JEG ER BLITT LURT!

JEG ER BLITT LURT!

Bra skrevet og deler dette perspektivet:

Alle som har slått seg til ro med at koronapass ikke blir innført, sover i timen.

Norges helseminister, Ingvild Kjerkol, uttalte på tirsdagens pressekonferanse (01.02.22) at myndighetene nå jobber med å legge til rette for "omfattende bruk av koronasertifikat".

Se denne svenske filmen, så blir det en brikke til som faller på plass?

Dette betyr i klartekst at myndighetene har satt i sving et kobbel dyktige jurister og fagmyndigheter, som nå jobber iherdig med ett eneste formål: Å forandre lovverket og legge til rette for innføring av koronapass i Norge. Det er altså betydelige ressurser som investeres i dette sinnsyke prosjektet. Myndighetene har ikke tenkt å tape.

Følgene av koronapass er mange og kompliserte, men dypest sett: Innføring av koronapass vil knuse fundamentene av hva vi som enkeltindivider kan sies å være i relasjon til natur, medmennesker, samfunn, stat og myndigheter. Disse fundamentene har vokst seg solide gjennom våre forfedres mange kamper mot styresmakters stadige undertrykking og overgrep. Innføring av koronapass vil være en utilgivelig hån overfor alle forfedre som opp igjennom historien har måttet kjempe mot tyranniet.

Ved å innføre koronapass vil samfunnet slik vi kjenner det fra før smittevernstatens terrorvelde neppe komme tilbake, i hvert fall ikke i vår levetid. Fortsatt lever vi med regler og sikkerhetsprosedyrer som direkte følger av 11. september 2001, mer enn 20 år etter. Når tiltak og prosedyrer først settes inn så har regimet kommet for å bli. Regimet blir vår "nye normal".

SÅ HAR VI ENDA EN VIDEO FRA 2014...

Forstår du planene?

Ved å innføre koronapass i Norge, så tvinges vi å overgi all vår frihet og alle våre rettigheter til myndigheter og styresmakter, som fra Brüssel kan bestemme at vi må injiseres for å kunne gå på jobben, skolen, kaféen, matbutikken eller treningsstudioet – eller i det hele tatt for å omgås våre egne. Friheten vi har tatt for gitt siden vi kom til verden vil forsvinne i ett gigantisk jafs. Denne friheten kommer ikke tilbake.

Argumentene mot koronapass er utallige. Argumentene for koronapass er ingen. Ethvert argument som presenteres til fordel for innføring av koronapass kan tilbakevises med vitenskap, logikk og grunnleggende idéer om frihet og menneskerettigheter. Likevel fortsetter myndighetene å insistere på å ville innskrenke vår frihet og forvandle hver eneste av oss til kveg. Dette skal vi ikke la skje!

Det er ingenting ved den usynlige trusselen som i over to år har sirkulert rundt oss som tilsier at koronapass er proporsjonalt med trusselen. Det vi ser er opportunister som vil bruke hendelsen til å krisemaksimere og innføre permanente kontrolltiltak over hodene på oss. Norge er ikke en uskyldig utpost i en komplisert verden, men et land som for lengst er underlagt hegemoniske krefter, som ustanselig søker å innskrenke vår frihet og ta kontroll over nær sagt alt vi foretar oss. 

Skal vi la oss diktere som kveg av disse tyrannene? Hvilket samfunn skal vi overlate til framtidige generasjoner?

Dette er vår tids verdenskrig. Vi har avansert fra skyttergraver til teknologisk og psykologisk krigføring, hvor propagandaen dikterer folks tanker og følelser. Denne krigen er en foreløpig kulminasjon av noe som har ligget i emning siden inngangen til dette årtusenet. Det er en krig mot institusjonenes byråkrati og dens moderne slaveri. Tiden er her nå for å stå opp mot tyranni fordekt som velgjørenhet. Vi er født frie mennesker og vi skal dø som frie mennesker!

Nå kommer snart neste omikron variant som er mer smittsom en den første, da vil de kjøre på med nye tiltak pga det blir for mye fravær i arbeidslivet.

Hele Europa jobber nå for å endre lovverket for å innføre pass uten om smittevern loven.

Til info så er jeg fullvaksinert og innsett at jeg har blitt lurt angående deltagelse av denne såkalte «dugnaden».
Så jeg vil pent be de som støtter segregering og ønsker koronapass om å slette meg som venn før jeg gjør det.

La oss legge til en video:

____

Ta med denne videoen også: link >>> 

Hva med denne da link>>>

Og dette:

Dagbladet kunne nylig rapportere at 17 år gamle Viggo Sørensen, et av verdens største talenter i golf, plutselig døde av hjertestans. Timer senere fulgte Dagbladet opp med å rapportere at Flügger-gründer og mangemilliardær Michael Mortensen (49) brått og uventet døde.

Men Dagbladet spør ikke hvorfor en topp trent idrettsungdom plutselig dør av hjertestans, eller hvorfor dansken i sin beste alder dør brått og uventet.

Norge intet særtilfelle

Om Norge var et særtilfelle, så var det kanskje ikke så stor grunn til bekymring. Men majoriteten av vestlige land rapporterer nå om til dels betydelig overdødelighet, mange opp mot 40 prosent, enkelte med godt over 80 prosent.

Det Europeiske rapporteringssystemet EudraVigilance og amerikanske VAERS kan i sum rapportere om over 4,464,486 skader blant mRNA-vaksinerte, hvorav 60,534 er dødsfall og rundt halvparten av skadene er alvorlige.
For eksempel viser VAERS-data at hjertesykdom blant vaksinerte under 30, er opp 15,600 prosent.

De færreste skader blir rapportert

Den mye omtalte «Lazarus»-rapporten» fra 2010 konkluderer med at under 1 prosent av slike skader blir rapportert. Nyere og mer konservative eksperter mener at vi trygt kan multiplisere dagens tall med 40. Uansett hvilken multiplikator vi bruker, så er skadeomfanget enormt.

LA OSS KOMME MED NOEN EKTE  BIVIRKNINGER skrivet av EKTE MENNESKER!

#Bivirkninger 

Nå har jeg fått informasjon fra nære venner. Hun ene har tatt 3 injeksjoner, og fikk korona/forkjølelse. Hun kunne dele at hun aldri før har vært så syk før. Han andre har siden han tok 2 injeksjoner vært forkjølet 3 ganger, og mellom øktene følt at han har brygget på noe i ett sett - Mao vært dårlig form hele veien.:(

Hva tenker dere andre - Er dette typisk etter injeksjonene?

#Bivirkninger 

PS. Vedkommende ble syk etter vaksinen!

#Bivirkninger Bekymret 

Hei Sigve, fikk ikke bekreftet vennskapsforespørsel da du hadde over 5000 venner. da får vi være tålmodige. :-)

Jeg snakker med endel kunder på telefon og unormalt mange har tung influensa og ligger til sengs. folk i 30-50 åra.....kan det være immunforsvars problemer som begynner å vises.

Har drevet med dette i noen år og merket dette denne uken og vet at kollegaer har unormalt mange ansatte som er syke.  

Ser også voldsomt mye ambulanser på veien i forhold til før sommeren 2021 (før dose 2 og 3 kom)

___________

VIL DU FORTSATT BOOSTE DEG?

Mpesaduka.com blog

VI GRAVER DYPERE OG DYPERE

PS. Send oss nyheter og tips på 403 10 231 det er også vipps nr.om du vil støtte meg i å grave dypere.

Takk