiet, ropte og gjorde tegn men opplevde at politiet overså ham. Han fikk hjelp av noen andre oppmøtte og saken er anmeldt med bildebevis og vitner.


Det er ingen «frøkensport» å kjempe for ytringsfriheten i Norge. Men – det er en borgerplikt slik jeg ser det nå.

Nå må våre politikere våkne og stå opp for Norges Grunnlov i lag med oss! Og om ikke politiet får sin autoritet tilbake for å beskytte oss fredelige borgere, kan alternativet være at borgervern dannes og i verste fall kan det bli borgerkrig i vårt land. 


Vi kan unngå dette. Men klokka er fem på tolv nå. Det haster å få satt ned foten og få satt en standard for hvilke tilstander vi vil ha i Norge fremover. 


De gule skjortene er i siget nå. Jeg har fått så masse bra tilbakemeldinger og skjortebestillinger. Og pakker skjorter så fort jeg kan og sender ut.

Og tusen takk til dere som allerede har støttet oss økonomisk via Vips, etter at Sparebank 1 ikke syntes noe om «størst av alt er ytringsfrihet» spleisen vår, og stengte den ned.


Vi har også mottatt flere ønsker om at vi kommer til Oslo med skjortene og står i den stormen som er forventet på Eidsvolls plass fk lørdag. Her handler det både om økonomi og tid. Det koster å få trykt skjorter og det koster å reise. 


Sparebank 1 saboterte som sagt Spleisen vår, men jeg vil komme til å «tigge» litt via Vips slik at vi kommer oss til Oslo. En plan vi også har er å dra til Stortinget 13 september i forbindelse med «Grunnlovsmarsjen» der.

Jeg vil invitere politikere til å møte opp og ta på de gule skjortene og at de forplikter seg til å rydde opp i volden som utøves mot ytringsfriheten og ulike mennesker med ulike budskap som står på lovlig grunn. 


Det er «noen der ute» som ønsker å ta meg nå, brunbeise meg, kalle meg «høyreekstrem» og med påstander om at de gule skjortene er «SIAN`s disipler». 
Dette er ikke uventet og jeg legger det absolutt ikke på meg.

Jeg vet hvem jeg er og vil fortsette med å være den jeg er. Ikke er vi gulskjortene organiserte opp i mot noen politisk gruppering eller annen forening heller. Vi kjemper for alles ytringsfrihet på tvers av politiske interresser.


TV 2 gjorde et intervju med oss. 3-4 ganger fikk vi spørsmålet om vi var medlemmer eller sympatisører med SIAN.

Nå tror ikke jeg at journalisten var tungnem eller hørselsskadet på noen måte, men intervjuet ble ikke sendt kl 18 30 som de lovte meg. Jeg tror det har noe å gjøre med at det ikke lenger var interessant når de ikke kunne koble oss til SIAN.


Og det er triste saker. Hvor er det blitt av den gravende journalistikken og objektiviteten?


Jeg ser også at det nå er en del mennesker, mange med høy utdannelse, som går ut og diskuterer retorikk og symbolbruk fra folk som snakker fra en stand. «Hadde de bare snakket på en annen måte» og  «oppført seg annerledes».


Dette blir en avsporing for meg. Så lenge folk har en grunnlovsfestet rettighet til å ytre seg og politiet/myndigheter anser det som blir sagt som innafor, så er det ikke min sak å kommentere retorikk/symbolbruk eller forsøke oppdra andre mennesker slik at det de sier blir mer spiselig for meg.

I mitt hode er det så enkelt at om det er noe som støter meg eller noe som jeg finner lite interessant, så går jeg min vei.

Og jeg blir ikke krenka eller fornærmet om noen er uenig med meg. Det skal de jammen få lov til! Men – å utøve vold mot de en er uenig med, det er totalt uakseptabelt!


Og jeg krever min rett til å bli beskyttet av politiet og myndigheter om det utøves vold mot meg!


Alternativ Media slipper snart en film de har laget basert på filmingen sin i Bergen. Følg med Alternativ Media. De tør å vise Norge det som NRK og TV2 burde vise. 


Da skal jeg forsøke å komme meg til Oslo til førstkommende lørdag og Eidsvolls plass. 


Og jeg tar med gule skjorter. Følg med og møt opp å ta på skjorte. Nå tar vi kampen sammen!

(Videoklipp fra Bergen 22 august 2020)
https://www.youtube.com/watch?v=S3IRGTkdAlA

En av gulskjortene ble angrepet av 8-10 stk og slått slik at han blødde fra leppa. Saken ble anmeldt men siden "henlagt da gjerningsmannen var under 18 år".

Ønsker du å støtte,kjøp effekter T-skjorte,caps, jakke kom til butikk