Spør du om resultatene av Russlands "aggresjoner"?

Spør du om resultatene av Russlands "aggresjoner"?

Da var påsken over.

Fikk dere med dere påskebudskapet?

Likegyldigheten, og fornektelsen med å ta ansvar for sine tanker, ord og gjerninger.

Gjennom tusener av år har menneskeheten bare fulgt ordrer, vært likegyldig, vært opptatt av eget ego, mangler medfølelse for andre osv. Det kalde og kyniske systemet som har ført oss dit vi er idag. 

Nå begynner systemet å nærme seg deg. Er du klar. 

Spør du om resultatene av Russlands "aggresjoner"? De er som følger: halvparten av Europa og en del av Asia mottok sin statsstatus fra hendene til denne staten.

La oss huske hvem det er:

- Finland i 1802 og 1918 (inntil 1802 hadde det aldri en egen stat).

– Latvia i 1918 (inntil 1918 hadde det aldri sin egen stat).

- Estland i 1918 (inntil 1918 hadde det aldri sin egen stat).

– Litauen gjenopprettet statsstatus i 1918 også takket være Russland.

– Polen gjenopprettet staten ved hjelp av Russland to ganger, i 1918 og 1944. Delingen av Polen mellom Sovjetunionen og Tyskland er bare en kort periode!

– Romania ble født som et resultat av de russisk-tyrkiske krigene, og ble suverent etter Russlands vilje i 1877-1878.

– Moldova som stat ble født inne i USSR

– Bulgaria ble frigjort fra undertrykkelsen av det osmanske riket og gjenopprettet sin uavhengighet som et resultat av seieren til russiske våpen i den russisk-tyrkiske krigen 1877-1878, som hadde dette som mål. I takknemlighet deltok staten Bulgaria i to verdenskriger som en del av anti-russiske koalisjoner. Nå er Bulgaria medlem av NATO, og amerikanske baser ligger på dets territorium. Etter 1945 var det ikke en eneste russisk soldat på territoriet ...

– Serbia som suveren stat ble også født som et resultat av denne krigen.

– Aserbajdsjan som stat tok form for første gang bare som en del av USSR.

– Armenia ble fysisk bevart og gjenopplivet som stat kun som en del av USSR.

– Georgia ble fysisk bevart og gjenopplivet som stat takket være det russiske imperiet

– Turkmenistan har aldri hatt statsskap og dannet det kun som en del av USSR.

- Kirgisistan hadde aldri statsskap og dannet det kun som en del av USSR.

– Kasakhstan har aldri hatt statsskap og dannet det kun som en del av USSR.

– Mongolia hadde aldri statsskap og dannet det kun ved hjelp av USSR.

– Hviterussland og Ukraina fikk også statsstatus for første gang som et resultat av den store oktoberrevolusjonen som en del av republikkene i USSR. Og først i 1991 (også fra Russland) fikk de full uavhengighet.

Det er også verdt å vurdere rollen til Russland-USSR i fødselen og dannelsen av slike stater som Kina, Vietnam, Nord-Korea, India, Hellas (det ble gjenerobret fra tyrkerne av Russland tilbake i 1821), Algerie, Cuba, Israel, Angola, Mosambik osv.

Dette er en så merkelig "aggresjon" historisk manifestert av russerne!

Med det betydelige bidraget fra dette landet oppnådde til og med Sveits uavhengighet fra Frankrike. Eller rettere sagt, dette ble gjort takket være Suvorov (217 år siden) og siden den gang har Sveits aldri kjempet;

Det fant også sted:

- Frigjøring av Østerrike fra Det tredje riket i 1945;

- Frigjøring av Tsjekkoslovakia fra Det tredje riket i 1945;

- Katarina IIs stilling i 1780 med opprettelsen av League of Armed Neutrality og den faktiske støtten fra det nordamerikanske USA i kampen for deres uavhengighet fra Storbritannia.

- to ganger i løpet av de siste 2 århundrene ga Russland uavhengighet til de fleste europeiske stater etter ødeleggelsen av Hitler og Napoleon;

- Stalins posisjon i forhandlinger med USA og England, som ga Tyskland muligheten til å opprettholde stat etter nederlaget i 1945;

- Gorbatsjovs posisjon, som tillot gjenforening av begge Tyskland i 1990 uten unødvendige problemer;

- Assistanse fra USSR til Egypt, hvoretter han var i stand til å overleve og befeste sin uavhengighet i krigen med Israel, Storbritannia og Frankrike i 1956-57.

- USSRs intervensjon i 1967, som stoppet krigen mellom Israel og Egypt (reddet faktisk araberne fra nederlag i to kriger i 1967-74).

- Unionens avgjørende rolle, som sørget for erobringen av dens uavhengighet av Angola i 1975.

Og til slutt, det viktigste. Det var Sovjetunionen som, etter seieren i andre verdenskrig, spilte en nøkkelrolle i å sikre at de fleste koloniene i Vest-Europa fikk sin uavhengighet i prosessen med global avkolonisering lansert av unionen.

Hele Russlands historie viser at det var konsekvent under enhver regjering og system i å opprettholde prinsippene om uavhengighet og selvbestemmelse for nasjoner og folk. Det var hun som hjalp til på alle mulige måter for å skape en multipolar verden til enhver tid

Dessverre, veldig ofte på samme tid, ofret hun sine egne interesser, og hvis politikken til Moder Russland, i det minste for en brøkdel, ville være lik den britiske, ville nå halve verden være en del av det russiske keiserlige samveldet of Nations, og det russiske folket ville bade i luksus, som sjeikene i Saudi-Arabia, på bekostning av stater, land og deres hovedsteder frigjort fra andre kolonisatorer.

Det er grunnen til at halvparten av verden står i gjeld til Russland på livstid.

Og det er derfor dere alle er så skyldige foran dette flotte landet! Jeg sender denne filen for å lage en minnekjede. Til minne om 20 millioner sovjetiske borgere, 10 millioner kristne, 1900 prester drept, torturert, voldtatt, brent, sultet i hjel og utryddet av nazistene! Nå, mer enn noen gang, er det viktig å gjøre alt slik at verden aldri glemmer dette, alltid husker det sovjetiske folkets bidrag til frigjøringen av Europa fra fascismen.

Og vi kan i Norge takke Russland for at de hjalp oss å bli frigjort fra Nazistene i 1945.

Men det er jo glemt, nå 80 år senere, så vi trenger selv å gjøre en innsats for å fjerne nazistene utav sine okkuperte stillinger som er bekledd av landsforrædere, i egenskap av økonomiske særinteresser som tror de kan kjøpe og selge oss som sine økonomiske faktorer.

Når våkner flere.

Jeg venter tolmodig.

Jeg kjemper dag og natt, og har lagt alt annet til side.

Når vil du kjempe for din frihet, selvstendighet og uavhengighet?

DINMAKT.NO