Upresise sykehustall

Upresise sykehustall

Dagens Aftenposten !  Løgnene avsløres til og med i media.

Upresise sykehustall ! Fire av ti koronapasienter legges nå inn av andre årsaker enn covid .
Da regjeringen i desember innførte nye tiltak, begrunnet de det med at over 300 pasienter lå inne på norske sykehus med korona.

Men mange av disse pasientene legges ikke inn på grunn av korona. I forrige uke var 40 prosent av koronapasientene lagt inn av andre årsaker, men hadde korona i tillegg.  

Da mistenker vi at de som blir alvorlig syke av vaksinen og dør ,- disse er årsaken til det nå stadig økende antall innleggelser på sykehusene,-  

I tillegg til alle som nå har blitt syke etter å ha levd i et helvete under Skrekk og Fryktpropaganda og nedstengninger. Antall psykiske og fysiske lidelser har økt,  Alkohol og rusmisbruk øker for hver dag. Selvmordstallene går rett til værs !  

Nå avsløres løgnene !  Det har aldri vært en Pandemi ! Mennesker har nå blitt sykere av å leve under diktatur og frihetsberøvelse. I tillegg til et vaksinepress av en ikke utprøvd, ikke godkjent vaksine som beviselig gir enorm skade på mennesker.  

Nå må alle vaksinetilhengere våkne opp !  Du har blitt løyet for i 2 år ! Du som fortsatt etter all ny informasjon støtter koronapass, tvangsvaksinering,  testhysteri av friske personer .  

Fikk dere med dere at FHI nå etter to år ikke vet om pinnene skal stikkes opp i nesa eller ned i halsen ?   Du vaksinerte har du fått med deg at vaksinerte sprer smitte like mye og tom mer enn uvaksinerte ?  

Omikron smittes fra vaksinert til vaksinert og immunforsvaret til vaksinerte blir svekket mer og mer for hver dose !  Vaksinerte blir syke av bivirkninger, mange fra første dag etter vaksinen andre etter uker og måneder,  De ikke godkjente Covid vaksinene endrer menneskets gener og vil skape uante problemer for våre neste generasjoner.  

Har dere nå fått med dere at ingen av de tallene som har blitt lagt ut i media frem til nå av vaksinerte og uvaksinerte innlagte pga covid stemmer. At alt har vært en løgn for å presse befolkningen, splitte oss , sette oss opp mot hverandre,  Kan du se nå etter den siste nedstengningen i desember, med innleggelsestall som ikke stemmer med virkeligheten.  

Skrekkscenarier om farlig omikron, økende smittetall, Skjenkestoppen ,- ser dere hvordan dette var et psykopatisk ondskapsfullt sjakktrekk for å få så mange som mulig til å hate oss uvaksinerte !  Ser dere nå at alt har vært løgn !  Fremstilling av tall ! Uthengingen av uvaksinerte som nå er over halvparten av den Norske Befolkning !  

Regjeringen Støre og Co er avslørt !  Håper at de vaksinerte er såpass våkne at de klarer å ta til seg sannhet og informasjon !  Må så mange som mulig reise seg og gå bort fra testkøene, vaksinekøene og bruke tid og krefter til å få fjerna denne korrupte regjeringen.  Vaksinepass  har ingen ting med Helse å gjøre ! Det skulle vært straffbart å bare nevne  dette ordet !   Skaff gjerne link til hele innlegget fra dagens Aftenposten.

Løgnene som de fleste vaksinerte har levd og handlet etter de 2 siste årene er avslørt.

__________

Støtt oss og vi graver dypere vipps 403 10 231