DE BESTEMMER HVA SOM ER FAKTA

DE BESTEMMER HVA SOM ER FAKTA

Ok?!?!?

EU samarbetar med sociala medier och plattformar där man uppmuntrar att lyfta fram tillförlitliga källor och flytta ner innehåll som efter faktakoll visat sig vara falsk eller missvisande….osv…..man har även på sidan (se bild, alt följ länken) lagt upp vad som är ”fakta/rätt” ang 19.

De har alltså ett samarbete där man tydligen är överens om att läkares vittnesmål om alternativ medicinering som funkar, om biverkningar så som sjukdom och död, analyser och jämförelser av ???? blod och icke ???? blod, ???? funktion i kroppen osv, ska undanhållas människor världen över.
Att forskares och vetenskapsmäns kunskaper och studier av ???? och 19 inte är korrekta trots att de är framstående människor inom medicin, microbiologi, fysiologi, anatomi, patologi, kemi osv osv. Utbildade av utsedda som anses ha rätt kunskaper för att kunna lära ut och enl de krav som är för att få de intyg som krävs för att kunna titulera sig ex läkare, forskare eller vad man nu är.
De som tidigare var experter är helt plötsligt odugliga, oärliga och eftersom man säger att de uttalar falsk info så måste de anses som onda och elaka människor som vill orsaka andra lidande. Bevisen i form av filmade analyser och påvisad statistik som är både logiska och matematiskt omöjliga att ifrågasätta är falska, men själva kan de inte visa på bevis som inte kan motbevisas eller ifrågasättas. Vi ska bara lita på deras ord och bortse från det uppenbara…..

Jag fick lov att se på filmen 2 gånger för att försäkra mig om att jag hörde rätt. 
Man förklarar inte på något vis vad det är som är falskt med den infon som de flesta av oss hänvisar till, utan tar upp exempel som jag aldrig hört innan och som vilken idiot som helst inte skulle gå på. 

Vi ska inte tro på påståendet att man ska dricka blekmedel….man kan faktiskt dö av det ???? no shit sherlock ????????????
Vi ska heller inte tro på tvålen som ska ta död på Coronavirus maskar……det är bara ett sätt för tillverkaren att tjäna pengar……vadå❓ kan man inte tvätta bort ett virus som sitter på insidan av kroppen ????……..

Vilken idioti!!!!!

Snälla ni som tror på detta med 19 och ????….. nu måste det väl ändå med allt som kommer fram, vara ganska så uppenbart att ni behöver stanna upp och tänka till. 

Deras sk ”sanna” information kring allt och ENBART deras får yttras eller publiceras. Deras överenskommelse i kombination med deras sätt att hantera andras åsikter genom censur är ju uppenbar. 

Va inte de idioter som det antas att vi är. 

Censurerar man nu detta inlägg, deras egna ord…ja då om någonsin övertygas jag om att det finns levande hjärndöda…..

https://audiovisual.ec.europa.eu/en/video/I-187719?&lg=EN