Kjører Norges innbyggere til fattigkassa i rekordfart.

Kjører Norges innbyggere til fattigkassa i rekordfart.

(Lånt av en FB venn)

Hva feiler det folk egentlig?

Arbeiderpartiet og Bondepartiet kjører Norges innbyggere til fattigkassa i rekordfart. Alt skal bli så dyrt at de fleste til slutt ikke kan eie noen ting og avhengig av staten for å leve. Folk er drittlei og forbannet på denne regjeringen.

Selv velgerne deres har satt seg i offerrollen her uten å forstå at de er medskyldig og en del av problemene vi nå sliter med.  

Arbeiderpartiet og Bondepartiet daler på meningsmålingene og partiet Høyre går til himmels på målingene. Bekrefter bare at man er omgitt av idioter. 


Partiet Høyre med et delvis samlet storting var de som solgte arvesølvet vårt og fikk oss inn i Acer avtalen. Partiet Høyre var de som ba terrorgruppa Isis inn på rød løper til Norge og Erna klarte på toppen av det hele å meddele at nordmenn ikke har enerett på vårt kjære Norge. 

Det samarbeides mellom etablerte partier her i Norge for globalisme, eller kommunisme som jeg kaller det. Partiet Høyre gikk av siste valget da avviklingen av nasjonen gikk for smått og dagens regjering får fortgang i det. Der er vi nå. 

Ett stort rike og alle under kontroll var visjonen til Adolf. Var han nazist, globalist, eller kommunist. Vanskelig dette her for det hele henger litt sammen i mine øyne. 

Du må se det med egne øyne altså og det er noen år siden jeg selv forsto at vi må tømme stortinget for politikerprofitører og få inn... de andre som det heter på meningsmålingene. Går for Demokratene selv her hjemme. 

God aften.

DINMAKT.NO