VÆR SNILL MOT DEG SJØL I OPPVÅKNINGSFASEN

VÆR SNILL MOT DEG SJØL I OPPVÅKNINGSFASEN

VÆR SNILL MOT DEG SJØL I OPPVÅKNINGSFASEN!

Jeg har mange ganger vært langt nede følelsesmessig det siste året. Det har tatt på å lese innlegg og artikler som handler om fryktpropaganda fra mainstream media.

For meg har det vært helt umulig å ikke bli påvirka av dem, selv om jeg skulle ønske at jeg ikke ble det. Denne uken tok jeg bort alle innlegg fra mainstream media, sånn at jeg slipper å møte på dem her. Da jeg heller ikke ser på TV, så blir jeg ikke ekspondert for så mye fryktpropaganda fra det holdet iallefall. 

Å bli kjent med en ny sannhet har vært en enda verre påkjenning mentalt, følelsesmessig og ikke minst spirituelt. Det føles som sjela har fått juling på en måte. Å erfare alt som har vært skjult for oss over så mange hundre, ja, opp til tusenerer av år, har vært ekstremt å forholde seg til.

Jeg hadde ikke greidd å komme meg gjennom sterke bilder av mishandling av barn gjennom sex trafikk og barnehandel, hvis det ikke hadde vært for alle dere fantastiske, flotte frihetskjempere, sannhestssøkere, engler, og krigere. Jeg har så mye å takke dere for, og dere har et sted i hjertet mitt alle sammen. 

For hver dag som går tenker jeg på hvordan jeg skal slite meg helt løs fra matrixen, og har bestemt at det skal skje med museskritt. Det kan ikke være annerledes for meg, for jeg behøver tid til endringer. Det betyr at jeg vil fortsette å skrive om det som skjer i matrixen, og samtidig minne folk på at vi er suverene menn og kvinner. Det er ingen som kan ta makt eller kraft fra oss, hvis vi ikke gir den fra oss da. 

Det spirituelle aspektet er kanskje det aller viktigste. Jeg mener at vi er spirituelle vesener som har en fysisk kropp. Vi har kommet til jorda for å få erfaringer, for å kjenne på motsetninger som frykt og kjærlighet, ondskap og godhet, misunnelse og å unne noen noe, glede og depresjon osv. osv. Det er gjennom ulike erfaringer at vi lærer oss sjøl å kjenne. 

Når vi nå nærmer oss slutten på en 26 000 års syklus (noen mener at jorda er 26 millioner år), så er det meningen at vi skal våkne og se hvem vi egentlig er. Denne tia kalles for "The Great Awakening." Men hvem er vi egentlig? Aurora fra "The Galactic Federation" skriver dette: 

"The Solar Flash is a flash of light from our central sun, Alcyone. The flash will awaken people to their true nature. It will trigger a spontaneous mass awakening on Earth. People all over the planet will realize that we are all one and that we are here on the planet to experience unconditional love."

Dette er en begivenhet jeg gleder meg utrolig mye til, fordi jeg er sliten mentalt av å stå i det som skjer nå. Det er mange av oss som har gleda oss til at de som ikke ser det samme som oss vil gjøre det snart. Kanskje det også er mitt egos ønske. Samtidig vet jeg hvor vanskelig det er å ta inn sannheten om verden. Den er ikke bare kjærlig, men har masse ondskap i seg.  

Mange av dere vil fornekte, og snu ryggen til. Mens andre vil bruke god tid på å fordøye. Jeg har også hørt at noen av dere ikke vil våkne i det hele tatt. Uansett valg, så er det greit. Det er du som velger hva du vil gjøre. 

Men jeg vil fortelle deg uansett valg, at du må være snill mot deg sjøl i denne tia vi skal igjennom nå framover. Det er ingenting som kan stoppe "The Great Awakening," så derfor vil du til slutt måtte forholde deg til den. Det er du som bestemmer hva du vil gjøre, uansett hva andre sier. Jeg har mange ganger sagt, at jeg virkelig ønsker at du skal se deg sjøl som en suveren, levende mann eller kvinne, og som ei sjel med en fysisk kropp, men det er ikke opp til meg hva du velger å se deg som. 

Jeg vil bare si at du har muligheten til å gjøre det nå, hvis du vil. Vi får så mye hjelp fra universet, og det er også mange våkne som er villige til å være til hjelp i denne fasen av livene våre.  Det kan være utmattende, grensesprengende og vondt, men det er absolutt verdt det. 

Uansett, så ønsker jeg alle en interessant og spennende tid framover, våkne og ikke våkne. Jeg bruker ordet våkne hele tia, men vil si at det ikke er for å gjøre noen bedre enn noen andre. Det er bare for å gjøre det lettere å beskrive en hendelse. Jeg har like mye respekt for alle uansett hvor man måtte befinne seg i sin livsfase. 

Take care og ha en fortsatt fin dag kjære vakre dere!