MRNA VAKSINENS INNHOLD

MRNA VAKSINENS INNHOLD

Det er dødssprøyter, biologisk våpen.
Hva inneholder disse «vaksinene» mot Covid-19?
Det er ingen vaksine. Det er en døds-sprøyte. Du tar ingen sjanser. Sprøyta er sikker. Du blir syk og dør av den. Tar du sprøyta etter å ha blitt informert om hva den inneholder begår du bevisst selvmord.
Når det gjelder de som har blitt lurt til å ta den og trodd den skulle redde dem fra det oppdiktede viruset, som ingen har funnet, er det overlagt mord. 
Hva inneholder disse «vaksinene» mot Covid-19?
Her er listen:
Disse giftstoffene blir INJEKTERT med sprøyta:
mRNA som er kunstig DNA og endrer arvestoffet og skaper blodpropper.
Graphene Hydro-Oxyd som lager mikroskopiske barberblader på nanometerstørrelse, 5x5x0,1 nanometer, og kutter opp blodårene innenfra og skaper blødninger. Det er tilsatt blodfortynnende middel (rottegift) for å hjelpe på blødningene.
• Formaldehyd / Formalin – Svært giftig systematisk gift og kreftfremkallende.
• Betapropiolakton – Giftig kjemikalie og kreftfremkallende. Kan føre til død / permanent skade etter svært kort eksponering i små mengder. Korroserende kjemikalie.
• Hexadecyltrimethylammonium bromide – Kan føre til skade på leveren, hjerte – og karsystemet og sentralnervesystemet. Kan forårsake reproduktive defekter og fødselsfeil.
• Aluminiumshydroksid, aluminiumsfosfat og aluminiumssalter – Nevrotoksin. Bærer risiko for langvarig hjernebetennelse / hevelse, nevrologiske lidelser, autoimmun sykdom, Alzheimer, demens og autisme. Det penetrerer hjernen der det blir værende på ubestemt tid.
• Thimerosal (kvikksølv) – Nevrotoksin. Induserer mobilitets skader, reduserer oksidasjonsreduksjonsaktivitet, mobildegenerering og celledød. Åpner opp blod-hjernebariæren slik at hjernen blir angrepet og dreper hjerne sellene. Lenket til nevrologiske lidelser, Alzheimer, demens og autisme.
• Polysorbate 80 & 20 passerer / bryter Blodhjernebarrieren og bærer med seg aluminium, thimerosal og virus; og tillater det å komme inn i hjernen.
• Glutaraldehyd – Giftig kjemikalie brukt som desinfeksjonsmiddel for varmesensitivt medisinsk utstyr.
• Fetal Bovine Serum – høstet fra bovine (ku) fostre hentet fra gravide kyr før slakting.
• Human Diploid Fibroblast Celler – aborterte fosterceller. Fremmede DNA som har evne til å samhandle med våre egne.
• African Green Monkey Kidney Cells – Kan bære det SV-40 kreftfremkallende virus som allerede har fordervet omtrent 30 millioner amerikanere.
• Aceton – Kan føre til nyre, lever og nerveskader.
• E. Coli – Ja, du leste riktig.
• DNA fra porcine (gris) Cirkovirus type-1
• Human-embryoniske lungecellekulturer (fra aborterte fostre)
Du kan se alle disse ingrediensene på CDCs nettsted. Oppfordrer alle til å gjøre egen research. Se opp for MSDS på disse kjemikaliene. Les de tusenvis av tilsvarende studier som har vurdert de biologiske konsekvensene disse kjemikaliene kan føre til på kroppen, spesielt når de blir injisert. Faktasjekk vaksineingredienser.
Føler du fortsatt for å ta "sjansen" på sprøyta nå? Da må du være veldig lei av livet.
——- 

 Du kan se alle disse ingrediensene på CDCs nettsted. Oppfordrer alle til å gjøre egen research. Se opp for MSDS på disse kjemikaliene. Les de tusenvis av tilsvarende studier som har vurdert de biologiske konsekvensene disse kjemikaliene kan føre til på kroppen, spesielt når de blir injisert.  Faktasjekk vaksineingredienser.
——-

_____________ MPESADUKA___________

Om oss på norsk:

Mpesaduka.com og bloggen. 

I ca. 2 år har eg/vi saumfart informasjon fra hele verden, videoer,kontrakter,personlig erfaringer, etc. Eg har blitt kallet idiot, konspirasjonsteoretiker, tinnfoliehatt, og der som værre er. Eg er på "vakt" 24/7, følger med utvikling av krigen,og deler og informerer,så snart eg får oppdatering. 

Eg har stått uredd opp mot stormen,etter at eg oppdaget narrativet , at tidlig at dette var planlagt, det er planlagt å resette økonomi, du skal bli fratatt alt, rettigheter og eiendom, samtidig er det et synkronisert genocide, der lederen for WHO sier rett ut, some countries use the booster to kill children,that is not ok..

En makaber ide om å resette verdens økonomien foregår rett foran øynene våres.

De som ikke vil se, kan vi ikke hjelpe..de som våkner nå, kan bidra. 

Her er link til noen av mine blogger, bare klikk på å se, ps. Dette er samling fra en rekke andre ulike personer, ikke bare mine meninger. 

Klikk på linkene:

>PASS PÅ BARNA VÅRES

>TRENGER VI IDIOTER? 

>NY SERIE MED BIVIRKNINGER 

>SAMLING AV BIVIRKNINGENE 

Fakta eksempel:

Når en kvinne tar første stikk og blir veldig syk, tar likevel stikk nr.2 og havner på pleiehjem...(hold dere fast) så bestiller hun stikk nr.3 levert på plejehjemmer...da forstår man ikke hvordan man skal forklare hun er blitt lurt.

Takker til alle som støtter meg, en tier på "vipps sier mye", og gir meg inspirasjon til å fortsette å samle viktig informasjon. 

Send på sms, om du har bivirkninger eller kjenner noen som har. Sms 403 10 231 vi legger de ut anonymisert.

Nr. 403 10 231 er også vipps, dersom eg får litt drahjelp økonomisk, vil eg samle og redigere fremover, samt legge ut anbefalinger til behandling mm. 

Har du tips og råd, svar på spørsmål, send meg gjerne på sms, og eg kan "henge under" en kommentar. 

Mvh

Sigve Varholm 

Telefon, vipps og whatsapp +47 40310231 

NORDEA Konto nr. 6550 06 80940

Andre plattformer eg bruker:

Bitchute  Twitter

Facebook

Telegram

____________

DONERE MED CRYPTO? 

Recieve code:

>35WZ4jyEgsunxoDbFhVuqdVUyrinMtW11o <

PS:HAR DU ELLER ØNSKER DU Å SKAFFE DEG CRYPTO  WALLET 

Ønsker du å finne ut mere om crypto valuta?

Kjapp Informasjon: crypto/Block chain teknologien er alternativ til FIAT/ det vanlige penge systemet du bruker til daglig.

Fiat-penger er penger uten en iboende verdi. Det er penger som er erklært for å være penger, men der utstederen ikke har dekning til å innløse dem i realverdier. Det er utelukkende tiltroen til at den neste kjøperen i rekken også vil akseptere myntene og sedlene som penger, som gir dem status som betalingsmiddel.

Utifra dagens usikkerhet,kan det vere smart skaffe seg en online lommebok,få innsyn ,tillit til dette systemet, og det er lærerikt, samt at Block chain technology er fremtiden. Registrer deg en online WALLET Spør meg gjerne om support, eg har allerede hjelp mange i gang.  Registrer deg en WALLET Dette er KUN som en bank konto,en online lommebok, der KUN du har tilgang.

______________

Takk til alle de som støtter meg og bloggen, det er som sagt tøft å stå oppreist i stormen, eg har blitt kalt idiot, konspirasjonsteoretiker, tinnfoliehatt og det som værre er.

Eg har opplevd shedding/transmission MERE en 14 ganger, eg kjenner utallige med bivirkninger, opplevd flere døde ..dette er CREEPY!

Samtid synes eg det viktig å holdet hodet kaldt, og det er et stort ansvar å informere folk om dette, her er knivseggen mellom liv og død reell. Har mistet nære venner i galskapen, så eg vurdere all info. Eg mottar seriøst.

Men risiko for å overse noe er der hele tiden, så håper du vurdere selv informasjonen eg deler.

Dette er reell. krig! 

Dette er en lavbudsjett blogg, det koster også økonomisk å holde den i gang,eg har ingen inntekt fra bloggen,kun støtte fra venner og andre som ser verdien i det vi driver med.

PS:NÅR FOLK SPONSER OSS, GRAVER VI BARE ENDA DYPERE..

Vipps oss gjerne en liten donasjon,så vi kan holde bloggen gående, vipps nr.40310231

Takker hjerteligst på forhånd og TUSEN TAKK til alle dere som har støttet oss.

PÅ FORHÅND TAKK!