DIN MAKT .NO

DIN MAKT .NO

DINMAKT.NO

"Der lov slutter - starter tyranniet."

GÅ Direkte til DINMAKT FORUM 

DINMAKT.no
Total posts 179 • Total topics 115 • Total members 44 • Our newest member Marianne

https://dinmakt.no

PS. Dette er en blogg,med allsidig informasjon og argumenter for å etablere en HELT ny plattform, som skal brukes til å samle folket og styrke demokratiet og kvalitetsikre våres demokratiske funksjoner.

Domenet DINMAKT.NO blir flyttet over til den NYE plattformen, når er klar..ha litt tålmodighet. 

______________DINMAKT.NO________

STØRST av alt er FRIHETEN ,vi må styrke: Demokratiet ,menneskerettighetene og ytringsfriheten.

Vi skal kjempe for våres FRIHET!

Lovde å legge ut denne videoen i dag, den 13 mai, her er den:

David forteller rett ut,hvordan vi blir rundlurt av covid-19 planen. Den er satt i gang for å knuse demokratiet, redusere jordens befolkning, overta makten og de igjenværende bli digitale slaver..bevis vi tar feil!

PERSONNUMMERT KOM, FØRST I USA..

La forklare bakgrunnen til personnummeret, hva er opphavet til personnummer og planene bak. (PS.Det er frivillig/naturrett å velge personnummer, men folk gir fra seg barna, til staten, automatisk..)

HUSK Hvert personnummer har sin unike makt i et demokrati,for eliten,politikere, ledere..

Personnummeret er "bare" et tall i systemet.

Nå ønsker eliten å "oppgradere" og sikre seg bedre kontroll,så folk blir moderne slaver,under digital styring, slik kan de også kontrollere "demokratiet", rett og slett få til en totalitær kontroll.

Vi trenger mottrekk!

Fødselsnummer ble innført i 1964,i Norge. Hjemmelen for å tildele slikt nummer er nå folkeregisterloven av 9. desember 2016 nr. 88 § 2-2.

HØR BJØRN INGE JOHANSEN FORKLARER ..

Og nå skjer det igjen,et "moderne digital system" se også..  link

__________________________________________

VI ØNSKER DEG Velkommen som besøkende nr. 

web counter

Vi har fått en idé og en plan om å samle folket på en HELT ny uavhengig plattform,som du kan bli med å utvikle, selvsagt på en  demokratisk måte, formet av folket for å sikre demokratiet for folket.

Flere og flere våkner og det er nå kommet inn : kr.14.460.- + (mange positive ord),til den NYE plattformen, som vi nå har satt i gang å bygge .

Ps.noter "DINMAKT.NO " stikk innom igjen og følg med ved anledninger, del og vis den til dine kontakter,spre informasjon 

TAKK TIL ALLE DERE SOM BIDRAR. 

Innsamlingen startet den 28.03.2022

Mottar mange gledelige meldinger på vipps:

-"Dinmakt. Du gjør en enormt viktig jobb Sigve." 

-"dinmakt. Godt jobba"

FØRSTE Mål vi satte var kr.15.000.- før en starter å utvikle plattformen, vi har tyvstartet..der sitter et par stykker å jobber med den nå.

Vipps noen kroner til nr.40310231 merk "dinmakt" og bli med oss.

EVT.KONTO: 6550 06 80940 merk "dinmakt"

(Vi oppdaterer daglig,følg med..)

Bli med ,send oss en tier eller mer...dette blir DIN/VÅR SIDE! 

LAGET EN LITEN UFORMELL VIDEO:

VIL DU TESTE LITT BETA PLATTFORMEN VI HOLDER PÅ MED NÅ?

NYTT:NÅ kan DU bli med å utvikle DINMAKT.no på et demokratisk vis,VI har lagt ut platformen og inviterer folk med fra start, men ver forberedt på masse rot på "byggeplassen"..

Er du ung, er dette enda viktigere å bli med på..skape et demokratisk verktøy for fremtiden.

Nå har vi laget grunnplattformen,klar til å bygge ut,bare våres kreativitet begrenser den ,registrer deg og delta : (trykk/klikk på og registrere deg)

VIL DU MIKROCHIPPES FOR Å FÅ MAT?

Vi tester ut platformen NÅ, BLI MED I KAMPEN MOT TYRANNIET:

https://dinmakt.no/phpBB3/viewtopic.php?t=10&sid=6d8cad0522695d226f1662e82baa8602

Det kommer selvsagt MANGE forandringer, så bare registrer deg  og følg med,kom tilbake av og til og tips oss. 

Registrere deg...tips oss  om funksjoner,farger, mm.send på 403 10 231/ Varholm@gmail.com 

_______________________

DAGENS NORGE DEMOKRATIET ER UNDER ANGREP!

IGJEN OG IGJEN BLIR EG BLOKKERT OG SENSURERT AV "ELITENS DISIPLER"..

Sensuren er en systematisk undergraving av din og min makt og demokratiet. 

"Planen fra 2017"

Globalistelitene på Stortinget styrer alt i Norge og er selv underlagt WEF, Bilderberger, innfører EU sitt regelverk og FN sine migrasjonsresolusjoner. Også kalt NEW WORLD ORDER og AGDENA 2021 og 2030.

Men på toppen av det hele sitter den virkelige eliten, kjent som MR GLOBAL eller mer formelt korrekt ILLUMININATI med dronning Elisabeth som leder. Det finnes et konglomerat av underorganisasjoner av ILLUMINATI.

Best kjenner vi BLACKWATER (det private industrielle krigskomplex) BLACKROCK (som eier de fleste selskaper og kontrollerer børser) ROCKEFELLER (som styrer WHO, medisin og olje, samt Lock Step planen 2010 som styrer nedstengingen under pandemien og nå HUNGERGAME) ROTHSCHILD (som styrer verdensbanken og pengesystemet, børskriser og feks Black Monday 1929 og subprime krisen (2008) ... finansierer alle sider i kriger)

WEF (som koordinerer pengeeliten) Medlemmer av ILLUMINATI er Black Nobility og det nederlandske kongehus og det britiske kongehus.

Andre medlemmer av Illuminiati kjenner vi som SOROS( med ansvar for flyktningerkriser og migrasjonsbølger), KISSINGER (som etablerte WEF og engasjerte Klaus Schwab)

BILL GATES med vaksineprogrammet osv osv.og som kjøper opp det meste av landarealer finansiert av det samme NWO systemet og iverksetter MATVAREKRISEN. ALLE KRISER OG LOVENDRINGER IVERKSETTES, KONTROLLERES OG STYRES AV DENNE ELITEN. 

Alternativ media har laget en meget bra dokumentar om HVEM EIER VERDEN link

 

Tar vi feil? Tips ogvforklar oss: 403 10 231 

____________________________________________

Vi tar bare demokratiet for gitt og det bør vi ikke gjøre. 

Da vil vi se Demokratiets langsomme død! Se link og din og Dine barn og barnebarns FRIHET FORSVINNER for godt.

Du tenker kanskje at vi ikke har demokrati?

La meg vise deg hvordan USA ble rundlurt av denne korrupte eliten, verdens største valgfusk, en meget grundig dokumentert, litt lang,men mye å forklare:

Demokratiet er ALLTID basert på DIN MAKT og dine valg.Når eliten kan splitte og herske, sensurere..kan en liten gruppe herske over folket: kommunisme, oligarcher, tyranni,diktatur, etc. De bare innbiller deg at du ikke har noe du skulle sagt..men det har du, samling er Demokratiet styrke.

"Henry Kissinger said: if you control the food,you control the people. " ps.følg med China,men også rett foran din NORSKE ytterdør,..akkurat nå .."starvationgame" hunger katastrofe er planlagt! 

Henry Kissinger var også en av NWO,WEF sine planleggere, med mål om å redusere og kontrollere jordens befolkning mm. se link

NÅ SER VI LANDBRUKS POLITIKKEN TYDELIG FORANDRER SEG.

Dette er planlagt,hungerkataatrofe!

Fatter du ikke mistanke, når WHO, som er "styrt" av Bill Gates, skal ha full kontroll med maten.. Se link

HER NOEN IFRA USA SOM FORTELLER..UTALLIGE ANDRE FORTELLER DET SAMME.

DETTE ER PLANEN TIL WHO SULTPOLITIKK ! SE VIDEO:

"SÅ VAKSINEN PLANEN"...

Det Great Reset og den smarte overgangen..

For å innføre det nye digitale systemet, er unnskyldningen at alle må ta en vaksine eller pille hver (270)dag, for å holde det grønt. Da kontrollere eliten, dører som kan oppnås på grønt og utelukke de overflødige,utifra deres egne uttalelser..deres ideelle verden er det plass bare til  ca.500 millioner mennesker, renraset,en ideologi..alt det andre skal vekk..null religion etc.

"Vaksine planen" se bare, 80 000 av deres egne dokumenter er kommet ut nå, DEMOKRATIET har presset på,dette er meget alvorlig, noe de ønsker å skjule og hemmeligholde! Se video:

Har du tid,og kan engelsk, se denne ca.1,5 t med forklaringer. 

Hva skjer nå : China, 23 millioner kan dø nå, basert på er ufarlig virus omicron,og en makaber agenda. Krigen i Ukraina, priser som skyter i været,folk blir fattige samtidig som staten og eliten håver inn store penger.. kontrollen blir mere og mere synlig, DE RØPER SEG OVER HELE VERDEN..Canada, Australia, New Zealand, Ukraina, USA..det rakner.

DEMOKRATIETS SVAKHETER

Legg også merke til alle "mot ditt og datt"gruppene på sosiale medier. Umulig å samles mot felles mål, elitens smarte algoritme har full kontroll og splitter! ...folk bare splittes mer og mer, samme tankegang bak som ordtaket "Splitt og hærsk"

DET KOMMER FAKTA, ADVARSLER FRA ALLE KANTER. 

ER FOLK BARE LIKEGYLDIGE ?

Hører mange som SVARER , at jorda er overbefolket. Det har blitt en setning som mange godtar. Det blir ofte sagt i forbindelse med vaksinene og virker som om folk bare godtar det. Det betyr jo at mange synes det er greit at mange dør! Hva slags  folk er dette (dette er ondskap og likegyldighet)

Mange trur de er på elitens side..VÅKN OPP!  Du er ikke blandt de 500 millioner..

NÅ gjør de ALT for å innføre NWO,New World Order, et totalitær regime, medisin apartheid,der Klaus Schwab står i front.

VERKTØYET DERES:

La meg vise deg en video fra DANMARK,den forklarer ganske rett frem hva dette er og hvilket alvorlig problem vi står overfor (35min)

Et gigantisk spill med Viruser ,vaksinen, lockdown, masker, pcr tester,matmangel,..som er en gedigen, internasjonal kriminell handling, brudd på lover,avtaler, regler, valg fusk, målet er å ødelegge demokratiet mm.

DEMOKRATIET SKAL KNUSES DETTE ER PLANLAGT I DETALJER,SE VIDEO:

FOLK VÅKNER HELDIGVIS !

Nå starter ekte rettsaker, de som har fulgt med the Grand jury, med Reiner Fuellmich i spissen vet hva som foregår, KRYSS FINGRENE..se link

- vi fortalte om krigen som skulle komme våren 2022, vi advarte for over 2 år siden. 

– I 2023 får vi en av de verste hungersnødene i historien, om ikke folk våkner ,noe dramatisk skjer. 

Den planlagte knappheten på kunstgjødsel , truer med å redusere avlingene betydelig i 2023, advarer det tyske bondelaget. Vi står foran en av de verste hungersnødene noensinne, frykter en toppleder i kjemikonsernet Bayer.

Se også Document.no 

- Ukraina-Russland, mange lar seg lure av USA hat propaganda mot Putin, om Putin taper ,"taper vi alle". Valget mellom pest og kolera.. PS. Dette er ikke støtte til Putin, men en realitet og FAKTA.

Screenshoot den 10.05.22,dette er "Ukraina":

Det kommer et økonomisk kollaps pga.fiat og petrodollar er skakk kjørt,se denne informative podkasten, link

ALT dette for å svekke demokratiet og innføre "The Great Reset",med en ny verdensorden UTEN demokrati!

Viruset.. (ikke la deg lure, "sult viruset" spres videre til Europa , for å få FULL kontroll over deg og knuse DIN MAKT.. .)

Tygg litt på dette:

BOIKOTT AV RUSSLAND?

Kopierte et innlegg :

Jeg lurer på om det er fullstendig slutt på all konsekvenstenking, og om folks dobbeltmoral er blitt større enn gogo kompleks i dag.

Facebook:

Sanksjoner som stanser import av varer fra Russland vil svært raskt stanse alle gjødeselfabrikker i Norge og det meste av Vest-Europa. Det vil som følge stanse det aller meste av matproduksjon i de samme områdene, og

Norge med verdens laveste selvforsyningsgrad på landbruksprodukter vil nødvendigvis BARE ha fisk å spise. Fisk som er avhengig av fryselagre som stenger grunnet strømmangel, og dieseldrevet transport som stanser grunnet ufattelige prisøkninger, alt med bakgrunn i sanksjonene.

Kan vi som sier at sanksjoner må formuleres slik at den part man sanksjonerer er den som sulter, ellers har de ingen hensikt annet enn å såre oss selv, få førsterett på maten fremover, for dere som krever og jubler for sanksjoner tar vel og ansvar og står for konsekvensene? Slutter dere frem til snaksjonene oppheves å kjøpe mat, eller skal dere sulte ihjel oss uskyldige i dragsuget?

Skjønner dere ikke at konsekvensene av deres idiotiske valg er ødeleggelse for oss andre, en ødeleggelse vi aldri har bedt om, og at vi kommer til å ho9lde dere ansvarlige. OG når det er mange nok som sulter, blir dere som fortsatt jubler veldig få og lette å se.

Eller gjør dere som i oktober 1944 da utmeldelsene fra NS kom i tusentall, for å skjule at man hadde valgt feil side. Står dere for deres valg og lar dere selv dø av sult så vi slipper? For forsøker dere rømme fra ansvar er dere bare feige krek, ryggesløse feige krek.

Jeg forventer at dere viser ryggrad når det blir sult mot vinteren ...

De av dere som tar støyten for egen idioti skal få en verdig begravelse, de andre må forberede seg på å bli paria ...

La meg forklare mere...

Når våres demokratiske valgte politikere blir fristet til å la seg overtale, pga økonomiske fordeler, er det korrupsjon. Og det er alltid noen som lar seg friste..

Da bør du vite hvem som ønsker å fjerne demokratiet! 

Dagens situasjon, ikke vanskelig å se for dem som er våkne og følger med. 

Det pågår en Polariseringen mellom grasrot folket og eliten...nå. Målet er å bruke td. corona virusene for alt det er verdt, SKREMME VETTET av folk ,slik de begynner på et livslangt sprøyte helvete,som ødelegger vårt naturlige immunforsvar, innføre et apartheid og få en totalkontroll over alle mennesker.

Målet er å svekke demokratiet systematisk for så å fjerne det totalt til slutt. 

Se video:

Denne VIKTIGE videoen under,vil forklarer veldig enkelt hva REGIME vi står overfor!

Eliten ønsker å innføre en ny verdensorden (NWO), som har som mål å  knuse alle lands  demokrati. Knuse DINE ALLE dine rettigheter,FJERNE din FRIHET..legg merke til logo, som mange av våres politikere bruker på sine "jakke kraver".

De bruker DINMAKT til å selge DIN FRIHET! 

HÅP TRENGER VI:

MEDAN FOLKET SOVER, og I LY AV KRIGEN Etc:

Melding motatt:Tvangsvaksinering, chipping id og total fjerning av kontanter innen 18 måneder. VANVITTIG, DE MÅ SAKSØKES FOR MENNESKERETTSBRUDD, DETTE MÅ OVERHODET IKKE INNFØRES I NORGE VIA EØS, VEDTORETTEN MÅ BRUKES OG STOPPE DETTE NÅ. 

HIV/AIDS Dette visste du kanskje?

Desse gutta skyr ingenting,de er kyniske og ønsker å redusere jordens befolkning,og knuse demokrati.

Dr.Fauci. was the Ceo of the HIV lab, the reason for the name HIV on his Man-Made. Virus that he put in the Vaccine in 1989. than used gain of function,= turning the Virus into a BioChemical weapon put it back in the Vaccines shipped to Africa in 1996 and created the Aids outbreak, and again Put the HIV Virus in the Covid Vaccine. AIDS = Auto-Immune Deficiency Syndrom se link

(Fakta: Dette fikk eg verifisert i 2002,i Danmark.) 

NOEN KALLET MEG IDIOT OG KONSPIRATORTEORETAR FOR 2 ÅR SIDEN.

Her er hva eg snakket om..totalitær kontroll!

EU INNFØRER TOTALITÆR KONTROLL. 

______

VI HAR HELDIGVIS NOEN FORNUFTIGE POLITIKERE SOM HAR FORSTÅTT..

LYTT TIL STEIGAN: DETTE ER ET GLOBALT KUPPFORSØK ! Link

KJEMPE BRA INFO: TYSKLAND BESTEMTE SEG FOR Å IKKE TVANGSVAKSINERE (sist uke link) men ..kan vi stole på dem?

Ps. Kun en måte å stoppe det på, STÅ SAMMEN!

VÅKNET DU?

"Det er påbegynt en planlagt matkrise i Europa. Og norske bønder legger ned pga dårlig økonomi. SANNHETEN det er planlagt !

Dette er planlagt på en meget smart måte, verden over. De øker prisene på råvarer,de "hjelper bønder til å avvikle". Lockdown stoppet 40% av container transport etc. Alt er så tydelig om du følger med internasjonalt.

Hvorfor lar Norge det skje? 

Pga. Planlagt agenda, de som du har gitt dinmakt, vet,er med på, driver dette cirkuset..

-Vi har råd til å gi 15 milliarder i klimakvoter, og -vi har råd til 14 milliarder i krigsstøtte.
'-Vi har råd til å bruke 5 milliarder på hjemme -tester for corona. Og regjeringen foreslår et bistandsbudsjett på over 41 milliarder kroner i 2022.

Basert på avgifter å skatter:

Avgifter


MEN: 
-Vi har ikke råd til å sette ned strømkostnadene eller drivstoffavgiftene. 
-Vi har ikke rād til å sponse bonden eller andre viktige næringer i Norge 
-Vi har ikke råd til å pusse opp sykehusene, eller å øke sykehuskapasiteten.
-Vi har ikke råd til å gi kreftsyke barn medisin. 
-Vi har ikke råd til å  pusse opp skolene til barna. 
Hvorfor har vi ikke råd til å ta vare på samfunnet vårt rundt oss her i Norge ?

Fordi det er en agenda bak!

PS. Melding motatt:

EØS avtalen var aldri noen handelsavtale, men en rett ut salgskontrakt av landet vårt.

VI ALLE TRENGER MAT! 

Dette er en "politikerstyrt" plan! LINK

PGA.DIN MAKT MISBRUKES,DE LYTTER IKKE TIL FOLKET, DE LYTTER TIL KLAUS SCHWAB & CO, Economic Forum... Agenda31 (se videre forklaringer nedover) 

Vi må samles på en ny plattform!

Vi har invitert deg hit fordi..

Vi har invitert deg hit ,for å lufte interessen for en HELT NY demokratisk og transparent plattform,vi ønsker å utvikle den sammen med deg. NÅ bruker vi bare domenet her midlertidig,for å spre informasjon og forklare hvordan og hvorfor vi ønsker å bygge denne.

"Som en hammer, er verktøyet til å slå inn en spiker, kan dinmakt.no bli DITT verktøy til å slå inn din stemme, du vet du har hammeren i boden! Og du vet du har dinmakt.no ,sammen er vi sterke"

PS: dette Domenet blir flyttet over på den nye plattformen,når plattformen evt. er på plass..da vil du komme direkte dit.

Nå trenger vi litt sponsorer for å bygge "huset".

Støtter du  våres planer,er du også med på planleggingen fra start. 

Siden/bloggen her oppdateres hele tiden, og nyheter og inspirasjon legges ut, med mål for øyet, at en ny plattform skal se dagens lys, er det bare å stikke innom igjen og følge med hvordan det går videre.

SKAL VI TA VARE PÅ DEMOKRATIET?

EN INTENS KRIG PÅGÅR FOR Å KNUSE ALLE VERDENS DEMOKRATI OG UNDERKASTE ALLE LAND EN NY VERDENS ORDEN -NWO.

DETTE ER INGEN KONSPIRASJON..

SE NÅ! BREAKING NEWS! 30.03.2022

IKKE SI DETTE ER KONSPIRATORTEORIER!

De har misbrukt DIN MAKT, DE er ikke demokratisk valgt..Nå lanserer de the Great reset , DEN NYE VERDENS ORDEN.

De skyr ingen midler, vaksiner, lockdown, krig,tvang..

SE:The World Economic Forum appear to be telling us that the next crisis is a cyber attack where the world will need to disconnect everything from the internet and the only way to get back on safely will be with a 'Digital ID' - If you don't do this then you will have no access to society, services, banking & social media ..link

Dette er våres politikere med på,I det skjulte! 

DET ER DETTE OPP TIL DEG OM DU VIL UNDERKASTE DEG DENNE ARROGANTE MAKT ELITENS TOTAL KONTROLL,ELLER STÅ OPP FOR DEMOKRATIET!

SKREKKEKSEPEL: TRUDEAU I Canada, er en av Klaus Schwab sine gode elever, han stoppet demokratiske fredelige demonstranter på en brutal måte i Canada. Han er en diktator og tyrann,som kritiserer Putin. Trudeau er en simpel hypokrate, tyrann,diktator. 

Dette er et skrekk eksempel på hvordan vanlige folk blir tråkket på, hvordan valgte ledere (han hadde foresten liten støtte blandt folket) plutselig misbruker DINMAKT. Slike politikere er farlige for demokratiet og må fjernes.

NÅ MÅ VI EVT. KJEMPE SAMMEN!

DU er vel også drittlei av at din stemme ikke blir hørt, Norge selges nå ut, bit for bit og nordmenn sitter igjen i frykt,fattigdom,skyhøye priser..langt fra drømmene vi en gang hadde.

Alt det som foregår rundt oss, er en plan/ agenda,for å innføre New World Order OG etter det NULL  DEMOKRATI!

Her skal eg ta deg med på en liten runde på kryss og tvers av siste tids hendelser etc og vise litt maktbalansen i Norge/verden, hvordan politikere bruker og misbruker DIN MAKT, til å skaffe seg selv mere makt og  undergraver DEMOKRATIET.

De som styrer bankene,sitter egentlig på makten. Les om Rotschild& Fed.

"The deep state", når brikkene i  puslespillet faller på plass..vil du få en AHAHH..opplevelse,nå blir dollaren digitalisert og skal total kontrolleres,dvs. Mat,klær,strøm etc. Du får ikke bruke pengene til noe annet enn hva eliten bestemmer.

Du mister ALL FRIHET!

De tener på krig,frykt,sykdom, splitte folket, splitt og hærsk taktikk!

VI KAN FORANDRE DETTE, VED Å STÅ SAMLET, VÆRSTE FIENDEN FOR DEMOKRATIET, ER SOM SAGT SPLITTELSEN.

De som sover i demokratiet,våkner i diktaturet sies det..

ja,det er helt riktig!

Demokrati er makten til flertallet, i lyset av interessen og meninger av minoriteten..

Men..

Dersom flertallet sover, får minoriteten akkurat det slik de ønsker..

Og flertallet må betale "festen" uten å ta del i den..skatter,avgifter,bomstasjoner, ekstra her og der...

HVA ER DEMOKRATIET I DAG?:

NÅ Er det på tide å si stopp!?

Har du blitt skuffet over politikere som ikke holder hva de lover?

FAKTA:

VET DU AT 155 av de 169 representanter på Stortinget,  sitter i Europa Rådet. Det er  "samme" politikk/agenda på de alle. Så å skylde på regjeringen er for enkelt, de er enige hele gjengen. De partiene som sitter på Stortinget må evt. stemmes ut, om vi ønsker forandring, vi har egentlig bare 9 alternative partier "utenfor" Stortinget.

Og de glemmer ofte noe vesentlig Lytt til Erik Bye, gamle visdomsord.

Eg vil prøve å forklare på ulike måter,hvor viktig det er å styrke demokratiet, bruke din makt,holde sammen i viktige saker, selv om det ikke akkurat gavner deg men kan vere fornuftig..neste sak kan gå i din favør.

Alarmen går for din frihet og sannheten.

Det norske folk må oppne øynene for hva Erna og Støre  driver med!

Mange prøver seg på Facebook grupper, men..helt til det ikke passer eliten, da "popp" er den vekk,eller de sensureres.

Men heldigvis våkner folk, og flere grupper roper varsko! - link

Hør og les hva Erna pro EU og Agenda 2030 bedriver i skyggen av krigen som pågår!


Hvem kan ha tillit til slikt vanstyre som jeg gir deg oversikten på her!

Velger du å være likegyldig eller, ignorere, snu ryggen til eller «stikke hodet i sanden» kan jeg fortelle deg at all motkraft i samfunnet bare vil øke og øke!

Hva er da vitsen?

Det motsatte av kjærlighet er ikke hat, men likegyldighet!

Erna har nylig talt i WEF og alarmen går!

(World Economic Forum WEF ,Er en totalitær makt organisasjon,  som har røtter tilbake til ww2, Hitler og uran i sør Afrika mm,ja,helt tilbake til  khazar klanen.

Erna forleder menneskeheten og bedriver krig mot immunforsvar, friske mennesker og Guds rike som er inni deg og for dine øyne! Norge med CEPI og Big Pharma er helt i front for eksperimentelle GMO injeksjoner!

Det er ikke tillatt å bruke mennesker som labrotter. Ernas plan om «føre var» er absurd og må stoppes omgående!

Støre, Erna og Kong Harald V, er nå krigsprofitører! Samtidig raner, flår og håner dem folk flest med galopperende priser på strøm, mat, bensin, meget høye boligpriser, høye bompenger, mer og mer avgifter og Nato Jens som på korrupt kartell vis, skal bli verdens oligark med oljefondet..?

NatoJens, Støre og Erna har slaktet og solgt det meste av nasjonens arvesølv , og dem har brukt din makt til dette.

Ta td.EØS-avtalen er en avtale som går ut på å avgi norsk suverenitet til EU.  Derfor er den i ordet sin forstand ingen vanlig handelsavtale i mellom 2 likeverdige parter.  Den må sies opp uten noe som helst forbehold. Dersom ikke det blir gjort vil Norge snart være en del av  EU-UNIONEN. Dette er den aller viktigste saken fram til stortingsvalget. Stem på NEI til EØS-partier.

https://ksu.no/artikler/leserinnlegg/107348-si-opp-eos-avtalen?comment_id=574


Kommende generasjoners frihet og livskvalitet ranes!

Normann andersen skriver på Facebook:
BØR LESES AV ALLE OG SPRES OVER DET GANSKE LAND!

Oversikt over Erna Solbergs rasering av landet vårt.

Men først! Se BRUKER DIN MAKT/stemme til å flagge ut DIN FREMTID for deg og kommende generasjoner...dette må stoppes?


ERNA, demokratislakteren fra Bergen, HYLLES av ABC nyhetene som om hun er vårt samfunns store datter... kan din makt gjøre en forskjell?


Se her er hva hun har fått til:
•Solgt Oslo børs
•Solgt kraftbørsen Nord Pool
•Tvunget Norge inn i EUs energibyrå ACER
•Underlagt Norge i EUs finanssystem
•Splittet og ødela NSB.
•Solgt Entra. Norge må leie tilbake bygninger
•Solberg vil selge mer av Equinor
•Holdt pensjoner nede
•Holdt velferd nede
•Holdt lønninger nede
•Tvunget regionsreform
•«Fjern»politireform
•Svekket beredskap
•Innvandringen økt
Sentralisering av sykehus, akutt mottak, fødeavdelinger, mer belastning for leger i form av mer dokumentasjon. Tvangs innsetning av AMS målere, avgifter til netteier, økt klima spraying fra fly, nedstengning, tvangsvaksinering, av barn og voksne. Økte avgifter hos lege, spesialister og fysioterapeut. Endring i bostøtte, dyrere bensin, strøm, og diesel. Dyrere mat, drikke, alkohol, røyk.
•Arbeidsinnvandring økt
•Bomringer som kveler frihet og økonomi
•Vindkraftverk som ødelegger norsk natur
•Massivt handelsunderskudd mot EU.
•Økt bistanden med 7 milliarder 2019/2020
•Økt avgifter
•Forsvaret er underfinansiert
•Domstol sentralisering
•Posten solgt
•Solgt norsk skog til Tyske kapitalkrefter
•Endret navnet Statoil til Equinor.
•Parisavtalen (milliarder symbolpolitikk)
•Økt CO2 avgift
Dette er Høyres form for verdiskapning.

Regjeringens mest ekstreme forslag kom imidlertid da den ønsket å kaste Norges konsesjonslover over bord.

Regjeringen foreslo at vi skulle avvikle noe av det stolteste ved norsk politisk historie, nemlig lovene som har sikret nasjonalt eierskap til evigvarende naturressurser.

Naturressurser avgjørende for norske arbeidsplasser og verdiskaping, som Høyre glatt overlater råderetten over til hvem som helst i verden, det er hva Høyre faktisk står for!

Det er sunt å  debattere...

HVEM SOLGTE LANDET SA DU? 

Jens Stoltenbergs 1 regjering (2000–2001) solgte ut : 
•Kredittkassen                       34,6 til 0%
•Norsas                                   52 til 0%
•Norsk Medisinaldepot          81 til 0%
•Statens skogplantesenter  100 til 0%

Solgte ned:
•Telenor                                  100 til 77%
•Statoil                                    100 til 81,7%
•Kommunalbanken                100 til 80%
•Arcus-gruppen                     100 til 34%
•VESO                                      100 til 51%
•DNB                                         60,6 til 48%
•Olivin                                       99,99 til 51%

Jens Stoltenbergs 2 regjering (2005–2013) solgte ut:
•BaneTele                                  50 til 0%
•Itas amb                                   53,4 til 0%
•Secora                                    100 til 0%

Solgte ned:
•Cermaq                                     79,4 til 43,5%
•Hydro                                        43,7 til 34,3%
•StatoilHydro                             70,9 til 62,5%

Når det kommer til å selge ut landet vårt i forhold til skog ble det under den siste rødgrønne Stoltenberg II regjeringen i perioden 2011 til 2013 solgt 210 720 dekar skog. Under dagens Solberg-regjering fra 2014 til 3. mai i 2019 er det solgt unna 183 653 dekar med skog.

OG den norske vannkraften gikk tapt i 2015, da Frp v/ Kåre Fostervold skrev strømavtaler med Eu, som ikke kan reverseres. Så at denne regjeringen sitter stille i båten, er ikke så rart. Støre er nok fornøyd, verre er det med Vedum, som stemte imot Eøs avtalen i 94. De kan ikke endre avtakelene, uten at Eøs avtalen sies opp og det vil ikke skje, så lenge folk tror, at det er Gro H. Brundtland som ene og alene skrev under avtalen, da stemmes det på Eøs avtalens støttespiller, som var Høyre, Frp, Venstre og Krf.

Det vil si, at ved Stortingsvalg, skifter vi bare ansikter og ikke politikk. https://www.abcnyheter.no/stemmer/2022/03/13/195831712/den-norske-kraft-krigen-kan-vaere-tapt-na?fbclid=IwAR3Kl4d5U4mt-2oFPrBkPYkxBQzvKMXdWKE3SNUf1U1QBbT3JxL6pExPENo

Er dette til beste for landet? 

Våres lover står "litt" i veien for globalistene, men vi må våkne før det er forseint.

SISTE 2 ÅRA HAR DEMOKRATIET BLITT SATT PÅ ALVORLIG PRØVE, OG DET BLIR VÆRRE!

FAKE NEWS-LINJEN, ALGORITMER,EKKO KAMMERENE PRØVER Å KNUSE DINMAKT..DIN STEMME og overta verden. 

La meg vise deg en video,som for de som følger med,forstår at dette gir forklaring på hvordan verden har blitt lurt trill rundt av en livsfarlig mafia,som har kuppet ene regjeringen etter den andre.

Her ligger de beste beviser på at våres konspiratorteorier ..er FAKTA.

Her skal eg forklare videre via videoer, bilder og andre klipp,hva som virkelig ligger bak de siste 2+ år med c19, maske, lockdown, vaksiner, demonstrasjoner, krig etc. en systematisk FRYKT PROPAGANDA for å undergrave demokratiet!

PS.dette er EKTE ,et godt råd, når folk "våkner" og oppdager de er blitt lurt, hør hva han sier!

Og hvor viktig det er å stå sammen i krisetider.

ALT dette er nå "styrt" fra eliten, Klaus Schwab, Soros, Roschild, Rockefeller etc. NWO og Co ,en er en elite som profitterer på KRISER ,og som står i spissen.

TA UKRAINA ,SOM ER DET MEST BRENNBARE KRISEN I DAG.

Vår propaganda maskineri, MSM har jobbet hardt for at vi skal HATE! Hate folk,hate ledere,dere husker hvordan man skulle hate Trump,  så hate vaksine nekter,...nå russere og Putin.. kan det vere noe pressen ikke vil fortelle? Kanskje lytte litt til Trump først:

https://fb.watch/bZDK_xzXAj/

Siden Ukraina er på alles lepper i dag, vil eg vise deg en video. Her forklare denne Herren, helt åpent og rett frem FAKTA. Dette vil ikke MSM videreformidle, da Agendaen bak er noe helt annet.

DEMOKRATIET BLIR SOLGT!

Valgte ledere blir kjøpt av eliten.

Når du får mere og mere kunnskap om krigen, vil du vel tenke over ..hvorfor presser MSM på for å få folk til å hate, mobbe,blokkere Russere, de har nylig hatet uvaksinerte.. 

Hvem proffiterer på KRISEN?

Til og med ei jente på 14, I NORGE som gjekk i gata og prata med mor si på russisk, ble angrepet...folk må bare HATE noen,nå russere og Putin. 

Alt dette som skjer er SPLITT OG HERSK taktikk fra eliten...Splittelsen gir noen få makt! Så vi blir ofte noen nyttige idioter.

NÅR FOLK VÅKNER..se video.

Dette er hovedårsaken til ELITENS desperate press verden over..

De er avslørt, men bryr folk seg? Tja..

THE GREAT RESET OR THE GREAT AWAKNING?

HVA ER NEW WORLD ORDER &ECONOMIC FORUM ?

HVORFOR GREAT RESET?

BANKER ER KONK!:

I Norge har WEF : Børge Brende, Espen Bart Eide og noen til..i ledelsen.

Dette er "KJØPTE" personer,som jobber for WHO, WEF, NWO.. De kjenner systemet i sitt eget land,de driver lobby virksomhet etc. De driver systematisk propaganda og manipulering av demokratiet.

MEN VI HAR IKKE VALGT DEM!

The Great Reset..du har vel hørt om det?

Klaus Schwab sine maktsyke planer om å resette verden...

"Du skal ikke eige noe.."

Det "sosial point system",total overvåking,med digital pass(covid-19 pass). Covid-19 er ikke et virus, det er en del av planen. Viruset heter corona eller  SARS-CoV-2 etc.

Nå våkner politikere td. Kent Andersen i Demokratene forteller veldig sakelig og bra hva dette dreier seg om: Link

WEF sine folk er ikke folkevalgte, de bruker ikke demokratiske og transparente metoder. De skaffer seg rett å slett løpegutter for kapitalismen og verdens eliten, der målet er å få alle land under et moderselskap, og alle land blir da styrt som datterselskap.  (Dette er fakta)

WHO har Bill Gates støttet med over 10%, forandret vedtektene og skrevet kontrakter med "194 land", der hvert land er å anse som datterselskaper..

Teknisk er regler på plass, men formelt må landa underkaste seg,ved å gi ifra seg fullmakter. Vil du,har du stemt for dette?

PS: I følge grunnloven har landet et kongedømme, og da er det en privat regjering. (Kongen dømmer) 

https://youtu.be/Cc7HVHp-ZPc

For å inføre bedre kontroll(total kontroll),er digital pass planlagt innført til 2026..er det ok for deg? Passet er covid-19 passet!

Planen er 1 vaksine pr.100 dag ,for å beholde passet grønt,men det finnes enda "bedre" løsning,en chipp du må svelge..

Mange trur ikke på oss,når vi sier "alt" henger sammen,verktøyet de nå bruker for å presse alle land til å underkaste seg NWO er Splittelsen,frykt,krig og virus, de utnytter alle Kriser!

Siste 2 åra har eg drevet intens research, eg har sikrer meg utallige filmer, dokumenter etc. Som eg har sikret, tatt backup av etc. Det gir meg/oss en vanvittig god oversikt. 

All denne informasjonen gjør meg/oss i stand til å vurdere at Demokratiet er under hardt press i hele verden, det er meget sårbart da det bygger på TILLIT og de misbruker DIN MAKT!

NÅR personer får tillit og blir valgt inn i politikken, "stoler" vi på han. Dersom han får godt betalt fra utsiden( KORRUPSJON) Kan han bruke sin makt MOT sine velgere..

Trudeau i Canada fikk over 500 000 dollar fra UTLANDET! Korrupt gave!

Flere politikere verden over lever nå med VELDIG dårlig samvittighet,( om de har).

Zelenskij i Ukraina ble også finansiert av en oligarch..altså kjøpt!

Se USA:

td Biden,de fikk mye via Ukraina, dette opplyste også Trump,og noen journalister om før valget. Men er også bekreftet med dokumenter.

Fauci..og co. Puslebrikker faller på plass..bit for bit.

"We have shown you repeatedly over the years how Anthony Fauci has always been a New World Order minion, a willing co-conspirator with the likes of George Soros, Bill Gates and his father, and for over the past 40 years. "

Klikk på bildet:

De styrer hva du skal få vite...!

Vanskelig å tru,men NWO sine planer inkluderer å presse Russland med, derfor bruker de Ukraina..len deg tilbake,tenk..kan ikke det vere noe vi ikke blir fortalt?

Se denne viktige "puslebrikken" artikkelen link

Se dansk oversættelse under videoen:

Link til mere info

Det er derfor at det er viktig at DIN MAKT blir en motpol til denne elitens planer. Når du vet sannheten,er du og vi aller fleste fornuftige og velger riktig når det gjelder.

HVOR MANGE HAR OPPLEVD SENSUR SISTE TIDEN?

Har dere hørt om Synnøve Fjellbakk Taftø?

Hun ble en av Norges første politiske fanger,sensurert, kneblet og Tvangsvaksinert..

Hør på hva hun selv sier:

Gro likte ikke at hun røpet sannheten, om at Gro presset Norge "inn i EU" ,uten fullmakt fra Norges befolkning.

En GROVT BRUDD, GRO "SOLGTE" noe hun ikke hadde fullmakt til , hun sviktet landet og demokratiet!

Mange i Norge vet ikke dette..seinest denne uken fikk eg bekreftet dette,en eldre som ikke hadde hørt om Synnøve!

Kan jo svitsjer innom (link) :Støre også,med sine "dobbelt" roller,som ikke er et demokrati verdig.

Når du våkner opp og ser hvordan td. Facebook sensurere folk mere og mere,må det ringe bjeller. MSM er styrt av eliten,mere en 80% av medier eies av de rikeste i verden.

DIN MAKT Plattformen kan forandre dette.

Her er et bitte lite eksempel på sensur,fra min EKTE sensurerte Facebook konto nå.

Se hvorfor..SANNHETEN BLIR KNEBLET!

Hvem skal bestemme hva DU og eg vil fortelle mine venner? Det er diktatoriske trekk..og teknologien blir mere og mere tatt i bruk,for å kneble politiske motstandere,slik at NWO kan overta.

Dere husker Trump som ble utestengt..

Dinmakt.no er et domene vi har sikret med tanke på å bygge en ny felles demokratisk plattform, med usensurert og en ekte ytringsfrihet ,som i motsetning til i redaksjonelle medier,kan brukerne selv bestemme hva de vil publisere på en plattform og hvordan plattformen skal formes.

Først lufter vi ideen for deg, gir deg noen eksempler på hva vi kan bygge videre på.

MAKTEN I NORGE ER IKKE AKKURAT SOM DU TROR,se denne videoen:

Vi du bruke Dinmakt.no på å forme politikken og andre ting i samfunnet?

AKKURAT NÅ PÅGÅR EN INTENS KAMP!

De ønsker å bruke WHO til å innføre et apartheid,en totalitær kontroll med hjelp av digital pass og vaksiner.

Personelt poeng system, hørt det før?

Dette er td. Børge Brende en del av...

Se link :

https://consilium.europa.eu/en/policies/coronavirus/pandemic-treaty

En som skrev : "når folk sover"

Kjør på med enda høyere strøm og bensinpriser. 30 kr kwh og 50 kr literen slik at tusenvis av bedrifter må legges ned og hundretusenvis mister jobbene sine og bankene tar hus og hjem fordi folk ikke har råd til å betale låna sine, som vil resultere i en epidemi av depresjoner, selvmord og et samfunn med sultne mennesker der vi spoler tia tilbake til tretti tallet. La oss alle være med på en dugnad der de rike blir rikere.

Da tenker jeg at folk flest kommer seg opp av godstolen, men ikke før de har skjært over greina de sitter på. I en normal verden så villle titusenvis ha stått utafor Stortinget nå og forlangt billigere strøm og drivstoff, men det gjør de ikke, og det er nettopp pga av at folk flest foreløpig har det bra. Hvis nok av oss faktisk gjør noe reelt for å stoppe dette, så stopper det, men hei, la oss heller vente til det er for sent.

Er du provosert av statens milliardinntekter for tiden?

Mens "vanlige folk" blir fattigere og fattigere og merker pris sjokket på lommeboka pga høye energipriser og rekordhøye matpriser. 
Staten håver inn milliarder på skatter og avgifter. 


Nå tjener folket virkelig staten!


Jeg som var overbevist om at det var staten som skulle stå opp for de svake og tjerne folket, så feil kan en virkelig ta...

Pengebingen til AS Norge vokser og vokser. Med skatter og avgifter tjerner staten 168 milliarder mer pr. måned nå, enn på samme tid i fjor. 
Mer innterkter PR. MÅNED nå:
• Drivstoff  3.5 milliarder kr. ekstra
• Gass 120 milliarder kr. ekstra
• Olje 30 milliarder kr. ekstra
• Strøm 18 milliarder kr. ekstra

Det er 5.6 milliarder kroner om dagen, og godt over 60000kr pr. sekund.
Helt sinnsyke inntekter !!

Mens vår statsminister Jonas Gahr Støre er veldig forsiktig og ønsker ikke å gi folket mere støtte 

PS. Det er en del av "planen", skape fattigdom, slik at eliten kan ta over uten motstand!

Skape en Krise,eller rettere sagt mange kriser!

Dinmakt.no vi fortsetter...

Eg kommer her med ulike argumenter og tankevekkere til de som bryr seg om hva samfunn vi ønsker,og hva fremtid for våres barn og barnebarn skal få.

Først en liten video fra John Holden og litt om makten i verden,"om eg var statsminister".

Hvem har makten i dette landet:

EN LITEN UTENLANDSK VIDEO FORKLARER MAKTEN BAK "MAKTEN":

OG LA MEG PRESENTERE EN VIKTIG VIDEO, DEN FORKLARER .."HVEM SOM EIER VERDEN":

MAKTEN VI ALDRI HAR VALGT:

Dette er en video som viser hvordan våres ledere har inngått hemmelige avtaler, mottatt penger etc for å tilpasse hvert land til New World Order og et diktatur.

DU vet vel at Der køres benhårdt på for at få indført Agenda 2030 og The Great Reset - Firmaet Blackrock står bag et enslydende lovforslag der skal til afstemning i flere Stater i USA.

Loven vil gøre det muligt at nedsætte en kommision der kan træffe beslutninger uden om den demokratiske proces, omgå forfatningen og eksempelvis undergrave den private ejendomsret under dække af at fremme en "bæredygtig udvikling".


Skræmmende udvikling og det minder utroligt meget om det vi ser i vores egen del af Verden - Det må da for fanden snart gå op for folk, hvem der står bag og hvad den overordnede plan er.

Se video,dette er bare et eksempel på hvordan kapital "overkjører" valgte politikere.

Grunnideen til DINMAKT.NO er at vi er født med noen grunnleggende  menneskerettigheter og bruker vi vår makt og står samlet ,er folket de sterkeste. 

De motsatte er Splittelsen og en liten elite som styrer alt! Akkurat hva som foregår I samfunnet i dag..skal vi bare godta?

Vi er født likeverdige,men av ulike grunner blir vi fratatt denne retten,gir den ifra oss etc. Lar andre bruke den,og missbruke den.

NÅ er Demokratiet i ferd med å bli ødelagt!

Som de fleste vet ,er at det i 194 land har innvalgte politikere, solgt sin makt og sitt land ,til New World Order og Economic Forum.

Dette er hovedårsaken til konflikter i Canada, Australia, USA, Ukraina, Østerrike, New Zealand, Storbritannia...JA,de fleste land hvor Eliten har klart å kjøpt opp politikere..

Våres kronprins og kronprinsesse er elever av Klaus Schwab, visste du det? 

Og PS. Børge Brende er en av Klaus sine gode elever.

Dette er faktisk ikkje kødd ein gang regjeringen gått inn for dette, her kommer sanheiten fram med bevis….

World Economic Forum (WEF) og FN inngikk i 2019 et strategisk partnerskap for å akselerere oppfyllelsen av Agenda 2030. Denne preger politikken i mange vestlige land, ikke minst i disse dager – og fremfor alt i Norge, hvor Agenda 2030 er intet mindre enn en «overbygning» både for innenriks- og utenrikspolitikken.
https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/utviklingssamarbeid/bkm_agenda2030/id2510974/

Noen flere av elevene til Klaus Schwab:

( 2004–2014). Ledere som ikke vi har valgt!

Dette er norsk,alt henger sammen..

 • Kronprinsesse Victoria av Sverige
 • Kronprins Haakon av Norge
 • Kronprins Fredrik av Danmark
 • Prins Jaime de Bourbon de Parme, Nederland
 • Prinsesse Reema Bint Bandar Al-Saud, ambassadør for Saudi-Arabia i USA
 • Jacinda Arden, statsminister, New Zealand
 • Alexander De Croo, statsminister i Belgia
 • Emmanuel Macron, president i Frankrike
 • Sanna Marin, statsminister, Finland
 • Carlos Alvarado Quesada, president, Costa Rica
 • Faisal Alibrahim, minister for økonomi og planlegging, Saudi-Arabia
 • Shauna Aminath, minister for miljø, klimaendringer og teknologi, Maldivene
 • Ida Auken, MP, tidligere miljøminister, Danmark (forfatter til den beryktede artikkelen «“Welcome To 2030: I Own Nothing, Have No Privacy And Life Has Never Been Better”)
 • Annalena Baerbock, utenriksminister, leder av Alliance 90/Die Grünen, Tyskland
 • Kamissa Camara, minister for digital økonomi og planlegging, Mali
 • Ugyen Dorji, innenriksminister, Bhutan
 • Chrystia Freeland, visestatsminister og finansminister, Canada
 • Martín Guzmán, finansminister, Argentina
 • Muhammad Hammad Azhar, energiminister, Pakistan
 • Paula Ingabire, minister for informasjons- og kommunikasjonsteknologi og innovasjon, Rwanda
 • Ronald Lamola, justis- og kriminalomsorgsminister, Sør-Afrika
 • Birgitta Ohlson, minister for EU-saker 2010–2014, Sverige
 • Mona Sahlin, partileder for Socialdemokraterna 2007–2011, Sverige
 • Stav Shaffir, leder av Miljøpartiet De Grønne, Israel
 • Vera Daves de Sousa, finansminister, Angola
 • Leonardo Di Caprio, skuespiller og klimaaktivist
 • Mattias Klum, fotograf og miljøverner
 • Jack Ma, grunnlegger av Alibaba
 • Larry Page, grunnlegger av Google
 • Ricken Patel, grunnlegger av Avaaz
 • David de Rothschild, eventyrer og miljøverner
 • Jimmy Wale, grunnlegger av Wikipedia
 • Jacob Wallenberg, styreleder i Investor
 • Niklas Zennström, grunnlegger av Skype
 • Mark Zuckerberg, grunnlegger av Facebook
 • Link 

ERKEBISKOP SLÅR ALARM LINK

En facist bevegelse som skal frata deg all demokratisk makt. Du,våres barn og etterkommere skal etterhvert fungere som slaver i elitens verden. Dette er en av de viktigste saker vi må sette en stopper for. Les mer om dem link

AKKURAT NÅ: I NORGE OG MANGE ANDRE LAND FOREGÅR DET EN INTENS KAMP OM Å INNFØRE DIGITAL PASS, de går "BAKVEIEN". 

Dette er agendaen til Klaus Schwab og co.driver frem igjennom valgte politikere. 

NORGE : ET NYTT FORSØK PÅ Å INNFØRE SEGREGERINGS PASS, et digital pass som skal brukes på alt... planen er at det må være på plass i 2026 og under huden i 2030

Det er ikke så rosenrødt som det ser ut som :

DETTE ER EN MEGET BRA OPPSUMMERING 

Les /klikk på linken og si din mening:

https://www.regjeringen.no/no/dokumenter/horing-forlengelse-av-midlertidige-forskriftshjemler-i-smittevernloven-og-helseberedskapsloven-for-handtering-av-koronapandemien/id2903054/?fbclid=IwAR1oBX5UfFcMgYy5WIyDSNITr8DWOZe9Y5ZYlYmvRG7BaufCZaMi20lZaJo

MITT INSENDTE HØRINGSVAR:

Dette er et segregerings pass, på veien til å innføre digital, total kontroll.

Nå viser det seg i tillegg, at bivirkninger og dødsfall, er enorme.

Senvirkninger øker, se min blogg.

https://mpesaduka.com/blog/corona-and-the-reset/ny-serie-av-bivirkninger

Så totalt mot passet , må aldri innføres.

Mvh

Sigve Varholm

BRUK DINMAKT og gi tilsvar,det handler om din og barna våres FRIHET.

HAR DU HØRT OM "THE GRAND JURY"

Har du hørt om The Grand Jury?

Grand Jury er en stor jury,som belyser svindelen med covid-19. Der legges frem kvalitet sikret bevis. Bak grand Jury står ca.1000 advokater og 10 000 helsepersonell med Reinert Fuellmich i spissen.

DIN MAKT er mye mere verdifull en du trur,derfor ber ledere,politikere om å få bruke din makt, til lokale og internasjonale saker. 

HUSK: Våres politikere har bare sin egen makt,inntil vi støtter dem og "signerer fullmakt" New World Order kjøper våres innvalgte,som du har midlertidig gitt "fullmakt" til. Se link

Td. Ved valg, avstemming..

Problemet er at mange ledere og politikere misbruker DIN MAKT, som de som lar seg selge td. Trudeau, statsministeren i Canada har de DOKUMENTERT at han/familien har mottat over 500 000 dollar I korrupsjon.

Siste tiden har vi fått erfare hvordan de som ønsker å bruke DIN MAKT, bruker ulike metoder til å splitte oss. 

Priser raser i været, folk blir utrygge etc.

NÅ er tiden kommet for å ta tilbake makten,bevisstgjøre deg om hva DIN makt er verdt.

Vi ønsker tilbakemelding,ideer, planer,formål,etc..som sagt ideen er å planlegge en demokratisk plattform, der alle står likt.

En av ideene er kvalitetsikring av avstemninger.

En som har en god sak, legger den ut og folk kan gå inn å stemme.

Vi vil legge ut ideer her på bloggen i starten, dersom interessen er stor nok, bygger vi en HELT NY plattform sammen.

Da vil en ny demokratisk organisasjon se dagens lys , basert på blanke ark.og din makt.

HUSK Domenet:DINMAKT.NO og kom tilbake å se etter mere info, om plattformen kommer på plass, slettes alt dette og domenet blir da på den nye plattformen,du vil da komme direkte til den nye plattformen. 

DU blir med på å ta del av utviklingen av dette verktøyet.

Vi kal forme plattformen til et verktøy sammem,der du til enhver tid velger å bruke din makt å påvirke utviklingen. 

BARE noen Eksempel.

- Friheten vår er noe av det viktigste for et menneske, frihet til å bevege seg fritt i verden,ikke segregerings pass etc.

Det er gjordt et forsøk på å frata oss friheten, igjennom digital pass.. link

- Spre sakelig informasjon, FLERE som kan sjekke fakta etc.så vi har ekte grunnlag for å stemme.

Et lite spark i skinnleggen,visste du dette?:

Er det noe jeg har lært så er det: «Kunnskap er makt». Anbefaler alle å være nysgjerrige, stille spm.

Søke på nettet, faktasjekke, stikke nesa innom alle typer medier i norge både vanlige, alternative, sjekke ut utenlandske aviser/ nettsider. Lese på FHI/ Legemiddelverket/ WHO/WEF/ NWO/FN s nettsider, bankenes sine sider.

Hva skjedde i Davos i 2017?  Søk også på "Manifest agenda 21". Hva skjuler seg bak det grønne skifte, hva står Globaliserings nålen for, EU/ EØS, CEPI, Acer, energipolitikken/ vindturbiner, Vaksiner/ farmasi industrien, type Bill Gate foundation mm...... og "The Great Reset".

Hvem er Klaus Schwab og hva gjør tidligere politiker og minister Børge Brende i WEF?  Hvem sitter i ulike type posisjoner. Hva skjer i andre stater mm. Jeg ingen fasit..... men nysgjerrig..... undrende..... tror ikke på konspiratorteorier...... men setter den frie tanke høyt. Samt at jeg ønsker et «normalt» tilbake. 

KANSKJE DU IKKE HAR HØRT OM WEF?

SE VIDEO:

De tilhører samme sekten - nemlig Globalistene som pusher "New World Order" sammen med "Club of Rome" (det grønne skiftet og depopulasjon fra 1970) - "GAVI The Vaccine Alliance" (etabl. 2000) - "CEPI" (etabl. 2017) - "World Economic Forum" fra 1972 (Great Reset og Young Global Leares programmet ...) - "Bilderberg Group" (Kissinger) - EU kommisjonen - "Trilateral Committee" - "City of London" - FN og tilhørende  WHO - "Gates Foundation" - "Clinton Foundation" - "Global Preparedness Monitoring Board" (G.H. Brundtland co.chair 2018-2021) m.fl.

En elite som ønsker å ta fra deg all makt!

FORSLAG:

- kontanter styrker demokratiet. Se hva som sjer td. I Canada, der frøs de kontoer til kritikere... fordi eliten, td. Soro,Roschild etc.sitter og kontrollere/eier sentralbankene i verden.. våres norske krone er underlagt deres makt.

SKREMSEL PROPAGANDA :

Fjerner de kontanter, er det et steg nermere totalitær kontroll. 

https://www.norges-bank.no/aktuelt/nyheter-og-hendelser/Publikasjoner/Norges-Bank-Memo-/2021/memo-12021

Td. Om du glemmer å betale hos legen 200.- kr, kan det ende med 5000.- link

Dersom du da blir svartelistet, kan man få beslaglagt penger,frosset penger, og/eller om de innfører segregerings passet, kan du bli nektet å ta buss,handle mat etc. Dette ligg offentlig i planene.

I Canada, et land styrt av NWO, der frøs de kontoer til titusen som demostrerte men også de som støttet dem. En eldre dame hadde gitt 200 kr, og de frøs kontoen.. Hun ble plutselig uten penger til mat. 

Se nå i Ukraina konflikten, fryser de kontoer til alle russere, over hele verden link

Visste du dette om petrodollar? Link

Og "I was in Cyprus that time- all hi says is truth- they crashed one of the richest country...and they stooled billions  euros - it was very bad. "se mere :Link

- Styrke avstemminger om td:

Strøm, bompenger,vindturbiner.

DINmakt er missbrukt til å raserer norske husholdninger, industri...

Kan vi få vekk bommer og reise kostnader, kostnaden som holder oss vekke fra å besøke familie og venner,utflukter. ja, klart det,om vi står sammen.

Td.Hvorfor høge strømpriser? link

Kan vi få ned prisene ved å bruke Dinmakt? Klart det,det er jo vi forbrukere som egentlig eier strømmen...vi eier landet.

- invitere til debatter med avstemming 

SEGREGERINGSPASS =TOTALITÆR KONTROLL 

Td. Er segregerings passet som de nå prøver å innføre,ala China, et steg nærmere det totalitære regimet til New World Order.

Det ligger ute til høring,under dekke av corona pass/ vaksine pass. Blir det tvang,blir det også igjennomført,se denne videoen, det er ekte og realitet.

Bruk Dinmakt om du har igjennomskuet agendaen, og du har motforestillinger til segregeringspasset,send in tilsvar :. Link

- hva synes du om Tvangsvaksinering? Spesielt etter at rapporter om bivirkninger ligger på bordet. The grand jury som legger frem bevis på svindelen,du trur det kanskje fortsatt ikke..men fakta er på bordet.

- hva med Barnevernet som har tapt 14 ganger i den Europeiske menneskerettigsdomstolen,burde vi ikke fått en forandring på denne etaten?

En fantastisk frontliner for barnas rettigheter Rune Fardal,kjemper mot denne etaten. Se her en tilfeldig sak :

Skal vi godta dette, eller vil du bruke Dinmakt til å få til forandringer?

- Du står selv ansvarlig for det du legger ut,og ingen skal sensurert deg.

- kontroll avstemminger ved valg.

- lage spørre undersøkelser link

- stille kritiske spørsmål, stille våres politikere til ansvar.

NOEN EKSEMPLER PÅ KRITISKE SPØRSMÅL:

-Hvorfor ga Støre vekk verdens største gassfelt til Russland? link 

-Hvorfor ble Synnøve Fjellbakk Taftø Norges politiske fange,med Tvangsvaksinering og tortur link

- hvorfor holdes ting hemmelig?   Td.NAV skandalen  Link

- forslag til spørsmål?

Som dere ser ,er det mye media ikke er "opptatt" av,som vi I et demokrati burde ta tak i.

Eg bruker en video kanal Bitchute, der eg laster opp snutter som ofte blir sensurert av Mainstream media, YouTube, Facebook mm. Her er min link

Midlertidig kan eg/vi stå for evt. oppstarten av en ny plattform,men den må taes videre i fellesskapet,sammen med webmaster.

Du kan sende meg en sms/ringe på

Tlf.nr 403 10 231 

Målet er at platformen skal funger mere automatisk, med en liten administrasjon som holder orden på kostnader og tekniske utfordringer, kvalitetsikring, sikkerhet etc. Medan politikken og ordet er fritt.

Del og diskuter med andre.

Webmaster vil vurdere planer og forslag etterhvert som de kommer inn.

Send tips og forslag til 40310231

TIPS MOTTATT:

"En god begynnelse er å få fram alternative medier, få det til å bli en trendgreie å gå over til alternativ media. få ungdommen med slik de får foreldre som er blitt hjernavaska av nrk til å våkne opp."

______________

Liten melding til/ kopiert:

En liten vekker for alle som ikke er helt våkne enda. Alle må realitetsorientere seg nå, eller sove for alltid. Synd at ikke mange nok fikk opp øynene før Stortingsvalget ifjor.

Samstemte og usannferdige hovedstrømsmedier spiller dessverre en vesentlig rolle i det meget dyktig regisserte og godt dokumenterte verdenskuppet som nå forsøkes gjennomført over hodene på de ulike lands befolkninger.

Kall gjerne oss som varsler for kons-pirasjonsteoretikere. Fasiten kommer uansett, slik det gjorde for C19 og de fantastiske smit-tevernstiltakene og vak-sinene.

Da var vi også konspirasjonsteoretikere med foliehatter på. Alt vil bli verre dess lenger folk nekter å innse realitetene. Det kan være behagelig på kort sikt, men vil bli fatalt på lengre sikt - ikke minst for våre etterkommere. Første regel: Ta ansvar for din egen fremtid. IKKE baser deg på hovedstrømsmedia! Søk kunnskap selv. Vær kritisk, og unngå å bli et offer for regissert  massesuggesjon. Takk.

Klikk på lenken for presentasjonen.

https://fb.watch/bAi9iy2ueT/

En annen skriver:

HAR DERE HØRT OM BLACKROCK OG VANGUARD? Dette er globalistene.
Dette  er de to korporasjonene eller selskapene som representerer den  økonomiske globalismen på toppen. Disse to selskapene er finansselskaper  som har eierskap i de fleste større internasjonale kjeder og økonomiske  firmaer og selskaper.


Disse  selskapene som Blackrock og Vanguard eier, har igjen eierskap i Black  Rock og Vanguard. Altså et nettverk på kryss og tvers over hele jorden  hvor Blackrock og Vanguard har en overordnet funksjon som plan - og  kontrollfunksjon for å drive den globalistiske målsetting om oppnå  verdensherredømmet med sin New World Order.


Den  farmasøytiske "vaksine"-industrien med Pfizer, Moderna, Johnson &  Johnson  med flere er også eid av disse to korporasjonene. Med denne  industrien som jeg kaller forgiftnings - og draps-industrien, drives en  planmessig forgiftning og reduksjon av verdens befolkning med  dødbringende sprøyter.


For  å lure oss til å ta dem blir sprøytene kalt "vaksiner", og for å  skremme oss til å ta dem har de bløffet oss med en falsk pandemi og et  falsk livsfarlig virus. Ingenting av dette eksisterer - annet enn i  mediene.


For å gjennomføre og oppnå dette målet brukes også regjeringene og politikerne i de fleste land, OGSÅ DEN NORSKE REGJERINGEN.
DET ER FULL KRIG MOT MENNESKEHETEN - NÅ.


For  øyeblikket er det lettet på de unødvendige diktatoriske restriksjonene,  men det er bare en pause for å få oss til å tro at hele skuespillet med  den falske pandemien er over. Det er det ikke.


I  tillegg til injeksjoner med gift drives forgiftningen av luft, vann og  jord for fullt hver dag med kjemikaliesprøyting fra fly over hele  verden, ikke bare over Norge.


For å kunne stå imot pengemakten og politikermakten MÅ Folket samle seg for å skape kraft til å stå imot disse globalistene som vil ha verdensherredømmet.


SAMLET KAN INGEN VINNE OVER FOLKET.
Da må vi samles om Norges Grunnlov av 17. mai 2019 og ta makten tilbake med DIREKTE DEMOKRATI.

Ps. Forme ut ny grunnlov? 

Stem for 2019 Grunnloven på: link

(Burde vi ikke nå ta tilbake makten?)

FREMTIDEN OG FREMTIDSMÅL

Er dette realiserbart?

Mål 1: Utrydde fattigdom: Utrydde alle former for fattigdom i hele verden

Mål 2: Utrydde sult: Utrydde sult, oppnå matsikkerhet og bedre ernæring, og fremme bærekraftig landbruk

Mål 3: God helse og livskvalitet: Sikre god helse og fremme livskvalitet for alle, uansett alder  God utdanning: Sikre inkluderende, rettferdig og god utdanning og fremme muligheter for livslang læring for alle 

Mål 4: God utdanning: Sikre inkluderende, rettferdig og god utdanning og fremme muligheter for livslang læring for alle

Mål 5: Likestilling mellom kjønnene; Oppnå likestilling og styrke jenters og kvinners stilling i samfunnet

Mål 6: Rent vann og gode sanitærforhold: Sikre bærekraftig vannforvaltning og tilgang til vann og gode sanitærforhold for alle

Mål 7: Ren energi til alle: Sikre tilgang til pålitelig, bærekraftig og moderne energi til en overkommelig pris

Mål 8: Anstendig arbeid og økonomisk vekst: Fremme varig, inkluderende og bærekraftig økonomisk vekst, full sysselsetting og anstendig arbeid for alle

Mål 9: Industri, innovasjon og infrastruktur: Bygge solid infrastruktur og fremme inkluderende og bærekraftig industrialisering og innovasjon

Mål 10: Mindre ulikhet: Redusere ulikhet i og mellom land

Mål 11: Bærekraftige byer og lokalsamfunn: Gjøre byer og lokalsamfunn inkluderende, trygge, robuste og bærekraftige

Mål 12: Ansvarlig forbruk og produksjon: Sikre bærekraftige forbruks- og produksjonsmønstre

Mål 13: Stoppe klimaendringene: Handle umiddelbart for å bekjempe klimaendringene og konsekvensene av dem*

Mål 14: Livet i havet: Bevare og bruke havet og marine ressurser på en måte som fremmer bærekraftig utvikling

Mål 15: Livet på land: Beskytte, gjenopprette og fremme bærekraftig bruk av økosystemer, sikre bærekraftig skogforvaltning, bekjempe ørkenspredning, stanse og reversere landforringelse samt stanse tap av artsmangfold

Mål 16: Fred, rettferdighet og velfungerende institusjoner: Fremme fredelige og inkluderende samfunn for å sikre bærekraftig utvikling, sørge for tilgang til rettsvern for alle og bygge velfungerende, ansvarlige og inkluderende institusjoner på alle nivåer

Mål 17: Samarbeid for å nå målene: Styrke virkemidlene som trengs for å gjennomføre arbeidet og fornye globale partnerskap for bærekraftig utvikling

 

VIKTIG Å HA ET STERKT DEMOKRATI!

"FRIHETEN" FORKLART PÅ DENNE ARTIGE MÅTEN,DET ER "FRIVILLIG".

Søker kjæreste:

Du må tillate at jeg installerer en sporingsapp på mobilen din.

Du må tillate at jeg bestemmer når og hvilke klær du skal gå med.

Du må tillate at jeg bestemmer hvem du tilbringer tid med, med hvor mange og når du gjør det og hvor du gjør det.

Du må tillate at du skriver ned alle opplysninger om hvor du er når du bruker penger, hva du bruker penger på og når du gjør det.

Du må tillate at jeg kan sperre bankkortet og adgang til kontoen din om du ikke gjør som jeg vil.

Du må tillate at jeg bestemmer hvordan du kommer deg på jobb, når og om du i det hele tatt skal få lov å gå på jobb.

Du må tillate at jeg bestemmer hvor mye av lønnen din du skal få av meg.

Du må tillate at jeg bestemmer hva du får lov å si.

Du må tillate at jeg bestemmer hva du ser, hører og tenker.

Du må tillate at jeg bestemmer hva du skal drikke og spise.

Du må tillate at jeg bestemmer om du kan reise bort på ferie for eksempel, og på hvilken måte, med hvem og når.

Du må tillate at jeg bestemmer hva du eier, om du i det hele tatt skal eie noe.

Du må tillate at jeg bestemmer hva du skal ta av medisiner.

Du må tillate at du får straff om du bryter reglene mine selv om de er ulogiske og urettferdige, og bare gagner meg.

LITT HISTORIE OM "FAKE NEWS" link

Dette er fersk historier om hva som foregår i dag ,basert på en lenger historie. Når folk blir bevist over dette,det foregår verden over, da blir det enklere å tenke seg om når du gir ifra deg makten din. 

La meg presenterer en meget interessant video, som forklarer hvor stor makt vi har.Dette er en meget seriøs og grundig dokumentert video.

Det er på engelsk, fra Canada, basert på konflikten "around the world." Flere og Flere begynner å forstå hvordan vi hele tiden blir lurt trill rundt.

Denne midlertidige informasjonen ligger nå på bloggen min, mpesaduka.com,under domenet DINMAKT.NO

___________________________

ER SAMFUNNSKONTRAKT EN GOD IDE?

Noen kom med  ide og forslag om en samfunns kontrakt, hvor de som skal representere DEG/DIN MAKT,  må signere en kontrakt, som KVALITET SIKRER deres ståsted vi kan stole på.

Da blir kontrakten gyldig så lenge de engasjerer seg i politikken + evt. Karantene tid.

Dette er vel noe å tenke på,og evt. Ta en avstemming på. 

Send sms til 403 10 231 

===============================

Støtter du oss, kommer en ny plattform på plass,med "blanke ark".

Alt blir lagt evt. på ny plattform, der du blir likeverdig med alle medlemmer, du blir med å utvikle en helt ny plattform. 

HUSK Å DELE DINMAKT.NO med andre.

Dette blir evt. Som en grasrotbevegelse om DU og alle andre blir med.

Vi følger med interessen og Du er nå besøkende nr. 

web counter

EN LITEN INTRESANN KAMPSANG PÅ TAMPEN...

VIL DU SUPPORTE MIN BLOGG OG MINE/VÅRES PLANER?

Ønsker du å støtte meg akkurat nå, kan du vippse på 403 10 231,dette går evt.i første omgang til mine forberedelser til å få på plass en plattform.

PS.send melding på vipps om du har forslag. 

Selve plattformen til www.dinmakt.no blir HELT NY og omfattende. MEN Eg vil først samle interesserte og planlegge alt på en demokratiske måte, samle folk , og legge frem transparente planer og åpent budsjett.

NÅ haster det om vi skal redde demokratiet!

USA og Donald Trump link

Våknet du? Eller er vi helt på jordet?

Send meg en sms om du synes ideen er bra,evt forslag,tlf.40310231

Takk for oppmerksomheten.

________________________________________

OM MEG:

Litt mere om meg,sånn bare i enkelhet om du vi vite mere,eller støtte etc.

Eg står bak denne plattformen,  mpesaduka.com, som foresten betyr "mobil penger butikk",på swahili. Tenkt som en markedsføring side i øst Afrika, men forandret litt planer når COVID-19 ble lansert,der bloggen blir brukt for å spre informasjon. 

Eg jobber til vanlig med å kjøre gravemaskiner og har en tverrfaglig erfaring innen det meste oppigjennom livet,siden 1976 ,kan nevne noe:

LITT AV MIN CV: Har vert innom mye, fikset min første bil når eg var 12 år, har siden bygget,fikset, ytt service litt over alt og til "alle". kan nevne Skipsverft, skip, bygg og anlegg, tung industrien,Hydro,  Elkem, Statoil, kværner, aluminium.. kraft utbygging, landbruk,asfalt, fiskeforedling, fiskeoppdrett, bønder, overflatebehandling, forsvarsannlegg, dykking, oppdrett, kafe,rør og rørlegging, fjernvarme, bossbrenning, rørgater, kaier og bruer,tuneller, fjellsprenging, brønnboring, ...altså jobbet med det "meste" og sett samfunnet fra "baksiden",er ingen spesialist ,men kan litt av hvert.

Ja, Jobbet til og med som kirketjener en kort periode.

KRIG "Vi har en krig mellom de våkne og de onde. Imellom disse krefter, står de likegyldige. De likegyldige må vekkes, ellers tapes krigen. Husk Gode sivilisasjoner har blitt ødelagt før oss. Fordi onde krefter vant over de gode.

YTRINGSFRIHET: «Jeg er dypt uenig i det du sier, men vil til min død forsvare din rett til å si det».

Sigve Varholm 

Telefon, vipps og whatsapp +47 40310231 

NORDEA Konto nr. 6550 06 80940

Paypal : Varholm@gmail.com

Andre plattformer eg bruker:

Eg er ganske aktiv på sosiale medier,eg blogger og samler info. Har en egen plattform som du nå befinner deg på mpesaduka.com.

På grunn av at YouTube sensurerer alt de ikke vil du skal få greie på, har vi valgt Bitchute som hovedplattform.

(Nylig ble Gravitas sletta fra YouTube pga.de dekte krigen i Ukraina, fra begge sider.)

Derfor bruker eg Bitchute som min hoved, videokanal, her legger eg ut mine egne videoer,kopierte og tilsendte, og deler andres,det er vel verdt et besøk : link

På mpesaduka.com har eg nærmere 1000 blogger, med ulike innhold. Her kan du se noen en liten Serie med blogger om corona&reset link

Min hoved facebook konto : mr.varholm

Takk for oppmerksomheten, og husk dette dreier seg om å styrke demokratiet og DINMAKT! 

ER DU KREATIV, KUNNSKAPRIK OG HAR GODE IDEER,KOM MED FORSLAG

Sjå kladden til plattformen DINMAKT 

Sender du noen kroner på vipps nr.40310231 ,går de til å utvikle den demokratiske plattformen.

På forhånd takk!

Følger du med  på enkelt personer, podkaster, nettaviser etc.Vil legge ut her intresanne samfunns informanter,som vi alle er enig og uenig med, sundt med debatter,respektere andres "syn på saken"  det er YTRINGSFRIHET.

"Man blir ikke profet i sin egen heimbygd" sier dem

Dette fører til at viktige frontkjempere,blir pushet vekk med argumenter som ofte er pga. Misunnelse, personhets etc. 

Bør vi ikke snu dette?

Eksempel, Desse kan fellesskapet gi "kvalitet poeng/kvalitet sikre", falske blir slettet, og de som kommer med usikker eller fake info, blir gitt tjangs til å dokumentere sin info. På demokratisk vis.

Aviser,podkaster, websider,enkelt personer etc.som er opptatt av å formidle samfunns nyttig viktig informasjon,som tør være kritiske, kan vi dele:

ANERKJENNE EN HELT NY GRUNNLOV?

En liste over noen få andre som ønsker å bevare FRIHETEN, som engasjerer seg i viktige samfunns debatter. 

Sunnmørsposten ( Norge har råd..men)

Nonamepod

Buzzsprout.com en meget informativ norsk podcast om vaksine rapporter.

Nationen.no

Opprop.net

Stig Andersen

Steigan.no

Document.no

Hemali.no

Opprop.net

Kommunal rapport

Nina Cappelen.com

Pengenytt.no

Egilenaasen.no

Resett.no

Lykten.no

Innbyggerinitiativ

Bondebladet.no

Lovdata.no

Argumentagder.no

Matindustrien.no

Alternativ media

ABCnyheter.no  og  ABC&bivirkninger 

Glenn Richard Bergstø har laget en flott dokumentar,se den her:

Geoingeneering-norway.org

Derimot.no

Klassekampen.no

Podcasten uten navn:

ENGELSKE og andre websider

I et demokrati,skal folk ha tilgang til ALL informasjon som finnes. Det er folket som selv vurdere hva de skal se og lytte til, faktasjekke etc. Tenk ! hvem skal nekte deg informasjon?

Dette sa Gro..

Her er litt ideer om hva eg kommer over, og som i et demokrati bør vere en selvfølge å kunne dele oss i mellom,uten frykt for sensur og represalier.

Simonparkes.org

Min blogg Ukraina 

Min blogg bivirkninger 

Send oss tips om informative linker,kan vi legge dem her. Vi ønsker at på den nye plattformen blir et register over linker til websider du synes er viktig for fellesskapet. Der du kan gi kommentarer, forklaringer mm.

HELT PÅ TAMPEN, EN MEGET INFORMATIV VIDEO..ganske skremmende hva de driver med.

DU KAN BRUKE DIN MAKT!

Vi krav på innsyn av vannprøver i kommunen vi bor i, norsk lov. Be om å få vannprøver som er tatt de 2 siste årene.
Du kan be om å få kopi av alle vannprøver de 2 siste årene. Da får du kopi av alle prøver tatt hver 14 dag
En dame gjorde det da en som  ble syk av vannet .  

Da fikk hun med alle og jeg laget en sperret konto,som de i bygda kunne betale inn vann avgift på.

Ordføreren ble rasende på henne, men de fikk nytt vannverk til mange millioner, nettopp pga. Mistanken var reell!

I desse merkelige corona tider, og teorier om forgiftning, er dette ekstra viktig

Be da om vannprøver,2-4 år tilbake, så kan vi sjekke det opp mot gift.

Vi og bare vi kan be om kopi av vannprøver.

Det vi også kan gjøre er å sende vannprøver selv til uavhengig lab.

Skal vannet selges til private aktører? 

Skal Norges drikkevann selges på børs og styres fra EU med vannmålere? 
STOPP! Er dette statsminister Erna Solbergs skjulte plan med å tvinge  det norske folk til å installere vannmålere? SKAL AS NORGE SELGES
At drikke og bruks vann nå  også skal på børs?  På denne måten henter Erna og regjeringen sin tenkte profitt til et  «olje-pensjonsfond» som ikke kan investere i Norge.
1. Brennpunkt på NRK2 avdekker den 16/1-2020 at VI ER HELT I STARTEN  av  at de skal gjøre vanlig vann til et finansprodukt. På linje med olje og  gass.
2. City Bank, en av de største bankene i USA hevder det blir slutt på  gratis vann! Vannprising vil komme sier de.
3. Vi må aldri akseptere å få vann gjort om til en algoritme/gambling på  børs, denne utviklingen må avskaffes/forbys omgående. Våkn opp verden!
4. Rent vann til husstander er ingen handelsvare for børs, og må aldri  bli gjort til det. Det er et 100% offentlig ansvar for alle regjeringer i  hele verden å sørge for vann til alle verdensborgere. Det er det aller  viktigste! Vann må mennesker ha uansett økonomi og sosial status!
5. Vann er helt uforenelig med privatisering, konkurranse eller  kommersialisering, hvor alltid kortsiktig profitt er motivet.
Programmet avslører bekymringsfulle sider ved FNs rådgivere og mange  blant eliten. Nobel-eliten er en elite som tror det beste er å gjøre  vann til en vare som olje og gass.
Denne eliten må stoppes! Til  informasjon: Dette er ikke fredsarbeide, men full krig mot  menneskehetens beste og solklare menneskerett!
Det er ditt og mitt ansvar å sørge for å stoppe denne utviklingen  umiddelbart!
Det er ille nok at strøm kom på børs via Jens Stoltenberg på midten av  90 tallet, den gangen det var en hemmelighet at Norge var netto importør  av strøm.
Lytt til denne videoen: En av de som startet humbuget med C02  kvotemarkedet, er i front for denne utviklingen i bakvendtland.
ER det TO TING enhver stat må ha full råderett over og tilrettelegge for  befolkningen på billigst mulig måte, så er det STRØM OG VANN! Det er en  selvsagt menneskerett!
Dette er helt i starten og utviklingen må forbys fra alle omgående!
• Alle må ha og sikres vann for å leve på jorden!
• Jorden er for alle, og vannet får alle gratis for å fordele det til  alle.
• Vann er den viktigste varen på jorden og et selvsagt offentlig ansvar!
• Vann er en offentlig ressurs som ALLTID skal være gratis for alle på  jorden, og fordeles rettferdig.
• Rent vann må ethvert menneske ha for å overleve.  • Vann må vernes som fellesgode og et offentlig/statlig felleskaps  ansvar.
• Vann er et fellesgode alle skal ha lik tilgang til.
• Rent, rimelig, tilgjengelig offentlig vann for alle, til alle tider og  alle steder må være målet for alle verdens regjeringer.
STOPP mantraet politikere bruker:  Sitat: "Hvordan skal vi ellers få folk til å bruke mindre, hvis vi gir  det gratis!" sitat slutt.
Eller dette sitatet profittmakerne bruker:  «Tar vi mer betalt så vil folk skjønne at når de tar seg en slurk vann  koster det penger»...
Passende ordtak her er: «Veien til «helvete» er som kjent brolagt med de  beste intensjoner!»
Er oljefondet inne og investerer i dette såkalte nye blå gullet?
Krev svar av Erna i dag og forby utviklingen med rent vann på børs!
Den politiske utviklingen skaper såkalte «miljøproblemer» som «frukt».
Tiår etter tiår med å legge elver i rør, demninger etc, skaper ubalanse i  naturens kretsløp.
Forstå årsak/virking må bli fokus!  Naturen og fremtiden vil alltid slå  tilbake på løgn og bedrag med den «frukten» og konsekvensene på et  senere tidspunkt. Ofte 7 til 14 år senere!
Derfor alt annet enn sannheten er politikerskapte strafferunder som  kommende generasjoner må ta oppvasken etter!
Det er ikke de samme  politikerne som har skapt problemene og surdeigen som er de rette til å  rydde opp når «frukten» kommer.
Dette er organisert kriminalitet!
FN vedtok i 2010 at vann er en gratis menneskerett.

Ifølge FN er vannmangel en  av jordens verste plager. Denne utviklingen er  helt i starten og må  forbys umiddelbart! 

Videre..

Og denne seriøse dama fra Australia! https://www.facebook.com/634810017/posts/10165818646565018/

EN LITEN TOTALOVERSIKT PÅ VIDEO

En video som viser en litt dypere oversikt, hvordan mafiaen prøver å ta kontroll over verden...vurder selv. Uansett ser vi i virkeligheten at Demokratiet forsøkes knust, derfor oppfordrer eg DEG til å støtte  en felles plattform, et verktøy for bedre og sikrere demokrati.

Send tips om flere på : 403 10 231

PS. vippser du noen kroner,merk med dinmakt. Da går pengene direkte til den nye plattformen som nå er under bygging. 

DINMAKT.NO