Vax-dosene  varierer med forskjellig gift. Gift-mengder

Vax-dosene  varierer med forskjellig gift. Gift-mengder

Vax-dosene  varierer med forskjellig gift. Gift-mengder og Gift- typer i  sprøyte-innhold, er ikke de samme fra land til land eller fra by-del til  by-del. Samme sak med "filter" for vann-distribusjon og  vann-kvalitet!

Ekstremt godt organisert  "Langtids drap" og  "Korttids- drap" er dagen resultat. Dette blir (som mange vet) sponset  av milliardær- psykopater.  

De indikeres at UK har bare 40% uvaxa ,men i  Norge kan prosenten være mindre. Så lenge VGs overlege, med hans  alarmerende melding til de "voksne vaxa" ender opp som et  engangstilfelle, vil samme type alarm som "VAX-INNHOLDET LEKKER FRA  MUSKELEN" vannes ut med tiden ?

Folk glemmer fort ?

På denne måten kan VG si at de alltid har postet sannheten. ? Først og Fremst er det Nano-kapslenes elektro-magnetiske og positiv  ladning som forårsaker Kreft.

Det Elektromagnetiske Feltet..FRA OG  I...Nano-kapslene, har en positiv ladning....som TVINGER FRISKE  BLODCELLER til et Kreft/Aids-liknende resultat over tid.

Aminosyrene i  kroppen kan ikke kjempe imot slik "motstand" Derfor får vi  feks  Ummunforsvar-SVIKT (hos de vaxa) Gift-sprøytenes innhold har ikke  monopol på Elektromagnetiske Felt.

Gigant- Våpnet H.A.A.R.P opererer  også med EMF-stråling i langt mer betydelig skala!!!!  Dette betyr at de  uvaxa har og får...lenger leve- tid (og tid til å tenke klart)...på å  reagere MOT SPRØYTE-GIFT og EMF- STRÅLING!

Veilys og EMF-tårn (samt  alle mobiler og laptops m.m) fungerer som kommuniserende EMF-spredning....fra  HAARP-anlegg til mindre bygg med energi-mottak....bygg klart nærmere  stor-byer. Mennesker kjemper i dag, EN KRIG SOM ANGÅR ALLE UTEN  UNNTAK!

FOLKETS UVENN ER BEVISSTHETEN. Folk flest har ikke nok  bevissthet. Hemmelig vax-innhold og hemmelig HAARP-våpen, separerer  folket fordi ikke noe av dette er lett å begripe.

Propaganda og  Hemmelighold v.v Uvitenhet og Godtro. Når Sannheten fra Pfizer-sprøytene og  bivirkningene kom ut, tenkte folk "om det er sant, kommer det sikkert på  TV" ?

Det er de UVAXA som vil kjempe videre. De UVAXA holder linjen!!!!  Hvilken linje skal de full-vaxa holde ?

Godt over halve Norge, vet  ikke forskjellen på "Con-trails" og "Chem-trails" ????  De fleste, kan ikke skille mellom løgn og fakta. De fleste "håper på  at regjeringer og msm.....ikke lyver eller svindler for meget"  

Majoriteten tror folk som Bill Gates og Klaus Schwab..."bare spøker litt  med oss alle" ?

Vi UVAXA (med rent blod)...har ansvar for alle med vrangforestillinger  og vranglære. En oppmot håpløs jobb!

I grove trekk, gjør dette  Krigen til en INFO-KRIG VI MÅ VINNE PÅ ALLE NIVÅER!? 

GUD hjelpe oss ?

PS. DINMAKT.NO