UKRAINA, IKKE MORALSK OVERDOMMER MEN FAKTA

UKRAINA, IKKE MORALSK OVERDOMMER MEN FAKTA

EKTE FAKTASJEKKERE.

Carina:

Jeg har studert stridens kjerne med objektive briller og konklusjonen er krystallklar: USA, UK og NATO har fremprovosert krigen.

Etter at NATO proklamerte på møtet i Bucharest i 2008 at de ville innlemme Georgia og Ukraina i alliansen, skrev den amerikanske ambassadøren i Moskva, William Burns, i et memorandum i 2009 at Russland trakk en rød linje og sa NEI. Om ikke NATO tok advarselen til etterretning, kunne det ende i en militær intervensjon, samt at Ukraina ville miste Krim og Donbass.

USA har en Monroe doktrine og den sier at ingen fjern stormakt har lov til å danne en militær allianse med et land i den vestlige halvkule eller flytte militære styrker.
Dette kom klart til uttrykk under Cubakrisen hvor USA forlangte at Sovjet fjernet missilene sine. John F. Kennedy og mannskap var villige til å bruke atomvåpen.
Om USA hadde praktisert sin egen Monroe doktrine utenriks, ville vi hverken hatt en Ukraina krise eller krig i dag.

CIA har vært inne i bildet siden 1946/47. De samarbeidet med ukrainske nazister, deriblant Stepan Bandera og finansierte den nazistiske etterretningstjenesten Gehlen organisasjonen gjennom flere tiår for å komme innpå Sovjet. Dette var årsaken til at USA fredet de ukrainske nazistene fra Nürnberg prosessene og de fikk gå ustraffet.

Jimmy Carters sikkerhetsrådgiver, Brzezinski, uttalte at uten Ukraina er Russland ingen stormakt og derfor har USA aktivt gjennom mange år forsøkt å frariste Russland Ukraina for å beholde monopolet på supermakten i verden.

50 oligarker styrer både politikken og 80% av økonomien. Kolomoisky, en av Ukrainas rikeste, fikk Zekenskyj til makten. Han har både tilknytning til Hunter Biden gjennom gasselskapet sitt Burisma og den amerikanske statssekretæren Victoria Nuland som hadde en sentral rolle under Maidanopprøret og det USA orkestrerte statskuppet som fant sted den 22. feb 2014 hvor en folkevalgt president måtte rømme landet. Kolomoisky har finansiert Azov bataljonen som har herjet under den 8 år gamle borgerkrigen i Donbass.

Ukrainske myndigheter har ofret eget land og folk for å berike seg selv. Lot seg kjøpe av USA og NATO pga geopolitikk. Ukraina er Europas fattigste og mest korrupte land.

EKTE UKRAINER FORTELLER(motatt 25.04.22)

I går fikk innbyggerne i Donbass for første gang på 8 år med krig feire påske på menneskelig vis. Til tross for den komplekse militære situasjonen fant festlige gudstjenester og seremonier for innvielse av påskekaker sted i templene i Folkerepublikken Donetsk.

Leder av Folkerepublikken Donetsk Denis Pushilin feiret påske sammen med innbyggerne i det frigjorte Mariupol i Katedralen til Guds Archistratig Michael.

Siden de fleste Mariupolbeboere ikke har mulighet til å bake påskekaker eller kjøpe, ble påskekaker og påskekaker delt ut gratis på templet. De ble levert av en delegasjon fra Russland.

Ytterligere 6000 påskekaker ble bakt av soldatene i Russland og Donbass selv - spesielt til innbyggerne i Donbass. Tusenvis av borgere kom til tempelet for tilbedelse og delte følelsene sine fra høytiden (se. bilderapport).

https://dan-news.info/foto/chto-govorjat-v-mariupole-na-pashu.-obzor-mnenij

Og så melding

Min russiske venninne forteller meg litt av hvert Deler dette med deg . Tydelig foregår det Mye vi ikke får visst gjennom media . At Donbass og Mariupol er på russiske hender får vi nok aldri visst  på lenge . 

Ha dn fin dag.

Så..fortsatt ekte folk med kunnskap om Ukraina og Russland.:

Hei Sigve..
Jeg har lest gjennom artikkelen din. Det er mye bra der og nokså riktig. Ville endret litt på tidsrammene for de enkelte figurene som statsminister og president... Zelensky har ikke sittet i 8 år, han kom etter siste valg - flasket opp av Igor Kolomoysky. 


Det har vært to andre presidenter før ham i disse årene; Oleksandr Turchynov som interimpresident, og så kom Poroshenko.

Arseniy Yatsenyuk var statsminister etter kuppet - håndplukket av Victoria Nuland (USA) Han måtte også rømme landet etter at det ble avslørt at han hadde tappet statskassen og bor nå i Canada.

Om jeg kan komme med et tips? Gjør artiklene kortere slik at flere vil lese dem... Jeg har fått samme anbefaling siden mine artikler også ofte blir i lengste laget og folk detter av....
Her en artikkel som kan gi litt mer "kjøtt" på argumentasjonen
Ha en fortsatt fin påske Sigve

https://fredjohsblogspot.wordpress.com/2022/02/25/ukraina-donbass-russisk-invasjon/

______________

EN TUR I BYEN

_____________

https://fredjohsblogspot.wordpress.com/2022/03/25/ukraina-i-dag-siden-2014/

___________

You do not reallt support Ukraine....You support American hatred of Russia!

Nato ønsker at krigen fortsetter link

PUTINS beste taktiske våpen,er å spre Ukrainere rundt om i Europa, som vil belaste alle lands økonomi...

REPORTER INTERJUER EN REPORTER:

KOPIERTE ET INNLEGG PÅ FACEBOOK 

PLUTSELIG STILLE I EKKOKAMMERET!

TV-kanalen BBC innrømmet faktisk at missilangrepet på Kramatorsk ble utført av det ukrainske militæret. Kanalen rapporterer at serien med Tochka U-missiler som ble skutt mot Kramatorsk og forårsaket døden til 50 sivile, faller sammen med en serie missiler fra arsenalet til den 13. missilbrigaden til de væpnede styrkene i Ukraina.

Luftforsvaret rapporterte at de væpnede styrker i Ukraina tidligere brukte raketter av samme type og samme parti i angrep på byene Khartsyzsk, Logvinovo, Berdyansk og Melitopol, og at når informasjon om fabrikkens serienummer til missilet ble sosial nettverk, sluttet ukrainske medier å dekke dette emnet.

BBC bemerker at ifølge militæreksperter har Ukraina begynt å ofte bruke falske nyheter for å støtte sin posisjon. Tidligere har president Zelensky klaget over at han ble pålagt å fremlegge bevis for den russiske hærens deltakelse i «massakren i Bucha».

KOPIERT Innlegg:

Carin ...., om du henvender deg til meg, så kan jeg bare si at jeg ikke opererer som moralsk overdommer.

Jeg er interessert i å få frem fakta. Jeg har lenge vært interessert i russisk kultur, både musikk, film, litteratur og kunst.

Jeg har tidligere skrevet om russisk/sovjetisk kunst. På 2000-tallet ble jeg interessert i Ukraina fordi det ble investert mye kapital fra Vest i landet.

Så dukket dette med ultranasjonalismen opp etter statskuppet i Ukraina i februar 2014. Svenske aviser skrev en del om det siden svenske nynazister sluttet seg til de ukrainske høyremilitsene.

(Et lite innspill,hvorfor elsker menn krig)

At president Viktor Jusjtsjenko, en av de uttalte NATO-tilhengerne i Ukraina, i 2010 opphøyet Stepan Bandera til nasjonalhelt, ble i stor utstrekning ignorert av MSM.

Viktor Jusjtsjenko kom til makten i 2005 gjennom å anklage sin motstander for valgfusk. Anklagelsen var etter alt å dømme falsk. Viktor Janokovitsj, som gikk inn for nøytralitet, vant igjen presidentvalget i 2010. I februar 2014 ble Janokovitsj fjernet gjennom et statskupp hvor ultranasjonalister trakk i trådene.

Oliver Stones film gir et bra innblikk i hva som skjedde. 

For de som har satt seg inn i saken,  ble det alt mer åpenbart at ultranasjonalister og NATO/EU spilte på samme lag. Det er først etter statskuppet i februar 2014 Russland kommer inn i bildet.

(Se cover bildet og sammenlign...)

Ultranasjonalistene ville ha en etnisk ren stat og ukrainsk som eneste offisielle språk. I Øst-Ukraina er majoriteten russisktalende. 

Men det er ikke bare de russisktalende som er kritiske til ukrainsk medlemskap i NATO/EU. Det er også venstresiden i ukrainsk politikk.

I Russland og Ukraina har folket svært negative erfaringer med økonomiske rådgivere fra Vest.

Den økonomiske sjokkterapien etter oppløsningen av Sovjetunionen førte til et dramatisk fall i levestandarden. Ingen har vært mer hatet i Russland enn Boris Jeltsin, som i likhet med Volodymyr Zelenskyj var stor helt i Vest. 

Jeltsin ga vestlig storkapital frie tøyler i Russland. Det møtte motstand i parlamentet. Jeltsin gikk rent bokstavelig til angrep på parlamentet og konsentrerte makten hos seg selv, hos presidenten.

Det var ikke et problem i Vest så lenge presidenten var deres mann. Jeltsin utså Putin til sin etterfølger. Men hva Putin gjorde var å begrenset de vestlige selskapenes innflytelse i Russland.

Det er det som er problemet i Vest. Folk flest i Russland har ikke oppfattet det som et problem. De har fått det bedre under Putin. I dag er levestandarden i Russland mye høyere enn i Ukraina. 

Russland hadde relativt bra relasjoner til Vest frem til NATOs bombing av Libya. Russland stemte for flyforbud i FN, men de ble sjokkerte over NATOs bombing og at NATOs plan var regimeskifte.

Deretter har forholdet mellom Russland og Vest blitt dårligere. I tillegg har Russland opplevd utvidelsen av NATO mot øst som en trussel mot landets sikkerhet.

Statskuppet i Ukraina i 2014 ble åpenbart en påminnelse om at denne trusselen var reell. 

Zelenskij begynte sin presidentperiode med å oppløse parlamentet. Dette strider mot den ukrainske konstitusjonen. Han utlyste nyvalg mens han fortsatt var populær for å få flertall i parlamentet. Et statskupp i miniatyr?

Deretter økte han gassprisen med 50%. Så gikk han i gang med å privatisere det som er igjen av statlig eiendom, også dette et brudd på konstitusjonen. Ikke et ord om det i MSM. Ved lokalvalgene i september 2020 fikk Zelenskijs parti kun 19 prosent av stemmene.

I begynnelsen av 2021 stengte Zelenskij ned tre TV stasjoner som var kritiske til hans politikk. Samtidig kom krav om å gjenerobre Krim.

Da de russiske styrkene gikk inn i Ukraina den 24. februar var det store troppekonsentrasjoner i Øst-Ukraina. Var planen å starte en ny offensiv mot utbryterrepublikkene og Krim?

Russlands invasjon i Ukraina var et brudd på internasjonal rett. Men hvem har brydd seg om internasjonal rett i de siste 20-årene?

Hvorfor denne moralske indignasjon fra NATO-land som har dannet presedens for brudd på folkeretten?

Den som ikke har syndet får kaste den første stenen, ikke de som har syndet mest. I denne konflikten ser jeg ikke en part som mer moralsk høytstående enn den andre.

_____________

RUSSLAND VINNER..

Er Scott Ritter ei påliteleg kjelde? https://mronline.org/2022/04/14/the-ukrainian-conflict-is-a-u-s-nato-proxy-war-but-one-which-russia-is-poised-to-win-decisively-scott-ritter/

____________

HVA UKRAINA SKJULER FOR OSS..

_____________

La meg tilføye noen kommentarer fra ulike personer:

lenke til en veldig bra dokumentar basert på Naomi Kleins 2007-bok The shock doctrine - the rise of disaster capitalism - om nyliberalismens hegemoni og dominans de siste 30-40 år... og om konsekvensene for folk flest, med ekstrem ulikhet og polarisering. I henhold til propagandaen kalles det frihet. https://www.youtube.com/watch?v=aL3XGZ5rreE

------

William Bloom, en av de mest autoritative amerikanske analytikere, journalist og publisist, skaperen av den første alternative avisen i USA ("Washington Free Press"), samlet og organiserte i to bøker USAs forbrytelser rundt om i verden fra 1945 - 2000. Bøker: "Statlig kriminalitet ,, A Guide to the Only Global Superpower" ("Rogue State: A Guide to the World's Only Superpower") og "Slain Hopes: U.S. and CIA Interventions after World War II" ("Killing Hope: U.S. Military and CIA Interventions Since World War II "),
Blooms liste inneholder:
USA mot 67 suverene stater
Bombing av USA - 25 suverene stater
* USAs innblanding i valg – i 23 suverene stater
* Politiske attentater (og forsøk) organisert av USA - i 35 land
* Tortur brukt - i 11 land
Totalt 167 saker om kriminell politisk vold over 50 år.

________________

----------

Du kunne selvsagt erstattet ordet NATO med USA, men greit nok å være litt diskret...

______

Carin ...

1. Hvorfor nevner du ikke president Zelenskyj sine KRIGSFORBRYTELSER, når han gjennom 8 år bryter MINSK avtalen og bomber ubevæpnede russiske sivilister i Donbas og så langt har drept 14000 mennesker (som selvsagt IKKE vestlige medier har nevnt med ett eneste ord.)?

2. Hvorfor nevner du ikke president Zelenskyj sine KRIGSFORBRYTELSER, når han tillater USA å finansiere masseødeleggelsesvåpen, i dette tilfelle BIOVÅPEN (innrømmet av USAs viseutenriksminister Nuland i Congressen under ed.) på grensen til Russland? Biovåpen er forbudt av FN i hele verden.

3. USA angrep Irak i 2003 fordi Folkeretten gir land forkjøpsrett til å angripe når de føler seg truet av masseødeleggelsesvåpen, slik USA påstod at Irak hadde. (Dette viste seg å være basert på LØGN-historier fra USAs utenriksminister Powell i Sikkerhetsrådet.) Russland har etter nøyaktig den samme Folkeretten rett til forkjøpsangrep når de føler seg truet av masseødeleggelsesvåpen (i dette tilfellet Biovåpen) slik den russiske delegaten i Sikkerhetsrådet påstod at Ukraina har og viseutenriksminister i USA innrømmet at de har.

4. Dette er ubestridte sannheter! Hvorfor denne forskjellsbehandlingen Carin?

__________

ER DETTE RETT ELLER GALT?

La oss faststlå fakta, eller for å si det på en annen måte, er de 10 påstandene under her riktige eller ikke?

1. CIA sin oppgave er å føre hemmelige kriger i følge CIA direktør. Videodokumentasjon la jeg ut forleden dag. Du finner den på veggen min. Er dette rett eller galt?

2.CIA sto bak kuppet i Ukraina i 2014. Er dette rett eller galt?

3. CIA sin hovedopgave er å drive med propaganda.  Propaganda er løgn og bedrag. Deres oppgave er å lyve til deg for at du skal støtte deres hemmelige kriger. Folk som undersøker vil vite at CIA ligger bak her, folk som ikke undersøker vil ikke forstå dette. Er dette rett eller galt? 

4. CIA kontrollerer media og styrer all informasjonen for å oppnå sine mål. Folk med kunnskap vet dette, folk uten kunnskap vet det ikke. Dette er folk som ikke klarer å sortere ut løgnene som blir lagt frem til dem. Media er også TVen som står i stuen din. Er dette rett eller galt?

5. Washington styrer CIA. Er dette rett eller galt?

6. Russland og Ukraina nærmet seg løsninger til fred. Washington tillot det ikke. I stedet for å finne løsninger for fred, så sender disse bare kraftigere våpen og de gav Ukraina milliarder med dollar for at de skal forsette krigen. Dette vil KUN koste menneskeliv og dette forteller helt klart at fred er ikke noe alternativ, det er Russland som skal taes og ingen ting annet, Ukraina er dermed et offer for at CIA skal nå sine mål. Er dette rett eller galt?

7. Vesten er 1 milliard mennesker.
Russland med allierte er 6 milliarder mennesker. Er dette rett eller galt?

8. Russland vil bruke atombomber om Russlands eksistens blir truet. Bruk av atomvåpen vil utrydde det meste av liv om disse blir avfyrt, enten det blir vesten som fyrer dem av først eller om det blir Russland , Kina eller noen av de andre. Dette vil være slutten på både meg, deg, dine barn og alles liv på den nordlige halvkulen. Dermed så kan vesten ALDRI vinne denne krigen uansett hvor sterke våpen de sender, uansett om de velger å ta i bruk atomvåpnen. Er dette rett eller galt?

9. All forlengelse av krigen, vil ta flere menneskeliv. Er dette rett eller galt.

10. Fredsforhanlinger er eneste måten å berge menneskeliv på? Er det rett eller galt?

Spørsmålet til slutt blir da, har ukrainske liv så lite verdi sammenlignet med verdien å ta Russland? Er denne krigen viktig å få ført videre, eller er verdien større ved at man får gjennomført fredsforhandlinger?

------------

Strong news just coming from Mariupol "Under the AZOVSTAL industrial zone, owned by oligarch Rinat Akhmetov, the alleged illegitimate son of former Ukrainian President Kuchma, there are 24 km of tunnels up to 30 m deep.

_________

Nå har verden fått bekreftet hvem de kanskje må kjempe imot om USA og Nato angriper Russland. 


Kan være at NWO sin våte drøm om å bli verdensherskere vil få en brå slutt. 


Russland ble kastet ut av FNs menneskerettighetsråd, disse stemte imot/lot være å stemme. 


Kina, Syria, Iran og Hviterussland,Egypt, Irak, Pakistan og India.
Mektige våpen land.
Når forstår folket at de kan få krigen de ønsker inn i Norge ?
https://www.rights.no/2022/04/ja-russland-ble-kastet-ut-av-fns-menneskerettighetsrad-men-hvem-var-imot/?fbclid=IwAR37cFvAmD1jd0a80vnYyHZxY1Fj0mlBA1COotqjY8w8Zx6is5_Xl33vPNs 

-----------

Ha en ting klart. Russland vinner. Det koster soldater og liv, og går mye tregere enn planlagt, men de russiske vandalene rykker fremover, og ødelegger alt i sin vei. For Putin bryr seg ikke om liv og kostnader for ukrainere eller russere .

Han kan ikke snu. Kan ikke skru kokka tilbake. In for a penny…
Det er politikere som bestemmer når kriger skal starte, men militære bestemmer når kriger skal slutte, og Russland har nært endeløst med soldater og våpen. Så hvis ikke naboland eller NATO intervenerer, ender dette med beleiringer, hunger, lidelse og død i uke etter ike, samt en endeløs geriljakrig - og Ukrainere som aldri vil tilgi hverken Russland eller Europa som bare sto og så på. Igjen. 


Er det riktig å se noen bli angrepet og drept av bøller, bare fordi man er redd for sitt eget skinn? Hvorfor er NATO så redd for Putin, når det burde vært omvendt?

(Kent)

---------

Putin vil 9 mai erklære krigen vunnet!

________

Les mer her: https://www.nettavisen.no/nyheter/russisk-toppdiplomat-i-norge-dere-blir-loyet-til/f/5-95-435775

__________

USA GENERAL...

https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/numerous-reports-u-s-army-general-captured-in-mariupol-with-azov-nazis

___________

Se Pål Steigan forklarer https://fb.watch/cjCCESJ41v/

_____________

Thor .... husk at det offentlige Norge er noe med det mest korrupte i Verden iht Eva Joly.  Og så har du Eu , WEF ,WHO, FN, Bilderberger gruppen Bill Gates,  Georg Soro,  Nato , media osv. De er over 800 ganger verre enn Putin.  
Hvem har startet 8 Kriger å sluppet over 337 000 bomber på bla. Sivilbefolkning og sykehus osv.  ?

Hvem  står bak svineinfluensa skandalen og covid wax skandalen , pluss pluss.....

---------

Denne tråden viser dessverre at mange har slukt all vestlig msm- propaganda om denne krigen, istedet for å lete etter sannhet via ulike kilder og sette seg inn i hva som førte til en krig.

Den startet faktisk for 8 år siden med et udemokratisk kupp der na- zi-ster i bl.a C 14 og Right Sector bidro til dette og inn kom kuppmakerne til makten.

Hadde vi akseptert det i Norge? Det gjorde ikke de som bodde i Øst-Ukraina, de hadde et referendum og erklærte seg uavhengige og tok navnet Donetsk People's Republic. Som straff fikk de 8 år med borgerkrig, der den nye ukrainske regjeringen innlemmet na-zi-stene inn i ukrainsk militære og da ble Azov-bataljonen et faktum.

De slapp ut flere fra fengselet også som ble med og de fikk sitt hovedsete i Mariupol for å kunne sende klasebomber og skyte mot Donetsk og hele området som ville bli frie, som kalles Dombass-området. Ukrainske kuppmakere skjøt mot sivile østukrainere og drepte offisielt minst14 000. Det burde de fleste ha satt seg inn i før de heiser ukrainsk flagg på profilen.

Hvordan er det der nå under krigen? Vestlig media fremstiller det som om det ikke er sivile ofre der i Dombass-området, det er bare lidelser i vestlig del, iallefall i en gate der.

Det er alt vestlig media skriver om. Ja, de skrev om Mariupol også som de påsto er bombet av russere. Det stemmer ikke med det folket sa og sier, det er Zelenskys soldater som ødela byen med Azov som den harde kjernen.

De er nå drevet ut av sin hovedbase og det er nok na- zi- effekter å finne der og på de bare, tatoverte overkroppene til de som ble arrestert.  

Befolkningen i Donetsk og Mariupol kaller dem som ødela byen og som skyter mot dem for nasjonalister, fascister og na-zi-ster og de er fra ukrainsk side.

Azov-bataljonen har rømt til  industrifabrikker i Azovstan rett utenfor Mariupol og de skyter med alt de har mot sivile bygninger som de har gjort før. De skyter ned så mange sivile som de kan også i Mariupol. Dette er Zelenskys ansvar og så snakker vesten og han om krigsforbrytelser Putin gjør!  

Overalt i parker er det gravplasser der de har begravet naboer og familiemedlemmer. Den lille maten de får kommer fra frivillige. Skitne, slitne og sultne forteller de den amerikanske uavhengige journalisten Patrick Lancaster, som dokumenter med fare for sitt liv, at det ukrainske militære driver med genocide mot dem!

Nå må vanlige folk som meg tydeligvis tørre å si det som sensureres og skjules i vestlig media og tørre å være politisk ukorrekt, for jeg tror på disse menneskene og på det jeg ser på videoer Lancaster lager. Han viser oss de virkelige ofrene i krigen og de var det i 8 år før også! Ikke rart de vil være uavhengige.  


Uavhengig tøff journalist : Gi han support

________

Gravitas Plus i India evner å se begge sider. https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=TzgPJeYZaOU&feature=share&fbclid=IwAR24t7f_SRp9s9-8YMpTD0pjNcOMoJ78dd4bHGsfhbM8ALL833mXRZcD3WU

_________

Det er mye som foregår i vestlige verden mange ikke aner no om og mangler kunnskap som tror USA og Vest-Europa er den snille siden.... https://www.aftenposten.no/verden/i/g7PAq/usa-ga-nazister-en-trygg-havn?fbclid=IwAR1clTN0wYjuDpY7iYHssJa4cFjCpPq6koTEEasqnP6yF9DiNJmUCnbTuS4

_____

MERKELIG..THE SUN

GENOCIDE OF JEWS BEFORE HITLER 2015

 

------------


https://t.me/RVvoenkor

________________

Bombet togstasjonen...?

FAKTA?: Var toppen av teater med raketten på togstasjonen, alt var plassert utover, ingen ødeleggelser. Bedre teater enn dette klarer dere og få til, blir for gjennomskuelig dette.  Og Tv2 står der og lyger, skammeligt. En blir flau av og høre de lyver.
 Rundt omkring, ryddig og fint.

Dessuten bruke en rakett som kun Ukraina har, fikk dem av Russerne i 2014, da de avviklet sitt lager av disse.

De er forbudt å produsere!

_______________

Jo de dreper krigsfanger i Ukraina. Verken ukrainske myndigheter eller msm kan lenger lure folk. Kommandanten i denne saken må stilles for retten og dømmes for krigsbrudd sammen med medskyldige.

Videoen viser tilfangetatte bakbundne russiske soldater som mishandles og skytes i hjel og drapene forsvares med at de ikke tar fanger, - de dreper dem:

"Kommandanten svarte på den sjokkerende videoen av en av hans militsmenn som drepte en bundet russisk soldat:
Ukraina, georgisk kommandør pro-Kiev: «Noen ganger binder vi russerne på hender og føtter. Vi tar dem aldri til fanger"

«Noen ganger binder vi dem på hender og føtter. Jeg snakker for den georgiske legionen, vi vil aldri ta russiske fanger. De russiske okkupantene og kadyrovianerne (tsjetsjenere, red.) vil aldri bli tatt til fange». 

Dette ble uttalt av sjefen for en georgisk bataljon som kjemper sammen med den ukrainske hæren , Mamuka Mamulashvili, i et intervju med Vozdukh-sendingen på Youtube-kanalen til den dissidente russiske oligarken Mikhail Khodorkovsky."

https://www.ilgazzettino.it/esteri/ucraina_comandante_georgiano_leghiamo_mani_piedi_no_prigionieri_ultima_ora-6617054.html

______________

I tillegg er det en film som viser hvor de kom ifra..

 Angrepet på Kramatorsk jernbanestasjon ble utført av ukrainske tropper fra Dobropolye-regionen, 45 kilometer fra nødstedet.

Hensikten med Kiev-regimets streik på jernbanestasjonen i Kramatorsk var å forstyrre masseflukten av innbyggere fra byen for å bruke dem som et «menneskelig skjold» for å forsvare posisjonene til de væpnede styrkene i Ukraina, som i mange andre bosetninger i Ukraina.

Arestovich sa at missilangrepet på Kramatorsk ble utført av russiske Iskander-missiler.

 Samtidig viser opptakene med fragmentene av raketten tydelig at de tilhører Tochka-U, disse rakettene ble aktivt brukt av den ukrainske hæren for å beskytte territoriene til DPR.

 I tillegg kom raketten fra den sørvestlige siden av territoriet som nå kontrolleres av Ukraina.

 Taktiske missiler "Tochka-U", hvis fragmenter ble funnet nær jernbanestasjonen i Kramatorsk, brukes bare av de ukrainske væpnede styrkene

Den ukrainske siden gir ut en video av oppskytingen av luftvernmissiler i Shakhtersk, som ligger øst for Donetsk og følgelig sørøst for Kramatorsk, som Tochki-U.

 Flyet gikk fra sørvest.  Dette er bevist av plasseringen av ruskene på bakken.

 På video:

 ▪️ Tochka-U sustainer-motor går i 22-23 sekunder.  På den angitte videoen er driften av hovedmotoren mye mindre.

 ▪️ Maksimal rekkevidde flytid er 136 sekunder.  Luftangrepsvarslet ble kunngjort klokken 10.30 Moskva-tid.  I følge metadataene ble videoen fra Shakhtyorsk tatt opp klokken 9.22.

 ▪️ Selv om det antas at GMT + 2-tiden er satt på en bestemt enhet, er tiden for Tochka-U å nå målet på maksimal avstand 2 minutter og 16 sekunder.  Det er fortsatt mer enn 5 minutter igjen til kunngjøringen av alarmen.

 Denne videoen bekrefter det faktum at DPR-luftvernet jobbet med fienden "Points-U" i dag .

På raketten (Foto) som drepte mange mennesker står det "For barna"

______________

Laura Ru  wrote :

NATO-aligned Italian TV channel La7 scored a fantastic own goal. In his news report from Kramatorsk, the journalist showed the serial number of the Tochka-U missile that hit Kramatorsk station. The other Western channels had purposely blurred this key information.

Thanks to the serial number SH91579, the missile was traced back to the Ukrainian army. It had used other missiles of the same series to hit Alchevsk, Logvinovo, Berdyansk and Melitopol.

Alchevsk - Sh91565 (2015)
Logvinovo - Sh91566 (2015)
Berdyansk - Sh915611 (2022)
Melitopol - Sh915516 (2022)

______________

HVIS DU TROR VI HAR ET HELVETE PÅ JORDA NÅ, BARE GJØR DEG KLAR 

Krigsentusiasmen er livsfarlig for hele menneskeheten. 

Vladimir Putin og Russland har ansvaret for invasjonen, men USA og Vesten har ansvaret for at det ikke ble noe kompromiss på forhånd. Russland ba om sikkerhetsgarantier som virket rimelige. Men Vesten bare hånte dem og avviste kravet om at Ukraina ikke skulle bli med i NATO. Resten er historie. 

Nå har krigsgalskapen tatt de fleste politiske partier og medier i Norge. Man snakker entusiastisk om å «nedkjempe» Russland i Ukraina og «kjeppjage» russiske styrker ut av landet. Dette er totalt uansvarlig, og det er arbeiderklassen og de fattige i verden som er de første ofrene for så uvettig politikk. 

Denne krigsentusiasmen er livsfarlig for hele menneskeheten. Sanksjoner av det omfanget vi ser nå er krig, det må man innse. Økonomisk krig kan bli varm krig, når det hardner til. Sanksjoner er en «glatt skråning», det er ikke gitt at de kan stoppes før vi havner i avgrunnen. 

USA og Vesten har innledet det som de facto er en økonomisk verdenskrig mot Russland. Gjennom drakoniske sanksjoner prøver man å ramme landet så hardt at folket eller deler av eliten skal reise seg mot Vladimir Putin, slik at USA kan få det regimeskiftet som Joe Biden har sagt at han ønsker. 

Dette er teori, og det er foreløpig ingenting som tilsier at sanksjonene virker slik. Russland rammes, men siden landet har nok energi og mat, samt strategiske råvarer, kan det slippe unna de verste virkningene. Hardest rammet er USAs allierte i Europa. De har verken overskudd av mat eller energi, og Biden har innrømt at sanksjonene vil føre til matmangel. 

Russland har ventet med å svare på de vestlige sanksjonene, men nå kommer Kremls mottiltak, og de kommer til å svi. The Sanctions War Is Just Beginning skriver Foreign Affairs. 

Krigen i Ukraina og tilhørende sanksjoner forverrer den allerede eksisterende sultkrisa i verden, skriver Monthly Review Online. FNs mat- og landbruksorganisasjon fant at «nesten én av tre mennesker i verden (2,37 milliarder) ikke hadde tilgang til tilstrekkelig mat i 2020.» 

«Ukraina har bare forsterket en katastrofe på toppen av en katastrofe,» sa David M. Beasley, administrerende direktør for FNs verdensmatprogram. 

Det finnes ikke maken til dette siden annen verdenskrig – ikke i nærheten en gang. 

«Hvis du tror vi har et helvete på jorda nå, bare gjør deg klar,» advarte Beasley. 

Uavhengig av de ulike meningene om Ukraina, er det klart at milliarder av mennesker rundt om i verden vil lide av denne sultkrisen inntil krigen og sanksjonene tar slutt, skriver MR Online.

https://www.foreignaffairs.com/articles/russian-federation/2022-03-31/sanctions-war-just-beginning

 

https://mronline.org/2022/04/04/briefing-world-hunger-and-the-war-in-ukraine

 

Les Norges viktigste avis Steigan.no her 

https://steigan.no/2022/04/russland-truer-med-a-begrense-eksport-av-landbruksvarer-til-vennlige-land/

____________________

“Met the Chairman of Ukraine's Parliament Andriy Parubiy today to discuss the serious situation in the Sea of Azov”, skev Jens Stoltenberg på Twitter i november 2018. NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg møtte Andriy Parubiy, daværende president for Det ukrainske parlamentet, i NATOs hovedkvarter den 27. november 2018. Møtet ble ikke nevnt i norske medier. Hvorfor? Var det en grunn til at møtet ble forbigått i stillhet? 

Andriy Parubiy var i 1991 en av stifterne av Ukrainas første fremtredende ny-nazistiske parti, Social-National Party of Ukraine (SNPU). Partiets konstituerende kongress fant sted 13. oktober 1991 i Lviv. Partiets symbol var Wolffsangel, et symbol som blant annet ble benyttet av enkelte avdelinger innen SS. Partiet, som ble registrert som et politisk parti den 16. oktober 1995, aksepterte vold som politisk virkemiddel og ønsket et etnisk rent Ukraina. SNPUs offisielle program definerte partiet som en "uforsonlig fiende av kommunistisk ideologi". Parubiy selv har uttalt at Hitler var historiens største demokrat. 

I 1998 ble Oleh Tyahnybok, som den første medlemmen av SNPU, innvalgt i det ukrainske parlamentet på en fellesliste kalt Folkets bevegelse i Ukraina. Samme år opprettet SNPU den paramilitære organisasjonen “Patriot of Ukraine”, som ble ledet av Andriy Parubiy frem til 2004. I 2002 støttet SNPU Viktor Jusjtsjenko som statsministerkandidat. 

I februar 2004 ble Oleh Tyahnybok SNPUs partileder. Dette førte til en endring av partiets image. Partiet skiftet navn til  den all-ukrainske unionen "Svoboda", og byttet ut Wolfsangel logoen med en trefingret hånd. Svoboda beholdt imidlertid støtten fra ekstreme nasjonalister. Parubiy, som var aktiv under Orangerevolusjonen i 2004, ble i 2007 innvalgt i det ukrainske parlamentet fra “Vårt Ukraina – Folkets selvforsvar" grunnlagt i 2001 under navnet Blok Viktor Jusjtsjenko "Vårt Ukraina" (BVYNU ). 

Svoboda innledet i 2008 samarbeid med Sosialnasjonalistisk forsamling (SNA), et ultranasjonalistisk politisk parti opprettet i 2008 av Andrij Biletski gjennom er sammenslåing av flere organisasjoner og grupper innen det ekstreme høyre. SNA overtok også den paramilitær grenen av SNPU, Ukrainske Patrioter. Svobodas valggjennombrudd kom i 2009. 

Parubiy forlot “Vårt Ukraina” i februar 2012 og ble samme år gjenvalgt til parlamentet fra Det allukrainske Fedrelandsforbundet, det ledende partiet i den ukrainske valgalliansen Julija Tymosjenkos blokk ledet av Julia Tymosjenko. Fra desember 2013 til februar 2014 var Parubiy en av kommandantene for Euromaidan. Etter statskuppet i februar 2014 ble Parubiy sekretær for “the National Security and Defence Council of Ukraine”. Denne utnevnelsen ble godkjent av den nye ukrainske presidenten Petro Poroshenko i juni 2014. I september 2014 grunnla Parubiy partiet Nasjonal Front sammen med Arseniy Yatsenyuk og Oleksandr Turchynov. Den 4. desember 2014 ble Parubiy valgt til visepresident i det ukrainske parlamentet, og den 14 april 2016 ble han valgt til parlamentets president

_______________

https://wattsupwiththat.com/2022/04/10/the-russia-ukraine-war-a-new-geopolitics-of-finance-and-energy-trade-emerges/

____________

https://steigan.no/2022/04/for-noen-i-nato-er-krig-i-ukraina-a-foretrekke-fremfor-en-rask-fredsavtale/

____________

False flag! Se i speilet på TV-bilen som kjører sikk sakk mellom skuespillerne i Bucha: de reiser seg så fort filmteamet har passert! 

MH17 ble i 2014 også skutt ned av Ukraina selv og brukt som en false flag. Slutt å lyve MSM!

https://youtu.be/wkDWwYk4-Ho

_________________

Innlegg:

______________

Hunter’s laptop is a large piece of the jigsaw puzzle that leads to such a shocking conclusion.

Du vet vel om Joe og Hunter Biden sitt engasjement i Ukraina, de er en stor part av konflikten se link

____________________

KRIGEN HADDE ET FORLØP 

https://derimot.no/den-kunne-ha-vaert-unngatt-ukrainakrigen-hadde-et-forlop/

___________________

Registrerer at Kent Andersen mener at alle som ikke er enig med han i Ukraina spørsmålet støter nazistene!!! Nå er det en gang slik at Kent mest sannsynlig tar mye feil.

Kent Andersen som nå pluttselig har begynt å sluke alt msm kommer med angående Ukraina-Russland kan jo prøve tilegne seg kunnskap fra dem som har mere kjøtt på beinet en han har!!!!!

Dette er bare en liten klype info tilbydere jeg henter info fra og alt som kommer fra MSM propaganda er umulig å ikke få med seg!.

Jeg sitter i styret for Demokratene Nordland og forventer at dette innlegget kommer ut. 

Sjekk ut kanalen til disse

https://youtu.be/mFAU5STk7lI

https://youtu.be/YVckbU3a0GQ

https://youtu.be/zbo5ApHmjiM

https://youtu.be/qfDsf9gBAWA

https://youtu.be/OSkpIq3T-Zc

https://youtu.be/XaxVseJtTog

PS:Kanskje noe å lese for Kent Andersen: https://www.geoingeneering-norway.org/2022/04/11/khazaria-rothschild-dynastiet-new-world-order-ukraina-og-implementering-av-nephilim-agendaen/

_______________

"In the neighboring house No. 21, a female sniper was sitting, as well as soldiers of the Armed Forces of Ukraine. They constantly ran from house to house, changed their positions, they shot at the local population..."

▫️Residents of Mariupol rescued by Russian servicemen and Donetsk People's Militia revealed crimes against civilians by the Ukrainian Armed Forces and Ukrainian nationalist battalions."
https://t.me/mod_russia_en/705

*
""....I passed by a kindergarten, the Azov people settled there. We saw how they left the kindergarten in search of convenient positions, they came into our yard..."

▫️Alexei, a resident of Mariupol, was shot in the leg as he walked by a kindergarten turned into a fortress by nationalists. He is now being treated in a Donetsk People's Republic hospital."
https://t.me/mod_russia_en/706

*

""When we tried to get out on the bridge in order to calmly leave the city, snipers fired at us. They were "Azov", with blue armbands..."

▫️Russian servicemen and Donetsk people's militia assist civilians and organise evacuation of residents from Mariupol who are being held in the basements of buildings by Ukrainian nationalists."
https://t.me/mod_russia_en/707

*
""...They occupied the floor of the traumatology department in the hospital, installed grenade launchers and started shooting. There were about forty people - bedridden patients..."

▫️According to Mariupol residents, soldiers of the Ukrainian Armed Forces and nationalist battalions used kindergartens, schools and hospitals to set up permanent firing positions."
https://t.me/mod_russia_en/710

*
"...And then all the houses were shot from machine guns. 
– Who shot? 
– Azov. Azov. 
– Did they shot children and women? 
– Yes..."

▫️Residents of Mariupol rescued by Russian servicemen and Donetsk People's Militia revealed crimes against civilians by the Ukrainian Armed Forces and Ukrainian nationalist battalions."
https://t.me/mod_russia_en/712

*
"Ukrainian army, national guard and damned Azov. They destroying everything, plundering cities and filming videos to show around the world: Look what Russia is doing..."

▫️Mariupol citizens evacuated from the basements of the city hospital by Russian soldiers reveal the inhumane treatment of Mariupol residents by the Nazi battalion fighters."
https://t.me/mod_russia_en/724

*
"I ended up in the hospital on March 2 thanks to, so-called the brave Azov combatants who destroyed my apartment..."

▫️Residents described what they had to deal with while soldiers of the Ukrainian armed forces and fighters of the nationalist Azov battalion were in charge of Mariupol."
https://t.me/mod_russia_en/726

*
"We were begging for water, but they didn't even bother, they gave us nothing. Wherever you go, the Ukrainian troops are fiiring everywhere and simply do not let people go anywhere. People just died from hunger and dehydration...."

▫️Russian marines and servicemen of the DPR people's militia ensured the evacuation of over 100 civilians being held by Azov fighters from the city hospital in Mariupol."
https://t.me/mod_russia_en/728

_______________

NORGE STØTTER DEM

I vestlige og i USA maktene alle visst om alt. DE HAR SKAPT DEM.  Hvor de har vart i 30 år og før dette? Hvor de har vart i 8 år når det begår drap på tusenvis sivile i Lugansk og Donetsk? Hvor har de vært når P. Poroshenko, velkomstgutten i mange år til Norge og Norske maktene til Kijev, når P.Porosheko han har sagt, helt åpent, våre barn kommer gå på skole, deres barna i Lugansk og i Donetsk kommer sitte i kjelleren. 

Frekke og syke makten som bader i milliarder, styrer verden og resten av samfunn som slaver. Hvor er i dag Petro Poroshenko, hans barn, familier, i hvilken luksus liv og i milliarder de og deres klaner bader i? DETTE STØTTET vestlige maktene. Husk jeg har sagt veldig mykt her, men jeg har lyst å si det ikke så mykt.   
JEG HAR IKKE ORD. 
Sikkert norske oligarker og mektige har jobbet godt der sammen med Petro Poroshenko, mens i 8 år bli sivile i Lugansk og i Donetsk hold under frykt hvert eneste dag, kvinner, barn, eldre. 
Leser i dag på TV2 og tror ikke på mine egen øyne. 
«Solberg vil stille Putin for retten»
Sikkert Solberg har glemt dette. 
Vart ikke det hun som sponset ny nazister i UKRAINA? Er hun redd for egne handligger, drap av tusevis sivile i 8 år i Lugansk og Donetsk og mye annet kommer frem ? Har hun glemt hvem hun møt i Ukraina? "Gir penger til tidligere nasjonalister og fascister"   https://www.nrk.no/urix/disse-far-penger-av-norge-1.11587709?fbclid=IwAR1sgGz5TJb4FGym3ZBh_C_6o_kjiaQDZnRtiJbbXS7TltCM8EDGDlFdU8I

_________________

Fascistiske maktene i USA og i Storbritannia kommer ikke å stoppe. Det er krig med USA, hvor UKRAINA brukes til krigs plattform. IGJEN sender disse blodtørstige satanister dette til UKRAINA. Kan ikke alle familiene til USA milliardærene og hvite hus sende ditt sammen med DEN pakke?  Andre VERDENS KRIG FORTSETTER.  "Ytterligere 800 millioner dollar Hva er inkludert i den nye pakken med amerikansk militærhjelp til Ukraina.


Biden kunngjorde levering av helikoptre, pansrede personellskip og artilleri til Kiev. Den 13. april varslet den amerikanske lederen Joe Biden den ukrainske presidenten Volodymyr Zelensky om bevilgningen av ytterligere 800 millioner dollar i militær bistand til Kiev i form av våpen og ammunisjon. I tillegg har en rekke andre NATO-land snart til hensikt å kunngjøre forsendelsen av stridsvogner til Ukraina. Les mer i artikkelen "Gazety.Ru".  https://www.gazeta.ru/politics/2022/04/13/14732708.shtml?updated

_____________

Mening 

Nazistene i Ukraina

Det har vært storstilt markeringer av at det er 75 år siden det tyske angrepet på Norge.

foto
Statsminister Arsenij Jatsenjuk støttet under siste valget i oktober 2014 kandidaturet til nazisten Andrej Biletskij, leder av Azov-brigaden, som kjemper under SS-runen Wolfsangel, skriver artikkelforfatteren. Her i samtale med Norges statsminister Erna Solberg. Foto: NTB Scanpix

Men hvordan kan Norge, med sine erfaringer med nazismen, i dag støtte regimet i Ukraina politisk og økonomisk når åpenbare nazister spiller en helt dominerende militær og politisk rolle? Politikere og medier er tause eller de bagatelliserer dette fenomenet.

Folkefronten

Statsministeren siden februar 2015 heter Arsenij Jatsenjuk . Han er leder for partietFolkefrontensom ble nest størst i parlamentsvalget. Han omtalte på Ukrainas offisielle hjemmesider i USA sine russisktalende landsmenn i øst forundermennesker, altså samme betegnelse som de tyske nazistene kalte de slaviske folkene og som rettferdiggjøre utryddelsen av dem. Seinere ble det rettet tilikke— mennesker.

https://www.fvn.no/mening/i/4K4zg/nazistene-i-ukraina

____________________

Sykehus, teatre og boligblokker ble omgjort til festninger av Asov-regimentet.

https://derimot.no/intervju-med-flyktninger-fra-mariupol-sykehus-teatre-og-boligblokker-ble-omgjort-til-festninger-av-asov-regimentet/?fbclid=IwAR3Osf5KZyV2FU5EMLhMwgJVtN0Td2d2YRxK5rcMdlVt2_qc2pwbh06zgb4

____________________

Jonathan ...
Godt spørsmål. Jeg skriver spontant og raskt nå før jeg drar på jobb, så tilgi meg for skrivefeil og litt rot i sorteringen her: 

I land som Norge har man blant annet vår allés kjære faktisk.no, som ytrer sine meninger om vaksiner, krig og mer.

Majoriteten tror at sannheten er forbeholdt dem, og viser ofte til faktisk.no. Men jeg har lest artiklene deres om diverse emner, som for eksempel da de rottet seg sammen med Grødeland(før hun «konverterte»), der de prøvde å «ta» Geert Vanden Bosche.

Ett år senere korrigerte Bossche de utsagnene de kom med, som viste seg å være ganske så mangelfulle, blant annet tok ikke faktisk.no høyde for at man aldri har gjort en slik massevaksinasjon før, men likevel skulle de ytre seg så bastant.

Min personlige mening er at den gang så prøvde faktisk.no å farge vårt syn bevisst/ubevisst uberettiget. For hvordan kunne de gå så «hardt» ut mot en som Bosche, uten å ha forutsetningene for det? Vi, folket må bruke skjønn og sortere ut feilinformasjon. Og vedrørende krigen og dens horrible aspekter, viser det seg at dekningen av bevis er svært mangelfulle: Bombingen er av teateret der påståtte 300 ukrainere mistet livet, bombingen av togstasjonen, bombingen av barnesykehuset osv.

Media mener ganske så tydelig at det er russerne. Men da lurer jeg på hvor bevisene for dette er? Eller det som har skjedd i Butcha. Folk lar seg lede av den skadelige mediedekningen/propaganda. Hvorfor skadelig?

Fordi vi peker ut en syndebukk uberettiget. Men om bevisene kommer, så vil jeg benytte meg av det samme privilegiet forskere flest har, å skifte mening basert på evidens. 

Vedrørende krigen i Ukraina, trenger man å se tilbake for å lære av historien. Alt fra 60-tallet da Sovjetunionen prøvde å plante atomvåpen på Cuba, historien bak slakt av serbere i Balkan, krigene i Midtøsten, NATOs ekspansjon osv. 
Jeg tenker at dersom man har lært forhistorien, vil man ha bedre utgangspunkt for å skille på informasjonsflyten og retorikken. Krigen i Ukraina har vart i åtte år. 25 tusen ukrainere er drept i øst-Ukraina, uten den samme dekningen som vi ser per i dag. Mange ukrainere har flyktet til Russland. Så dersom premissene/kunnskapen er tilstede, kan man sortere feilinformasjon uavhengig av media. Media forteller oss kun den selektive versjonen. Man skjønne at det er mer nyansert enn så. Man blir skeptisk og mister tillit til media, blant annet når man ser tilbake og ser hvordan de holdt på med all feilinformasjon vedrørende korona. De villedet folk til å tro at Sverige var ansvarsløse og «gale» som ikke stengte ned. I ettertid ser man at Sverige ikke gjorde noe galt. Det er én av mange referanser.

________________

Ta en kikk på dette:

_____________

Dansk lektor:
- Kan tvinge Vesten i krig.

Dansk ekspert mener krigens varighet og brutale bilder av sivile tap kan presse NATO til å gå inn i Ukraina. Norske forskere er derimot ikke like sikre.

UKRAINA-KRIGEN: Bildene av angrep og ødeleggelser i Ukraina fortsetter å ryste verden. Her en mann og dame arm i arm gjennom ødeleggelsene i Kharkav. 

Få oversikt: 
- Jeg tror dessverre vi kan ende i krig mot Russland, skrev lektor ved det danske forsvarsakademiet Claus Mathiesen på Twitter fredag 8. april.

Han begrunner det med at i takt med at krigen trekkes ut og angrep mot sivile intensiveres, presses NATO til å gå inn i landet selv.

- NATO må spørre seg selv: Hvor lenge vil vi stå, delvis passivt, og se på? For det er det vi holder på med i Vesten akkurat nå, det må vi innrømme, sier Mathiesen til danske TV2, som omtalte saken først.

Førsteamanuensis ved forsvarets stabsskole Tom Røseth og tidligere forsvarssjef Sverre Diesen sier seg enige i at de brutale bildene fra Ukraina, som kan se ut som krigsforbrytelser, presser Vesten og NATO.

Likevel tror de norske forskerne at NATO og Vesten kun vil bidra ved å øke våpenstøtten og den økonomiske støtten.

- Både NATO og USA har sagt at det ikke vil bli aktuelt å gå inn i Ukraina med militære styrker, understreker Røseth.

TVILER: Førsteamanuensis ved Stabsskolen Tom Røseth tror ikke NATO vil presses så langt at de går inn i Ukraina. Foto: Forsvaret

- Grotesk rekord:
Fredag ble det meldt om et større angrep mot en togstasjon i den ukrainske byen Kramatorsk. Ifølge ukrainske myndigheter skal to russiske raketter ha truffet togstasjonen som har blitt brukt som tilfluktssted for sivile som er evakuert fra områder under russisk luftangrep.

Myndighetene i landet opplyser at rundt 50 skal være drept, blant dem barn, og rundt 100 personer skal ha blitt skadd.

Ifølge danske Mathiesen er det angrep i den graden av brutalitet som kan tvinge NATO til å gå inn i Ukraina.

- Slike rapporter gjør at Vesten kanskje må revurdere hva de vil, sier lektoren til danske TV2.

Tidligere forsvarssjef Sverre Diesen kaller det russiske angrepet på Kramatorsk for «en ny grotesk rekord i russisk råskap», men han tviler likevel på at russerne kan foreta seg noe i den retningen som vil kunne tvinge NATO og Vesten til å gå direkte inn i krigen.

FORSKER: Tidligere forsvarssjef Sverre Diesen er i dag ansatt som sjefsforsker ved FFI.

- Men det kan utvilsomt bidra til at flere vestlige land blir villige til å gå lenger i å støtte ukrainere også med andre våpen enn de har fått til nå, skriver Diesen i en e-post til Dagbladet.

En økning i våpenstøtte vil, ifølge Røseth, hjelpe ukrainerne med å lettere hindre slike sivile angrep som fredag 8. april i Kramatorsk.

- Dette var kortdistansemissiler som kunne vært stoppet av et luftvern dersom ukrainerne hadde hatt ordentlige systemer til det, forklarer førsteamanuensisen, som tror man i mai, når bakken har tørket, vil se andre krigshandlinger enn så langt.

I saken til danske TV2 møter Mathiesens også motstand fra militæranalytiker ved det danske Forsvarsakademiet, Kristian Lindhardt.

- Å gå i krig med Russland er så endelig, så jeg tror rett og slett ikke at NATO vil gjøre det av egen fri vilje, sier han til avisa.

Annen krigføring:
Røseth sier til Dagbladet at man i Donbas ser begynnelsen på en annen type krigføring hvor behovene er annerledes enn ved en bykrigsføring, som vi har sett mest av fram til nå.

- Det er ikke bykriger, men mer klassiske krigsmanøver med stridsvogner og skyttergraver hvor man må forflytte seg fort for å ikke bli sårbare.

Videre forklarer han at det derfor kan bli mer utfordrende for ukrainerne å forsvare seg der enn i byene.

- Da trenger de i tillegg til antipanser og stinger muligheten til å slå ut russiske antiluftvåpen for å blant annet sikre helikopterstøtte i Donbas-området.

- Men hvor lenge kan NATO fortsette å gi våpen?

Diesen mener at det utover de polske MiG-29 jagerflyene og S-300 luftvernsystemer fra Bulgaria, har ikke vesten så mange våpensystemer igjen som ukrainere har kjennskap til.

- Det betyr at mer omfattende støtte vil måtte dreie seg om vestlige våpen de ikke har kjennskap til, som forutsetter tidkrevende opplæring og oppbygging av logistikk, forklarer Diesen.

Den tidligere forsvarssjefen tror imidlertid manglende framgang fra russisk side kan dra krigen ut og gi tid til å starte innføring av helt moderne, vestlige våpen i Ukraina.

Den siste uka har tema rundt hvorvidt det foregår krigsforbrytelser blitt mer og mer aktuelt. Etter fredagens angrep i Kramatorsk er anklagelsene mot Putin ytterligere forsterket.

Bildet øverst : UKRAINA-KRIGEN: Bildene av angrep og ødeleggelser i Ukraina fortsetter å ryste verden. Her en mann og dame arm i arm gjennom ødeleggelsene i Kharkiv. Foto: Alkis Konstantinidis / Reuters

Bildet nederst til venstre : TVILER: Førsteamanuensis ved Stabsskolen Tom Røseth tror ikke NATO vil presses så langt at de går inn i Ukraina. Foto: Forsvaret

Bildet nederst til høyre : FORSKER : Tidligere forsvarssjef Sverre Diesen er i dag ansatt som sjefsforsker ved FFI. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB

____________

Det er åpenbart at du kjenner disse forholdene kun fra vestlige mediers fremstilling. Dette har ingenting med virkeligheten å gjøre. Noen korte punkter som burde få deg til å tenke litt selv:

Russiske tropper forlot Bucha den 30. mars.
Ordføreren i Bucha – på video- , kunngjør at Bucha har blitt frigjort 31. mars, og det er ingen omtale av noen krigsforbrytelse. Ikke nevnt med et eneste ord.
Azov-bataljonen går inn i Bucha den 1. og 2. april.
Det ukrainske forsvarsdepartementet viser en video av russiske grusomheter 3. april – produsert av Azov Batalion sine mediakonsulenter
Russland ber FNs sikkerhetsråd om en grundig og uavhengig etterforskning av Bucha-grusomhetene, men Storbritannia blokkerer en etterforskning hele 2 ganger.
Hvorfor skulle Russland be om en etterforskning og Storbritannia ønsker å blokkere den begge gangene? Kanskje folk bør våkne og tenke litt selv?
CNN kom også med påstanden om at disse kroppene hadde lagt der siden 19. mars....

Les denne artikkelen - og tenk litt selv:

https://fredjohsblogspot.wordpress.com/2022/04/11/bucha-kramatorsk-mariupol-hva-hendte-egentlig/

___________

MERE OG MERE KOMMER UT

Det første innlegget ble sensurert av FB pga bildene.  Har redigert litt og legger link til hele på Telegram i kommentar .  

ZELENSKY I UTSATT POSISJON 
HAN ER I SOROS NÆRMESTE SLEKT 
DE ER SØSKEN BARN. FETTRE 

Det kommer stadig frem mer og mer info.  Husker dere at jeg, Line Llovenie, tidligere informerte dere om at Soros tok skygge makten i Ukraina i 2012 og fikk inn sin  Dype Stat Statsminister i apekatten Zelensky  ?  Soros er N A Z I Zelensky er N A Z i  

Har du flere spørsmål.  ?

Russland: menneskelige eksperimenter i biologiske laboratorier i Ukraina - inkludert Hunter Biden, CDC og George Soros Foundation
 --->>>
 https://t.me/ExposeThePEDOSendTheCABAL/16919

PIZZAGATE/SUPERBOWL, PEDOWOOD, MS13, CLINTON, HAITI, SOROS & MER
 ---->>>
 https://t.me/GitmoTV/9491

NWO
 --->>>
 https://t.me/ExposeThePEDOSendTheCABAL/11654

 @FUCKtheJAB
 @FuckTheNewWorldQrder
 @FUCKtheNAZIworldORDER
 @ExposeThePEDOSendTheCABAL

DEL DEL DEL

______________________

https://fredjohsblogspot.wordpress.com/2022/03/25/ukraina-i-dag-siden-2014/?fbclid=IwAR1QD4rJyXN_NL01bhO0cMA7tbQHm7GIZWAlIhxEEvXOgjHgXzyfkCOn-8c

_________________________________________

PS. ALLE DESSE KOMMENTARER ER FRA ULIKE PERSONER, MANGE ULIKE KILDER! Vurdere selv, sannheten er det ingen som eier!

_______________________

Demokratiet er nå under sterkt press I hele verden, vi bør stå samlet og ikke la korrupte politikere, makt elitenog oligarcher vinne. 

Støtt DINMAKT.NO