VAKSINE SKADET

VAKSINE SKADET

KOPIERT: Fra en vaksineskadd :
Jeg har nå vært syk siden jeg tok andre dose i september.

Når immunforsvaret i utgangspunktet har kontroll på en plage, men vaksinen medfører at plagen slippes løs i kroppen, er det da en bivirkning av vaksinen? Jeg tror ikke denne typen indirekte bivirkninger registreres, men er usikker.


Videre lurer jeg på hva som egentlig skjer i samfunnet vårt. Nå er det innrapportert nærmere 50 000 bivirkninger, hvorav ca. 5000 er regnet som alvorlig, og oppunder 300 dødsfall direkte knyttet til vaksinen.

Friske folk mellom 12 og 70 med normalt immunforsvar tåler sykdommen fint. Hvorfor i alle verden skal da hele samfunnet vaksinere seg gjentatte ganger med en eksperimentell vaksine som ikke virker mot verken sykdommen eller videre smitte? Er det fordi kapasiteten på våre sykehus kan bli sprengt? Per i dag er det 248 innlagte med Corona i Norge. 248 av 5,4 millioner! Vår naive befolkning har en vaksinasjonsgrad på ca. 90%. Høyere enn resten av verden. Likevel skal vi fortsette å vaksinere oss? 
Erna og kompanjongene har signert en hemmelig avtale med EU, FHI og WHO vedrørende pandemihåndtering. Det er rart ingen reagerer når Erna høylytt forteller at de må overdrive skremselen gjennom å bruke dødsfallene i en såkalt pandemi, slik at de kan bøye regelverket for å påvirke folket slik de ønsker. Hvorfor går det ingen alarmklokker hos det Norske folk?
Konsekvensene av et nedstengt Norge, med tusenvis av økonomisk ruinerte småbedrifter, høyere arbeidsledighet, store problemer innen psykisk helse, spesielt hos barn og unge, utfordringer i vanskeligstilte familier, tap av læring i skolene, mindre sosial aktivitet, segregering og polarisering av samfunnet, for ikke å nevne langtidsbivirkningene av vaksinen, må da være langt verre enn en smittsom influensa sykdom som går over innen en uke.
Det hele minner om A. Heinzman sitt eksperiment fra 1872, hvor frosk ble lagt i vann som sakte ble varmet opp fra 21 til 37,5 grader over halvannen time. Når vannet ble varmet sakte forsøkte ikke froskene å rømme, men døde i det varme vannet.  Det føles som om vi er halvveis i oppvarmingen og bør hoppe ut av gryta før det er for sent.
Våre ledere velger en farlig vei dersom de nekter folk sin rett i å velge over egen kropp, når de stilner kritiske røster eller styrer media. Da er det ikke lenger et demokrati vi bor i. Nei, hele pandemien lukter råttent og jeg er redd vi er i ferd med å miste luktesansen.