STØRSTE RETTSAK I VERDEN? Nürnberg, med et gruppesøksmål

STØRSTE RETTSAK I VERDEN? Nürnberg, med et gruppesøksmål

Akkurat nå forberedes en ny domstol i Nürnberg, med et gruppesøksmål under beskyttelse av tusenvis av advokater rundt om i verden bak den amerikansk-tyske advokaten Reiner Fuellmich, som straffeforfølger de ansvarlige for Covid-19-skandalen manipulert av Davos Forum.

I denne forbindelse er det verdt å huske at Reiner Fuellmich er advokaten som lyktes med å bedømme bilgiganten Volkswagen med hensyn til de manipulerte katalysatorene. Og det er den samme advokaten som klarte å dømme Deutsche Bank som et kriminelt selskap.

I følge Reiner Fuellmich er all svindel begått av tyske selskaper latterlig sammenlignet med skaden som Covid-19-krisen har forårsaket og fortsetter å forårsake. Denne Covid-19-krisen bør omdøpes til «Covid-19-skandalen», og alle de ansvarlige bør straffeforfølges for sivile skader på grunn av manipulasjoner og forfalskede testprotokoller. Derfor vil et internasjonalt nettverk av forretningsadvokater be om den største saken gjennom tidene, Covid-19-svindelskandalen, som i mellomtiden har blitt til den største forbrytelsen mot menneskeheten noensinne har begått.

En Covid-19-undersøkelseskommisjon er opprettet på initiativ av en gruppe tyske advokater med sikte på å bringe en internasjonal gruppesøksmål ved hjelp av angelsaksisk lov. Her er sammendraget av Dr. Fuellmichs siste kommunikasjon fra 15.02.2021

Høringen av rundt 100 internasjonalt anerkjente forskere, leger, økonomer og advokater, som har blitt gjennomført av Berlin-undersøkelseskommisjonen om Covid-19-affære siden 10.07.2020, har i all sannsynlighet vist med en viss sikkerhet at Covid-19 skandale var aldri et helseproblem. Snarere handlet det om å konsolidere den ulovlige makten (ulovlig fordi den ble oppnådd ved kriminelle metoder) til den korrupte «Davos-klikken» ved å overføre rikdommen til folket til medlemmene i Davos-klikken og ødelegge spesielt små og mellomstore bedrifter. . Plattformer som Amazon, Google, Uber, etc. kan dermed legge til sin markedsandel og formue. ”

Status for Covid-19 komiteens henvendelse

A. Covid-19 som en avledningstaktikk for bedrifts- og politiske «eliter» for å flytte markedsandeler og formue fra SMB til globale plattformer som Amazon, Google, Uber, etc.

B. bidraget til den audiovisuelle avgiften til gjenoppbyggingen av et nytt medielandskap som tilbyr virkelig uavhengig informasjon

C. Gjøre regionale landbruksstrukturer trygge

D. Å lage en sikker regional valuta for å forhindre at en ny valuta kommer «ovenfra» bør tildeles i tilfelle god oppførsel.

Psykologiske betraktninger om situasjonen: hvordan ble det til?
Søksmål om annullering av godkjenning av vaksinasjon, anlagt mot EU-kommisjonen, rettssak i New York angående status for PCR-tester, tyske rettssaker, kanadiske studier, australske rettssaker, østerrikske rettssaker, rettssaker for Den internasjonale domstolen og EU-domstolen av menneskerettigheter.

«Vi har sett hva som er bekreftet gang på gang: graden av fare for viruset er omtrent den samme som for sesonginfluensa, enten det er et nytt virus (helt eller delvis produsert) eller om vi bare har å gjøre med et influensa kalt «Covid-19 pandemi». I mellomtiden kan Drostens PCR-tester ikke engang fortelle noe om smittsomme infeksjoner. For å gjøre saken verre har helse- og økonomisk skade forårsaket av tiltak mot Covid-19 vært så ødeleggende at vi må snakke om et nivå av ødeleggelse som er historisk unikt. «

Det faktum at helse aldri har vært et problem er spesielt åpenbart, bortsett fra at injeksjoner av genetisk eksperimentelle stoffer forkledd som «vaksinasjoner» nå forårsaker alvorlig skade, inkludert fatale konsekvenser, i stor skala. Verdens befolkning har blitt brukt som marsvin for disse eksperimentelle geninjeksjonene både gradvis og ekstremt raskt. For å styrte befolkningen i panikk ble farlige og skadelige nedleggelsestiltak innført (også ifølge WHO) med obligatorisk, unødvendig og farlig maskering og sosial distansering, unødvendig og kontraproduktiv. Befolkningen var dermed «klar» for injeksjonene.

I mellomtiden krever flere og flere mennesker, ikke bare advokater – og med rette – i tillegg til en umiddelbar slutt på disse morderiske handlingene, en rettslig gjennomgang av en virkelig uavhengig internasjonal domstol etter modellen i Nürnberg-rettssakene. Et eksempel på et slikt krav og et rørende utdrag fra en tale av den engelske legen Dr. Vernon Coleman har vært på youtube, men er fjernet. Men her er en annen lignende.

I tillegg viser et intervju med en varsler på et sykehjem i Berlin at av de 31 menneskene som er vaksinert der, noen av dem med makt, i nærvær av Bundeswehr-soldater, og som testet negativt før vaksinasjon, er 8 nå døde og 11 er utsatt for alvorlige bivirkninger.. ” (Jag 2020news.de/whistleblower-aus-berliner-altenheim-das-schreckliche-sterben-nach-der-impfung/)
Ekstraordinært møte i Covid-komiteen i Berlin onsdag 17.02.2021

I denne sammenheng vil et ekstra møte med Berlin Covid Committee finne sted onsdag 17.02.2021, live og med mange gjester som deltar via Zoom.
Fra klokken 14:00 og utover vil situasjonen bli oppsummert. I tillegg vil det bli diskutert hvordan bidragene fra avgiften for audiovisuell lisensavgift kan beholdes og brukes til rekonstruksjon av et nytt medielandskap som virkelig tjener ytringsfrihet, og hvordan bidragene som allerede er betalt de siste elleve månedene med meningsløs propaganda. kan gjenopprettes gjennom en formell kunngjøring.

Det vil være tilskudd og diskusjoner om hvordan matsikkerhet kan sikres, særlig ved å styrke regionalt landbruk. Men også ved å opprette regionale valutaer, om nødvendig med EUs tilbakevending til EF, om hvordan man kan sikre at politikken til ‘Davos-klikken’, som er basert på å trykke penger ut av ingenting, kan stoppes og tilbake til stabile valutaer kan bli oppnådd.

Fremfor alt vil eksperter forklare hvordan det er mulig at vi er i denne utpressingssituasjonen utenkelig selv for et år siden.

I løpet av den andre delen av økten, som starter klokken 19.00, vil verdensberømte personligheter på høyt nivå kommentere tilstanden i den nåværende internasjonale rettssaken, inkludert de ulike kollektive handlingene, oppsummert ovenfor. Men det vil også bli diskutert hvordan de viktigste gjerningsmennene, særlig politiske gjerningsmenn, av forbrytelsene mot menneskeheten begått her kan og må bringes for retten under sivil- og strafferett innenfor rammen av en ny internasjonal domstol som skal opprettes i samsvar med retningslinjer for Nürnberg-prøvene. med internasjonal distribusjon. «

Lenken til covidkomiteens spesielle sesjon som er kunngjort her, vil være tilgjengelig 17.02.2021 via komiteens nettside (corona-ausschuss.de).

Kommentar:

For å forstå fullt ut hva som står på spill med denne nye domstolen i Nürnberg for å dømme tidenes største sak, er det ved å trekke tråden i Dr. Drostens løgn om å forfalske PCR-testprotokollen på vegne av Davos-klikken, som alt vil skje: sponsorene til det økonomiske oligarkiet, Klaus Schwab, den store arkitekten bak dette gigantiske giseltaket, politikerne som står som EU-ledere, de væpnede gren av implementeringen av Drostens og WHO-direktiver som førte alle vestlige regjeringer i går til å ta de ødeleggende beslutningene om nedleggelse, portforbud, obligatorisk maskering og sosial distansering, og i dag av dødelige vaksiner for de eldste blant oss.

«Det er disse sannhetene som vil ta ned maskene til de ansvarlige for forbrytelsene. Til politikerne som har hatt tillit til disse korrupte figurene, sier Dr. Fuellmich, “fakta som presenteres her er livline som vil hjelpe dem med å sette rekorden og starte den sårt tiltrengte vitenskapelige debatten for å unngå å gå sammen med disse kriminelle sjarlatanene.

For det andre er to forslag fra Covid-komiteens ekstraordinære møte i Berlin av spesiell interesse i lys av denne nylige kommunikasjonen fra Dr. Fuellmich:

For det første måten matsikkerhet kan sikres på, noe som virker noe surrealistisk med tanke på dagens situasjon. I følge Klaus Schwabs planlegging for Davos Forum er dette ikke tilfelle. Han har spådd en pause i næringskjeden fra slutten av andre halvdel av 2021 (nouveau-monde.ca/fr/la-quatrieme-phase-de-schwab/).

For det andre etableringen av regionale valutaer. Der er det klart at Covid-komiteen i Berlin allerede forventer verdensmarkedskrasj som er på vei, og at det økonomiske oligarkiet i Davos Forum har til hensikt å dra nytte av å sette opp den europeiske digitale valutaen i påvente av en verdensvaluta, å skape en kinesisk sosial kreditt som middelklassen til alle folk ble ødelagt av nedleggelsen av deres virksomheter, små og mellomstore næringer og bedrifter, kultur- og turistnæringer, idrettsanlegg osv.

Disse to aspektene ved giseltaking 2.0 alene, der den vestlige verden har vært et offer i nesten et år, burde logisk sett være motiverende nok til at vi definitivt forstår at vi står overfor et «populicid» som bare ber oss om å knuse oss selv hvis vi forblir passive, med armene krysset uten å gjøre noe.

Derfor bør hver av oss gjøre alt vi kan nå for å sikre at denne internasjonale rettskoalisjonen kan settes i drift så snart som mulig. Derfor bør alle vi som ønsker å delta i den franske advokatens kollektive handling for å delta i denne gjenfangelsen av våre friheter, allerede komme i kontakt med den kollektive handlingen innen 21. februar (francesoir.fr/opinions-entretiens/interview-me- virginie- de-araujo-recchia-avocate-au-barreau- de- paris). Vår overlevelse koster både vår og våre barns fremtid.

Skrevet av Jean-Michel Grau

Innlegg lånt ifra: bakomkulisserna.biz


Takk for at du leste ????

Hvis du likte denne artikkelen, kunne du lagt igjen et bidrag som hjelper Liber Lysing med å utvikle seg?

MPESADUKA, er en Gratis plattform hovedsakelig for øst Afrika.

Du kan Hjelpe oss å holde tilbudet oppe ved å donere noen kroner på (Mpesaduka.com) vipps på 403 10 231