FOLK MÅ VÅKNE

FOLK MÅ VÅKNE

NEW WORLD ORDER OG ELITENS PLAN

En gammel plan, som eliten nå intensivere presset på å igjennomføre.

Wikipedia: Wells's motivation for writing The New World Order was based upon the outbreak of World War II.Wells was concerned that the Allies had no clear statement of aims for fighting in the war and that this would lead to the continuation of the pre-existing balance of power. In The New World Order, Wells writes that without a revolution in international affairs and the establishment of human rights, then further destructive wars were inevitable.

The New World Order received praise for its imagination but was also criticised for its lack of technical detail and emphasis on collectivisation.

NÅ:

Det virkelig store problemet i verden nå, er FN med alle sine underorganisasjoner og World Economic Forum, og en del superrike som vil herske over folket...

De "sår" frykt over hele verden, krig ,sykdommer,pandemier, priser på mat,strøm og andre nødvendige ting..

Så i dag

DE LYVER OG STJELER..OG ER DESPERATE ETTER MAKTEN..

DONT MISS TO NOTE THAT RUSSIA TOO WAS A PART OF THIS

The satanic G7 Group wants to replace cash money with a digital banking system, a cashless society that runs off a social credit system like China, if this happens they won’t be giving any of us real money but coupons/vouchers as a replacement. 

The governments want the power to switch off your life by a touch of a button. The decentralisation of information, the truth, power & crypto has shaken up the government, this is why they need a social credit system and a cashless society to regain control of the masses. 

Elites/satanists want total control of our life, information, our money, how, when and where we spend it. This is why inflation is going out the roof they are trying to crash our economy for the great reset. 

Things may get worse before it gets better!

Se video :

De snakket helt åpent om det-behovet for å innføre en ny "verdensregjering", altså en stø kurs bort fra nasjonalt selvstyre og demokrati.

POLITIKERE SOM BRYTER GRUNNLOVEN!

https://www.dagbladet.no/nyheter/taus-om-grunnlovsbrudd/73698973

NÅ BRGYNNER OGSÅ JOE BIDEN å fortelle om dette. En Ny verdensorden, som vi har pratet om i lang tid.  Det er årsaken til virus, krig og djevelske.. for å tvinge jordens befolkning inn i en ny orden, UTEN DEMOKRATISKE FUNKSJONER!


Klodens og menneskehetens problemer var så enorme at hele verden måtte settes under administrasjon av en ikke-demokratisk elite som fritt kunne definere og diktere menneskehetens kår, i alle land og områder.
Ideen fikk et voldsomt moment, og alle som ville være med på på avviklingen av Norge som suveren stat, kappedes om å "fremsnakke", som Støre kaller det, elitens billett til en plass i solen.

NÅR folk ser på farmen, skjer det noe helt annet i verden..

Her har dere en oversikt over  hvem som er med i World Economic Forum, i den Danske Regjeringen, og som er underlagt 
Klaus Schwab sine planer 

Spørsmålet er ?

Hvor mange av våre politikere er med i denne kriminelle organisasjonen ?

Se listen her : https://fbf.one/wp-content/uploads/2021/08/Folketinget-og-WEF.pdf?fbclid=IwAR2TlQsR-Ipmhp_Ce8a3M40iEhCpSeH61GWDy5AYtis1E8kWHgKS_CFszEA

HUSK AT DETTE ER VALGTE POLITIKERE SOM SELGER DIN STEMME! 

Uten ditt samtykke!

Problemene som gjorde det avgjørende å avvikle nasjonalt selvstyre og demokrati, var temaer som "klima", migrasjon, "pandemier" forurensing, og kriminalitet, herunder terror.

Det ble fremmet som forbilledlig å overvåke  HELE befolkningen, HELE tiden, alltid.


Det materielle pengesystemet måtte avvikles da det ga mye bedre kontroll over alle mennesker med et digitalisert pengesystem, som muliggjorde absolutt kontroll over ikke bare hvem som fikk bruke penger, og komme seg rundt, men også full oversikt over hva folket brukte penger på og når.

Det viste seg under protestene i Canada, hvor myndighetene sperret konti for å tvinge motstanden mot myndighetene i kne.

Friheter vi tidligere tok for gitt, og som føderetter å betrakte, ble brått feid av bordet av hensyn til "den globale sikkerhet". Vi kunne ikke lenger føre private samtaler, eller bevege oss uten være avlyttet og overvåket.


Vi kunne ikke lenger ha råderett over hverken våre kropper eller sinn. Vi kunne ikke lenger ytre oss om hva som helst uten alvorlige konsekvenser.

Det er for et større, felles gode sa de. Vi måtte bare renonsere på frihet i alle former, autonomi, og privatliv. Staten eller verdensregjeringen krevde full kontroll i minste detalj.

Og folket jublet, eller nikket forståelsesfullt på hodet, og aksepterte den nye verdensordenen.


Du kan tenke det høres utrolig ut, men det var så sterke krefter i gang for å tvinge folket bort fra sine gamle levesett og livsbetingelser at det føltes helt naturlig å følge strømmen.

Våre egne valgte ledere gikk praktisk tatt enstemmig inn for planen, med pressen, kongehuset og andre profilerte maktmennesker som ivrige støttespillere. Alle som ville være noe logret for ambisjonene.


Kritikk ble avfeid som onde konspirasjonsteorier, på tross av at lederene fortalte om planene i klartekst og full offentlighet, men folket lot seg lede. De ville jo ikke være nasjonalistrasistnazister heller. Alt var jo for et større gode. At vanlige mennesker skulle kontrolleres og overvåkes som om de var laboratoriemus.

Se dette link

https://steigan.no/2022/03/zelenskys-oppstigning-fra-komiker-til-president-i-ukraina-spenn-fast/?fbclid=IwAR1N_JGt6qFbWUSz-fvC1wih_NN5xuSRJAyL1FZOzJloyrosXg-YLnRAamo

Er Ukraina et nazist rede?

BARE Å VÅKNE,NWO, WHO, WEF... PRESSER PÅ..BAK I KULISSENE. 

Alt henger sammen, kriger,pandemier...

AUSTRALIA

UKRAINA

(Lånt av en frittalende venn).

Fire in the hole. 

Havreneket av en president i Ukraina er en ulovlig valgt president for de som enda ikke har forstått det. Han ble valgt inn ved hjelp av Kommunistene og Obama i spissen. Laboratoriene for denne pandemien du har opplevd og de ti neste ligger i Ukraina. Ukraina er den mest nazistiske provinsen i hele verden. Nazismen, kommunismen og islamismen er faktisk tre av samme greia. Alle under kontroll betyr disse 

La deg blinde av at Ukrainas president er jøde og plutselig har hele venstresiden som har hatet jødene i alle år fått medlidenhet for en jøde. Storpolitikk dette her og snart er det 1-mai og bannerne ruller ut fra Youngstorget med påskriften.... Boikott Israel som i bunn og grunn betyr... drep jødene. Zelenskyj er satt i beredskap for kommunismen. Sånn ser jeg det. Putin har et poeng her altså der han vil globalismen til livs.

De fleste har glemt at det var Putin og Russland som stanset Isis og la de flate der globalistene med Usa og Demokratene hvis Obama styrte liksom litt liksombombet de og aldri helt fikk stanset terrorgruppa. Nå vet vi som fulgte litt med at Isis ble opprettet av nettopp Obama og fru Clinton som utenriksminister som en opprørsgruppe for å styrte Assad i Syria. Give me a break for hvem som er idiotene her. 

Jødene er et forfulgt folkeslag, men det er ikke sånn at all jøder går med en glorie over hodet hele tiden. De har sine utvandrere de også, eller satt i styret og stell for å utvandre landegrensene. 

Epstein var jøde. Ghislaine Maxwell er jøde. Pensjonerte Isis leder Al-Baghdadi het egentlig Simon Elliot og var jøde. Det er lov å ha mer enn to tanker i hodet samtidig.

Takk for oppmerksomheten,se video under:

En som forteller rett ut:

https://www.facebook.com/pjhenningsen/videos/4723392724454337/

BARE DETTE ER SKREMMENDE!:

Sprøtene for svineinfluensa vart stoppa etter ca 500 alvorlige bivirkninger. Idag har vi passert 6000 alvorlige bivirkninger og det groteske teateret går for fullt og Inge bjeller ringer blandt ett hjernevaska folk i koma.

En annen ting..

This is the most scary thing Ever In Mankind
See enclosed documents as sourced from this link:
Basically Chinese Social Credit System
Its now Official
This is George Orwellian 
ON STEROIDS!
Do not miss that Russia is part of this
However NOT POLAND, who not even allowa cash in Zloty to be replaced with Digital Cards for payments
Neirther Ukraine.

This can only possible be implemented in USA before Trumps MAGA is back, by 10.11.2022.

So this is coming In 2022!
Or never!
This should be the focus!
STEELTRUTH!

 Lenger video:

Fortsettelse kommer....

Ps.et lite bildet til ettertanke:

Men følg oss på :

Www.dinmakt.no

"Vi graver bare dypere"

Synes det er intresant å følge oss, og har lyst å støtte, vipps nr.403 10 231