Saken,HATET,bygedyret på ville veier..totalt ute av kontroll!

Saken,HATET,bygedyret på ville veier..totalt ute av kontroll!

Hei..legger ut på denne linken midlertidig informasjon ang.saken,det er litt mye å forklare akkurat nå, spesielt til de som ikke kjenner til hva som foregår.

Beklager litt skrivefeil,kronologi etc.da opplysninger kommer til ulike tider og fra mange ulike personer.

Det går ikke å sende denne informasjonen  på vanlig privat melding.

Det er flere som spør, ang.saken med min datter, som er blitt sentral i "Nabovarsel Norge". Krever det en lengre forklaring.

Ser mere og mere ut som Nabovarsel er blitt et verktøy for mobbere som driver med naboskremsel ,terrorisere, sjikanere, baksnakking.

Det er forbanna trist at saken nå dukker oppatt som en kynisk propaganda og underholdning styrt av en farlig kriminell gjeng, som samler støtte,sympati for å skaffe penger til siden de har etablert: Nabovarsel Norge ,de bruker en lukket gruppe med samme navn,for å spre hatet!

Ja,det pågår en omfattende sværte og hat kampanje mot meg på nettet. Styrt av min datter og min x. Og noen influensaer som td.june wattum, Aron etc.

Mange krever svar og forklaringer! Er det noe nytt...(dette er over 30 år siden)

Fikk denne meldingen fra en person, ang.June Wattum ,som er en influenser: "Eg har vært borti mye tøffe sterke damer som virker styrt ovenfra for å sabotere opposisjonell aktivitet. Eg har fått litt unevnelig info."

Mange av de som engasjerer seg kjenner meg ikke, ikke en gang min egen datter, og td june  får andre og de fleste som ikke kjenner meg,til å slette meg som venn,trakassere dem,spre rykte og mobbe dem, om de har kontakt med meg etc. Folk blir kontaktet av andre som har hørt...om meg,men aner ikke hvem eg er.

Dette handler om en overgrepsdom tilbake til starten på 90 tallet, mot min datter.

Saken har nå blusset oppigjen, som hat, splittelse,trussler,underholdning, men værst er angrep på personer som har kontakt med meg. Noen angrep kan i verste fall føre til at liv går tapt..dette er meget alvorlig og politiet holdes orientert. 

Noen sender rundt "info" til ulike personer,over hele landet..og ber andre dele videre..spre videre ( de kaller det Nabovarsel?) 

Akkurat samme tekst, oppfordret til å spre dette...(har flere screenshoot)

Mange som kjenner meg vet om saken fra starten av etc. Og forholder seg rolig. Men blir overasket over at det dukker oppigjen og igjen. (Nå Rein HAT propaganda, styrt av kriminelle )

Mange krever en "ny" forklaring…hva nå,noe nytt?

Det er riktig..eg ble anmeldt og fikk en dom,dette vet de fleste som kjenner meg om. Noen synes straffen burde vert dobbelt så lang etc. Andre synes eg burde vert skutt etc. Og mange tviler på hele greia.

Den diskusjonen er det fair og ok, så lenge fakta, beviser ,fagkompetanse etc er på plass.

Eg var ikke tenkt å skrive så mye om skyld og ikke skyld,da slike saker handler om ord mot ord.

Men siden eg har vert opptatt av denne og mange andre saker, så er rettsikkerheten blitt forandret og  totalt annerledes i dag,enn den var den gang.( for begge parter)

Men det som skjer nå er grusomt, td.angrep på mange totalt uskyldige,som har kontakt med meg. Totalt uskyldige personer blir angrepet og sjikanert,presset til å slette kontakt med meg etc.

Flere jobber febrilsk med å spre denne informasjonen/ kopi av dommen, mange tilføyer rykter og blanke oppdiktet løgner for å fremme og skape et værst mulig monster av meg!

Det forsvant noen personer fra Facebook vennelisten min, medan nye kom inn..mange som har kjent meg i mange år forblir og er orientert og oppdatert. De som kjenner meg, vet at eg ikke er noen fare for noen!

Men de blir stadigvekk kontaktet og oppfordret til å svine meg til og slette meg som venn!

En fyr ved navn Aron,er selv en kriminell og dømt har sittet i fengsel i lang tid ,er nå ivrig etter å skaffe blest og støtte til siden deres Nabovarsel Norge, han skyr ingen ting,selv om folk blir drept.

EG MOTTAR MANGE MELDINGER  DERIBLANDT DENNE:

jeg kontakter deg og vil sende deg skjerm bilde av hva politiet har skrevet til meg om slik aron driver på. jeg har tipset dem masse men dem gidder ikke å ta tak i det før den som blir uthengt anmelder han.  det synes jeg er for dårlig da jeg vet at aron blokkerer dem han henger ut og derfor ser ikke vedkommende det selv men blir hetset og informert av venner og det er faen meg ikke greit.  her sitter aron og co og spred dette til alle felles venner av for eksempel deg  og at han sprer løyner er ikke greit.  er heller ikke greit om det er sant heller for har mann sonet sin straff har mann rett på å kunne få leve normalt uten å bli plaget av andre.

Aron er stolt over at han har flere saker på seg, driter oppi rettsikkerhet,respekt for rettsystemet etc. En hardbarka kriminell..som skal nå ta de pedofile.

Ps:Han har også 2 års prøvetid .

De sender rundt,skriver til folk som har kontakt med meg, og ber om penger.

Nabovarsel? De samler inn penger til Arons rettsaker? De blokkerer alt som ikke passer!

Og ...

Folk henger seg på,folk eg seriøst har hjulpet,aldri sjikanert eller gjordt noen verdens ting, de bare spinner på teorier og får "pedofilevibber". Bruker "kvinnelist" for å få sympati og billig hjelp,for så å stikke folk i ryggen...( se under)

Folk blir nå OPPSØKT HJEMME,truet og skremt! Barn blir fortalt skremsel historier om denne farlige fyren( altså meg). Barn får mareritt og psykiske problemer pga. Denne gjengen herser og skremmer "naboer" over hele landet!

Noen sender ut skriv til "naboer"..

Td.en mange og åtti år gammel dame/ veninne,som eg besøkte i påsken, hun  har visst om saken hele tiden , men etter eg reiste ble/blir hun oppsøkt og trakassert, hun får ikke ha kontakt med "sine" barn/ barnebarn/nabo barn..hva galt har besta gjordt?

Td.Stig Abelset har laget et helvete for henne, sendt rundskriv til folk i området og sagt at hun huser en pedofil. Han driver å sjikanere henne,samt hun forteller hvordan han oppførte seg når hun satt barnevakt for barna Hannes,der han løp rundt i en liten truse...skal ikke si mere, politiet er orientert.

Hun blir stadig kontaktet og "informert" ,advart og minnet om at hun ikke får besøk av sine barnebarn og oldebarn! 

Hun er i sjokk over at folk kan oppføre seg på denne måten, og nå ser hun med egne øyne hva dette handler om og "hvor grusomme folk er"!

PS:En av de som driver med desse advarsler, er selv merkelige type,  han sender ut brev til forskjellige "NABOER",sprer rykter og info.ute av kontroll. 

Da den eldre damen var barnevakt for barna til vedkommende, og kom om morgenen, gikk han rundt i en tynn truse,med erigrert penis,foran barna og vimsete foran henne. En ekkel indirekte sexsjikane...( navn kan opplyses senere).

Noen skriver, at eg er farlig for barn og eg blir også fremstilt som en farlig mann også for damer i 70-80 åra. ( har screenshoot med navn,navn kan bli lagt ut senere), men av folk som ikke kjenner meg) påstand ut av intet, uten noen form for beviser. 

Sitter en i kr.sund,langt fra meg som i tilegg skylder meg i å svindle gamle damer på 90 år. Og får folk til å ringe meg,med trussel om å drepe meg(screenshoot ,navn og nr. Er notert )

Tonje Omdahl, som er en kjent skikkelse innen barnevern kritikere ,som eg har hatt kontakt med meg siden hun kom i fosterhjem, der hennes far var mistenkt for sexuelle overgrep. Hun driver med hets og hat kampanje mot BV og Barnevern ansatte og politi.Nå er hun dømt! Dømt for hets og trakasering mot ansatte i barnevernet: link 

Eg har nå mistet all respekt for henne! 

Hun tapte i retten ,ei sak mot personforfølgelse og hets,der hun mener seg nå urettferdig dømt..hun  støtter nå Aron, "han er ikke kriminell" sier hun, nettopp, de har null respekt for rettsystemet, men når det handler om dem selv føler de seg selvsagt urettferdig behandlet.

Hun synes det er ok med sjikane,personforfølgelse tilsvining av folk...

Bildet under: Her er et annet eksempel, der at et barn og mor er syk,blir kommentert..med spydig kommentar...mere info kommer. TENK!  Er dette er NABO varsel?

Peter er registrert i Fredrikstad! Overhodet ingenting med NABO varsel å gjøre..men et bevis på at Aron bruker min sak for å fremme sin økonomiske interesser!

Leggee merke til noen innlegg og kommentarer, der folk reagerer på finansierings metodene og advokater som jobber med NABOvarsel, folk begynner å våkne.(NABOskremsel?)

Folk under falske og noen ekte profiler, driver systematisk med sjikane.

(PS. Peter svarer ikke på meldinger,typisk falsk?)

Fatter denne mobben hva de driver med?

Nei,de bare blander seg i "hyeneflokken" og river og sliter i alt de kommer over, fyrer opp de som er på lag med dem, og koser seg over hvordan de kan lage livet surt for andre.De har ingen skrupler og aner ikke ringvirkningene av hva de driver med.

Folk skriver sjikane meldinger,trussler til folk de trur eg har kontakt med, mange merkelige hendelser..blokkering av dører,sabotering etc. Terroriserer Folk..

Flere kontakter eg har, skriver eller ringer meg og forteller hvordan de er blitt truet,sjikanert om de har kontakt med meg. 

Mange er fryktelig syke: Her kommer trussler basert på at noen trur eg har forgrepet meg på min sønn. Rykter spredd av min datter og x.. (eg har 100% alibi,det er intet, det var kun et forsøk på å anmelde meg, på totalt falskt grunnlag!)

Eg har blitt oppringt, der de har sagt de ville drepe meg,lemleste meg,trusler i alle varianter.

(Ps.Politi og vedkommendes arbeidsgiver er orientert)

Men også andre veien der perverse kontakter meg,og som lurer på om eg kan skaffe barn og unge jenter for sex, dette er folk som mener det.

Til opplysning, er det siste eg ville ha gjort!

Min datter, kontaktet min kjæreste i Kenya, ved en feiltagelse( trudde det var min x Hun ville hjelpe mot meg) (interessann samtale/ kopiert,ikke kjenner hun meg,ikke min x eller min kjæreste) Hennes oppfatning av min datter, er et hjernevasket menneske som er så full av HAT, at hun kynisk kan dra alle rundt meg, også  seg selv i dypet. Ikke konstruktiv.2

De som har fulgt med,vet dette er en familietragedie uten sidestykke, en sak som har slitt familen vår i filler, rykter og teorier som ikke slutter, en bygd splittet, venner har blitt fiender og baksnakkere,hyklere, falske naboer,et bygdetroll på vidvanke. 

Kommende bilder:

Her er flere ting.. Men! Eg har aldri plaget min datter,eg har alt skriftelig, har aldri oppsøkt eller forsøkt oppsøkt henne eller truet henne på noen måte.

Noen skriver at eg har stukket fingrene inni henne og rotet rundt! Hvorfor ble det aldri tatt noen lege undersøkelse når dette var påstanden?

"Dette er første gangen",(skriver hun) Nei,det er det ikke... Men når eg prøver å få til en samværordning med min sønn, HUSK at eg har samarbeidet med barnevernet, har akseptert samvær med tilsyn..alikvel saboterer "de" det som retten og barnevernet prøver å få til.

Ps: Eg har aldri blitt dømt i høgsterett!

Brukte advokat: Ivar Sølvberg

Ivar Sølvberg sa til meg i 2021, at denne saken har eg ikke fått fred fra,det var noe som ikke stemte..

Les:

Gruppen Nabovarsel Norge er totalt ute av kontroll, de kan nå risikere at folk blir drept på grunn av hva de driver med.

Mange henger seg på nå, deler og sprer hat og blir de blir selv kriminelle,da dette er brudd på norsk lov!

De har allerde drevet ukontrollert og systematisk svinet folk til,de driver ulovlig!

At voksne folk i tilegg oppfører som ville dyr,på jakt etter et offer, der de angriper uskyldige gamle og barn på sin ferd , er nå bare et bevist faktum og så usivilisert det går an, i en rettsstat som Norge. De skyr heller ikke om barn blir rammet..( en syk dobbeltmoral)

Mange som engasjerer seg, har selv voldsdommer, noen har også forgrepet seg på barn,noen har rusproblemer, etc.( eg har en liste med mange mange navn..)

Mange sitter på fester,drikker og debatterer. Fikk tilbakemelding nå nylig,der en som var på fest, han nevnte at han kjente meg. Da skulle de banke ham.. drepe han! ( navn notert).

Men eg kan vel få tilføye..uten at dette forsvarer,uskyldiggjør eller bortforklare noe som helst ang. Min sak. Mange trur eg bruker "synes synd på meg" metoden ..totalt feil, les videre.

Du kan lese vurdere og forhåpentligvis slutte med å spre hat og baksnakking, det fører ikke frem til noe positivt uansett! 

Etter allt kjøret på nettet, ser eg det som nødvendig,at eg nå skriver mitt syn og min side av saken,så får folk dømme selv. Eg ble/og blir blokkert fra gruppen, også andre grupper, totalt uten mulighet til å kunne forsvare meg. Dette er rettsikkerheten i Norge pr.2023.

Pga eg kjemper i dag, for samvær med guttungen ,bruker min ex. Fra kenya, denne saken for alt den er verdt.

Samlivsbrudd krever at man holder hodet kaldt og forsøker å finne en minnelig ordning for samvær. Barn har rettigheter, uansett hva folk måtte mene.

Det er hun/min x som har fått ut domspapirene, som ikke eg hadde noe i mot. Men nå blir de brukt i helt andre hensikter og sammenhenger. Min datter fikk kopi av papirene,som nå blir lagt ut og spredd  Offentlig,på grupper og på Private meldinger.

Min x visste om saken med min datter,fra eg traff henne, hvorfor da få barn med en "overgriper" og lage helvete når hun fikk opphold? ( smart?)

Min x har forsøkt drept meg 3-4 ganger (innrømmet det også i retten). Hun har også anmeldt meg for mistanke om overgrep på guttungen som vi har felles. ALT Totalt ubegrunnet! Men lett å bruke dette "kortet"!

Da eg var i kenya, ble eg kontaktet av en "jente" på Facebook 13-14 år. Hun ønsket å treffe meg for sex... Da hun ikke fikk meg på "kroken", ble det stillt noen dager. Så ringte tlf. Og rette dama ringte,hun hadde på oppfordring av min x,brukt sin datters bilder for å få meg I en felle,for at noen skulle ta meg av dage/drepe meg. Det var hennes sønn på 12,som hadde oppdaget hva moren drev med, og sa til henne..at han hadde møtt meg,og hørt hvordan familen snakket bak min rygg. Hun la alle kort på bordet,og avhørt av politiet i Nairobi + eg har kopiert samtaler....også mellom min x og henne, og har møtt henne personlig,en virkelig angrende dame.

Eg kunne valgt å holde meg vekke fra guttungen og gitt fan i han, men har valgt å stå på, stå i stormen rundt meg,med risiko for at alt blir brukt mot meg, som nå.

Til opplysning om samværskonflikten:

Det er guttungen sin rett til å kontakte pappa,dette dreier seg om. Ikke min rett.

Eg har også vurdert å forlate Facebook, men en dum ide å kapitulere , dette mener flere som støtter meg. ( takk til dere)

Får nå kommer de ivrigste mobbere frem og det ser slik ut. Navn etter navn dukker opp...som eg ikke ante at de var engasjert og så falske, de holder på i det skjulte,de er ikke interessert i å sette seg inn i saken,bare fortsette å spre hat,løgn og fore bygdedyret!

Pga. Eg har stått frem Offentlig,frontet ulike saker, så måtte eg også regne med at et "trykk i trynet" kunne komme,som nå.

Det er satans tøfft, men har eg sagt: "A må eg si B".

Mange kontakter meg nå med ulike historier,noen ligner min, men får vite så mye at eg blir mere og mer sjokkert..

Ps:En person som prøvde å kontakte min datter,  privat og føre en seriøs samtale,men ble blokkert! Akkurat.  Han kontaktet meg etterpå og lurte på, når hun fikk kopi av domspapirene, for det virket som hun referer til dommen og ikke hva hun selv husker..sa han. (akkurat)

PS.Christine sin mor hadde mye besøk av menn som overnattet,når eg ikke var hjemme...skal ikke si mere, bare forbanna trist! I tilegg brukte min yngste bror å ligge med henne,når anledningen bød seg...

Eg får nå vite om alt mulig, folk kontakter meg og forteller, helt fra enkle saker som skilsmisser pga.overasket sin mann med en annen mann i senga og skilte seg.

Gamle bedrift eiere som kjøper seg smågutter i Asia.. 

Fostermor som forgrep seg på fostersønn (10år)

Fosterhjem med notoriske overgrep, der også graviditet er resultatet.

Dette er saker som aldri kommer til retten!

Men mye interessant dukker opp, mindre alvorlige saker som ,folk som pusher på har td." Sterke mistanker" om td.forsikringsvindel, hus brent flere ganger,mobil svindel, narko etc. 

De alvorligere..

Mor ba datter fra hun var ca.7 år,om å gå inn til pappa...ja, holdt det gående til hun var 16.

Voldtok sin niese,hun var i 12-13 års alderen..han er en av de som sviner meg til. (navn kan komme senere)

Eg blir overasket over nye navn som dukker opp,..folk som sitter i "glasshus", rusa personer etc.som sitter å konspirere over meg, legger ut bilder av mine barn og insuerer at eg har forgrepet meg på dem.

Få det inn med teskje, ingen av barna som eg er avbildet sammen med, har på noen måte blitt utsatt for noe krenkende adferd eller overgrep av meg.

Som nevnt, har min x fått BV til å  anmelde meg for mistanke om overgrep på guttungen..eg har heldigvis 100% alibi.. bare forsøket minner om saken med min datter.

Alle barn eg er sammen med,er 100% trygge,da eg sørger for at det ikke oppstår noen misforståelser. Eg tar ingen tjangser! Har alltid andre voksne rundt..og det vil eg fortsette med.

Ang. At BV, anmeldte meg for mistanke om overgrep, så måtte eg selv kontakt Politiet , der de bekreftet anmeldelsen fra barnevernet, men de har vurdert saken og de ser/såg ingen grunn til å ta Guttungen inn på barnehuset og sjekke/avhør. De forstår fra et profesjonelt sted,at påstanden ikke stemmer og de vet også at eg har solid alibi/vitne.

Eg har også opplevd at 3 vepna politi stormet leiligheten min,de kom med full utrykning og sirene. Noen hadde sett meg sammen med en liten jente. Politiet kom, de sjekket også telefonen min for bilder..De fant ingenting..for det var ingenting. Eg har ingen bilder som kan forveksles med barneporno,som mange trur.

EN STOR FALSK anmeldelse!

Men bare mistanken sliter istykker er forhold og bygdedyret fores ekstra.

Også nå , har eg kontaktet Politiet, der de er sjokkert over hvordan folk oppfører seg. Eg har god dialog med politiet, som nå anbefaler meg å anmelde de som driver denne med denne hetsen. Det blir vurdert fortløpende. Men siden Aron har allerede NYE 20 saker på seg,så blir det vel liggende, og som en sa til meg, "eg synker ikke ned på deres nivå"

Hun/de har også spredt rykter om at eg har voldtatt en jente, knullet min mor og søster,min andre sønn…det er ingen grenser for hvor kreative mange er , for å fore bygdedyret.

En kjøreskole sitter også å sprer rykter!..

Min datter og x har også spredt rykter om, at eg har sikkert forgrepet meg på hennes bror( min sønn) . De bare slenger ut en vill påstand og teori, sprer det og får bygdedyret til å vokse. Eg skrev til min sønn på ca.30 år ,spurte han (har det skriftelig).

Han svarte: slutt nå,det har aldri vert noe,aldri blitt sagt noe, du har aldri gjordt noe. 

Folk kontakter meg stadig vekk og spør,noen velger å slette meg som venn etc. uten å finne ut noe og de fortsetter å spre rykter videre.

Min x fikk min datter til å stille som vitne mot meg i samværssaken, (mot meg selvsagt.)

Min datter er født i 88.. 

Nå fikk hun anledning som voksen kvinne til å fortelle sannheten selv, med vitner og opptaker, til stedet. (Ps.Da hadde hun ikke lest dommen )

I retten hadde eg 3 opptakere. ..ikke et ord sa hun. Bare at eg var en dårlig far.

Min advokat spurte: kjenner du din far etter alle desse (27) åra?

NEI! Men ANDRE forteller det.

Hun kunne ikke gi noen grunn, for eg var dårlig far, bare at "andre sier det". 

Altså hørt fra andre? Hvem er DE?

PS: Dette ligger på tape hos advokaten min!

Hun skriver at alle mine xer har vert et helvete..(har screenshoot). TOTALT løgn!

Sannheten er at eg har pr.dato godt forhold til dem , ringer å prater med dem. Eg har 3 stedøtre ,2 stilte som vitne, der de støttet min kamp for Carl. Det har aldri vert noe grenseoverskridende og de støttet meg 100%, som en god far/stefar og synes det er utrolig trist for Carl å ikke lære meg å kjenne.

Nå får eg screenshoot,der min datter er uvitende om sine andre søsken(har 6 barn). 3 som eg har god/daglig kontakt med og Carl, når eg treffer på han. (det er først og fremst et bevis på at hun ikke kjenner meg)

(Overgrepssaken/ rettsikkerhet: Det var tatt 3 videoavhør av henne,med mor til stede,2 ble SLETTA, juryordningen var den gangen,hun var ALDRI til lege undersøkelse. Videre har eg aldri truet noen til taushet,ALDRI)

Hun fikk også spørsmål om samleie i retten,da hun møtte under samværskonflikten. Da brølte hun nei.

Skriftlig på Facebook skreiv hun til meg.

"Du vet at når eg var 2 år kom du hjem,vrengte av deg buksa og saug deg selv..ke fæn!

-Og det ble eg anmeldt for?

-Ja

(kopi av dette ligger hos advokaten min)

Hun fikk konkret anledning til å si sannheten!,flere ganger som voksen kvinne.

Etterpå blokkerte hun meg,og ba politiet om brev og besøksforbud. Dette gjelder begge veier,som hun brøt, da andre kontaktet meg.

Eg holdt 100% brev og besøksforbudet. 

Hun har sagt til politiet at hun frykter eg kan komme å plukke opp døtrene, for så å forgripe/voldta dem. Dette er så ABSURD, at eg ikke har ord. Eg har aldri oppsøkt eller forsøkt på noen måte å kontakte dem, verken før eller seinere.

Men det er er noen som kjører en tøff kampanje mot meg og skal knekke meg,og de drar med min datter,hennes barn..hele familen, de forer bygdedyret, barna vokser opp med frykt ,hat og atter hat.

De rammer bare så ufattelig mange andre, de skaper mange teorier og fremmer et hat uten sidestykke. Det er trist også fordi de har nå selv barn, som blir dratt inn i denne onde sirkel av  hat og skremsel.

Lite eg kan foreta meg, de får bare holde på. Eg har ikke hatt fysisk kontakt med min datter siden 1993/94, aldri gjordt henne noe,ikke truet eller sagt noe,ei heller noen konflikt med andre,så de som kjenner meg, tenker heldigvis litt annerledes. 

Nå skal dem varsle NABOER og henge meg ut..skremme folk og skape et uhyre av meg. De trakassere alle som har kontakt med meg. Skape underholdning .

Eg får tilbakemeldinger og spørsmål hele tiden..

Hvorfor de nå "varslet deg" kan eg bare undre meg over( er du nabo?),..De bruker meg/ OSS KYNISK i kampanjen til å skaffe penger til siden sin, den som er opprettet av en kriminell, som er dømt for en rekke lovbrudd og har sittet lenge i fengsel og har 2 års prøvetid!

Og June Wattum skulle fronte trailer expedisjonen nedover I Europa mot covid,ala Canada (convoi for freedom)ivrig etter å "samle in penger" hva skjedde,hvor ble pengene av? 

De sprer nå dette for å skaffe penger og sympati ,ikke bare for å varsle naboen,slik intensjonen sies å være. De varsler alle som kan vippse noen penger til dem!

At folk engasjere seg i straffeutmålinger og andre ting er ok, men websiden har blitt totalt useriøs, bare masse hets, drapstrusler og i verste fall drap etc. kan komme nå pga. Hva de driver med.

Dette er Aron et godt bevis på, han bryr seg ikke om rettsikkerhet, lover og regler..bare kjører på.

Minner dere om at justismord i Norge er det ufattelig mange av. V. Kristiansen,Birgitte Tangs, Kvikk, Bjugnsaken, Rødsetsaken etc. Det handler også om folks rettsikkerhet. (Les litt om Stine stiftelsen, Baneheia saken,ligger mye penger i slike saker)

Såg akkurat en video,der en innsatt var så stolt over å ha drept en pedofil. Han selv satt inne for å ha drept en jente på en brutal måte..mange hyllet han...lurer på om moren til den drepte jenta var med i hyllesten? Men sånn er vi mennesker skrudd sammen..

Mange henger ut bilder av barn ref.mine bilder på Facebook, som de insuerer mistanker om overgrep på.

Eg mottar drapstrusler, arbeidsgivere blir kontaktet og truet om de ikke sparker meg, vil dem sette i gang å sverte firmaet. Folk rundt meg blir trakassert og herjet med, for at de har kontakt med meg på mange ulike måter.

Stefar til min datter har også kommet med drapstrusler. ( har screenshoot).

Domspapirene fikk min ex ut pga. Samværskonflikten, hun har visst om denne saken fra den dagen hun traff meg i 2009,der eg fortalte uoppfordret selv om den. Selv om hun visste om saken,valgte hun å bli gravid med meg, for så å bruke alt mot meg. 

Eg har ikke gjort henne eller guttungen noen verdens ting, tvert om, var eg der 100% under svangerskapet og etter fødselen, kjempet for at guttungen skal holde kontakten med meg. Eg kjempet også for å beholde han i Norge, ettersom hun truet mange ganger med å stikke av og eg ville aldri se han igjen!

Mange ganger fikk eg høre dette, og fryktet at dersom hun drog til kenya, ville han aldri få se meg igjen..( hun ville fortelle at eg var død)

De som kjenner saken og meg,ser galskapen. 

Men du må bare vurdere,dømme selv,slette meg,spre videre eller følge med.

Eg har ingen dom på meg  som begrenser samvær med barn, eg har barn og stebarn som støtter meg, eg er daglig sammen med barn,men er meget forsiktig å være alene sammen med barn, på grunn av alt det eg har vert igjennom. 

Det er heller ingen fare for at eg tukler med noen barn, oppsøker barn eller misbruker dem på noen måter. 

Allikevel pågår et hysteri og skremsel propaganda som dette:

Eg må bare kjempe min kamp,så må du vurdere selvstendig hva du trur og tenker, slette,hate,spre rykter, mobbe og trakasere alle de som er rundt meg. Eller bruke sunn fornuft.

HATET har ingen grenser,og det løser ingen problemer.

Takker for at du tok kontakt, og håper svaret er ok. Skulle det være noe mere,er det bare å spørre..du må selv dømme,slette meg,bryte kontakten opp til deg.

Uansett er det ingen som skal frykte meg på noen måte! Dette vet alle de som kjenner meg.

Bare ta kontakt om det er noe du ønsker å diskutere,spørre om, fortelle..

Mvh

Sigve Varholm 

Tlf.40310231

Mottatt meldinger:

For tre år siden fikk jeg innsikt i din historie fra en av naboene dine som nesten avslørte i en åpen tråd. Den gangen ba jeg henne forklare meg hva det var i private meldinger før hun skrev noe hun angret på. Hun forklarte på en vennlig måte hvordan dette har satt deg der du er nå, uten å dømme.

Jeg har latt tema ligge, for sonet er sonet, og det er ikke opp til meg å dømme. Ikke heller vil jeg støte folk ut i mørke når sonet er sonet og de ellers kan vere verdifulle. Så når slikt skjer som hos june i dag, så forsøker jeg få folk til å tenke over ha de gjør.

En dag er det en som virkelig tar det dårlig, og da skader slike mobbetråder langt mer enn de er verd. Det vil jeg ikke se. Vil de ha andre regler, kan de gå rette veien, endre lovene, endre rettsapparatet, men utenomrettslig forfølgelse må vi unngå uansett hva vi syne som forbrytelsen. Man skal kunne dømme i sak, men personen er aldri bare enkeltsaken, alle mennesker er mer enn sine eventuelle overtramp. Jeg håper du sover godt i natt, på tross av dette vrøvlet de driver.

.....

Tilsendt melding,og Mange forstår hva Nabovarsel driver med og skriver til meg, men Aron har over 20 nye anmeldelser på seg og en lengre dom...så han bryr seg ikke,dette ligger sympati og store penger i. 

Det er mange som nå blir uthengt, både med dommer, men også rykter. Derfor er det vel nødvendig med anmeldelse, for dette går på rettsikkerheten løs.

Man skal også tenke over hvilket samfunn vi ønsker, skal vi lage sider for "bygdedyret", der vi lager register over rykter og dommer for:  fyllekjøring, vold,kone mishandling, forsikring svindel, økonomisk mislighold, svart arbeid, farskapsaker, luddervirksomhet, stoffmisbruk, utroskap, farts overtredelser, ...listen er lang og mange ønsker å gi "bygdedyret" næring.

Er du en del av bygdedyret...?

Fikk nylig en melding fra en som prøvde å føre en samtale..:

"Kan se ut som du er fjærna fra nabo varsel sida no"

Mottatt av en som prøvde å føre en dialog med Christine..men ble hurtig BLOKKERT!

Denne kriminelle gjengen bryter norsk lov,de respektere ingenting...!

Men de har oppfordret folk til å henge ut personer og nå tar det fullstendig av!

Opplever folk kutter opp dekk på tilhengere,som er andre sin eiendom..De er fullstendig galne!

Hva driver denne kriminelle gjengen med, de er ute etter å sværte,spre hat, ødelegge familier, spille tøffe, skape farlige situasjoner som drapstrusler, drap, terrorisere "nabolaget" i hele landet... kjenner til familer som har flytta pga. denne gjengen sprer rykter og frykt...de har null kontroll!

De lager ting mye mye værre!

Her er et annet eksempel på at private( Barnas Trygghet) også sviner til syldige og uskyldige,  de ødelegger for Politietterforskningen:

«Barnas Trygghet» vil endre kontroversielle videometoder i pedofilijakten

Politiet har vært kritiske til en «digital gapestokk», der antatt pedofile blir hengt ut på internett. Nå sier organisasjonen Barnas Trygghet at de vil endre praksis.

Les mere på linken: https://www.nrk.no/norge/_barnas-trygghet_-vil-endre-kontroversielle-videometoder-i-pedofilijakten-1.13810532?fbclid=IwAR221kWukyrhp52Adj54gfisN-NNq1_MFOJ6Y26phLdbvtuV5vMTwWtb3WM

Det er også noen som har litt erfaring fra rettsystemet.

Alt eg personlig ønsker, er å legge alt dette bak meg, slippe hatet, sladder,bygdedyret, ondskapen, men så lenge folk synes det er greit og bruker det som underholdning..stopper dette aldri!

Det er noen som bør gå i seg selv, og be de de har mobbet og trakassert om unnskyldning!

Her er en video du kan se..tenk!

https://youtu.be/vPjgV3btWDg

Tore Strømøy hadde en dokumentar ang. Bamsegutt som sitter fast i Asia. 

Et hat,en heksejakt blir satt i gang av noen phsykopater av journalister, de samme som ba oss ta covid-19 dødsvakinen,de samme  som ensidig kjører over de svake, de mobber og tråkker på folk.. umulig å føre en dialog med desse mobberene.

Freevoice skrev på Facebook:

JAKTEN PÅ TORE STRØMØY - NORGE HAR DEN VESTLIGE VERDENS VERSTE STRAFFEREGISTER - DETTE VET MEDIA SOM VG - DAGBLADET - AFTENPOSTEN OG ALLE ANDRE

Hvorfor fokuserer ikke media på feil i norske strafferegistre og hvorfor skal ikke en norsk statsborger få fred dersom han eller hun er dømt for noe langt tilbake i tid, og straffen er sonet? 

Norske politikere vet at norske strafferegistre ALDRI slettes til tross for at svært få vet om hvilke av disse register føringene er riktige eller gale. I all hovedsak er politiets registre tuftet på synsinger påført av en enkel tjenestemann.                                    

Har hun eller henne blitt beskyldt for noe som kunne medført riktighet, ja så er dette ført og kan misbrukes av hvermansen, det samme gjelder dersom antakelsen eller føringen var feil. 

Videre sletter man ikke noe som helst uansett om en dom er 30 eller 50 år gammel. Det betyr ikke noe om dommen er ferdig sonet eller om vedkommende har stjålet en karamell. Politiet sletter heller ikke antagelser som er ført opp uten dom eller etterforskning. Hvorfor er det slik?

Hva gjør media med dette, jo de er med på å sette folk i gapestokk dersom dette gir klikk for deres eget ego!

Norske politikere ønsker ikke å endre reglene, det er for kostbart siden registrene inneholder millioner av opplysninger som politiet vet er feil. Penger er motivet, eller er det noe annet?

I denne saken handler det om en sak mot bamse gutt, den er "kun" 32 år gammel og ukjent for folk flest. Den inneholdt heller ikke fengselsstraff. Nå skal bamse gutt straffes på nytt...

Er det slik vi ønsker dette?

RETTIGHETER!

PS! Det gies INGEN tillatelse til å kopiere,dele,SPRE noe fra denne siden. Siden kan bli korrigert, oppdatert og eller slettet uten varsel.Brudd på dette blir politianmeldt!

PS.lær litt om IP adresse før du tar tjangsen.