FULLVACCINERAD

FULLVACCINERAD

Dag 5 i Covid ! 

FULLVACCINERAD ! Pfizer !

Jag är 
Vältränad ( tränat på elite nivå i 27 år ) 
Inga underliggande sjukdomar 
Inga allergier 
Stark som en jävla oxe då jag är military trainer . 


Har INTE ens haft en förkylning sen 2017 . 

MEN sen jag tog 1a vaccinet blev jag jättedålig , nått hände med min kropp . Jag började få svårt för högintensivträning , pulsen hängde ej med . Detta märker jag direkt då jag har erfarenhet och kunskap bakom detta inom avancerad träning , jag kände att nått va fel . 2ndra dosen va inte lika illa men här kände jag att min koncentration började slacka efter , trött osv .

Min kropp slås ut och slåss helt plötsligt mot något som jag fått insprutat i en fullt frisk kropp , ett vaccin som inte är beprövat . MEN jag gjorde min plikt i samhället , jag kavlade upp ärmarna och vaccinerade mig ....där gick min hälsa åt helvete .

Men då får man höra ....men det hade kunnat vara värre om du inte vatt vaccinerad ...ja mycket möjligt ...MEN det hade kunnat vara BÄTTRE med . DET ÄR INGEN SOM VET ! 


Och självutnämnda experter på FB e knappast personer jag tar en konversation med . Det enda jag  vet är att nått e jävligt fel , och jag känner min kropp bäst ! 

Mina symptom då jag är fullvaccinerad ! 
Över 39 grader feber i 4 dagar. 
Tryck över bröstet 
Andnöd 
Svettningar 
Ont i ländryggen 
Svimmningar 
Kraftigt illamående 
Absolut ingen lukt eller smak kvar 
Frossa från helvetet 
Ont i varenda molekyl I kroppen 
Huvudvärk som jag aldrig skådat innan 
Svag 
Tappad röst 
Hosta 
Domningar 
Ont i halsen 
Bihålorna helt fyllda 

Jag kan fortsätta med denna lista men en sak e säker ....detta är inga milda symptom och JAC vet att egentligen skulle jag ringt ambulans och legat på IVA men jag e en föcking fighter och rider ut denna skit . Solidaritet my ass att jag tar 3dje sprutan  ,  boosta vad ? Min död ! Solidaritet för vad? ....för att kosta på min hälsa för att nån har sagt någonting om nått som egentligen ingen vet nått om . Det ska fan räcka med 1 vaccin !
Jag är fortfarande ung och min son behöver mig , här ska jag inte spela bort mitt liv längre bara för att ta ett skott för en person som skiter fullständigt I mig och min hälsa .
Jag respekterar ALLA oavsett vaccinerade eller ovaccinerade men INGEN ska komma till mig och säga dittan eller dattan om vad jag ska göra eller vad som är bäst för mig . Jag har svart på vitt vad denna skit kan göra med dig och jag tror att corona skiter fullständigt I om du e vaccinerad eller ej .
Och enligt mig ...regeringen har panik för dom har ingen aning om själva vad som händer!
Säg som det är istället ....vi vet inte vad som händer , vi vet inte varför och vi vet inte hur vi ska hantera det .....DÅ får ni min respekt .....för det är då ni säger SANNINGEN !