JEG SKAL FORTELLE DEG NOE

JEG SKAL FORTELLE DEG NOE

Kopiert;

Jeg skal fortelle deg noe.

Ting er ikke som du blir fortalt på TV. 

Uten innvirkning fra USA og vesten, så hadde ikke denne krigen funnet sted. 

Sterke krefter fortalte Napoleon at nå skal du ta og gå inn og knuse Moskva. Siden ble Hitler fortalt det samme, og USA finansierte det hele igjennom Prescott Bush, far til CIA direktør og President Bush. DETTE ER FAKTA.

Russerne gikk nå inn og gjorde kål på både Napoleon og Hitler, det er også fakta. Etter dette så har vesten vært fullstendig hektet på å ta Russland. Hvert eneste menneske har blitt øretutet om at man skal ta disse her fordi kommunismen er en trussel for disse. DETTE ER FAKTA.

Så kom vi til den kalde krigen, og USA og Europa dyrker hatet videre, Russland eller rettere sagt Sovjetunionen skal knuses. Man har organisert og tryllet fram de mektigste frimurerene i verden, organisert dem i en masse med foreninger som har som formål å bekjempe kommunismen. Dette startet med bilderberggruppen, opprettet av CIA.  Til slutt klarer man å å få Sovjetunionen til å gå i oppløsning. DETTE ER FAKTA.

La oss sammenligne Sovjetunionen med en sykkel. USA greier å plukke den fra hverandre, og selv om de VET at disse nærmeste landene ikke kan gå inn i NATO eller alliere seg med vesten på alle måter, så går disse inn og manipulerer disse til å tro at dette er fullt mulig. I alle fall, USA bruker Bilderbergruppen og alle disse organisasjonene som de igjen i tur og orden har opprettet, til å demontere sykkelen, og etterpå så hevder de at hver del tilhører dem. Krimhalvøya er bakhjulet. Russland tar tilbake bakhjulet. 

Ukraina er selve drivverket fordi Ukraina var selve hjørnestenen i Russland. Dette ble demontert i form at et kupp gjort av USA. Dette er også FAKTA. Siden har man bare pøst på med alle midler, og man har brukt alt man finner av nazister for å sende de på Russland.

CIA og NATO har trent dem opp, dette er FAKTA. Folk  begynner å skrike og bære seg, om Russland smekker disse nazistene over fingrene. Planen er å bygge om sykkelen litt og litt, slik at Russland kan forgå, den evige fienden til CIA, USA og vesten.

Så når folk sier det er Russland sin feil alt dette her... De aner ikke hva de snakker om i det hele tatt! Man har ikke satt seg inn i historien, man støtter nazister og man innbiller seg at sånn skal det være. Hadde man latt Russland og denne sykkelen vært i fred, så hadde det vært fred også. Det er ikke Russland som starter kriger, det er det USA som driver med. De tar bare tilbake alle delene på denne sykkelen som USA og disse driver å prøver å gjøre beslag på. De kan bare ligge langt unna, så blir det fred igjen. 

De kan bare la være å sende en masse med våpen og innse at dette slaget er tapt for disse. Alternativet er kun at de presser Russland til å splitte og ødelegge denne eitelen av en fiende som ikke lar disse være i fred. DET ER FAKTA! Alle disse følelsene og synsingen folk legger fram, er meninger og følelser du har blitt programert med fra de samme som har hovedkontor i Hoolywood, CIA. TVen man henter meningene og kunnskapen sin hos, er verktøyet deres. Så enkelt er det.

CIA har jobbet med Hollywood siden starten i 1947. Du kan lese Tricia Jenkins' bok "The CIA in Hollywood" om du ikke vet dette. CIA vet at de kan styre deg, påvirke deg til å mene det de vil du skal mene ved at de kontrollerer film, media og musikk. De vet at de kan skape følelser hos deg, og de vet at TVen er et ypperlig verktøy til å få fram hatet som bor i deg gjennom følelser. Du ser de har kontrollen over deg også, du godtar til og med nazistene som om det skulle være greit. Du godtar til og med de grusome handlingene disse nazistene begår mot de russisk- ukrainske menneskene i landet. Vi som ikke bryr oss med å fore oss med propaganda, vi vil ikke at disse menneskene skal gjennomgå disse grusomhetene. 

Før eller siden så vil all denne hjernevaskingen som har holdt på siden 1947 koste en masse med liv i vesten og i USA, fordi CIA har vært og pirket bort i den russiske bjørnen i det uendelige. Det blir ikke fred før man lar disse få være i fred, og CIA og disse, de vil ikke ha fred. Kun hjernevaskingen deres som holder disse krigene i gang, og våres "meninger" er det som holder disse krigene i gang. DET ER FAKTA!