LIBYA ROULED BY AMERICAN DEMOCHRATY

LIBYA ROULED BY AMERICAN DEMOCHRATY

1. Det ble ingen strømregning i Libya; strøm var gratis for alle innbyggerne.
2. 2. Det var ingen renter på lån, banker i Libya var statseid og lån gitt til alle innbyggerne til null prosent rente ved lov.
3. Å ha et hjem ble ansett som en menneskerett i Libya.
4. Alle nygifte i Libya pleide å motta 60.000 dinarer ( £34.470) av regjeringen for å kjøpe sin første leilighet, for å hjelpe til med å starte familien.
5. Utdanning og medisinske behandlinger var gratis i Libya. Før Gaddafi var bare 25 prosent av libyerne lese. I dag er tallet 83%.
6. Hvis libyerne ville ta opp en jordbrukskarriere, ville de fått oppdrettsland, et gårdshus, utstyr, frø og husdyr for å kickstarte gårdene sine... Alt er gratis.
7. Dersom libyerne ikke kunne finne utdanningen eller medisinske fasiliteter de trengte, finansierte regjeringen dem for å dra utenlands. For det ble ikke bare betalt, men de fikk 1585 GBP/mnd for overnatting og biltillegg.
Åtte. Dersom en libyer kjøpte bil, pleide regjeringen å subsidiere 50 prosent av prisen.
9. Bensinprisen i Libya var 0,09 pund per liter. NI PENCE!!!!!
10. Libya hadde ingen utlandsgjeld og reserver beløp seg til 103 milliarder pund - som nå er frosset globalt.
11. Dersom en libyer ikke klarte å få ansettelse etter eksamen, ville staten betale gjennomsnittslønn for yrket, som om han eller hun var ansatt, til ansettelse ble funnet.
12. En del av hvert libysk oljesalg ble kreditert direkte til bankkontoene til alle libyske borgere.
13. En mor som fødte et barn fikk £3447.
14. 40 brød i Libya kostet £0,10. TI PENCE!!!
Femten. 25 prosent av libyerne har nå en universitetsgrad.


16. Gaddafi utførte verdens største vanningsprosjekt, kjent som Great Manmade River-prosjektet, for å gjøre vann lett tilgjengelig i hele ørkenlandet.


Gaddafi skrev: "De vil gjøre med Libya det de gjorde mot Irak og det de klør etter å gjøre mot Iran. De vil ta tilbake oljen, som ble nasjonalisert av disse landets revolusjoner.

De vil gjenopprette militærbaser som ble nedlagt av revolusjonene og installere klientregimer som vil underordne landets rikdom og arbeid under imperialistiske selskapsinteresser. Alt annet er løgn og bedrag. «
http://www.mintpressnews.com/sex-slavery-isis.../227478/


http://ireport.cnn.com/docs/DOC-884508


http://www.globalresearch.ca/hillary-clintons.../5502444


https://sarahabed.com/.../21/the-us-crusader-of-democracy/